Heves Megyei Kormányhivatal

Dr. Pajtók Gábor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. március 13. 16:02

Ismét immunizálják a rókákat Heves megyében

A Földművelésügyi Minisztérium rendelete értelmében az ország kijelölt területein - a kormányhivatalok élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatáskörben illetékes főosztályai bevonásával - ismételten immunizálják a ragadozó emlősöket veszettség ellen. A repülőgépes és/vagy kézi vakcinázás Heves megyében 2017. április 3-8. között történik, amelyről minden önkormányzatot értesítettek.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. február 21. 16:19

Kibővített elnökségi ülés a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál

Kibővített elnökségi ülést tartott ma a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK) a testület egri székházában. Dr. Bánhidy Péter elnök előterjesztése a Heves megye munkaerő-piaci helyzetét nagyban befolyásoló beruházásokat érintette. A HKIK felmérése alapján több ezer munkavállaló hiányzik a megye munkaerő piacáról.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. március 2. 15:56

Zeneképzelet 2 – ismét négykezes zongoraverseny és kurzus Egerben

A tavalyihoz képest kétszer annyi, mintegy 260 gyermek jelentkezett az idei versenyre, ami a Zeneképzelet Produkció elképzelésének egyértelmű sikerét jelzi. Az Eszterházy Egyetemen, a négy napos rendezvényt megnyitó sajtótájékoztatón Várnagy Andrea elmondta: missziójuk lényege az, hogy a klasszikus zenét hazánk minél több településén ismertessék meg a gyermekekkel, ott is, ahol kevesebb eséllyel férnek hozzá a kultúrának ezen szegmenséhez.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. március 1. 14:14

Elsőként váltott IP telefonokra a hivatal

A Heves Megyei Kormányhivatal az elmúlt hetekben sikerrel zárta le telefonrendszerének egységesítését, modernizálását. A kormányhivatalok közül az országban elsőként minden telephelyünkön és szervezeti egységünkben megtörtént az átállás a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. által biztosított IP alapú hangszolgáltatásra.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. február 28. 16:25

Defibrillátor-térkép készül megyénkben

A Heves Megyei Kormányhivatal és az Országos Mentőszolgálat Észak-magyarországi Regionális Mentőszervezetének felhívása a Heves megyében elérhető félautomata defibrillátorok feltérképezésére.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. február 28. 11:47

Tájékoztató a Heves megyei általános iskolai körzetek kijelöléséről

Tájékoztató a 2017-2018. tanévre vonatkozó, Heves megyei általános iskolai felvételi körzetekről, valamint a pedagógiai szakszolgálatot ellátó intézmény működési körzetéről.