Fogyasztóvédelmi fórumra várják az érdeklődőket a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházába csütörtök délelőtt.

A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Fogyasztóvédelmi Osztálya és a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Fejér Megyei Békéltető Testület


2017. november 30-án 10.00 órai kezdettel tartja meg tájékoztatóját.


A résztvevők segítséget kaphatnak a vásárlás előkészítésével, az ártájékoztatási kötelezettséggel, az árfelszámítással kapcsolatban. A szakemberek felhívják a figyelmet a csalogató reklámokra, a termék átvételével kapcsolatos tudnivalókra, és arra is, mit tegyünk „ha nem tetszik az ajándék”. Mindemellett a jótállás, a szavatosság, a minőségi kifogás intézése, az internetes vásárlás, és rendeltetésszerű használat kérdése is terítékre kerül.


„Karácsony előtti vásárlás” című fogyasztóvédelmi fórum a Gazdaság Házában – FMKIK székház – lesz Székesfehérváron a Hosszúsétatér 4-6. szám alatt.


A fórum célja elsősorban a fogyasztók figyelmének a felhívása a karácsonyi ünnepek előtti bevásárlás során gyakran előforduló problémákra, azok megelőzése érdekében.

(Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Fogyasztóvédelmi Osztály)