Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. október 20. 8:19

Új épület, magas színvonalú ügyintézés – Pétervásárai Járási Hivatal

Zöldmezős beruházás révén új épületbe költözött a Pétervásárai Járási Hivatal. Korábban az okmányiroda és a hivatal osztályai az önkormányzati hivatal épületében működtek, az ügyfelek magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében épült meg az új létesítmény. Az ünnepélyes átadón elhangzott: fontos mérföldkőhöz érkezett a Heves megyei közigazgatás azzal, hogy a megye utolsó okmányirodája is kormányablakká alakul.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. október 19. 9:10

Influenza: még alacsony az aktivitás, javasolt a védőoltás

A Figyelőszolgálatban résztvevő megyei praxisokból származó adatok alapján készített becslés szerint 2017. október 9. és október 15. között 120 fő fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel.
A megbetegedéseket a HMKH Egri és a Hatvani Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályához jelentették. A Füzesabonyi Járási Hivatal illetékességi területéről nem jeleztek megbetegedést.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. október 13. 13:05

Új vezető a Hatvani Járási Hivatal élén

Dr. Pajtók Gábor, a Heves Megyei Kormányhivatal vezetője javaslatára dr. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Szalatnai Gábort nevezte ki a Hatvani Járási Hivatal élére.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. október 12. 10:08

Közigazgatási ösztöndíjprogram – október végégig lehet jelentkezni!

Ismét lehet jelentkezni a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramra olyan 35 év alatti diplomás fiataloknak, akik érdeklődnek a közigazgatási életpálya iránt és szívesen megismernék a területi államigazgatás valamely szegmensét. A programba bekerülők egy éven keresztül támogatásban részesülnek és szakmai gyakorlatot töltenek – teljes munkaidőben, ösztöndíjas jogviszonyban- valamely kormányhivatalnál. Jelentkezni október 31-ig lehet, a projekt várhatóan februárban indul.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. október 6. 13:29

Családbarát munkahely díjat nyert a Heves Megyei Kormányhivatal

Negyedik alkalommal vált jogosulttá a Heves Megyei Kormányhivatal arra, hogy viselje a Családbarát munkahely címet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatának eredményét a Petőfi Irodalmi Múzeumban tartott rendezvényen hirdették ki. Novák Katalin, család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár kiemelte, egyre több munkaadó ismeri fel, hogy a munkavállalókért folyó versenyben nagy előnyt jelent a családbarát működés.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. október 6. 8:51

Közelebb az ügyfelekhez – új épületben a Bélapátfalvai Járási Hivatal

Bélapátfalván, a IV. Béla u. 34. szám alatti önkormányzati tulajdonú épületben kezdte meg működését a Heves Megyei Kormányhivatal Bélapátfalvai Járási Hivatala. Az intézményben gyorsan, kellemes környezetben intézhetőek a lakossági, illetve vállalkozói tevékenységekhez kapcsolódó hatósági ügyek. A volt egészségház épületét két ütemben újította fel a Heves Megyei Kormányhivatal.