Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. június 29. 16:16

Semmelweis-nap: elismerés a kiváló szakmai munkáért

Kiemelkedő szakmai munkájának elismeréseként kitüntetést kapott Ladákné Rezes Hajnalka, a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának munkatársa.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. június 27. 8:09

Július elseje: munkaszüneti nap a megyei kormányhivatalban

Munkaszüneti nappá nyilvánítja július elsejét, „a Közszolgálati Tisztviselők Napját” – a korábbi, köztisztviselői törvénnyel összhangban – a hatályos, a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény is. Július elsején, pénteken ezért zárva lesz a Fejér Megyei Kormányhivatal – annak valamennyi szervezeti egysége, főosztálya, járási hivatala és kormányablaka is szünnapot tart.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. június 27. 7:52

Karbantartás a kormányablakban

A Székesfehérvár, Piac tér 10. szám alatti kormányablakban június 30-án, csütörtökön 8-tól 12 óráig lesz ügyfélfogadás.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. június 23. 16:04

Hőhullám érkezik - másodfokú hőségriasztás lépett érvénybe

Az országos tisztifőorvos - az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, figyelembe véve az Országos Közegészségügyi Központ ajánlását -,
2016. június 23. (csütörtök) 00 órától június 26. (vasárnap) 24 óráig másodfokú hőségriasztást adott ki.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. június 20. 14:37

A munka értéke

A múlt héten a V betű is fölkerült az iskolai táblákon az “.AKÁCIÓ” szó elé. “Most gyertek szabad mellű örömök/, S pusztuljatok bilincses iskolák…” Sok százezer fiatal számára itt a szünidő, a táborok, a fesztiválok, az utazások időszaka.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. június 20. 12:31

Védekezzünk a parlagfű ellen!

Július elsejét követően megkezdődnek a parlagfüves területek ellenőrzései megyénkben is. Dr. Sziebert Gergely, a Fejér Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földművelésügyi Főosztály főosztályvezetője elmondta, hogy a hatóság idén is nagy erőket mozgósít a parlagfüves területek felderítésére, amelynek keretén belül sor kerül a korábbi években már bizonyított, nagy hatékonyságú légi felderítésre is.