Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal

Széles Sándor

kormánymegbízott

Vezető hírek

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. január 17. 14:31

Téli tudnivalók - Melegedőhelyek a megyében - 2017

Folytatódik a rendkívül hideg téli időjárás. Felhívjuk a figyelmet a téli közlekedés, munkavégzés, szabadban tartózkodás veszélyeire, megelőzési lehetőségekre és a követendő magatartási szabályokra. Közöljük a megyei gáz- áram- és távhő szolgáltatók telefonszámait és a megyei Melegedőhelyek 2017-es listáját is.>>>

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. január 9. 8:59

Közlemény - Győri Járási Hivatal

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a GYMSM Kormányhivatal Győri Járási Hivatal Földhivatali Osztályán (9021 Győr, Városház tér 3.) informatikai adatbázis telepítése miatt az ügyfélfogadás 2017. január 12., január 13. és január 16- án szünetel.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. január 4. 11:00

Szervezeti változások a kormányhivatalban és a járási hivatalokban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2017. január 1-től szervezeti, feladat- és hatásköri változások léptek életbe a kormányhivatalban és a járási hivatalokban. Az új szervezeti egységekről, működési rendjükről részletesen honlapunkon a "Szervezeti egységek", illetve a "GYMSM Kormányhivatal Járási Hivatalai" címszó alatt tájékozódhatnak. Lényeges, hogy a szervezeti változások az adott területek ügyintézési helyszíneit nem érintik, tehát továbbra is a megszokott ügyintézési helyeken várjuk Tisztelt Ügyfeleinket!
További részletek>>>

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2016. december 28. 10:56

A gazdaság erősödése teszi lehetővé a kormányhivatali dolgozók béremelését

A magyar gazdaság megerősödése az alapja annak, hogy az állami rezsicsökkentésre és a kormányhivatali dolgozók béremelésére sor kerülhet - mondta Kovács Zoltán államtitkár budapesti sajtótájékoztatóján.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2017. január 2. 11:10

Ismét indul a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram

Hetedik alkalommal hirdeti meg a kormány a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramot. Jelentkezni 2017. január 22. éjfélig lehet a http://mko.kormany.hu/ oldalon meghatározott módon, ahol a programmal kapcsolatos további információk is elérhetőek. >>>

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2016. december 22. 15:02

Közlemény - Győri Járási Hivatal

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2016. december 30-án a Győri Járási Hivatal Kormányablak Osztály (Győr, Czuczor G. u. 36. és Nagysándor J. u. 31. - ETO Park) telephelyein 12 órától technikai okok miatt csak részleges ügyfélfogadás lesz.