Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. május 20. 14:50

Energiahatékonysági címkéket ellenőriznek Győr-Moson-Sopron megyében

A klímaváltozás elleni globális küzdelem és a széndioxid-kibocsátás csökkentésének érdekében a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal kiemelten kezeli a termékek energiahatékonysági címkézésének folyamatos ellenőrzését.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. május 17. 15:39

Katonai járművek megnövekedett forgalmára lehet számítani Győr-Moson-Sopron megyében

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a 2019-re tervezett nemzetközi gyakorlatok helyszínére történő felvonulás miatt Győr-Moson-Sopron megye főbb útszakaszain (autópálya, főutak) 2019. május 29-től jelentős számú katonai járművek átvonulása várható.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. május 17. 8:07

Duo-Day Győrben – Neked munka, nekem álom!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is támogatott programon a fogyatékos, illetve megváltozott munkaképességű résztvevők egy általuk választott munkahelyen tölthettek el egy napot, és erre az időre akár tűzoltóvá vagy színházi színésszé is válhattak.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. május 13. 15:00

Rendkívüli nyitvatartás lesz az EP-választás hétvégéjén a kormányablakokban

Fontosnak tartjuk, hogy május 26-án minden magyar állampolgár élhessen szavazati jogával és ehhez minden technikai feltételt biztosítani kívánunk.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. május 13. 10:03

Tájékoztatás a Mosonmagyaróvári Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának ideiglenes ügyfélfogadási rendjéről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Mosonmagyaróvári Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályának ügyfélfogadási rendje a Mosonmagyaróvár, Deák tér 1. szám alatti telephelyet érintő épület-felújítási munkálatok miatt átmenetileg az alábbiak szerint módosul.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. május 13. 9:47

Baba-mama hét Sopronban

Immár kilencedik alkalommal tartottak baba-mama hetet Sopronban. A kismamák, édesanyák és érdeklődők hasznos elméleti és gyakorlati információkat kaphattak gyermekellátásról és -nevelésről, a várandósság időszakától a kisgyermekkorig.