Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. augusztus 12. 9:43

A kormány idén is támogatja a népi építészet emlékek megóvását

Szeptember 14-ig igényelhető támogatás a Népi Építészeti Program 2020 keretében népi építészeti emlékek felújításához vagy a helyreállítás szakmai előkészítéséhez. A legfeljebb 20 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatás igénylésének feltételei a Teleki László Alapítvány honlapján érhetők el.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 4. 8:10

Segítse Ön is a parlagfű elleni küzdelmet!

A parlagfű elleni védekezés a földhasználók kötelezettsége, amit külterületeken a kormányhivatal ellenőriz. A cél a gyomnövény virágzásának, azaz pollenszórásának megakadályozása. Az állampolgárok bejelentéseikkel segíthetik az eredményes hatósági munkát.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 3. 14:13

Gyermektáborokat és aquaparkokat vizsgált a fogyasztóvédelem

A nyári gyermektáborokban és strandokon üzemelő élményeszközöket ellenőrizte Heves megyében is a fogyasztóvédelem. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium országos vizsgálata keretében azokat a helyszíneket járták végig a kormányhivatal szakemberei, ahol a gyermekek trambulinokat, kalandpályát, ugrálóvárakat és más, aktív szórakozást biztosító eszközöket használhatnak. Három strandon találtak hiányosságokat.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. július 28. 13:52

Informatikai tábort szervezett a kormányhivatal

Három turnusban rendez napközis tábort a Heves Megyei Kormányhivatal. A kormány a veszélyhelyzet megszüntetését követően biztosította a munkahelyi gyermekfelügyelet megszervezésének lehetőségét, ezért a kormányhivatal új családbarát programja a jogszabályoknak és az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlásainak megfelelően kis csoportokban várja munkatársai gyermekeit.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. július 16. 9:49

Főépítészi vizsgára lehet jelentkezni

Budapest Főváros Kormányhivatala, a Heves Megyei Kormányhivatal és a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal állami főépítészei összevont főépítész vizsgát tartanak.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 3. 10:24

Egy napra bezár az egri kormányablak

Karbantartás miatt augusztus 11-én zárva lesz Egerben a kormányablak.