A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltsége a fenntartásában működő megyei szociális és gyermekvédelmi intézmények integrációjának 10. évfordulójával egybekötött Szociális Munka Napja alkalmából ünnepséget rendezett. A rendezvénynek a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény gánti székhelyintézménye adott otthont.

Az ünnepségen jelen volt Bátori Zsolt, az SZGYF főigazgatója, dr. Simon László kormánymegbízott, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, Törő Gábor országgyűlési képviselő, valamint dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke is.

Törő Gábor és Bátori Zsolt ünnepélyes köszöntőjét követően elismerések, dicsérő oklevelek átadására került sor.

A díjakat Bátori Zsolt, az SZGYF főigazgatója, és Mátrahalmi Tibor az SZGYF Fejér Megyei Kirendeltsége igazgatója adta át. Főigazgatói dicséretben részesült a kimagasló munka elismeréseként, példamutató emberi magatartásért, a szociális ill. a gyermekvédelmi területen végzett felelősségteljes, alázatos, példaértékű elhivatottsággal végzett áldozatos munka elismeréseként, Lang Zoltánné, a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény Mezőszilas telephelyintézményének vezetője, Térmeg Lászlóné, nevelőszülői tanácsadó, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat munkatársa, és Kreka Zoltán szakmai vezető, a Fejér Megyei Gesztenyés Egyesített Szociális Intézmény dolgozója. Szintén főigazgatói dicséretet kapott kimagasló munkája elismeréseként, és példamutató emberi magatartásáért, az SZGYF Fejér Megyei Kirendeltség Gazdasági Osztályának két munkatársa, Izmindi Mariann számviteli referens, valamint Szatmári Imre költségvetési és pályázati referens, továbbá a Kirendeltség két munkatársa, Lovas Katalin gyermekvédelmi referens és Boldogné Kőrösi Mónika szociális referens. A fenntartó "Életmentő Díját" Blaskó Zoltánné vehette át, aki a Fejér Megyei Gesztenyés Egyesített Szociális Intézményben dolgozik, ápolóként.

Fejér megyei szociális és gyermekvédelmi intézmények integrációjának 10. évfordulóján, a Szociális Munka Napja alkalmából a főigazgató és az igazgató az intézményekben folyó lelkiismeretes, példaértékű elhivatottsággal és alázattal végzett munka elismeréseként Fenntartói Dicséreteket adott át a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és TEGYESZ, valamint a Fejér Megyei Gesztenyés Egyesített Szociális Intézmény vezetői és valamennyi dolgozója részére.

(FMKH – SZGYF Fejér Megyei Kirendeltsége)