Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 15. 16:32

Különleges helytörténeti séta Egerben

Sétáljon velünk Egerben a Szarvas kaszárnyától Buttler gróf háza felé, a híres Oroszlán vendégfogadó érintésével egészen a Vármegyeházáig! Ezek a történelmi helyszínek ma hivatali épületekként működnek, de a Kulturális Örökség Napjai keretében felidézzük rejtélyeiket, különös legendáikat!

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 18. 11:00

Társadalmi munkában varrtak maszkot az elítéltek

Ezer darab mosható textil szájmaszkot adott át Nagy Balázs bv. alezredes, a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet intézetparancsnoka a Heves Megyei Kormányhivatal részére csütörtökön, a Megyeházán.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 18. 8:33

Nő a civilek által pályázható támogatási összeg

A Nemzeti Együttműködési Alap 2021. évi pályázatairól tartottak tájékoztató fórumot a Megyeházán. Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára előadásában elmondta: idén 7,7 milliárd, jövőre pedig 9,3 milliárd forint áll a civil szervezetek rendelkezésére, a Magyar Falu Programban pedig további 5 milliárd forintos keretre pályázhatnak.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 17. 10:07

Elköltözött a Munkaügyi és munkavédelmi osztály

A Heves Megyei Kormányhivatal Munkaügyi és munkavédelmi osztálya 2020. szeptember 17-től Egerben, a Kossuth Lajos utca 9. E épületében fogadja ügyfeleit. Az osztály Szarvas térről való átköltözése a telefonos és elektronikus elérhetőségeket nem érinti.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 16. 10:38

Medve járt Egerszalók határában

Barna medve jelenlétét észlelték Egerszalók környékén. A bejelentés alapján a kormányhivatal felvette a kapcsolatot a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságával. Terepen feladatot ellátó munkatársaink fotót is készítettek az állat talplenyomatáról.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 15. 12:49

Egynapos szünet a pétervásárai kormányablakban

Karbantartás miatt szeptember 22-én zárva lesz Pétervásárán a kormányablak.