Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. október 27. 10:51

Átadták a Hőgyes-Aujeszky emlékérmeket

A Magyar Zoonózis Társaság Hőgyes-Aujeszky Emlékéremmel tüntette ki dr. Krisztián Erikát a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának járványügyi osztályvezető főorvosát. Az elismerést az állatról emberre terjedő fertőző betegségek megelőzése, megismerése, kutatása területén végzett kiemelkedő munkáért adományozza a szervezet a szakterületen dolgozó szakembereknek.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. október 11. 7:53

Állj pályára! Pályaválasztási kiállítás 2016

A Fejér Megyei Kormányhivatal szervezésében bemutatkoznak a megyében működő közép- és felsőfokú oktatási intézmények, munkáltatók.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. október 10. 15:28

Változások a kormányablakok ügyfélfogadási rendjében

A 2016. november 1-jei munkaszüneti nap miatt, megváltozott munkarend szerint fogadják az ügyfeleket a Fejér Megyei Kormányablakok.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. október 10. 15:18

Pihenőnap közeledik: változások a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály ügyfélfogadási rendjében

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a reformáció napja, 2016. október 31-e (hétfő) pihenőnap. E napon a Fejér Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályán nem lesz ügyfélfogadás.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. október 3. 15:06

Prevenciós vetélkedő Fejér megye középiskolásai számára

A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya negyedszerre hirdet prevenciós vetélkedőt „Döntésünk a jövőnk” címmel Fejér megye középiskolás diákjai számára felelős szexuális magatartás témakörében.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 28. 17:45

Népszavazás: a kormányablakok ügyeleti nyitva tartással segítenek október 1-jén és 2-án

A közelgő, október 2-i népszavazás kapcsán felhívjuk a választásra jogosultak szíves figyelmét arra, hogy a szavazatszámláló bizottság minden esetben ellenőrzi az urnákhoz járulók iratait. A kormányablakok az egész országban, így Fejér megyében is ügyeleti rendben történő nyitva tartással segítik az állampolgárokat.