Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal

Rácz Róbert

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2020. március 26. 13:24

Módosul a növényegészségügyi bejelentések határideje

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal tájékoztatja az érintetteket, hogy a jelenlegi rendkívüli helyzetre való tekintettel megváltozik a növényegészségügyi bejelentések határideje.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 11:28

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a kormányhivatali ügyfélszolgálatokon, az elkészült okmányokat postán kézbesítik, nem közlekednek a mobilizált kormányablakok

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 18-tól csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok, okmányirodák, és minden egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálat, továbbá a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok ("KAB buszok") ügyfélfogadása határozatlan ideig szünetel. Ha elfelejtette az elektronikus ügyintézéshez szükséges Ügyfélkapu azonosítóját, az ingyenesen hívható Kormányzati Ügyfélvonal (1818) munkatársai segítenek.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2020. március 13. 13:49

Ügyfélfogadási szünet lesz a kormányhivatalban

­Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. március 18-án, szerdán
a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Nyíradony, Kossuth u. 2. szám
alatti épületében – az áramszolgáltatás minőségét javító munkálatok elvégzése érdekében áramszünet lesz, emiatt – az ügyfélfogadás szünetel.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2020. február 25. 12:51

Március 1-től egy helyen intézhető a kormányhivatalban minden, ami építésügy

­Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Építésügyi Osztályának ügyfélfogadása 2020. február 25-től a kormányhivatal Debrecen, Hatvan u. 16. szám alatti épületének III. emeletén működik, míg az állami főépítész hatáskörébe tartozó ügyek az épület I. emeletén intézhetők.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2020. február 19. 14:29

Csütörtöktől új helyszínen intézhetőek a környezet- és természetvédelmi ügyek

­­Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Debreceni Járási Hivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályának ügyfélfogadása 2020. február 20-tól a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Debrecen, Piac u. 42–48. szám alatti épületének I. emeletén működik.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2020. február 11. 15:45

Februárban a Püspökladányi járásban is várja ügyfeleit az Egyenlő Bánásmód Hatóság

­Az Egyenlő Bánásmód Hatóság azon panaszosok számára nyújt jogorvoslati lehetőséget, akiket diszkrimináció, azaz hátrányos megkülönböztetés ér. Idén februárban a debreceni ügyfélszolgálati helyszín mellett a Püspökladányi járásban is segítséget kérhetnek az érintettek.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2020. február 11. 14:37

Áramszünet miatt korlátozott lesz az ügyintézés Nyíradonyban

­A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy 2020. március 2-án, hétfőn a Nyíradony, Árpád tér 1. szám alatti épületben – a szolgáltató által az áramszolgáltatás minőségét javító munkálatok elvégzése miatt – korlátozott lesz az ügyintézési lehetőség.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2020. február 11. 8:54

Szerdától új helyszínen fogadja ügyfeleit a kormányhivatal

­A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Debreceni Járási Hivatal Hatósági Főosztály Építésügyi és Örökségvédelmi Osztályának
ügyfélfogadása 2020. február 12-től a kormányhivatal 4025 Debrecen, Hatvan u. 16. szám alatti épületének IV. emeletén működik.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2020. január 29. 13:30

Már lehet jelentkezni a tavaszi érettségire

­Idén a tavaszi közép-, és emelt szintű érettségi vizsgákra történő jelentkezés határideje: 2020. február 17. Fontos változás, hogy az idei tanévtől felsőoktatási felvételi alapfeltétel legalább egy emelt szintű érettségi vizsga, vagy felsőfokú végzettséget tanúsító oklevél.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2020. január 29. 13:24

Fontos fizetési határidő közeleg

­A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja az érintettek figyelmét, hogy a 2019. évi bevalláshoz kapcsolódó felügyeleti díj második részletének fizetési határideje 2020. január 31. napja.