Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. április 28. 15:33

A NAV segít az szja-bevallás kitöltésében

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai segítenek a személyijövedelemadó-bevallás kitöltésében, valamint az ügyfélkapu-nyitásban öt járási hivatal kormányablakában is, együttműködve a Fejér Megyei Kormányhivatallal.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. április 12. 7:56

Út a munkaerőpiacra: munkáltatói fórum, állásbörze

Munkáltatói fórumot és állásbörzét rendezett Székesfehérváron, a Szent István Művelődési Házban a Fejér Megyei Kormányhivatal, az Út a munkaerőpiacra elnevezésű projekt rendezvényeként. Az esemény előtt sajtótájékoztatón elemezte a projekt céljait, legfontosabb tudnivalóit dr. Simon László kormánymegbízott, a megyei kormányhivatal vezetője és Buday Attila, a foglalkoztatási főosztály vezetője.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. április 11. 7:48

Szakmai fórum a nem állami fenntartású köznevelési intézmények számára, az oktatást érintő változásokról

Tájékoztató fórumot szervezett a Fejér Megyei Kormányhivatal Építésügyi, Hatósági, Oktatási és Törvényességi Felügyeleti Főosztálya április 4-én a kormányhivatal dísztermében. Meghívta a szakmai eseményre a Fejér megyében feladatellátási hellyel rendelkező egyházi, magán- és a nemzetiségi önkormányzatok által fenntartott intézmények fenntartóit és az intézmények képviselőit. A cél az volt, hogy információt adjon az aktuális jogszabályi változásokról, és lehetőséget teremtsen a gyakorlatban felmerült kérdések megválaszolására, a visszatérő problémák, értelmezési eltérések megbeszélésére.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. március 11. 7:47

Átadták az ercsi foglalkoztatási osztály korszerűsített épületét

Több mint 39 millió forint költséggel felújították, korszerűsítették, akadálymentessé tették a martonvásári járási hivatal ercsi járási foglalkoztatási osztályának épületét. Az átadó ünnepségen dr. Simon László kormánymegbízott és dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő elemezte a járás és a város munkaerőpiaci helyzetét, méltatta a térség foglalkoztatási helyzetének javításáért folytatott erőfeszítéseket.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. március 10. 9:00

Átadták a foglalkoztatási osztály felújított épületét Móron

Átadták a Móri Járási Hivatal foglalkoztatási osztálya felújított, korszerűsített épületét. A több mint 250 négyzetméteres épületet 41 millió forintos uniós forrásból alakították át, és akadálymentesítették.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. március 8. 15:14

Március 11. : tanácsadás és játék „A fogyasztók napján”!

A Fejér Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya több éve programsorozattal emlékezik meg „A fogyasztók világnapjáról”. Ebben az évben a hatóság munkatársai március 11-én, pénteken 9-től 12 óráig „A fogyasztók napja” rendezvényre várják a fogyasztókat és az érdeklődőket Székesfehérvár, Holland fasor 2. szám alatt üzemelő Auchan Áruházban.