Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. november 21. 16:06

Plakátversenyt szervezett diákoknak a kormányhivatal Fehérváron

A székesfehérvári autóbusz-pályaudvar minden oldalról átlátszó várótermének utcafronti üvegfalain december 3-ig plakátokat láthat az utazó. Nem reklám, nem menetrend, hanem középiskolás diákok plakátjai a felelős szexuális magatartás témakörében.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. november 20. 14:38

Védelmi igazgatási felkészítés a Megyeházán

Megyei védelmi igazgatási felkészítésen vettek részt a polgármesterek és közbiztonsági referensek november 18-án, Székesfehérváron, a Megyeháza Dísztermében.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. november 15. 12:03

Nemcsak okos robotok, magasan képzett szakemberek is kellenek

Új munka-erőpiaci modell bevezetése és a képzési rendszer átalakítása – ez volt a vezértémája a Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében elnevezésű, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programok (TOP) IV. Fejér megyei műhelykonferenciájának Székesfehérváron, a Megyeházán.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. november 7. 13:15

MEGHÍVÓ

A Fejér Megyei Békéltető Testület és a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Fogyasztóvédelmi Osztálya tisztelettel meghívja Önt

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. november 6. 10:35

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Sárkeresztúron és Sárszentágotán mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. november 5. 8:59

Nem mindegy, mivel és miben fűtünk

A települések levegőminőségét – a közfelfogással ellentétben – nem csak a közlekedésből és az ipari termelésből, hanem jelentős mértékben a lakossági fűtésből származó levegőszennyezés is alakítja. Egészségünk és környezetünk megóvása érdekében figyeljünk arra, hogy csökkenjen a lakossági fűtés okozta levegőszennyezés.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. november 4. 11:41

A munka értéke

Dr. Simon László kormánymegbízott késő őszi gondolatai arról, hogy minden szakmai munka rengeteg tudást tükröz, meg kell tehát becsülnünk mindenkinek az erőfeszítéseit.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. október 31. 12:51

Tanácskozott a megyei védelmi bizottság

A Fejér Megyei Védelmi Bizottság kihelyezett ülést tartott Székesfehérváron, a Magyar Honvédség Parancsnokságának dísztermében.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. október 29. 11:37

Sikeres volt a székesfehérvári pályaválasztási eseménysorozat

Ünnepélyes megnyitóval kezdődött az Állj pályára! elnevezésű pályaválasztási kiállítás a Fejér Megyei Kormányhivatal szervezésében. Pénteken és szombaton a Székesfehérvári SZC Árpád Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumba várták az érdeklődőket, ahol szakmabemutatókkal, információs börzével mutatkoztak be a fehérvári középfokú és felsőfokú intézmények és a helyi cégek, hogy a pálya- és szakmaválasztás, valamint a munkavállalás előtt álló fiatalok döntését elősegítsék

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. október 21. 12:21

Társasvadászatok: figyeljünk egymásra!

Az ősz beköszöntével a legtöbb vadászható vadfajnak is megkezdődött a vadászati idénye. A közelmúltban többet hallottunk, olvashattunk arról, hogy az erdőterületek, kiránduló helyek csak korlátozottan látogathatóak a vadászat miatt. A vadászat alapvetően „veszélyes üzem”, hiszen fegyverhasználattal jár.