Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. október 31. 8:08

Őszi ülését tartotta a Fejér Megyei Védelmi Bizottság: 14 témakörről tárgyalt a testület

Dr. Simon László kormánymegbízott, a Fejér Megyei Védelmi Bizottság elnöke vezetésével megtartotta őszi rendes ülését október 30-án a megyei védelmi bizottság. A testület 14 témakörről tárgyalt, a tanácskozásán részt vettek a bizottság állandó és meghívott tagjai, valamint a meghívott vendégek. A kihelyezett ülést Székesfehérváron, a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokságán rendezték, ahol Fucsku Sándor vezérőrnagy, parancsnok köszöntötte a résztvevőket.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. október 21. 7:33

Elismerő címet vehetett át négy kormánytisztviselő

Elismerő címet vehetett át a Fejér Megyei Kormányhivatal négy kormánytisztviselője: Csókás Lászlóné, Fabók Lászlóné, Hortobágyiné Breznyánczky Ánges Klára és Mikó Judit – közelgő nemzeti ünnepünk alkalmából, hosszú időn át végzett, példamutató szakmai munkájáért. Az elismerő címeket tanúsító okleveleket dr. Simon László kormánymegbízott adta át október 20-án, hétfőn a Megyeházán.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. október 17. 8:35

S3: sikeresen folytatódott a tervező munka

A társadalmi egyeztetés megyei befejező szakaszába lépett a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia készítése. A szeptemberi, első találkozót követően, október 15-én Székesfehérváron, a Megyeházán rendezte az „S3 - megyei specializációk” második workshopját a Fejér Megyei Kormányhivatal. A szakmai rendezvényt dr. Simon László kormánymegbízott nyitotta meg, a folyamatvezető Hervainé dr. habil. Szabó Gyöngyvér, a Kodolányi János Főiskola tudományos rektorhelyettese volt.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. október 17. 13:16

Megváltozik a nyugdíj-ügyfélfogadás

A Fejér Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságának vezetője ezúton is tájékoztatja a tisztelt Ügyfeleket, hogy az Igazgatóság ügyfélfogadási rendje 2014. év október hó 20. napjától átmenetileg megváltozik.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. október 16. 15:06

Ünnepnap közeledik: változások a munkarendben

Ünnepnap – az 1956. évi forradalom és szabadságharc évfordulója – közeledik. Mint ismeretes, az október 23-ai hét végéhez kapcsolódva, hazánkban munkanap-áthelyezés lesz, hiszen október 23-a nemzeti ünnep, október 24-e „pihenőnap”, vagyis munkaszüneti nap Magyarországon.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. október 14. 16:19

S3 workshop (II) : a tervező munka folytatódik

A Nemzeti Innovációs Hivatal és a Fejér Megyei Kormányhivatal az S3 megyei specializációk – workshop II. című találkozót október 15-én, szerdán 10 órai kezdettel rendezi a Fejér Megyei Kormányhivatal Dísztermében. Köszöntőt mond dr. Simon László kormánymegbízott, a folyamatvezető Hervainé dr. Szabó Gyöngyvér, a Kodolányi Főiskola tudományos rektorhelyettese lesz.