Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. május 17. 15:00

A bürokrácia csökkentéséről tanácskoztak

Székesfehérváron folytatódott az az országos konferenciasorozat, amelyet „A vállalati szektorhoz kapcsolódó közigazgatási bürokráciacsökkentési program kidolgozása” című Európai Uniós projekt keretében a Miniszterelnökség, a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal alkotta konzorcium szervezett.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. május 11. 7:45

Családtámogatás: új helyszínen az ügyfélfogadás

A Fejér Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának vezetője ezúton is tájékoztatja a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a Főosztály családtámogatási ellátásokkal kapcsolatos feladatokat ellátó szervezeti egysége ügyfélfogadásának helyszíne 2016. május 17. napjától az alábbiak szerint változik:

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. május 9. 15:50

Fejérben több mint ezren tanultak kezet mosni!

A hatékony kézmosásnak technikája van, amit tanulni kell, s így megelőzhető a fertőzések terjedése. Ezt az üzenetet akarta minél több emberhez eljuttatni az Országos Tisztifőorvosi Hivatal. Ezért május 5-én, a kézhigiénés világnap alkalmából kezdeményezte az egész országra kiterjedően, az egy időben, több helyszínen történő kézmosás-oktatás Guinness-rekordjának megdöntését.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. május 3. 15:28

Guinness-rekorddal a fertőzések megelőzéséért

A Guinness-rekordot kívánják megdönteni: május 5-én, Fejér megyében 10 iskolában egyszerre kezdődik meg a kézmosás oktatása 1000 diák és 200 felnőtt számára.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. április 28. 15:33

A NAV segít az szja-bevallás kitöltésében

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai segítenek a személyijövedelemadó-bevallás kitöltésében, valamint az ügyfélkapu-nyitásban öt járási hivatal kormányablakában is, együttműködve a Fejér Megyei Kormányhivatallal.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. április 12. 7:56

Út a munkaerőpiacra: munkáltatói fórum, állásbörze

Munkáltatói fórumot és állásbörzét rendezett Székesfehérváron, a Szent István Művelődési Házban a Fejér Megyei Kormányhivatal, az Út a munkaerőpiacra elnevezésű projekt rendezvényeként. Az esemény előtt sajtótájékoztatón elemezte a projekt céljait, legfontosabb tudnivalóit dr. Simon László kormánymegbízott, a megyei kormányhivatal vezetője és Buday Attila, a foglalkoztatási főosztály vezetője.