Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2017. október 17. 15:31

Emlőszűrésre várják Enyingen a hölgyeket

A mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik, a kamionban a jövő héttől Enyingen végeznek vizsgálatokat.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2017. október 12. 7:41

Adonyi kormányablak: egy nap szünet

A Dunaújvárosi Járási Hivatal adonyi kormányablakában (Adony, Rákóczi u. 21.) október 17-én, kedden, áramszünet miatt, az ügyfélfogadás szünetel.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2017. október 11. 8:48

Székesfehérvárra érkezett a Mobil kormányablak

2017. október 10-én, kedden Székesfehérváron, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórháznál volt a következő állomása a Kormányhivatal Mobil kormányablak nevet viselő mozgó ügyfélszolgálatnak. A korszerű járműben két ügyintéző fogadta az ügyfeleket.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2017. október 10. 15:21

A Miniszterelnökség pályázati felhívása Területi Közigazgatási Ösztöndíjra

A Miniszterelnökség a Területi Közigazgatási Ösztöndíjról és egyes kormányrendeletek módosításáról szóló 377/2014. (XII. 31.) Korm. rendelet 3. § a) pontja alapján pályázatot hirdet a 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjra a területi közigazgatási életpálya iránt elhivatott, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2017. október 6. 11:06

Fejér megyei győzelem!

Dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár fővédnökként, Kovács Péter, Budapest XVI. kerület polgármestere pedig házigazdaként köszöntötte a Kormányhivatalok VI. Foci Torna, Családi Nap és Főzőverseny résztvevőit. A Fejér Megyei Kormányhivatal lelkes képviselői mindkét versenyszámban sikeresen szerepeltek: a foci tornát megnyerték, a főzőversenyen második helyezést értek el.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2017. október 3. 14:51

Emlőszűrések Fejér megyében

A mobil szűrőkamion 2017. október 5-6. között Sárszentágotán, október 9-én Nagylókon, október 10-én Sáregresen, október 11-én Igaron, majd október 12-14. között Dunaújvárosban várja a meghívóval rendelkező hölgyeket.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2017. október 3. 13:58

Magyarországi Falumegújítási Díj 2017.

„Átfogóan gondolkodni” mottóval meghirdette Pintér Sándor belügyminiszter a Magyarországi Falumegújítási Díj 2017. Pályázatot. A pályázatot meghirdetők célja, hogy felkutassák, díjazzák azokat a települési közösségeket, amelyek kimagasló és példaszerű színvonalon végzik jövőbemutató fejlesztési munkájukat.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2017. október 2. 10:02

A kormányhivatal irányításának hatékonyabbá tételét biztosító háttér kialakítása

A Fejér Megyei Kormányhivatal által vezetett konzorcium 7,00 milliárd forint vissza nem térítendő európai unós támogatásban részesült a KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15 „Az adminisztratív terhek csökkentése” konstrukció keretében. A projekt stratégiai célkitűzése a fővárosi és megyei kormányhivatalok hatékony irányításához szükséges információ és elemzési háttér biztosítása, valamint az elektronikus forma alkalmazásának elterjesztése a belső hivatali működés során. A fejlesztést a Fejér Megyei Kormányhivatal a Miniszterelnökséggel, valamint a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökséggel közösen alkotott konzorciumban valósítja meg.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 27. 9:52

Az emlőszűrés helyszínei a következő hetekben

A mammográfiás szűrőállomás továbbra is a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 27. 7:59

A madárinfluenza-járvány elleni védekezésben dolgozókat tüntettek ki

A madárinfluenza-járvány elleni védekezésben nyújtott áldozatos munkájuk elismeréseként huszonhatan vehettek át Miniszteri Elismerő Oklevelet Fazekas Sándor földművelésügyi minisztertől és Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkártól Budapesten, a Földművelésügyi Minisztériumban rendezett ünnepségen. A kitüntetettek között volt Szabó László, a Fejér Megyei Kormányhivatal fertőtlenítő mestere is.