Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Galambos Dénes

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. április 8. 14:15

Új feladatok várnak dr. Galambos Dénesre

A már közzétett, nem hivatalos eredmények alapján Fejér megye 4-es választókerületében dr. Galambos Dénes, a Fidesz-KDNP jelöltje áll az első helyen. Az országgyűlési képviselőség miatt le kell mondania a kormánymegbízotti megbízatásáról.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. április 7. 14:41

Átadták a kormányablakot Dunaújvárosban: „A közigazgatás szakmailag, erkölcsében és hivatástudatában is megerősödött”

A szétaprózódott, sok szempontból szakmailag is megingott önbizalmú közigazgatás, amely 2010-ben jellemző volt, mára egy szakmailag, erkölcsében és hivatástudatában is megerősödött testület lett – mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter az új, okmányirodai funkciókat is ellátó dunaújvárosi kormányablak pénteki avatóünnepségén.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. április 3. 15:58

Vasárnap nem tartanak nyitva az okmányirodák

A közigazgatási és igazságügyi miniszter, a Nemzeti Választási Iroda elnökének megkeresése alapján, úgy döntött, hogy 2014. április 6-án (vasárnap), azaz az országgyűlési választás napján, az okmányirodák nem tartanak nyitva.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. április 1. 14:22

Pénteken adják át az új dunaújvárosi kormányablakot

Április 4-én, pénteken 9 órai kezdettel, nyilvános ünnepségen adja át az új, okmányirodai funkciókat is ellátó dunaújvárosi kormányablakot dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter és dr. Galambos Dénes kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője. Az eseményre minden érdeklődőt várnak.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. március 31. 15:45

Megújul és akadálymentes lesz a Távirda utcai rendelőintézet

Több mint 205 millió forintos beruházás indul el a Távirda utca 4. szám alatti épületben – ezt hétfőn délelőtt helyszíni sajtótájékoztató keretében jelentette be Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár, dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere és dr. Simon László, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója. A megyei Rehabilitációs Szakigazgatási Szervnek is otthont adó épületben jelentős a betegforgalom. A beruházás révén akadálymenetessé válik az intézmény, így a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal szakmai egységei is egy helyen várják majd a hozzájuk forduló, megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő embereket.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. március 31. 11:24

Hosszabb nyitva tartás az okmányirodákban a választás előtt

Meghosszabbított ügyfélfogadási rendben tartanak nyitva az okmányirodák 2014. március 31-től április 7-ig, hogy biztosítsák az ügyfelek részére a választási jog gyakorlásához kapcsolódó ügyeik zökkenőmentes intézését.