Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. november 29. 12:13

Közlemény - Győri Járási Hivatal telefonszám változás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Győri Járási Hivatal (Győr, Szabolcska M. utca 1/A szám) telefonszámai megváltoztak.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. október 3. 14:50

Tájékoztatás a munkaszüneti napok körüli munkarend megállapításával kapcsolatban a kormányablakok és okmányirodák ügyfélfogadási rendjéről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a munkanap áthelyezéssel érintett hétvégéken a megye valamennyi kormányablaka és okmányirodája az alábbi nyitva tartás szerint üzemel >>>

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. december 11. 13:12

Ismét a Kormányhivatalba látogatott a Mikulás bácsi

A Kormányhivatal Dísztermében megrendezésre kerülő ünnepség alkalmával látogatott el a Mikulás bácsi a gyerekekhez, ahol Széles Sándor kormánymegbízott fogadta.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. december 6. 11:39

Közlemény – Győri Járási Hivatal Kormányablak Osztályán egyes ügytípusok ügyintézése szünetel

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Takarnet rendszer karbantartása miatt - 2018. december 7-én (pénteken) 16.00-18.00 óra között - a kormányablak győri ügyfélszolgálatain (Győr, Czuczor G. u. 36., Győr, Nagysándor J. u. 31., ETO park) a lakcímbejelentések, valamint a hiteles tulajdoni lapok kiadásának ügyintézése szünetel.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. december 5. 7:59

Közlemény - Közhiteles nyilvántartások változása

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az egészségügyi hatósági igazgatási tevékenységről szóló 1991. évi XI. törvény 7. § (1) bekezdése alapján az ivó- és használati melegvíz-ellátásban, valamint a medencés közfürdőkben a vízzel közvetlenül érintkező anyagok, termékek bejelentésének és a víz kezelésére alkalmazni kívánt technológiák ivóvíz biztonsági engedélyeinek nyilvántartása módosult.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. december 4. 8:04

Közlemény - Nemzetközi oltóközpont és önkéntes HIV/AIDS tanácsadó év végi működési rendje változik

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal (továbbiakban: Kormányhivatal) felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a Nemzetközi oltóközpont és önkéntes HIV/AIDS tanácsadó év végi működési rendje változik.