A Győri Járási Hivatalt Dr. Tavaszi Virág, a Soproni Járási Hivatalt Dr. Németh Ádám vezeti.

Dr. Tavaszi Virág az Eötvös Lóránd Tudományegyetem nappali képzésén végzett jogászként, ezt követően szerzett európai jogi szakjogász, majd kormányzati tanulmányokkal foglalkozó szakember végzettséget. Gyámügyi ügyintézőként tevékenykedett a Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalnál és a Győr-Moson-Sopron Megyei Közigazgatási Hivatal Gyámhivatalánál is.

Dr. Tavaszi Virág és Széles Sándor kormánymegbízott

A Győri Járási Hivatal új vezetője a Nyugat-Dunántúli Regionális Államigazgatási Hivatal Szociális és Gyámhivatalánál gyámügyi és gyermekvédelmi osztályvezető pozíciót töltött be. A szervezeti változás nyomán lett osztályvezető majd megbízott hivatalvezetői feladatokat látott el a Győri Járási Hivatalnál.

Dr. Németh Ádám és Széles Sándor kormánymegbízott

A Soproni Járási Hivatalt ezentúl Dr. Németh Ádám vezeti, aki a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerzett jogi diplomát. Tanulmányait követően rövid ideig ügyvédjelöltként és jogi előadóként is dolgozott, majd a közigazgatás területén a Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalnál előbb mint humánszolgáltatási jogi szakreferens, később mint osztályvezető tevékenykedett. 2016-tól a Soproni Tankerületi Központ szakmai igazgatóhelyettese volt.

(GYMSMKH Kormánymegbízotti Kabinet)