Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 7. 9:57

Mammográfiai szűréseket tartanak Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház emlőszűrésre várja a Sárszentmihályon élő hölgyeket. Etyeken mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. július 23. 16:22

Szünetel az ügyfélfogadás Dunaújvárosban

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy munkarend változás miatt hivatalunkban az ügyfélfogadás az alábbiak szerint módosul.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. július 15. 14:18

Sikerrel zárult a „Helyi foglalkoztatási együttműködések Gárdony járásban” projekt

Eredményes munkát végzett az a Fejér Megyei Kormányhivatal vezette konzorcium, amely a Velencei-tó déli partján javított a munkaerőpiaci helyzeten, több mint félszáz embernek konkrét segítséget nyújtva képzési vagy bértípusú támogatással, illetőleg új vállalkozás elindításában.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. július 11. 9:31

Hasznos tanácsok allergiásoknak

A parlagfű virágzása általában július végén, augusztus elején kezdődik, és október elejéig tart. A növény pollenjére allergiás emberek ebben az időszakban tapasztalják a legerősebb tüneteket: szénanátha, különböző súlyosságú légúti problémák, esetenként fejfájás, alvászavarok. Fontos, hogy a pollenallergiás betegek forduljanak orvoshoz, lehetőség szerint már a szezon kezdete előtt.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. július 9. 12:39

Hivatásos gondnoki képzést indít a megyei kormányhivatal

A Fejér Megyei Kormányhivatal térítésköteles hivatásos gondnoki képzést indít. A kurzus célja, hogy megfelelő ismereteket nyújtson a gondnokság alá helyezett személyek személyi és vagyoni jogai érdekvédelmének ellátásához

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. július 11. 13:47

Mammográfiai szűrések Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Szabadbattyánban és Kőszárhegyen élő hölgyeket. Dunaújvárosban mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.