Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 18. 14:20

Álláspályázat

A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály, Vidékfejlesztési Beruházások Kérelemkezelési Osztálya kérelemkezelési feladatainak ellátására.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 15. 14:08

Egynapos ügyfélfogadási szünet az egri kormányablakban

Karbantartási munkálatok miatt 2019. április 24-én, szerdán nem lesz ügyfélfogadás az egri kormányablakban (Eger, Barkóczy u. 7.). Köszönjük ügyfeleink türelmét és megértését!

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 11. 15:43

Rajzverseny és kiállítás Blaskó János emlékére

Blaskó János festőművész, művésztanár emlékére rendezett rajzversenyt az Eventus Üzleti, Művészeti Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium. A pályamunkákból kiállítás nyílt a Gárdonyi Géza Színház Galériájában. Az eseményen dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott mondott köszöntőt.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 11. 10:00

Heves megyében is ellenőrzik a szezonális termékeket

Csokinyuszi, sonka, tojás – ezek a húsvéti előkészületek legjellegzetesebb élelmiszerei, ezért állnak idén is az ünnep végéig tartó élelmiszerlánc- és fogyasztóvédelmi ellenőrzések középpontjában.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 10. 13:37

Karbantartás miatt változik az ügyfélfogadási rend

A pétervásárai kormányablakban hálózati karbantartás miatt 2019. április 18-án (csütörtökön), 13 és 14 óra között szünetel az ügyfélfogadás. Köszönjük ügyfeleink megértését!

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 10. 13:14

A másokról való gondoskodás nemzetstratégiai ügy

A kormány stratégiai kérdésként kezeli a családok támogatását, ezen belül kulcskérdésnek tartja, hogy segítse a nevelőcsaládokat - mondta Fülöp Attila a "Befogadlak" nevelőszülői program egri állomásán. A szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár köszönetet mondott a gyermekvédelem bármely területén hivatást vállalók erőfeszítéseiért, mert – mint kiemelte – jövőt adnak a gyerekeknek.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 9. 14:11

Áramszünet miatt változik az ügyfélfogadási rend a gyöngyösi kormányablakban

A szolgáltató jelzése szerint április 10-én, szerdán kora délután áramszünet lesz a Gyöngyösi Járási Hivatal - Gyöngyös, Kossuth u. 37. szám alatti- épületében. A 12 és 15 óra közötti áramszünet érinti a kormányablakot, valamint a Nyugdíjbiztosítási és Családtámogatási Osztályt.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 8. 11:53

Általános iskolai beiratkozás!

A Heves Megyei Kormányhivatal járási hivatalai meghatározták a 2019/2020.tanévben tanköteles korba lépő gyermekek általános iskola első évfolyamába történő beiratkozásának időpontjait. A leendő elsősök szüleit április 11-én és 12-én várják az iskolák.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 8. 11:01

Ipari létesítmények működését támogatja az ÉMÁSZ alállomása

Átadták az ÉMÁSZ Hálózati Kft. legújabb alállomását Gyöngyöshalászon. A létesítmény az Apollo Tyres gumiabroncsgyártót, valamint az ipari gázokat előállító SIAD-ot látja el villamos energiával, de a jövőben további fogyasztók csatlakozását is lehetővé teszi.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 5. 13:51

Tavaly 18 milliárd forintnyi kifizetés történt Hevesben egységes kérelemre

Az elmúlt évben 5500 ügyfél igényelt egységes kérelem alapján támogatást Heves megyében. A közvetlen támogatásokra 12 milliárd forint, a Vidékfejlesztési Programban érintett kérelmekre, beruházásokra pedig 6 milliárd forint kifizetés történt. Idén már csaknem 50 jogcímen nyújthatnak be kérelmet a gazdák.