Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 181

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Álláspályázatok
Találatok: 181

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. június 16.

Pályázat Népegészségügyi-járványügyi szakügyintéző

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály népegészségügyi-járványügyi szakügyintéző munkakör betöltésére. A munkavégzés helye. Miskolc, Meggyesalja utca 12.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. június 16.

Pályázat Megyei tisztiorvos

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály megyei tisztiorvos munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Miskolc, Meggyesalja utca 12.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. június 15.

Pályázat Hatósági szakügyintéző munkakör betöltésére

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei kormányhivatal pályázatit hirdet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály Alapkezelő Osztály Hatósági szakügyintéző munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Miskolc, Mindszent tér 3.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. június 11.

Pályázat Régészeti szakügyintéző

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatal Hatósági Főosztály Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály régészeti szakügyintéző munkakör betöltésére. Munkavégzés helye: Miskolc, Rákóczi u. 11.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. június 11.

Pályázat Építésfelügyeleti szakügyintéző

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet
a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatal Hatósági Főosztály Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály építésfelügyeleti szakügyintéző munkakör betöltésére.