Fejér Megyei Kormányhivatal

.

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. június 15. 8:30

Vért adtak a kormányhivatali dolgozók

Június 14-én ünnepeljük a Véradók Világnapját. Ebből az alkalomból a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat országszerte 44 helyszínen várta a véradókat. A Fejér Megyei Kormányhivatal munkavállalói közül 91-en vállalkoztak a véradásra.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. június 12. 12:21

Mór: ügyfélszolgálati időpontváltozás

Június 18-tól megváltozik az időpontja a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályunk által biztosított ügyfélszolgálatnak a Móri Kormányablakban.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. június 12. 10:20

Emlőszűrés Székesfehérváron és Csókakőn

A székesfehérvári szakrendelésre várják mammográfiai vizsgálatra a Székesfehérváron élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamionban Csókakőn várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. június 6. 10:25

Egy nap szünet a kormányablakban

Június 8-án a martonvásári kormányablakban, június 13-án pedig az adonyi kormányablakban lesz egy napos ügyfélfogadási szünet – erről tájékoztat a Fejér Megyei Kormányhivatal.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. június 6. 8:51

Emlőszűrés Székesfehérváron és Perkátán

A székesfehérvári szakrendelésre várják mammográfiai vizsgálatra a Székesfehérváron élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamionban Perkátán várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. június 4. 12:19

Diákmunka, tiszta foglalkoztatás

„Miben segíthetünk?” - így hangzik a Fejér Megyei Kormányhivatal ismert jelmondata. Valamennyi szervezeti egység elsődleges célja a hatósági munka során a tájékoztatás, a jogkövető magatartás támogatása. Rendszeresen fórumot teremt a munkavállalók és a munkáltatók számára a Székesfehérvári Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztálya mind a munkavédelem, mind a munkaügy területén, hogy az érintettek egyes időszerű kérdéskörökben közvetlen formában fordulhassanak a hatósághoz. Nyílt szakmai napok biztosítanak a kötetlen találkozásra lehetőséget.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. május 30. 11:31

Emlőszűrés Székesfehérváron és a szűrőkamionban

A székesfehérvári szakrendelésre várják mammográfiai vizsgálatra a Székesfehérváron élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamionban Beloianniszon, Besnyőn továbbá Perkátán várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. május 18. 7:50

Adony, Dunaújváros: egy-egy nap szünet a kormányablakban

Áramszünet, illetve informatikai karbantartás miatt a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatalának adonyi, továbbá a dunaújvárosi kormányablak ügyfélszolgálatán szünetel majd az ügyfélfogadás.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. május 11. 13:24

Munkaügy: Meghívó - 2018. május 25.

Meghívó a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala, Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztálya által tartott Nyílt Napra.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. május 7. 11:31

Egy-egy nap szünet két kormányablakban

A kormányablakok informatikai eszközei üzemeltetését végző szolgáltató NISZ Zrt. szakemberei karbantartási munkákat végeznek Fejér megyében, több helyszínen.