Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 27. 11:07

Rókák őszi immunizálási kampánya veszettség ellen

A Földművelésügyi Minisztérium rendelete értelmében az ország kijelölt területein ismételten immunizálják a ragadozó emlősöket veszettség ellen. A repülőgépes és/vagy kézi vakcinázás - a Lysvulpen nevű oltóanyaggal - megyénkben október 4-6. között történik, amelyről minden önkormányzatot értesítettek.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 23. 13:19

Az önkormányzatok és a polgárőrség szerepe a bűnmegelőzésben – közbiztonsági fórum és vándorkiállítás Bodonyban

A Heves Megyei Polgárőr Szövetség közbiztonsági fórumot tartott ma Bodonyban, melynek apropóját a polgárőrség intézményének 25 éves fennállása adta. A rendezvény házgazdája Kovács István, Bodony polgármestere, fővédnöke Papp Károly r. altábornagy, rendőrségi főtanácsos, országos rendőrfőkapitány és dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott, a Heves Megyei Védelmi Bizottság elnöke volt.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 19. 15:20

Kormányhivatalok V. Foci Tornája és Családi Napja

A Heves Megyei Kormányhivatal idén is helytállt a kormányhivatalok csapatainak szervezett focitornán és az ehhez kapcsolódó főzőversenyen. A Heves megyei csapat Győr-Moson Sopron, Pest, Vas és Jász-Nagykun-Szolnok megyékkel mérkőzött meg.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 19. 12:25

Sikeres volt a II. Besenyőtelki Fogathajtó Verseny

Mintegy 50 fogat vonult fel a Besenyőtelki Lovas Hagyományőrző Egyesület és Besenyőtelek önkormányzata által második alkalommal megrendezett fogathajtó versenyen.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 12. 12:09

A lengyelországi Przemyslben magyar huszár és ulánus szoborcsoportot avattak

Az I. világháború centenáriuma alkalmából, a lengyel-magyar barátság jegyében történelmi és kegyeleti zarándokúton vett részt Kövér László, az Országgyűlés elnöke és az általa vezetett állami delegáció. A lengyelországi látogatáson a küldöttség tagjaként részt vett dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott is.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 10. 18:09

A recski terror áldozataira emlékeztek

A Recski Szövetség 2016. szeptember 10-én a kommunista terror áldozatai előtt tisztelegve tartotta éves megemlékezését az egykori kényszermunka-tábor területén létrejött emlékparkban. A megjelenteket Kiss Dániel, a szövetség elnöke köszöntötte.