Fejér Megyei Kormányhivatal

.

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. május 18. 7:50

Adony, Dunaújváros: egy-egy nap szünet a kormányablakban

Áramszünet, illetve informatikai karbantartás miatt a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatalának adonyi, továbbá a dunaújvárosi kormányablak ügyfélszolgálatán szünetel majd az ügyfélfogadás.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. május 11. 13:24

Munkaügy: Meghívó - 2018. május 25.

Meghívó a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala, Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztálya által tartott Nyílt Napra.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. május 7. 11:31

Egy-egy nap szünet két kormányablakban

A kormányablakok informatikai eszközei üzemeltetését végző szolgáltató NISZ Zrt. szakemberei karbantartási munkákat végeznek Fejér megyében, több helyszínen.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. május 7. 10:44

Stabil munkahelyet, biztos karrierutat kínálnak az állami vállalatok

Közös állásbörzén mutatkozik be 26 állami vállalat a kormányhivatalokkal együttműködve május 16-án a Magyar Vasúttörténeti Parkban. A karrierexpón az állami vállalatok által nyújtott előnyök kerülnek fókuszba.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. május 3. 10:48

Emlőszűrés - Fehérváron és a szűrőkamionban

A székesfehérvári szakrendelésre várják mammográfiai vizsgálatra a Székesfehérváron élő, szűrésre hívott hölgyeket. A mobil szűrőkamionban Dunaújvárosban, majd Kulcson várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2018. május 3. 10:35

Tájékoztató a gyümölcsültetvények telepítésével és nyilvántartásával kapcsolatban

A gyümölcsültetvények telepítésének bejelentését, illetve a meglévő ültetvények nyilvántartását, a termőföld védelméről szóló 2007. évi CXXIX. törvény (továbbiakban Tftv.) szabályozza. A Tftv. módosítása következtében 2018. január 1-től a gyümölcsültetvények telepítésével, nyilvántartásával kapcsolatos hatósági eljárás szabályai megváltoztak.