­A március 15-i nemzeti ünnepi alkalmából a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal két munkatársa is elismerésben részesült kimagasló szakmai munkájáért.

Dr. Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a március 15-ei nemzeti ünnepünk alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Ménes Mihálynak, a kormányhivatal osztályvezetőjének, aki az elismerést 2019. március 13-án vehette át a Várkert Bazárban.
Miniszter úr az átadó ünnepségen hangsúlyozta, hogy Magyarország a mai napig is akkor és attól megy előre, ha sokan végzik el lelkiismeretesen a saját munkájukat. Ezért köszönetet mondott azokért a nagyszerű teljesítményekért, amelyeket a díjazottak tesznek hozzá szűkebb szakmájuk, hivatásuk gyakorlásával az emberek életéhez. Szerinte ennek is köszönhető, hogy a Miniszterelnökség az ország államigazgatásának életében kiemelt szerepet játszik.


(forrás: Miniszterelnökség)

Dr. Nagy István agrárminiszter Fasching Antal Díj kitüntetést adományozott Ujlaki László kollégánknak, melynek ünnepélyes átadására 2019. március 14-én a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár Konferenciatermében került sor. Miniszter úr a rendezvényen megemlékezett a 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc eseményeiről, beszélt annak mai is aktuális vonatkozásairól, valamint a megemlékezésen túl örömmel nyújtotta át az elismeréseket azon kollégáinak, akik kimagasló szakmai munkájukkal járultak hozzá nemzetünk gyarapodásához és a magyar agrárium megerősödéséhez.


(Forrás: kormany.hu)

(HBMKH)