Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. június 23. 11:22

Tájékoztató - közigazgatási szakvizsga felkészítő tanfolyamokról és vizsgákról

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal (a továbbiakban: Kormányhivatal) a közigazgatási szakvizsgáról szóló 35/1998. (II. 27.) Korm. rendeletben foglaltaknak megfelelően megkezdte a
2017. II. félévi közigazgatási szakvizsga felkészítő tanfolyamok és vizsgák szervezését.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. június 22. 8:12

MÁSODFOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS június 26. hétfő 24.00 óráig

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. június 22. (csütörtök) 00:00 órától június 26. (hétfő) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást adott ki.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. június 21. 20:39

Húsbolt nyílt Rábaszentmihályon

Június 20-án megnyitotta húsboltját Rábaszentmihályon az önkormányzati gazdaság. Az új üzletet Hoffmann Imre közfoglalkoztatásért felelős helyettes államtitkár és Horváth Gábor polgármester avatta fel.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. június 21. 11:12

Tűzgyújtási tilalom Magyarország egész területén - érvényes visszavonásig

A mai naptól, átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter az erdőkben és fásításokban, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokon.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. június 20. 13:29

Minden iskolai szünetben lehet ingyenes gyermekétkeztetést igényelni

Nemcsak a nyáron, hanem mind a négy szünidőben kell kötelezően biztosítaniuk az önkormányzatoknak ingyenes étkeztetést a hátrányos helyzetű családok gyermekeinek - közölte a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. június 20. 11:50

A megye növényegészségügyi helyzetképe - 2017/3

Kevés csapadék esett megyében az elmúlt időszakban. Nagyon száraz volt már a tél is, és tavasszal területi eloszlásban is kevés csapadék hullott.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Tájékoztató rendszerkarbantartásról

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2017. június 9. napján (pénteken) 14:00 – 20:00 óra között rendszerkarbantartás esedékes. Mindezekre tekintettel a hiteles tulajdoni lap kiadás, valamint lakcímbejelentés ügyintézés a Győri Járási Hivatal ügyfélszolgálatain szünetel.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. június 6. 7:53

Gyermeknap az értelmileg sérültek és segítőik számára

Az Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete idén is megtartotta immár hagyományosan gyermeknapi rendezvényét a győri állatkertben. A rendezvényen Széles Sándor kormánymegbízott köszöntötte a megjelenteket.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. június 2. 12:26

Neked Munka, Nekem ÁLOM

A Neked Munka, Nekem ÁLOM! azoknak a fogyatékossággal élő embereknek szól, akik szeretnék kipróbálni álmaik munkáját és azoknak a nyitott munkáltatóknak, akik szívesen adnának nekik lehetősége erre. Megyénkben május 31-én, a Kormányhiatal Dísztermében sajtótájékoztatóval egybekötve tartották a nyílt nap megnyitóját, melyen Ősz Ágnes asszony, a Győri Járási Hivatal Rehabilitációs ellátási és Szakértői Osztály osztályvezetője köszöntötte a megjelenteket.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. május 31. 15:32

Nívódíjat kapott a fertődi Esterházy-kastélyegyüttes

Építőipari Nívódíjat hirdető táblát avattak 2017. május 31-én. A fertődi Esterházy-kastélyegyüttes részét képező jószágkormányzói épületegyüttesről megemlékező ünnepségen beszédet mondott a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkára is.