Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 15:39

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a kormányhivatali ügyfélszolgálatokon, az elkészült okmányokat postán kézbesítik

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 18-tól csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok és minden egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálat. Ha elfelejtette az elektronikus ügyintézéshez szükséges Ügyfélkapu azonosítóját, az ingyenesen hívható Kormányzati Ügyfélvonal (1818) munkatársai segítenek.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 15:17

Közlemény pályázat felfüggesztéséről

A Heves Megyei Kormányhivatal az álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő tőkejuttatás igénybevételére meghirdetett 2020. évi Pályázati felhívását határozatlan ideig

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. március 17. 16:55

Földhivatali ügyintézés a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet időtartama alatt

A Kormány 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletében az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki.
Ügyfeleink számára a földhivatali osztályokon folyamatosan biztosítjuk az ügyek intézését az alábbi rendben.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. március 13. 15:50

Változik az ügyfélfogadási rend

A Heves Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztálya március 16-tól minden hétköznap 9-től 12 óráig fogadja az ügyfeleket.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. március 13. 15:15

Egyéni felelősségvállalásra és együttműködésre van szükség

Jelenleg nincs koronavírussal fertőződött beteg Heves megyében – szögezte le dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott a polgármesterek rendkívüli értekezletén.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. március 6. 13:02

A kormányhivatalnál intézheti az építéshatósági ügyeket

A Heves Megyei Kormányhivatal látja el márciustól azokat az építésügyi hatósági feladatokat is, amelyeket korábban az önkormányzatoknál végeztek. A jegyzői építéshatósági jogkör megszűnt, a folyamatban lévő ügyeket átadták a kormányhivatalnak.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. március 3. 16:16

Csökken az influenza aktivitása

Heves megyében járványküszöb érték fölötti, mérsékelt influenzaaktivitást mutatnak a háziorvosi praxisoktól érkezett adatok. A fekvőbeteg-ellátó intézményekben még látogatási tilalom van érvényben.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. március 3. 16:10

Ünnepi állománygyűlésen adták át a kinevezéseket

A szabálysértési feladatokat márciustól a járási hivatalok helyett a rendőrség látja el. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ünnepélyes állománygyűlésén négy, a kormányhivataltól érkező munkatárs vehette át kinevezését.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. február 27. 11:12

Ellenőrzik a hatvani kormányablak életmentő eszközét

Műszaki felülvizsgálat miatt rövid ideig nem lesz elérhető a defibrillátor a hatvani kormányablakban.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. február 18. 16:26

Magas az influenzások aránya az egri járás területén

Heves megyében járványküszöb érték fölötti, mérsékelt influenzaaktivitást mutatnak a háziorvosi praxisoktól érkezett adatok, de az Egri Járási Hivatal területén tovább emelkedett a betegek aránya. A megye valamennyi fekvőbeteg-ellátó intézetében látogatási tilalom van érvényben.