Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 21. 10:27

Tájékoztatás a Sopron, Állomás utcai kormányablak működésével kapcsolatban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy átmenetileg a Sopron, Állomás utca 2. sz. alatt működő kormányablakban személyi okmány ügyintézés csak előzetes időpontfoglalás mellett történik. Az elkészült okmányok sorszámhúzással átvehetők.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 21. 8:46

Hétfőtől életbe lépnek a már bejelentett, új védelmi intézkedések

Az országnak működnie kell, úgy, hogy közben fegyelmezetten, a szabályokat betartva védekezünk, ezért szeptember 21 - től lépnek életbe az újabb, már bejelentett védelmi intézkedések. A részleteket a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek tartalmazzák.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 17. 14:11

A Soproni és Mosonmagyaróvári Járási Hivatal két épülete is látogatható a Kulturális Örökség Napjain

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozaton több száz rendezvény, több mint kétszázötven vezetett séta és közel háromszáz rejtett hazai műemlék várja az érdeklődőket országszerte ingyenes programokkal 2020. szeptember 19-20. között. A rendezvénysorozathoz a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal is csatlakozott.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 16. 15:45

Tájékoztató a Pannonhalmi Kormányablakkal kapcsolatban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Pannonhalma, Dallos Sándor utca 2. szám alatti kormányablakban - az ujjlenyomat-olvasó készülék hibája miatt - szünetel az útlevél és személyazonosító igazolvány kérelmek beadása iránti ügyintézés, amennyiben ujjlenyomat felvétele szükséges.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 15. 10:11

Elvesztettem az egyik rendszámtáblámat. Mit tegyek?

Előfordul, hogy valamelyik rendszámtáblánkat elveszítjük, vagy az különböző okoknál fogva megrongálódik, de ilyenkor is van megoldás! A rendszámtábla utángyártását bármelyik közlekedési igazgatási hatóságnál lehet kezdeményezni.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 10. 14:52

Idén is lehetőség van HPV ellen oltatni gyermekeinket

A 2020/2021-as tanévben ismét lehetőség nyílik a 12. életévüket betöltött és az általános iskola 7. osztályát szeptemberben kezdő lányok ingyenes méhnyakrák elleni védőoltására, az oktatási intézményben szervezett kampányoltások során.