Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 13. 15:08

Anyakönyvezetőket képez a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

2019. szeptember 11-én anyakönyvi szakvizsga megszerzését célzó tanfolyam indult a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal szervezésében.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. szeptember 10. 17:44

Negyedik alkalommal hirdették meg a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” pályázatot

Újra pályázni lehet a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címre, amelyet eddig 63 hazai és külhoni oktatási intézmény nyert el. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) immár negyedik alkalommal hirdeti meg a diákok fogyasztóvédelmi ismereteinek megalapozását szolgáló pályázatot, amely most a reklámelemzés kategóriájával bővült.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 6. 14:16

Magyar-osztrák nyugdíjtanácsadó napokat rendeznek Győrben és Sopronban

A nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében nyugdíjtanácsadó napokat tart Győrben és Sopronban a Magyar Államkincstár, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal és az osztrák Pensionsversicherungsanstalt.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 6. 9:23

Tájékoztatás ügyfélfogadási szünetről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy áramszünet miatt 2019. szeptember 11-én, szerdán a Győr, Szabolcska M. u. 1/A. szám alatt működő ügyfélszolgálatokon szünetel az ügyfélfogadás.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. szeptember 5. 16:49

A méhnyakrák megelőzhető

Szeptember 12-ig lehet igényelni a HPV elleni ingyenes védőoltást azoknak a leányoknak, akik betöltötték a 12. életévüket és 2019 szeptemberében kezdik meg az általános iskola 7. évfolyamát. A vakcinát a gyermek iskolájában adják be a szülői hozzájáruló nyilatkozat benyújtását követően.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 4. 8:16

Tájékoztatás ügyfélfogadási szünetről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2019. szeptember 6-án (pénteken) a Győr, Czuczor Gergely u. 36. és a Nagysándor J. u. 31., valamint a Sopron, Állomás u. 2. szám alatti kormányablakokban - informatikai karbantartás miatt - a lakcímbejelentéssel, valamint a hiteles tulajdoni lapok kiadásával kapcsolatos ügyintézések 16:00 órától szünetelnek.