Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. február 22. 14:02

Évértékelő a megyei rendőr-főkapitányságon

Csizmadia Gábor megyei rendőrfőkapitány 2017. február 21-én ünnepélyes állománygyűlést tartott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. évben elvégzett tevékenységéről. Az állománygyűlésen részt vett Széles Sándor kormánymegbízott.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. február 22. 12:28

Madárinfluenza járvány: elérhetők a kötelező minimum járványvédelmi előírások

Megjelent a baromfitelepek járványvédelmi minimum feltételeit tartalmazó Országos Főállatorvosi határozat. Az előírás célja a baromfiállományok, különösen a szabadtartású víziszárnyas telepek járványügyi biztonságának fokozása a madárinfluenza vírus okozta károk csökkentése és a későbbi kockázatok mérséklése érdekében.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. február 21. 7:31

Átadták az új mosonmagyaróvári sportcsarnokot, az UFM Arénát

Átadták a 2,05 milliárd forintból megépült, ötezer négyzetméter alapterületű, több mint ezer férőhelyes, több funkciós városi sportcsarnokot, az UFM Arénát Mosonmagyaróváron péntek este. Az avató ünnepségen részt vett Széles Sándor kormánymegbízott.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. február 16. 14:11

Közlemény - Kapuvári Járási Hivatal

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kapuvári Járási Hivatal Kormányablak Osztálya ügyfélszolgálatán (Kapuvár, Fő tér 1.) 2017. február 23-án (csütörtökön) karbantartása miatt az ügyfélfogadás szünetel.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. február 14. 16:37

Közlemény Győri Járási Hivatal - ügyféltájékoztatás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Győri Járási Hivatal Hatósági Főosztályának Gyámügyi Osztályát érintő változás az alábbiak szerint módosul.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. február 14. 7:47

Közlemény - Győri Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Győri Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Családtámogatási és Pénzbeli Ellátási Osztály lakáscélú állami támogatással kapcsolatos feladatokat ellátó munkatársainak költözése miatt, a lakáscélú állami támogatás szakterületen az ügyfélfogadás 2017. február 15. (szerda) napján szünetel, és ezt követően megváltozik az ügyfélfogadás helye.