A „területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című KÖFOP-2.1.3-VEKOP-15-2016-00002 számú projekt keretében lebonyolított képzés oklevélátadó rendezvényére került sor a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatalban (továbbiakban: Kormányhivatal) 2018. június 18. napján. Köszöntőt mondott és a kormányablak ügyintézői képzésen végzett 19 hallgatónak az okleveleket dr. Gyurita Rita főigazgató asszony adta át.

A „területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című KÖFOP-2.1.3-VEKOP-15-2016-00002 számú projekt keretében lebonyolított képzés oklevélátadó rendezvényére került sor a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatalban (továbbiakban: Kormányhivatal) 2018. június 18. napján. Köszöntőt mondott és a kormányablak ügyintézői képzésen végzett hallgatók részére az okleveleket dr. Gyurita Rita főigazgató asszony adta át.

Fotó: GYMSMKH Kormánymegbízotti Kabinet

dr. Gyurita Rita főigazgató asszony ismertette a projekt részleteit és kitekintést tett a kormányablakok 2011 óta végbe menő változásairól és fejlődéséről. Kiemelte, hogy a Kormányhivatalban 19 állami tisztviselő vett részt a kormányablak ügyintézői képzésen, akik eredményes vizsgát tettek. Hangsúlyozta, hogy „az állampolgároknak az államról alkotott képét, véleményét alapvetően meghatározza az, amikor ügyeik intézése során kapcsolatba kerülnek az állammal. A cél az elégedett állampolgár, az eszköz pedig egy hatékonyan működő egységes és integrált intézmény, melynek egyik alapköve a jól felkészült, kedves ügyintéző”.
Elmondta, hogy Győr-Moson-Sopron megyében 8 városban, összesen 10 kormányablak, továbbá 1 okmányiroda működik jelenleg.

(GYMSMKH Kormánymegbízotti Kabinet)