Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. január 29. 12:37

Heves megyében az influenzások aránya átlépte a járványküszöböt

Egy hét alatt duplájára emelkedett az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma a megyében. A legtöbb beteget az Egri Járási Hivatal illetékességi területéről jelentették a háziorvosok. Az érintettek több mint fele óvodás vagy iskoláskorú.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. január 22. 12:04

Emelkedik az influenzások száma, de még nincs járvány

Kétszázkilencven fő fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel – a figyelőszolgálatban résztvevő praxisokból származó adatok alapján – január 13–19. között Heves megyében. A betegek száma lassan emelkedik, de még nem érte el a járványküszöböt. A hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet több osztályán látogatási tilalom van érvényben.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. január 17. 14:06

Egynapos ügyfélfogadási szünet Hevesen

Áramszünet miatt nem lesz ügyfélfogadás 2020. január 24-én, pénteken a Hevesi Járási Hivatal Erzsébet téri épületében. Az áramszünet a Kormányablakot, valamint a Hatósági, Gyámügyi és Igazságügyi Osztályt érinti, ezek a szervezeti egységek telefonon sem lesznek elérhetőek.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. január 17. 12:24

Áramszünet lesz a füzesabonyi kormányablakban

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2020. január 23-án, csütörtökön délelőtt – áramszünet miatt – szünetel az ügyfélfogadás a Füzesabony, Baross Gábor út 1. szám alatti kormányablakban. Ügyintézésre 13 órától a szokott rendben lesz lehetőség.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. január 15. 15:55

Még nincs influenzajárvány Heves megyében

Jelenleg jóval járványküszöb alatti az influenza aktivitása a megyében, így a szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy még van idő az oltás beadatására!

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. január 14. 10:20

Álláspályázat

A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet az Egri Járási Hivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Élelmiszerlánc-biztonsági, Állategészségügyi Osztály hatósági állatorvos álláshely betöltésére.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. január 13. 15:52

Pályaorientációs napot tartottak a Vak Bottyánban

Az álláskeresésről, a járási hivatal nyújtotta munkaerőpiaci szolgáltatásokról és a vállalkozóvá válásról is szó esett hétfőn a gyöngyösi Vak Bottyán János gimnázium rendezvényén.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. január 7. 16:11

A hidegben külön figyelmet kell fordítani a munkavállalók védelmére

A fagyos időben történő munkavégzésnek kedvezőtlen hatásai, illetve egészségi és biztonsági kockázatai jelentkezhetnek. A kormányhivatal munkavédelmi hatósága a megelőzésre hívja fel a munkáltatók figyelmét.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. december 13. 14:41

Mintegy hétszáz eljárás egyszerűsödik

Bizalomra épülő közigazgatást szeretnénk kialakítani, ami a lehető legjobban szolgálja az állampolgárok érdekeit – jelentette ki Tuzson Bence Egerben. A Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a Heves Megyei Államigazgatási Kollégium ülésén ismertette a kormányhivatalok működését egyszerűsítő törvénymódosítás részleteit.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. december 11. 14:20

Adatbázis gyorsítja a vadbalesetek miatti eljárásokat

A vaddal való ütközéses balesetek esetén szükséges hatósági feladatok egyszerűsítése érdekében kötött együttműködési megállapodást a Heves Megyei Kormányhivatal, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és az Országos Magyar Vadászkamara Heves Megyei Területi Szervezete.