Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 22. 12:15

Jelentkezés az érettségi vizsgára

A 2014/2015. tanév október- novemberi vizsgaidőszakra vonatkozó jelentkezési lap az Oktatási Hivatal honlapján érhető el

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 22. 8:03

Kívül-belül megújult a martonvásári járási hivatal

Átadták a martonvásári járási hivatal felújított épületét. Külsejében elegáns, belül korszerű, de a legfontosabb mégis a szakértelem, amellyel a hivatal dolgozói szolgálják itt az ügyfeleket. Erről is szólt köszöntőjében dr. Szabó Tibor polgármester és dr. Petrin László, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója, s ünnepi beszédében Tállai András, az NGM parlamenti államtitkára az augusztus 19-ei eseményen. Az ünnepségen részt vettek dr. Galambos Dénes és Tessely Zoltán országgyűlési képviselők, a megyei kormányhivatal járási hivatalvezetői, önkormányzati képviselők, számos martonvásári érdeklődő.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 19. 15:44

Dr. Pálmai Ottó kitüntetése

Áder János köztársasági elnök a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta dr. Pálmai Ottónak, a Fejér Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Igazgatósága igazgatójának – a növény- és talajvédelmi közigazgatásban végzett kiemelkedő tevékenysége, közel négy évtizedes szakmai életútja elismeréseként.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 18. 15:38

Dr. Petrin László a megyei kormányhivatal új főigazgatója

Dr. Petrin Lászlót nevezte ki a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójává Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter 2014. augusztus 15-ei hatállyal, dr. Simon László kormánymegbízott javaslatára.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 19. 10:56

Jelentkezés az őszi érettségi vizsgára - Tájékoztató

A 2014/2015-ös tanév október-novemberi érettségi vizsgaidőszakára 2014. szeptember 5-ig lehet jelentkezni, közép- és emelt szinten egyaránt.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. július 25. 9:34

Nagyon jó minőségű ivóvíz áll rendelkezésre Fejér megyében

A Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv Közegészségügyi Osztályán megtörtént a beérkezett ivóvíz-vizsgálati eredmények feldolgozása, a tárgyév első féléves adatai alapján az alábbi értékelés készült Fejér megye ivóvízminőségére vonatkozóan.