­Motoros vezetéstechnikai felkészítőket szervez a Hajdú Bihar Megyei Kormányhivatal. A két keréken közlekedők idén hat alkalommal, hat helyszínen frissíthetik, bővíthetik elméleti és gyakorlati tudásukat.

A Közlekedés Biztonságáért Alapítvány, a Debreceni Baleset-megelőzési Bizottság, a Hajdú-Bihar Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal a Magyar Autóklubbal karöltve 2019 tavaszán is szervez motoros vezetéstechnikai felkészítőket.

Az akcióprogram első állomása március 30-án (szombaton) 9.00 – 12.00 között a kormányhivatal Bartók Béla úti telephelye, ahol nyílt nap keretében a szakemberek ingyenesen átvizsgálják az érdeklődő motorosok motorkerékpárjait, a hatósági vizsgadíj megfizetése ellenében pedig elvégzik azok időszakos műszaki vizsgálatát. Emellett a programon részt vevőknek lehetőségük nyílik motorkerékpáros ügyességi pályán tesztelni járművüket, felfrissíteni rutinjukat, és kipróbálhatják a megyei baleset-megelőzési bizottság motoros szimulátorát is.

Találkozzunk március 30-án, addig is balesetmentes közlekedést kívánunk!

(HBMKH)