Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. február 21. 8:50

Békéltető testületek segítik az egyéni jogok érvényesítését a fogyasztóvédelemben

A fogyasztóvédelmi hatósági intézményrendszer 2017. január 1-jét követőt átalakulásával már a járási hivatalokhoz is fordulhatnak az állampolgárok fogyasztóvédelmi panaszaikkal. Ezzel még közelebb került az emberekhez a fogyasztóvédelem, mindenki a lakóhelyéhez közel intézheti például a jótállással, szavatossággal, panaszkezeléssel kapcsolatos ügyeit.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. február 20. 8:46

IWAS Kerekesszékes Vívó Világkupa Egerben

Büszkék vagyunk rá, hogy ismét Eger adott otthont a Magyar Paralimpiai Bizottság által szervezett háromnapos rangos világeseménynek. A torna a 2016-ban egy olimpiai pótkvalifikációs versenyen tragikus hirtelenséggel elhunyt, a vívó sportban elismert három fegyvernemes versenybírónak, Kaposvári Zsoltnak állított emléket.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. január 26. 19:14

A doni áttörésre emlékeztek Mátraderecskén

A doni áttörés 74. évfordulója alkalmából a Hősök Parkjában tartotta megemlékezését a helyi önkormányzat Mátraderecskén. A MH 86. Szolnoki Helikopterbázis Légierő Zenekara és Díszőrsége, valamint a XVII. Doni Hősök Emléktúra magyar, német, olasz, francia és cseh tartalékosai is megtisztelték az eseményt.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. január 27. 18:05

Bélapátfalván nyitották meg a Honvédelmi Vándorkiállítást

A Heves Megyei Védelmi Bizottság gondozásában 2017. január. 27-én Bélapátfalván, a Gesztenyés Kiállítóházban nyílt meg az „Isten után legszebb és legszentebb név a honvéd nevezet!” című, a Magyar Honvédség 169. évfordulójának tiszteletére összeállított vándorkiállítás.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. január 30. 11:50

Anyakönyvi szakügyintézőt keres a kormányhivatal

A Heves Megyei Kormányhivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Heves Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály anyakönyvi szakügyintézői munkakör betöltésére.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. január 24. 13:32

A Magyar Kultúra Napja Egerben

Eger Megyei Város Önkormányzata az egri Gárdonyi Géza Színházban tartotta a jeles naphoz kapcsolódó rendezvényét. Habis László polgármester a város közgyűlése által alapított díjakat adott át, illetve kihirdette az önkormányzat által meghirdetett irodalmi pályázat eredményét is.