Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Közlemény iskolai beiratkozásról - Győr-Moson-Sopron megye területén

A Győr-Moson-Sopron Megye valamennyi járási hivatala a nevelési-oktatási intézmények működéséről szóló hatályos EMMI rendeletben foglaltaknak megfelelően a 2017. évben tankötelessé váló gyermekek általános iskolai beiratkozásának időpontját az alábbiak szerint határozta meg >>>

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. március 16. 8:44

Nemzeti ünnep Sopronban

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján Sopronban tartott megemlékezésen részt vett és ünnepi beszédet mondott Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. március 6. 8:28

Olyan államot akarunk létrehozni, ami élvezi az emberek bizalmát

kormány olyan államot akar létrehozni, ami az emberek bizalmát élvezi és segíti az emberek és a vállalkozások boldogulását - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Szigetszentmiklósi Igazgatási Központ átadóünnepségén.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. március 6. 7:58

Történelmi pillanat: A név újra Soproni Egyetem!

2017. március 2-én megtartották a Soproni Egyetem hivatalos névadó ünnepségét, így ismét a város nevét viseli a felsőfokú tanintézmény. Az eseményen megjelent Széles Sándor kormánymegbízott.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. február 27. 11:21

Megszűnik több közigazgatási illeték és díj

Több közigazgatási illeték és igazgatási szolgáltatási díj megszüntetéséről döntött kedden a parlament a kormány javaslatára.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. február 24. 7:49

Átadták az új Petőfi Sportcsarnokot Lipóton

A Lipót önkormányzatának illetve civil szervezeteinek átfogó település fejlesztési koncepciójának legújabb megvalósult intézményét, a Lipóti Petőfi Sportcsarnokot adták át ünnepélyes keretek között 2017.február 23-án. Az ünnepségen megjelent és köszöntőt mondott Széles Sándor kormánymegbízott.