Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. június 30. 11:01

Az egyéni vállalkozók július 1-jétől a NAV-nál intézhetik ügyeiket

Július 1-jétől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vezeti az egyéni vállalkozók nyilvántartását, az egyéni vállalkozók továbbra is a Webes ügysegédet használhatják.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. június 29. 13:47

Megnyílt a 25 milliárdos mezőgazdasági kárenyhítő pályázat

A koronavírus gazdasági hatásainak kezelésére országosan 25 milliárd forintnyi többletforrást biztosít a kormány a Gazdaságvédelmi Alapból, a támogatásra vonatkozó kérelmeiket június 29-től nyújthatják be a mezőgazdasági termelők, termelői szervezetek és élelmiszeripari vállalkozások.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. július 1. 14:13

Állampapír-értékesítési pont nyílt Gyöngyösön

Az elmúlt időszakban jelentősen nőtt az államkincstár lakossági ügyfeleinek száma és állampapír-állománya - közölte a Magyar Államkincstár (MÁK) pénzforgalmi elnökhelyettese kedden, a gyöngyösi értékesítési pont megnyitóján.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. július 1. 14:02

Emlékerdőt telepítenek Felsőtárkányban

Egyhektáros emlékerdővel gyarapítják Felsőtárkány közelében a fásított területeket. Az „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás alkalmából az Egererdő Zrt.-nél ültetett emlékerdő újabb állomása lehet a környékbeli kirándulásoknak - mondta az Agrárminisztérium erdőkért felelős helyettes államtitkára Felsőtárkányban kedden.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. június 26. 14:31

Átadták az Eger és Egerszalók közötti kerékpárutat

Hazai forrásból valósult meg az Eger-Egerszalók-Hőforrás közötti Völgyfeltáró út melletti kerékpárút. Az új, 5 kilométeres szakasz része a nemzetközi EuroVelo 14 kerékpáros túraútvonalnak is, így a turizmust és a lakossági közlekedést egyaránt szolgálja - mondta Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos a pénteki ünnepélyes átadón.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2020. június 25. 16:26

Ötszáz diák nyári foglalkoztatását támogatják Heves megyében

A fiatalok korai munkatapasztalat- és jövedelemszerzésének segítésére idén is diákmunka programot indít a kormány. A Nyári diákmunka 2020. program 3 milliárdforintos állami támogatással valósul meg, amelynek keretében Heves megyében 69,7 millió forintból 500 diák juthat munkához. Az önkormányzatok mellett a mezőgazdaság, valamint a vendéglátás és turizmus területén működő vállalkozások is igényelhetik a támogatást.