Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. december 17. 14:58

Képzési ajánlattételi felhívás

A Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának ajánlattételi felhívása a 2015. március 1. és 2015. december 31. közötti időszakban képzéseket elindító, a 6/1996. (VII.16.) MüM rendelet 3. § szerinti felnőttképzést folytató intézmények jegyzékének összeállításához.

Az ajánlatok benyújtásának határideje: 2015. január 12.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. december 16. 12:20

Megszűnik a Polgárdi Járás

Magyarország Kormánya elfogadta, és a Magyar Közlöny 2014. évi 170. számában kihirdetésre került a járási hivatalok illetékességi területének változtatásával kapcsolatos, 308/2014(XII.9.) kormányrendelet.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. december 13. 11:32

Ajándék a gyermekvédelmi és szociális intézményben élőknek

A Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal közös adventi vásárt rendez: Megyekorzónak és fenyővásárnak ad otthont, jótékony céllal egybekötve, a Megyeházán. Dr. Simon László kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője és dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke pénteken 30 fenyőfát adományozott a megyei gyermekvédelmi és a szociális intézményekben élőknek a Megyeháza udvarán.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. december 12. 14:37

Ezerszáz képviselő vett részt a képzéseken

Befejeződött az a három hetes képzési sorozat, amelyet Székesfehérváron indított a Fejér Megyei Kormányhivatal november 18-án, a nemzetiségi önkormányzati képviselők képzésével. E három hét alatt kilenc járási székhelyen összesen 1100 képviselő, köztisztviselő, jegyző, polgármester jogszabályi, közigazgatási tájékozódását segítették a megyei kormányhivatal és az együttműködő társszervek vezető szakemberei.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. december 11. 9:25

Ünnepnapok: változások a munkarendben

Ünnepnapok közelednek. Mint ismeretes, hazánkban munkanap-áthelyezés lesz e héten, hiszen december 24-e pihenőnap lesz. December 31-én pedig 12 óráig tart az ügyfélfogadási idő a megyei kormányhivatal valamennyi szervezeti egységében, beleértve a járási hivatalokat, a kormányablakokat és az okmányirodákat, a törzshivatalt és a szakigazgatási szerveket is.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. december 10. 12:16

Martonvásár, Ercsi: sikeres volt a járási bűnmegelőzési nap

Járási bűnmegelőzési napot rendezett a Fejér Megyei Kormányhivatal Martonvásári Járási Hivatala. A fő témakörök a fiatalkorúak sértetté és elkövetővé válásának megelőzése és az iskolai erőszak problémakörei voltak. Martonvásáron a Brunszvik-Beethoven Rendezvényszervező Központban és a Beethoven Általános Iskolában, valamint Ercsiben, az Eötvös József Művelődési Házban és az Eötvös József Általános Iskolában párhuzamosan zajlottak az általános iskolás és az óvodás gyermekek, továbbá a felnőtt szakmai közönség részére szervezett programok.