Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 4. 8:10

Segítse Ön is a parlagfű elleni küzdelmet!

A parlagfű elleni védekezés a földhasználók kötelezettsége, amit külterületeken a kormányhivatal ellenőriz. A cél a gyomnövény virágzásának, azaz pollenszórásának megakadályozása. Az állampolgárok bejelentéseikkel segíthetik az eredményes hatósági munkát.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 3. 14:13

Gyermektáborokat és aquaparkokat vizsgált a fogyasztóvédelem

A nyári gyermektáborokban és strandokon üzemelő élményeszközöket ellenőrizte Heves megyében is a fogyasztóvédelem. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium országos vizsgálata keretében azokat a helyszíneket járták végig a kormányhivatal szakemberei, ahol a gyermekek trambulinokat, kalandpályát, ugrálóvárakat és más, aktív szórakozást biztosító eszközöket használhatnak. Három strandon találtak hiányosságokat.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. július 28. 13:52

Informatikai tábort szervezett a kormányhivatal

Három turnusban rendez napközis tábort a Heves Megyei Kormányhivatal. A kormány a veszélyhelyzet megszüntetését követően biztosította a munkahelyi gyermekfelügyelet megszervezésének lehetőségét, ezért a kormányhivatal új családbarát programja a jogszabályoknak és az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlásainak megfelelően kis csoportokban várja munkatársai gyermekeit.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. július 16. 15:56

Játékosan tanultak a gyerekek a mikrobák világáról

Interaktív foglalkozást tartottak táborozó gyermekeknek a Heves Megyei Kormányhivatal munkatársai. A felsőtárkányi faluházban szervezett program a higiénia fontosságára, a tudatos antibiotikum-használatra és a fertőző betegségek megelőzésére hívta fel a kicsik figyelmét.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. július 22. 15:22

Egynapos szünet a hatvani kormányablakban

Karbantartás miatt augusztus 4-én zárva lesz Hatvanban a kormányablak.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 3. 10:24

Egy napra bezár az egri kormányablak

Karbantartás miatt augusztus 11-én zárva lesz Egerben a kormányablak.