Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. július 19. 12:13

Közlemény - Győri Járási Hivatal telefonszám változás

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Győri Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Szabolcska úti telephelye (Győr, Szabolcska M. u. 1/a.) ideiglenesen az alábbi telefonszámokon érhető el >>>

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. október 3. 14:50

Tájékoztatás a munkaszüneti napok körüli munkarend megállapításával kapcsolatban a kormányablakok és okmányirodák ügyfélfogadási rendjéről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a munkanap áthelyezéssel érintett hétvégéken a megye valamennyi kormányablaka és okmányirodája az alábbi nyitva tartás szerint üzemel >>>

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. november 15. 8:09

Áramszünetről értesítés

Tájékoztatom, hogy az E.ON értesítése szerint a Népegészségügyi Főosztály Laboratóriumi Osztály Környezetvédelmi Mérőközpontban (9028 Győr, Török Ignác u. 68.) 2018. november 15-én 08:00-12:00 óra között áramszünet lesz, mivel hálózatfejlesztést végeznek.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. november 7. 14:12

"Új Karrier Magyarországon" online állásbörze

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat és az EURES 2018. november 20-án online állásbörzét tart "Új Karrier Magyarországon" címmel. Az online eseményen magyar munkáltatók és cégek kínálják fel állásajánlataikat magyar munkavállalóknak. A rendezvény elsődleges célja, hogy a külföldről hazatérést tervező magyar álláskeresők megbízható segítséget kapjanak a foglalkoztatási szerven keresztül.
Az esemény minden résztvevő részére díjmentes, viszont a kiállítóknak és álláskeresőknek regisztrálniuk kell 2018. november 14. napjáig.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. november 5. 13:33

Tájékoztató a „Munkásszállások kialakítása” elnevezésű központi munkaerőpiaci program keretében nyújtott támogatásról

Ismét pályázhatnak a helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, valamint ezek tulajdonában álló gazdasági társaságok munkásszállás építéséhez vagy munkásszállás céljából igénybe vehető ingatlan felújításához.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. november 5. 15:00

Közlemény – Győri Járási Hivatal Kormányablak Osztályán egyes ügytípusok ügyintézése szünetel

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Takarnet rendszer karbantartása miatt - 2018. november 9-én (pénteken) 16.00-18.00 óra között - a kormányablak győri ügyfélszolgálatain (Győr, Czuczor G.u. 36., Győr, Nagysándor J.u. 31. ETO park) a lakcímbejelentések, valamint a hiteles tulajdoni lapok kiadásának ügyintézése szünetel.