Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 19. 15:53

Járási hivatalvezetők – és immár önkéntes tartalékos katonák!

Négy járási hivatalvezető írt alá önkéntes műveleti tartalékos katonai szerződést szeptember 19-én a Fejér Megyei Kormányhivatalban. Az ünnepi eseményt dr. Simon László kormánymegbízott nyitotta meg.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 18. 15:55

Mi a teendő kereskedőváltáskor vagy új közműcsatlakozás kialakításakor?

A „Panasza van? Segítünk!” sorozat újabb két kiadványával segíti a fogyasztók tájékozódását a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH). A legújabb fogyasztóvédelmi füzetek a kereskedőváltással és a közműcsatlakozással kapcsolatban felmerülő kérdésekre adnak választ.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 18. 8:56

„A hazafiság iskolája” – tanévnyitó Pákozdon

Dr. Simon László kormánymegbízott nyitotta meg „A hazafiság iskolája” 2018-19-es tanévét Pákozdon, a Katonai Emlékparkban. Több mint kétszázan vettek részt az ünnepélyes tanévnyitón, amelyet a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete rendezett.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 13. 15:47

Kormányablak busz Martonvásáron, szeptember 15-én

Ötödik alkalommal rendezik meg Martonvásáron „A magyar népdal napja” kétnapos rendezvénysorozatot, szeptember 15-én és 16-án. Az igényes, színes programok közben szombaton, a Fejér Megyei Kormányhivatal szervezésében, kormányablak buszon intézhetik személyi okmányügyeiket az ügyfelek.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 13. 14:34

Bemutató Zichyújfaluban

A Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete Zichyújfaluban rendezte szeptember 11-én „A Hazafiság Iskolája” kihelyezett programját, a Református Általános Iskola összes osztályának bevonásával. A bemutató eseményen részt vett dr. Simon László kormánymegbízott, a Fejér Megyei Védelmi Bizottság elnöke.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 13. 11:07

Emlőszűrés – Fehérvárcsurgón, Balinkán és Dunaújvárosban

A székesfehérvári szakrendelésre invitálják mammográfiai vizsgálatra az Fehérvárcsurgón és Balinkán élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamionban Dunaújvárosban várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket.