Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal

Rácz Róbert

kormánymegbízott

Vezető hírek

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2018. augusztus 2. 15:15

Nyaralás előtt fontos…

­­…hogy már az út megtervezésénél előrelátóak legyünk. Ha utazási iroda által szervezett nyaralás választunk, részletesen olvassuk el az utazási szerződést, melyet a prospektusokban, és az iroda honlapján találhatunk meg.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2018. július 31. 13:45

Helyi értékek mutatkoztak be Tiszagyulaházán

­A XII. Tiszagyulaházi Gólyafesztivállal egybekötött „Helyi értékek Startja” Megyei Közfoglalkoztatási Kiállításon 47 település képviseltette magát és ismertette meg az érdeklődőkkel a közmunkaprogramban készített termékeit.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2018. július 19. 10:33

Közigazgatási szakemberek vehették át diplomájukat a Ludovikán

2018. július 14-e a közigazgatásról szólt a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen: oklevélátadó ünnepséget tartott az Államtudományi és Közigazgatási Kar.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2018. július 17. 14:13

Idén sincs Campus Fesztivál Kormányablak Busz nélkül

A mobil ügyfélszolgálati busz a fesztivál ideje alatt, 2018. július 18-tól 21-ig, minden nap 12:00 és 20:00 között vehető igénybe.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2018. július 16. 9:12

Kormányablak buszok segítik a még hatékonyabb és gyorsabb ügyintézést

Az elmúlt években olyan közigazgatást építettünk, amely élvezi az emberek bizalmát, segíti a magyar állampolgárok és a vállalkozások boldogulását. Célunk, hogy a magyar emberek számára az ügyintézés ideje, az arra fordított energia és anyagi terhei csökkenjenek, ezáltal javuljon életminőségük. Ezt szolgálta a kormányablakok kialakítása és ezt a célt szolgálja a kormányablak buszok üzembe helyezése is – mondta Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár a hatodik Kormányablak Busz átadásán.

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2018. július 16. 8:12

Javában tart az ellenőrzés

A bírság 15 ezer forinttól akár 5 millió forintig terjedhet; az összeg a parlagfűvel fertőzött terület nagyságától és a parlagfűvel való fertőzöttség mértékétől függ.