Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. április 26. 15:44

Új applikáció a kisgyermekes családoknak

Országos összefogással elkészült az új Családháló mobilalkalmazás, melynek bemutatóját 2019. április 26-án rendezték meg Budapesten. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal is bekerült a családokat segítő országos adatbázisba.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. április 26. 15:33

Állásbörzével várták az álláskeresőket Kapuváron

2019. április 25-én került sor a kapuvári állásbörzére a Rábaközi Művelődési Központban. A Változó Világért Alapítvány szervezésében megrendezett eseményen a munkáltatók és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal munkatársai várták az álláskeresőket.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. április 24. 14:09

Befejeződött a húsvéti fogyasztóvédelmi ellenőrzés Győr-Moson-Sopron megyében

Az ünnepi időszakban ugrásszerűen növekszik a vásárlások és a vásárolt termékek száma. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi szakemberei a húsvéti ünnepeket megelőző hetekben is fokozottan ellenőrizték a fogyasztóvédelmi előírások betartását, különös tekintettel a szezonális termékek forgalmazására.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. április 11. 15:24

Nemzetközi nyugdíjtanácsadó napok Eisenstadtban és Bécsben

A Magyar Államkincstár és az osztrák Pensionsversicherungsanstalt, a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében, nyugdíjtanácsadó napot tart 2019. április 24-én Eisenstadtban, valamint 2019. április 25-én Bécsben.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. április 11. 15:06

Újra lehet pályázni a Határtalanul! programra

A cél az, hogy minél több anyaországi diák eljusson valamely szomszédos ország magyarlakta területére. Pályázni április 30-ig van lehetősége a hetedik osztályosoknak, illetve középiskolásoknak.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. április 11. 13:09

Győr-Moson-Sopron megye növényegészségügyi helyzetképe


2019. április 10.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. április 10. 13:37

Tájékoztató a Szolgáltató Kormányhivatal Modell keretében végzett kérdőíves felmérésről

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal – hasonlóan az ország valamennyi fővárosi és megyei kormányhivatalához – bevezette a Szolgáltató Kormányhivatal Modellt, amelynek kiemelt célja az ország versenyképességének növelése a közigazgatás teljesítőképességének és hatékonyságának javítása által.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. április 10. 13:35

Jótékonysági húsvéti vásár a kormányhivatalban

Idén is megtartották a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatalban a hagyományos húsvéti vásárt. A bevételt jótékony célra fordítják.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. április 10. 10:51

Indul a kullancsszezon, érdemes kérni a védőoltást

Az erdőkben, bőséges aljnövényzettel borított területeken élő kullancs legnagyobb ellensége a szárazság és a hideg tél. Mivel idén enyhébb telet tudhatunk magunk mögött, nagyobb kullancsinvázióra lehet számítani.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. április 8. 9:59

Győr-Moson-Sopron megyét a bölcs építkezés jellemzi

Az elmúlt években a bölcs építkezés jellemezte a megyét, e fejlesztések közé sorolható a jelenlegi beruházás is, melynek eredményeként egy energetikailag korszerű, kényelmes, megszépült épületben intézhetik ügyeiket az ügyfelek – mondta Széles Sándor kormánymegbízott a Lébényi Közös Önkormányzati Hivatal felújított épületének átadóján.