Az ÉFOÉSZ Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron megyei Egyesülete 2018. december 13.-án szervezte meg a hagyományossá vált Mikulás diszkóját a sérültséggel élő fiatalok és kísérőik számára. A rendezvényen részt vett és köszöntőt mondott Széles Sándor kormánymegbízott.

Az ünnepségen közel 600 fiatal felnőtt, gyermek és kísérője vett részt. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Széles Sándor kormánymegbízott, Simon Róbert Balázs Országgyűlési képviselő, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat részéről Dr. Pető Péter alelnök, a GYSZSZC főigazgató asszonya, Andrássy Katalin és az Arrabona Eagels M.C. Hungary.

Az ÉFOÉSZ Himnusz meghallgatása után köszöntőbeszédet mondott Széles Sándor kormánymegbízott, Simon Róbert Balázs Országgyűlési képviselő úr és Dr. Pető Péter alelnök úr.
A fiatalok már izgatottan várták, hogy megérkezzen a Mikulás. Mindenki lelkesen énekelte, hogy "Télapó itt van, hó a subája", mire az ének elhalkult megérkezett a nagyszakállú is. A kedves Mikulás az elkészített csomagokat a jelenlevő vendégek és az önkéntesek segítségével osztotta szét.

További fotók megtekinthetőek a galériában.

(GYMSMKH Kormánymegbízotti Kabinet)