Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. március 31. 10:19

Felhívás az Ausztriából hazatérő Győr-Moson-Sopron megyei álláskeresőknek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal – a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel – az Ausztriából hazaérkező álláskeresőket elektronikus ügyintézésre kéri.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. március 26. 8:13

Tájékoztató keresőképtelenségi igazolások kiállításáról

A veszélyhelyzet fennállása alatt kiállított keresőképtelenségi orvosi igazolások két hétnél hosszabb időszakra is vonatkozhatnak, de ahhoz, hogy a biztosított táppénz iránti kérelmét elbírálják, és pénzbeli ellátást kapjon, szükséges az igazolást havonta legalább egy alkalommal kiadni.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. március 23. 9:27

Tájékoztatás a Nemzetközi Oltóhely működésével és a HIV/AIDS szűrésekkel kapcsolatban

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a hétfőnként 11–15 óráig működő Nemzetközi Oltóhelyen, valamint a keddenként 8–11 óráig működő HIV/AIDS szűrésen és tanácsadáson – további intézkedésig – csak előzetes telefonos egyeztetést követően fogadják Önöket. Bővebb információt a 96/418-044-as központi telefonszámon kérhetnek.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 15:00

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a kormányhivatali ügyfélszolgálatokon, az elkészült okmányokat postán kézbesítik

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a kormányhivatali ügyfélszolgálatokon, az elkészült okmányokat postán kézbesítik

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. március 13. 15:44

Tájékoztatás ügysegédi szolgáltatás szüneteléséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. március 18-án (szerdán) a Pannonhalmi Járási Hivatal ügysegédei az érintett önkormányzatoknál ügysegédi tevékenységet nem látnak el.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. március 10. 11:17

Máris nyakunkon a kullancsszezon

A rövid tél és korai tavasz kedvezett a kullancsok szaporodásának is. A téli szunnyadó állapot után az apró állatok igen aktívak, hiszen a fejlődésükhöz vérre van szükségük.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. március 9. 8:16

Hölgy kollégáit ünnepelte a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Március nyolcadikához közeledve a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal a hölgy kollégáit köszöntötte.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. március 6. 13:15

Március 6. az energiatakarékosság világnapja

A mindennapjaink során energiát fogyasztunk. Energiát használunk fel a lakóházaink fűtésére, a háztartási berendezéseink üzemeltetésére. Főként a háztartások felelősek az elfogyasztott energia jelentős részéért. Ezért fontos, hogy legyen egy nap, amely a környezettudatosságra, fenntarthatóságra és az energiatakarékosságra hívja fel a figyelmet.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. március 3. 16:06

Harmadik alkalommal rendezik meg a győri Arrabona Állásbörzét

A karrierexpónak az ETO Park Élményközpont ad otthont 2020. március 6-án (pénteken) 9.00 és 16.00 óra között.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. március 3. 8:38

Máris kezdetét vette a pollenszezon

A szokatlanul kora tavaszi, meleg időjárás miatt a tavalyinál korábban vette kezdetét a pollenszezon. A mogyoró, az éger, valamint a ciprus- és tiszafafélék pollenszórásával indult az idény, de a levegőben már megjelent a kőris, a nyár és fűz virágpora is.