Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. március 24. 11:00

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a kormányhivatali ügyfélszolgálatokon, az elkészült okmányokat postán kézbesítik, nem közlekednek a mobilizált kormányablakok

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 18-tól csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok, okmányirodák, és minden egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálat, továbbá a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok („KAB buszok”) ügyfélfogadása határozatlan ideig szünetel. Ha elfelejtette az elektronikus ügyintézéshez szükséges Ügyfélkapu azonosítóját, az ingyenesen hívható Kormányzati Ügyfélvonal (1818) munkatársai segítenek.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. március 24. 0:00

Árverések szüneteltetése

A veszélyhelyzet megszűnéséig helyszíni eljárás, hagyományos árverés nem tartható, helyszíni eljárási cselekmény nem foganatosítható

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. március 11. 15:22

Átmeneti ügyfélfogadási szünet a Kormányablakokban

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az informatikai eszközök karbantartásának következtében a Dunaújvárosi valamint a Martonvásári Járási Hivatal Kormányablakaiban az ügyfélfogadás az alábbi napokon és helyszíneken szünetel.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. február 5. 13:30

Újabb családvédelmi intézkedések: megyei mérleg

A Kormány családvédelmi akciótervében a gyermeket vállaló és nevelő családoknak biztosít kedvezményeket, támogatásokat. A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálya is aktív szerepet vállal az akcióterv megyei megvalósításában. Néhány tény a tavalyi igénylésekről, rövid tájékoztatás a január 1-től életbe lépett vagy bővült támogatási formákról.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. február 3. 8:00

Gyorsan és jól

Az Országgyűlés tavaly decemberben fogadta el a kormányhivatalok átszervezéséről szóló törvénycsomagot. Így tovább egyszerűsödik, még hatékonyabbá válik az ügyintézés az élet számos területén.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. január 21. 14:47

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Móron mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. január 10. 8:08

Tájékoztató az influenza-figyelőszolgálat Fejér megyei adatairól

Fejér megye területén 2019. december 29. és 2020. január 5. között 283 beteg – 10,6%-kal kevesebb, mint 2019 ötvenegyedik hetében – fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel az influenza-figyelőszolgálatban részt vevő szakemberek jelentései alapján. A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megbetegedési arány a „járványos küszöbérték” alatt van a megye illetékességi területén, tehát alacsony az influenza-aktivitás.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2020. január 7. 14:48

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket.

Fejér Megyei Kormányhivatal

Ügyintézés a kormányhivatali ügyfélszolgálatokon

Fejér Megyei Kormányhivatal

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. december 30. 8:43

Ügyfélfogadás december 31-én

A Fejér Megyei Kormányhivatal tájékoztatja az ügyfeleket, hogy december 31-én, kedden 12 óráig tart az ügyfélfogadás a megyei kormányhivatal szervezeti egységeiben, így a kormányablakokban is.