Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. december 7. 14:07

Heves megye foglalkoztatási paktuma - alakuló ülés és az együttműködési megállapodás aláírása

Aláírták az együttműködési megállapodást a megyei foglalkoztatási paktum konzorciumi tagjai. A Heves Megyei Önkormányzat által vezetett konzorcium a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében 800 millió forintot fordíthat a megye foglalkoztatási helyzetének javítására.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. december 1. 15:47

Helyi panasznapok: Egerbe látogatott az alapvető jogok biztosa

Dr. Székely László, az alapvető jogok biztosa 2016. november 30-án és december 1-jén Heves megyében folytatta a „helyi panasznapok” elnevezésű országos fórumsorozatát. A biztosok gyakorlatában immár hagyományos kezdeményezés célja az, hogy az állampolgárok ilyen módon is kérhessék az alapvető jogok biztosának segítségét, amennyiben úgy látják, hogy valamely hatóság vagy közszolgáltató szerv sérelmet okozott nekik.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. december 6. 17:26

3 millió forintot adományozott az ÉMÁSZ tehetséggondozásra és készségfejlesztésre

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport karácsonyi jótékonysági akciójának keretében 3 millió forint összegű támogatást adott át ma jelképesen hat Heves megyei tehetség-, illetve készségfejlesztéssel foglalkozó szervezetnek. Az ünnepséget a káli művelődési házban tartották.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. december 5. 12:53

A Heves megyei kormányablakok ünnepi nyitvatartási rendje

Tájékoztató a Heves megyei integrált kormányzati ügyfélszolgálatok év végi nyitvatartási rendjéről.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. november 29. 18:11

Bemutatták az idei Top 50 kiadványt

A NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Heves Megyei Hírlap ma Eger Megyei Jogú Város polgármesteri hivatalának dísztermében mutatta be Top 50 elnevezésű kiadványát, amely a 2015. évi adatok alapján elemzi megyénk gazdasági helyzetét.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. november 24. 17:13

A közszférában az Év Felelős Foglalkoztatója lett a Heves Megyei Kormányhivatal

Idén első alkalommal adták át az Év Felelős Foglalkoztatója elismeréseket mikro- és kisvállalkozások, közép- és nagyvállalkozások, illetve a közszféra szervezetei számára. A pályázat célja a felelős foglalkoztatói szemlélet népszerűsítése, a jó gyakorlatok bemutatása és elismerése volt. A konferenciával és kiállítással egybekötött díjátadó ünnepséget Budapesten, a Groupama Arénában tartotta az OFA Nonprofit Kft.