Fotógalériák

Fogyasztóvédelmi ellenőrzések

Fogyasztóvédelmi ellenőrzések 2018. december 6.

A fogyasztóvédelmi ellenőrzések az emberek biztonságát garantálják, és védik a tisztességes vállalkozásokat. Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgáltatásért felelős államtitkára hangsúlyozta, szeretnék, hogy a magyar családok biztonsága garantált legyen az ünnepek előtt és alatt is.
Fotó: Ligeti Edina
9 kormányhivatali épület újult meg Komárom-Esztergom megyében

9 kormányhivatali épület újult meg Komárom-Esztergom megyében2018. december 4.

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal energia-megtakarítást eredményező felújításokat végzett kilenc középületen a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében. Dr. Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár köszöntőjében arra mutatott rá, hogy hazánk élen jár az ilyen jelentős beruházások megvalósításában, ahol XXI. századi követelményként az energia ésszerű fogyasztása valósulhat meg. A fejlesztések révén jelentős mértékben csökkenek az épület fenntartási költségei.

Fotó: Ligeti Edina
A megújuló Szent Miklós park ünnepélyes alapkőletétele

A megújuló Szent Miklós park ünnepélyes alapkőletétele2018. december 4.

Tuzson Bence államtitkár helyezte el a megújuló Szent Miklós Park alapkövét Gyulán. A Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára történelmi városnak, egyben a megújulás városának nevezte Gyulát és beszédében úgy fogalmazott, hogy a jövőben is nagy szerep hárul a településre, amely a trianoni Magyarország keleti kapuja, de a történelmi Magyarország közepén fekszik.
Fotó: Ligeti Edina
Átadták Veszprém megye első kormányablak buszát

Átadták Veszprém megye első kormányablak buszát2018. október 11.

Az életminőség szempontjából a falvak semmiben sem különbözhetnek a városoktól - jelentette ki Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az első Veszprém megyei mobil ügyfélszolgálat (kormányablak busz) átadásán október 11-én Balatoncsicsón.
Fotó: Ligeti Edina
Mobil Kormányablak átadás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Mobil Kormányablak átadás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében2018. augusztus 31.

Tuzson Bence államtitkár:"az ország fejlődéséhez szövetségre van szükség a kormányzat és az állampolgárok között"

2018. augusztus 31-én adta át Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár,Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és Demeter Ervin kormánymegbízott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal illetékességi területén működő Mobil Kormányablak Buszt.

Fotó: Ligeti Edina
Balassagyarmati járási hivatal felújított épületének átadása

Balassagyarmati járási hivatal felújított épületének átadása2018. augusztus 31.

Tuzson Bence a Nógrád Megyei Kormányhivatal balassagyarmati járási hivatala felújított épületének átadásán kiemelte: egy ilyen intézmény kapu is a kormány számára, mert egyrészt ezen keresztül az állam összes szolgáltatását igénybe lehet venni, másrészt információkat kap az állam, amelyek segítenek annak eldöntésében, hogy milyen irányban kell továbbmenni.
Fotó: Ligeti Edina