Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. november 12. 9:16

Megújul az ingatlan-nyilvántartás rendszere

Megújul és digitális alapú lesz az ingatlan-nyilvántartás rendszere, amellyel célunk, hogy két év múlva akár órák alatt bejegyezzék a tulajdonjogot – mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára az M1 péntek reggeli műsorában.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. november 7. 13:15

MEGHÍVÓ

A Fejér Megyei Békéltető Testület és a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Fogyasztóvédelmi Osztálya tisztelettel meghívja Önt

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. november 6. 14:13

A jövő hét végén a patikákban az oltóanyag

A 60 év felettiek számára már térítésmentesen elérhető 1,3 millió adag influenza elleni oltóanyag – jelentette be Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. november 5. 8:59

Nem mindegy, mivel és miben fűtünk

A települések levegőminőségét – a közfelfogással ellentétben – nem csak a közlekedésből és az ipari termelésből, hanem jelentős mértékben a lakossági fűtésből származó levegőszennyezés is alakítja. Egészségünk és környezetünk megóvása érdekében figyeljünk arra, hogy csökkenjen a lakossági fűtés okozta levegőszennyezés.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. november 6. 10:35

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Sárkeresztúron és Sárszentágotán mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2019. november 4. 11:41

A munka értéke

Dr. Simon László kormánymegbízott késő őszi gondolatai arról, hogy minden szakmai munka rengeteg tudást tükröz, meg kell tehát becsülnünk mindenkinek az erőfeszítéseit.