Ezen az oldalon a honlapon megtalálható dokumentumok közül listázhatja az Önt érdeklő anyagokat. Hírek, fotógalériák és videófelvételek kereséséhez kérjük használja a honlap tetején található általános keresőt.

A dokumentumok keresése történhet szokványos (kulcsszavas) kereséssel, illetve tallózással. Mindkét esetben tovább pontosíthatja a találati listát dátum, forrás vagy a dokumentum típusa szerinti szűréssel.

Kérem, válassza ki a szűrési szempontokat!

Szűrés dátum szerint

(tól-ig)
X X

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Találatok: 4

Szűrés dátum szerint

Szűrés forrás szerint

Szűrés a dokumentum típusa szerint

Vas Megyei Kormányhivatal Álláspályázatok
Találatok: 4

Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. május 16.

Pályázat műszaki vizsgabiztos munkakör betöltésére

A Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési és Útügyi Osztály pályázatot hirdet közlekedés hatósági műszaki ügyintéző/szakügyintéző (műszaki vizsgabiztos) munkakörének betöltésére.


Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. május 16.

Pályázat útügyi szakügyintéző munkakör betöltésére

A Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési és Útügyi Osztály pályázatot hirdet útügyi szakügyintéző munkakörének betöltésére.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. május 11.

Pályázat építésfelügyeleti hatósági szakügyintéző munkakör betöltésére

A Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatal Hatósági Főosztály Építésügyi és Örökségvédelmi Osztály pályázatot hirdet építésfelügyeleti hatósági szakügyintéző munkakörének betöltésére.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2018. május 11.

Pályázat közegészségügyi-járványügyi szakügyintéző munkakör betöltésére

A Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatal Hatósági Főosztály Népegészségügyi Osztálya közegészségügyi-járványügyi szakügyintéző munkakörének betöltésére pályázatot hirdet.