Integritás tanácsadó

A Csongrád Megyei Kormányhivatal integritás tanácsadójának elérhetőségei:

Neve: dr. Juhász Tünde

Tel.: 62/680-607

E-mail: juhasz.tunde@csongrad.gov.hu

6722 Szeged, Rákóczi tér 1.

Közérdekű bejelentések

A Csongrád Megyei Kormányhivatal kiemelt célja a Hivatal átlátható, elszámoltatható, és korrupciós kockázatoktól mentes működésébe vetett közbizalom, valamint az ügyfélközpontú közigazgatás erősítése.

A korrupció elleni küzdelem közös, társadalmi ügyünk, eredményes végrehajtása a Hivatal sikerének egyik alapvető záloga, így a Hivatal vezetése számít ebben az Önök segítségére.

A Hivatalon belül a közbizalom erősítése érdekében közérdekű bejelentőrendszer került kialakításra, amely segítségével a bejelentők szóban, írásban elektronikus úton és telefonon, hátrányos jogkövetkezmények nélkül tehetik meg bejelentéseiket a közérdek sérelmére elkövetett, a Csongrád Megyei Kormányhivatalt érintő, korrupciós kockázatokra vagy eseményekre irányuló közvetlen esetekről, az integritási vagy etikai tárgyú szabálytalanságokról. Az írásos bejelentés továbbá megtehető a bejáratnál elhelyezett gyűjtőládában történő elhelyezéssel is, amely minden hét szerdai napján kerül ürítésre.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy a bevezetett közérdekű bejelentőrendszer biztosítja a közérdekű bejelentő védelmét, valamint a hátrányos jogkövetkezmények nélküli önkéntes bejelentési lehetőséget.

A Csongrád Megyei Kormányhivatal ügyfelei és munkatársai a közérdekű bejelentéseiket akadály nélkül megtehetik a bejelentőrendszer segítségével, akár ha korrupciós kockázatról, jogtalan előny nyújtásának vagy megszerzésének lehetőségéről, akár etikai szabálytalanságokról szereznek tudomást.

Az integritási, korrupciós kockázatokra vonatkozó közérdekű bejelentéseket a Csongrád Megyei Kormányhivatalnál dr. Juhász Tünde integritás tanácsadó fogadja.

Írásban a Csongrád Megyei Kormányhivatal Integritás 6722 Szeged, Rákóczi tér 1. alatti címre történő megküldéssel tehető bejelentés.

A szóbeli bejelentéseiket a 6722 Szeged, Rákóczi tér 1. III emelet, 318. számú irodában tehetik meg.

E-mailben a [[[ZXTUUhtzu9TGA20zEzhanVoYXN6LnR1bmRlQGNzb25ncmFkLmdvdi5odQ==]]] címen tehető bejelentés.