Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. november 12. 15:47

Székesfehérváron nyílt meg a Dunántúl legnagyobb kormányablaka

Az egykori okmányiroda épületében, ünnepélyes keretek között nyílt meg a tizedik Fejér megyei kormányablak, 25 ügyfélkiszolgáló munkaállomás, tágas ügyfélváró, 3 fotófülke várja mostantól az ügyfeleket a fehérvári Koch László utcában. A 232 millió forintos beruházás európai uniós támogatással, széleskörű együttműködésnek köszönhetően a Fejér Megyei Kormányhivatal és Székesfehérvár Önkormányzatának forrásaiból valósult meg.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. november 12. 15:45

A Fejér Megyei Védelmi Bizottság 9 témakörről tárgyalt őszi ülésén

Megtartotta őszi rendes ülését, dr. Simon László elnök vezetésével, november 11-én a Fejér Megyei Védelmi Bizottság (MVB), amelyen részt vettek a bizottság állandó és meghívott tagjai, valamint az MVB elnöke által meghívott vendégek. A testület tanácskozásának a megyei kormányhivatal díszterme adott otthont.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. november 11. 16:25

Téli átállás: nyílt nap, térítésmentes gépjármű műszaki állapotfelmérés a Kormányhivatal műszaki vizsgálóállomásán

A Fejér Megyei Kormányhivatal fontosnak tartja az őszi-téli megváltozott útviszonyokhoz és körülményekhez való alkalmazkodás elősegítését. Ezért november 11-13. között „Téli átállás” elnevezéssel közlekedés-biztonsági napokat rendezünk. Nyílt napot tartunk november 13-án, pénteken, amikor térítésmentes gépjármű műszaki állapotfelmérésre nyújtunk lehetőséget az érdeklődőknek a hatóság székesfehérvári műszaki vizsgálóállomásán.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. november 6. 7:51

Felújítás, szünnap Móron és Gárdonyban

A Fejér Megyei Kormányhivatal Móri Járási Hivatalának Foglalkoztatási Osztálya átépítés, felújítási munkák miatt november 9-én, hétfőn szünnapot tart, és ideiglenes helyre költözik.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. november 3. 15:57

Komplex akadálymentesítés, korszerűsítés, 220 milliós beruházás: a rehabilitációs vizsgálatok feltételeit javították

Befejeződött a megyei kormányhivatal rehabilitációs ellátási és szakértői osztályának, valamint a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal szakértői bizottságainak otthont adó, székesfehérvári, Távírda utcai épületrész akadálymentesítése és korszerűsítése. A beruházást, amelyet az Európai Unió 220 millió forinttal támogatott, Palich Etelka helyettes államtitkár (Miniszterelnökség), dr. Simon László kormánymegbízott (Fejér Megyei Kormányhivatal) és Farkasné Farkas Gyöngyi főigazgató (NRSZH) adta át.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. október 24. 8:00

„Földet a gazdáknak!” program: árverések lesznek

A „Földet a gazdáknak!” program keretében Fejér megyében is megkezdődik a Magyar Állam tulajdonába, a Nemzeti Földalap vagyoni körébe tartozó, 3 hektár feletti , kijelölt földterületek értékesítése.