Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. április 30. 11:24

Kormányablak-avató Abán

Kormányablakot avatott fel kedden L. Simon László, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes és dr. Simon László kormánymegbízott, a megyei kormányhivatal vezetője Abán, ahol ezentúl 328 ügykörben fordulhatnak az emberek az integrált ügyfélszolgálathoz. Az avatóünnepségen elhangzott: az év végéig hazánkban 280, Fejér megyében 11 kormányablak segíti majd az állampolgárokat a gyors, rugalmas, szakszerű ügyintézésben

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. április 17. 7:55

Védelmi bizottsági gyakorlat – az ár- és belvíz ellen

A Megyei Védelmi Bizottság gyakorlatot tartott Székesfehérváron, a Megyeházán, április 16-án. A törzsgyakorlaton az ár- és belvíz elleni védekezéshez kapcsolódó feladatok kerültek előtérbe.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. április 7. 8:05

A Fejér Megyei Kormányhivatal új szervezeti felépítése

Megváltozott 2015. április 1-jétől a Fejér Megyei Kormányhivatal szervezeti felépítése. A korábbi szakigazgatási szervek, törzshivatali főosztályok az összevonásokat követően, továbbá - a külső integráció után - a környezetvédelmi és természetvédelmi felügyelőség kormányhivatali főosztályokként, a járási szinten működő szakigazgatási szervek pedig osztályokként végzik szakmai feladataikat.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. április 3. 9:15

Fenyvessy Emlékéremmel tüntették ki dr. Müller Cecília megyei tisztifőorvost

A Magyar Higiénikusok Társasága budapesti, ünnepi emlékülésén dr. Müller Cecília megyei tisztifőorvos két évtizedes, kiváló szakmai munkáját a Fenyvessy-emlékéremmel ismerte el.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. április 1. 11:22

Ősztől 278 kormányablakban háromszáz ügyet lehet majd intézni

A magyar közigazgatás az elmúlt százötven év legnagyobb átalakítását éli meg, amelynek következtében 2015 késő őszére csaknem kétszáz járás 278 kormányablakában legalább háromszáz ügyet tudnak elintézni a választópolgárok - mondta Lázár János Sárbogárd kormányablakának átadásán.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. március 27. 13:02

Felújítják és kormányablakká alakítják a székesfehérvári okmányirodát

Széles körű együttműködésnek köszönhetően, kormányzati, önkormányzati és uniós pályázati források bevonásával újítják fel, és alakítják kormányablakká a székesfehérvári okmányirodát. A több mint 200 millió forint értékű beruházásnak köszönhetően az ország egyik legnagyobb kormányablaka jön létre a Koch László utcában, ahol megfelelő körülmények között fogadják majd az ügyfeleket.