Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. július 19. 8:28

Egy-egy nap szünet a kormányablakban

Július 23-án a székesfehérvári Koch László utcában, július 27-én a Polgárdiban, augusztus 1-jén pedig az Adonyban működő kormányablakban lesz egy-egy napos ügyfélfogadási szünet – erről tájékoztat a Fejér Megyei Kormányhivatal

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. július 16. 11:26

Kormányablak buszok segítik a még hatékonyabb és gyorsabb ügyintézést

Az elmúlt években olyan közigazgatást építettünk, amely élvezi az emberek bizalmát, segíti a magyar állampolgárok és a vállalkozások boldogulását. Célunk, hogy a magyar emberek számára az ügyintézés ideje, az arra fordított energia és anyagi terhei csökkenjenek, ezáltal javuljon életminőségük. Ezt szolgálta a kormányablakok kialakítása és ezt a célt szolgálja a kormányablak buszok üzembe helyezése is – mondta Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár a hatodik Kormányablak Busz átadásán.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. július 11. 9:11

Egy nap szünet a gárdonyi kormányablakban

Tájékoztatjuk a tisztelt ügyfeleket, hogy a Gárdonyi Járási Hivatal helyi kormányablakában (Gárdony, Szabadság u. 20-22.) július 18-án, szerdán az infokommunikációs eszközök karbantartási munkáit végzi a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt., ezért aznap az ügyfélfogadás szünetel

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. július 11. 7:59

Emlőszűrés - Székesfehérváron és a szűrőkamionban

A székesfehérvári szakrendelésre várják mammográfiai vizsgálatra a Pátkán élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamionban Dunaújvárosban várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. június 28. 12:04

Folytatja kormánymegbízotti munkáját dr. Simon László

Négy év után folytatja a megkezdett munkát dr. Simon László a Fejér Megyei Kormányhivatal élén; Orbán Viktor miniszterelnök - a Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára - 2018. július 1-jétől kinevezte Fejér megye kormánymegbízottjának.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. július 4. 8:30

Jellemzően kiváló minőségű a víz

Figyelem: csak a kijelölt természetes fürdőhelyeken tanácsos fürödni!