Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 13. 15:28

Az ötvenezredik ügyfél a Martonvásári Kormányablakban

A martonvásári második generációs kormányablakban is egy helyen intézhetőek az okmányirodai és a kormányablakos ügyek. Az ügyfelek többsége egy alkalommal több kérelmet is benyújt, így a kormányablak nyitásától, 2014. március 6-tól 2016. augusztus 25-ig ötvenezer ügyfél 69 ezer 342 ügyet intézett az ügyfélszolgálaton.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 24. 15:18

Szalki-szigeti szabad strand: kifogásolható a víz minősége

A dunaújvárosi, Szalki-szigeti szabad strand kijelölt fürdőhelyén a fürdővíz vizsgálati eredmények kifogásolt értéket mutattak – erről tájékoztatja a lakosságot a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 11. 11:58

Közúti akcióellenőrzés – Fejér megyében az M7-es autópályán ellenőriztek

Július végén Euro Controle Route (ECR) akciót szervezett a Nemzeti Közlekedési Hatóság Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatala: a szervezet koordinálásában a megyei (fővárosi) Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztályának munkatársai az ország összes megyéjében, valamint a fővárosban ugyanabban az időben és tematika mentén végezték az ellenőrzést. Az alapvető cél a tehergépjárművek, illetve a személyszállítást végző autóbuszok közlekedésbiztonsági ellenőrzése mellett a vezetési és pihenőidőkre, a menetíróra vonatkozó jogszabályok betartásának ellenőrzése volt.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 10. 13:46

Augusztus 15-én nem lesz ügyfélfogadás a Koch László utcai kormányablakban

Felhívjuk a Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2016. augusztus 15-én, hétfőn az informatikai rendszer karbantartása miatt a Székesfehérvár, Koch László utcai 4/b szám alatti kormányablakban nem lesz ügyfélfogadás.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. július 20. 14:59

Óvja a mérőóráját!

Országos roadshowra indultak a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) munkatársai. Népszerűsítik a „Panasza van? Segítünk!”- sorozat füzeteit a megyei kormányhivatalokban. A lakossági fogyasztók számára készült praktikus kis tájékoztatók egyike a szolgáltatókkal kapcsolatos vitás kérdések rendezéséről szól, a második pedig a szabálytalan vételezés következményeiről tartalmaz információkat.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. július 20. 14:42

A jövő héten megkezdődik a parlagfüves területek légi felderítése

A Fejér Megyei Kormányhivatal munkatársai a jövő héten megkezdik a parlagfüves területek helikopteres felderítését, amelynek folytatására augusztus végén kerül sor. A légi felderítés során a megye mezőgazdasági területeinek túlnyomó többségét ellenőrzik a szakemberek.