Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 18. 14:20

Álláspályázat

A Heves Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály, Vidékfejlesztési Beruházások Kérelemkezelési Osztálya kérelemkezelési feladatainak ellátására.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 11. 10:00

Heves megyében is ellenőrzik a szezonális termékeket

Csokinyuszi, sonka, tojás – ezek a húsvéti előkészületek legjellegzetesebb élelmiszerei, ezért állnak idén is az ünnep végéig tartó élelmiszerlánc- és fogyasztóvédelmi ellenőrzések középpontjában.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 11. 15:43

Rajzverseny és kiállítás Blaskó János emlékére

Blaskó János festőművész, művésztanár emlékére rendezett rajzversenyt az Eventus Üzleti, Művészeti Középiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium. A pályamunkákból kiállítás nyílt a Gárdonyi Géza Színház Galériájában. Az eseményen dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott mondott köszöntőt.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 10. 13:14

A másokról való gondoskodás nemzetstratégiai ügy

A kormány stratégiai kérdésként kezeli a családok támogatását, ezen belül kulcskérdésnek tartja, hogy segítse a nevelőcsaládokat - mondta Fülöp Attila a "Befogadlak" nevelőszülői program egri állomásán. A szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár köszönetet mondott a gyermekvédelem bármely területén hivatást vállalók erőfeszítéseiért, mert – mint kiemelte – jövőt adnak a gyerekeknek.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. április 15. 14:08

Egynapos ügyfélfogadási szünet az egri kormányablakban

Karbantartási munkálatok miatt 2019. április 24-én, szerdán nem lesz ügyfélfogadás az egri kormányablakban (Eger, Barkóczy u. 7.). Köszönjük ügyfeleink türelmét és megértését!

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. április 5. 13:41

Május 15-ig lehet pályázni munkásszállások kialakítására

Az érintettek kérésére a korábban meghirdetettnél két hónappal tovább, 2019. május 15-ig pályázhatnak a helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, valamint azok 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaságai a „Munkásszállások kialakítása” munkaerő-piaci programra. Eddig 3,5 milliárd forintból 13 munkásszállás kialakításához nyújtott támogatást a kormányzat, a hazai forrás felhasználásával így több mint 1600 férőhely kialakítása valósulhat meg.