Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. május 28. 16:11

A nemet mondás művészete

„Mondj nemet! Mutasd meg, Te hogyan mondasz nemet a káros szenvedélyekre!” – e címmel hirdettek fotópályázatot általános iskolás diákok számára. A legjobb alkotásokat kiállították a székesfehérvári autóbuszállomás várótermében. A verseny első helyezettjének járó díjat Burcsik Dávidnak, a Munkácsy Mihály Általános Iskola tanulójának adta át dr. Petrin László, a megyei kormányhivatal főigazgatója.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. május 27. 15:47

Nyílt pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására

A FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL
NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA
munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. május 13. 15:48

A vállalkozások ügyintézését is segíti a Fejér Megyei Kormányhivatal

Az eljárási határidők csökkentése és a szolgáltatás színvonalának emelése mellett a cél a takarékosabb üzemeltetés, valamint a hatékonyabb kiszolgálás – mondotta dr. Simon László, Fejér megye kormánymegbízottja a Rádió Orienten. Kiemelte, az ügyintézés gyorsításával a vállalkozásokat is segíteni kívánják.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. május 12. 10:17

Sikeres méréstörténeti kiállítás Agárdon

Nagy érdeklődés övezte azt a méréstörténet kiállítást, amelyet a „Magyar Mérésügyi Egyesület – 1874.” szervezett, a Fejér Megyei Kormányhivatal támogatásával, Agárdon. A kormányhivatal mérésügyi hatósági tevékenységet végző munkatársai jelentős szerepet vállaltak a kiállítási anyag összeállításában, a bemutatótér berendezésében.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. május 11. 15:00

A megye Európa-napja

Pusztaszabolcs adott otthont a Fejér megyei Európa-napnak szombaton. A rajz- és plakátpályázat legjobb alkotásaiból kiállítás nyílt, az alkotókat és az érdeklődőket dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő köszöntötte a művelődési házban. Az Európa-napot dr. Simon László kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője nyitotta meg.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. május 5. 10:10

Vállalkozóvá válást elősegítő támogatás pályázati felhívása - A Fejér Megyei Kormányhivatal pályázati felhívása

A Fejér Megyei Kormányhivatal a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény (a továbbiakban: Flt.) 17. §-a, továbbá a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint a Munkaerő-piaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló 6/1996. (VII. 16) MüM rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 10. §-a alapján