Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 25. 13:50

Rehabilitációs ügyfélszolgálat: a kormányablakokban és az okmányirodákban

A megváltozott munkaképességű személyek ellátásaival kapcsolatos beadványokat - pl. rokkantsági ellátás, rehabilitációs ellátás, illetve rehabilitációs kártya igénylése – október elsejétől a kormányablakokban és okmányirodákban veszik át az ügyintézők.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 10. 8:19

Megnyitották Fejér megye kilencedik kormányablakát Adonyban

Adonyban avatták föl Fejér megye kilencedik kormányablakát. Az eseményen dr. Simon László kormánymegbízott mondott köszöntőt, majd dr. Baltay Tímea, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára elemezte az integrált ügyfélszolgálatok jelentőségét, céljait. Részt vett az átadó ünnepségen dr. Dorkota Lajos a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke, dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő, dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, valamint a térség több települési polgármestere, közigazgatási vezetője, közéleti személyisége.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 9. 15:39

Átadták a móri kormányablakot

Móron adta át a Fejér Megyei Kormányhivatal nyolcadik kormányablakát dr. Simon László kormánymegbízott, Törő Gábor országgyűlési képviselő, dr. Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke, Fenyves Péter polgármester és járási hivatalvezetők, polgármesterek részvételével. Az ünnepi eseményen elhangzott: immár több mint 243 ezer ügyfélnek 312 ezer ügyben segítettek az integrált ügyfélszolgálatok szakemberei.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 3. 16:44

Megnyílt az enyingi kormányablak - Fejérben a hetedik

Enyingen, a Batthyány-kastély felújított szárnyában adta át a Fejér Megyei Kormányhivatal hetedik kormányablakát dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár és dr. Simon László kormánymegbízott szeptember 3-án. Az esztendő végétől már 11 integrált ügyfélszolgálat áll Fejérben az emberek rendelkezésére széles körű közigatási szolgáltatásokkal.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 3. 12:58

Hétfőtől folytatódik a parlagfüves területek légi felderítése

A Fejér Megyei Kormányhivatal munkatársai szeptember 7-étől, hétfőtől folytatják a parlagfüves területek helikopteres felderítését. Ennek kapcsán sor kerül a már ellenőrzött területek bizonyos részeinek utóellenőrzésére, illetve a megye északi felének azon részeinek ellenőrzésére, ahol az idén még nem volt légi felderítés.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. augusztus 24. 7:54

Szünnap után: új helyen az útügyi osztály

A Fejér Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Útügyi Osztálya mostanáig Székesfehérváron, a Petőfi Sándor utca 5. szám alatt fogadta az ügyfeleket. Arról tájékoztatjuk az állampolgárokat, hogy az osztály 2015. augusztus 24-én e telephelyről "átköltözik" a Székesfehérvár, Sárkeresztúri út 12. számú épületbe. Ezért augusztus 24-25-én az osztályon az ügyfélfogadás szünetel. Ez a szünet nem érinti a gépjárművezető-képzéssel és -utánképzéssel kapcsolatos tevékenységet.