Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. április 1. 8:20

A kormány elrendelte a veszélyhelyzettel összefüggő rendkívüli intézkedések meghosszabbítását

A koronavírus-járvány elleni hatékony védekezés érdekében a kormány az Országgyűléstől kapott felhatalmazása alapján elrendelte a március 11-én kihirdetett veszélyhelyzettel összefüggő rendkívüli intézkedések hatályának meghosszabbítását.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. április 1. 13:43

Orvosi szolgálati lakásra, rendelők fejlesztésére és orvosi eszközök beszerzésére lehet pályázni

Március utolsó napjával megnyíltak a Magyar Falu Program első pályázatai, összesen 7 milliárd forint támogatási keretösszeggel. Az ötezer lakosúnál nem nagyobb települések, illetve önkormányzati társulások orvosi szolgálati lakásra, orvosi rendelők fejlesztésére és orvosi eszközök beszerzésére pályázhatnak.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. március 31. 11:29

Nincs szükség új lakcímkártyára a kijárási korlátozás miatt

Nem szükséges új lakcímkártya készítése abban az esetben, ha a kijárási korlátozás időtartama alatt nem az állandó, bejelentett lakcímen tartózkodunk.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. március 31. 10:19

Felhívás az Ausztriából hazatérő Győr-Moson-Sopron megyei álláskeresőknek

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal – a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel – az Ausztriából hazaérkező álláskeresőket elektronikus ügyintézésre kéri.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. március 27. 8:32

Országos kijárási korlátozás van érvényben

Kijárási korlátozás van érvényben Magyarország egész területén március 28. és április 11. között. Két héten keresztül az otthonokat, a lakóhelyeket csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2020. március 26. 8:13

Tájékoztató keresőképtelenségi igazolások kiállításáról

A veszélyhelyzet fennállása alatt kiállított keresőképtelenségi orvosi igazolások két hétnél hosszabb időszakra is vonatkozhatnak, de ahhoz, hogy a biztosított táppénz iránti kérelmét elbírálják, és pénzbeli ellátást kapjon, szükséges az igazolást havonta legalább egy alkalommal kiadni.