Fejér Megyei Kormányhivatal

Dr. Simon László

kormánymegbízott

Vezető hírek

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. február 11. 15:54

Látogatási tilalom lesz a kórházakban

Itt az influenzajárvány. A kórházban ápolt betegek védelme érdekében 2016. február 12-től kórházi látogatási tilalom elrendelésére hívta fel a megye valamennyi fekvőbeteg ellátást nyújtó intézményét, minden osztályra kiterjedően a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. február 4. 7:54

Influenzahelyzet: átléptük a járványos küszöbértéket

A 100 ezer lakosra vonatkoztatott megbetegedési arány az utóbbi hetekben, Fejér megye egész területén folyamatos emelkedést mutat, és elérte a járványos küszöbértéket. A területi megbetegedési arány eltérő. A betegek közel egyharmadát a gyermekek, több mint egyharmadát a fiatal felnőttek köréből jelentették.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. január 19. 15:43

A WHO is elismerte munkájukat

A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának sajtótájékoztatóján a megyei tiszti főorvos, a járási tiszti főorvosok és a vezető népegészségügyi szakemberek tekintették át az elmúlt év szakmai munkáját és a várható feladatokat. Az eseményen részt vett dr. Simon László kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. december 30. 9:10

A rehabilitációs és nyugdíj-ügyfélfogadást érintő változások

2016. január 4-étől rehabilitációs ügyekben visszaáll az ügyfélfogadás korábbi rendje, nyugdíjügyekben pedig véglegesítésre kerül a 2015. évben kialakított ügyfélfogadási rend. Erről tájékoztat a Fejér Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálya.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. december 22. 15:03

Ajándékot kaptak a karácsonyi műsort bemutató gyermekek

„Európai karácsonyi szokások” címmel állami gondoskodásban részesülő gyermekek mutattak be zenés irodalmi műsort, adtak elő karácsonyi dalokat és verseket a megyei kormányhivatal dísztermében, december 22-én, a Fejér Megyei Kormányhivatal Europe Direct Irodája által szervezett programként, amely után ajándékot, adományt nyújtott át a szereplőknek dr. Simon László kormánymegbízott.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. december 14. 14:58

Jótékonysági fenyővásár nyílt

Jótékonysági fenyővásárnak ad otthont a Megyeháza udvarán a Fejér Megyei Kormányhivatal és a Fejér Megyei Önkormányzat december 12-től. A hétfői sajtótájékoztatót követően a kormánymegbízott és a megyei közgyűlés elnöke ajándék fenyőfákat és a támogatást adott át a gyermekvédelmi és a szociális intézmény vezetőinek az árusítás helyszínén.