Több évtizedes közszolgálati munkájáért elismerésben részesült a Fejér Megyei Kormányhivatal két, már nyugdíjba vonult munkatársa.

A közszolgálatának érdekében végzett több évtizedes, színvonalas szakmai munkájáért Molnár Lajost, a Fejér Megyei Kormányhivatal Jogi, Humánpolitikai és Koordinációs Főosztály nyugalmazott főosztályvezetőjét és Tápai Józsefet, a Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala nyugalmazott földmérési szakügyintézőjét kedden oklevéllel és Millenniumi emlékéremmel jutalmazta dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Simon László kormánymegbízott.

Az esemény résztvevői (b): dr. Simon László, Tápai József, Molnár Lajos, dr. Molnár Krisztián - Fotó: Skobrák Dénes

„Molnár Lajos és Tápai József hagyományos értelemben vett közszolgák, akik életpályaként tekintenek szolgálatukra, és ennek szellemében, lelkiismeretesen látták el feladataikat” - emelte ki dr. Molnár Krisztián a Megyeházán tartott ceremónián.

A megyei közgyűlés elnöke megtiszteltetésnek nevezte, hogy két nagyszerű életpálya elismeréseként elnöki elismerést adhatott át, majd hangsúlyozta: a Fejér Megyei Kormányhivatal folyamatosan példás munkát végez a megye lakossága érdekében.

(Fejér Megyei Kormányhivatal)