Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 11. 16:27

Álláspályázat

A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet az Egri Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály hatósági állatorvos álláshelye betöltésére.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 7. 8:20

Félnapos szünet Gyöngyösön, a Kossuth utcai kormányablakban

Az informatikai eszközök éves karbantartása miatt augusztus 13-án (csütörtök) 12 óráig tart nyitva a Gyöngyös, Kossuth Lajos u. 37. szám alatt működő kormányablak.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 4. 8:10

Segítse Ön is a parlagfű elleni küzdelmet!

A parlagfű elleni védekezés a földhasználók kötelezettsége, amit külterületeken a kormányhivatal ellenőriz. A cél a gyomnövény virágzásának, azaz pollenszórásának megakadályozása. Az állampolgárok bejelentéseikkel segíthetik az eredményes hatósági munkát.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 3. 14:13

Gyermektáborokat és aquaparkokat vizsgált a fogyasztóvédelem

A nyári gyermektáborokban és strandokon üzemelő élményeszközöket ellenőrizte Heves megyében is a fogyasztóvédelem. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium országos vizsgálata keretében azokat a helyszíneket járták végig a kormányhivatal szakemberei, ahol a gyermekek trambulinokat, kalandpályát, ugrálóvárakat és más, aktív szórakozást biztosító eszközöket használhatnak. Három strandon találtak hiányosságokat.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 3. 10:24

Egy napra bezár az egri kormányablak

Karbantartás miatt augusztus 11-én zárva lesz Egerben a kormányablak.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. július 28. 13:52

Informatikai tábort szervezett a kormányhivatal

Három turnusban rendez napközis tábort a Heves Megyei Kormányhivatal. A kormány a veszélyhelyzet megszüntetését követően biztosította a munkahelyi gyermekfelügyelet megszervezésének lehetőségét, ezért a kormányhivatal új családbarát programja a jogszabályoknak és az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlásainak megfelelően kis csoportokban várja munkatársai gyermekeit.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. július 27. 12:13

Kalandparkokat ellenőriztek a fogyasztóvédők

A szórakozó gyermekek és felnőttek biztonsága érdekében kiemelten ellenőrizte a kalandparkok szabályos működését a fogyasztóvédelem. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium országos vizsgálata a megyében két komplexumot érintett.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. július 24. 12:34

Új gyümölcsfeldolgozó épült Hatvanban

Magas hozzáadott érték, tapasztalat, a jól felmért piaci igényekhez alakított termelési struktúra és korszerű technológia adja egy vállalkozás eredményességét, amihez a kormány támogatások révén tud eszközt biztosítani – mondta Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium államtitkára egy hatvani gyümölcsfeldolgozó üzem átadásán.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. július 22. 15:22

Egynapos szünet a hatvani kormányablakban

Karbantartás miatt augusztus 4-én zárva lesz Hatvanban a kormányablak.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. július 20. 14:29

Átadták az M25-ös autóutat

A térség lakóinak évtizedes álma valósult meg az Egert az M3-as autópályával összekötő autóút megépülésével – mondta Benkő Tibor a hétfői, ünnepélyes átadáson. A honvédelmi miniszter hangsúlyozta, a kormány célja minden megyeszékhelyet bekötni a gyorsforgalmi úthálózatba.