Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. július 3. 12:09

Hőséghullám tör az országra, 3. fokú hőségriasztás

Az ország egész területére vonatkozóan, július 4-én nulla órától július 8-án 24 óráig 3. fokú hőségriasztást rendelt el az országos tiszti főorvos. A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya a szükséges intézkedéseket megtette, a hőségriasztásról az érintett, közreműködő járás hivatalvezetőket, a fekvőbeteg-ellátó intézmények vezetőit értesítette.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. július 2. 15:34

Aba, Polgárdi: változik a kormányablak ügyfélfogadási ideje

A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalához tartozó abai (Aba, Rákóczi u. 12.) és polgárdi kormányablak (Polgárdi, Batthyányi u. 132.) ügyfélfogadási ideje 2015. július 6-ától módosul.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. június 30. 15:50

Ügyfélfogadás családtámogatási és nyugdíjügyekben

A családtámogatási ügyekben megváltozik az ügyfélfogadás rendje, nyugdíj-ügyekben változatlan marad az év végéig. Erről ad tájékoztatást a Fejér Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálya.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. június 26. 11:21

Kitüntették dr. Müller Ceciliát, a kormányhivatal főosztályvezetőjét

Népegészségügyért Emlékéremmel tüntették ki dr. Müller Cecíliát, a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának vezetőjét az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatala budapesti, Semmelweis-napi ünnepségén.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. június 25. 15:08

Idén is kell védekezni a parlagfű ellen!

Július elsejét követően megkezdődnek a parlagfüves területek ellenőrzései megyénkben is. Dr. Sziebert Gergely, a Fejér Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földművelésügyi Főosztály főosztályvezetője elmondta, hogy a hatóság idén is nagy erőket mozgósít a parlagfüves területek felderítésére.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. június 23. 14:02

„Húsz év barátságban”

Ünnepélyes keretek között mutatták be a fehérvári városháza dísztermében a „Húsz év barátságban” című könyvet, amely a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete alapításának 20. évfordulóján jelent meg. Az album a nemzeti értékekre, a honvédelemre, a hazafiságra utalva ismerteti a civil szervezet két évtizedes tevékenységét. A HTBK aktivitása nemcsak hazánkban, hanem a határokon túl is jól érzékelhető – hangsúlyozta a többi között dr. Simon László, az értékes kötet megjelentetését kezdeményező Fehérvári Tiszti Kaszinó Hagyományőrző Egyesület elnökeként.