Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. április 21. 12:13

A Heves Megyei Védelmi Bizottság katasztrófavédelmi munkacsoportjának lakossági tájékoztatója a Felső Mátrában kialakult helyzetről

A 2017. április 19-és 20-án a hó és havas eső formájában lehullott igen jelentős csapadék, valamint az erős szél együttes hatására a Felső-Mátrában és a Bükk hegység egyes területein az utak járhatatlanná váltak.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. április 10. 11:06

Ügyfélfogadási szünet a Heves Megyei Kormányhivatalban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2017. április 14-én Nagypénteken a Heves Megyei Kormányhivatalban szünetel az ügyfélfogadás.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. április 7. 16:15

Magyarország célja, hogy továbbra is Közép-Európa termelési motorja legyen – Heves megyében átadták az Apollo Tyres gumiabroncsgyárát

A mai napon ünnepélyes keretek között került sor az Apollo Tyres gumiabroncsgyár átadására Gyöngyöshalászon Orbán Viktor miniszterelnök, valamint a családi vállalatként működő indiai Apollo Tyres tulajdonosa, Onkar Kanwar részvételével. Az átadáson szintén részt vett a nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházás kormányzati felelőséként dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott is.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. március 29. 16:23

Ülésezett a Heves Megyei Védelmi Bizottság

A Heves Megyei Védelmi Bizottság soros ülését 2017. március 29-én tartotta Egerben, a Megyeházán. A rendezvényen dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott, megyei védelmi bizottsági elnök emléktárgyat adott át Juhász Attila bv. ezredesnek a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási intézet leköszönő vezetőjének a bizottság érdekében végzett 10 éves munkája elismeréseként.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. április 11. 15:21

Tájékoztató az Influenza Figyelőszolgálat adatairól: 2016 ősz - 2017 tavasz

Hétről hétre itt olvashatók a megyénkre vonatkozó influenzajelentések.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. március 13. 16:02

Ismét immunizálják a rókákat Heves megyében

A Földművelésügyi Minisztérium rendelete értelmében az ország kijelölt területein - a kormányhivatalok élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatáskörben illetékes főosztályai bevonásával - ismételten immunizálják a ragadozó emlősöket veszettség ellen. A repülőgépes és/vagy kézi vakcinázás Heves megyében 2017. április 3-8. között történik, amelyről minden önkormányzatot értesítettek.