Munkatársunk nyerte a közúti szakemberek vetélkedőjét
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium május 4-én a Hungaroringen rendezte idén a közúti szakemberek - műszaki vizsgabiztosok és közúti ellenőrök - szakmai versenyét. A gyakorlati és elméleti feladatokat egyaránt tartalmazó vetélkedőn a Szegedi Járási Hivatal Közlekedési Osztályának munkatársa, Vincze Attila bizonyult a legjobbnak, ő hozta el az első helyezést.

A mogyoródi vezetéstechnikai központban járművezető vizsgabiztosok, szakoktatók, műszaki vizsgabiztosok és közúti ellenőrök mérték össze szakmai tudásukat az országos megmérettetésben. A versenyzőknek nehezített terepen, folyamatosan zuhogó esőben kellett teljesíteniük, amire a verseny 2007 óta íródó történetében még egyszer sem volt példa.

A közúti ellenőri kategóriában olyan feladatokkal kellett megbirkózni az indulóknak, mint például digitális gépjárművetői kártya illetve menetíró készülék manipulációjának megállapítása, a rakományelhelyezés valamint a veszélyesáru szállításának szabályai, a járművek üzembentartásának  műszaki feltételei.

A kategóriában munkatársunk 1. helyezést ért el, ami azt mutatja, a szakmai felkészültsége az országban neki a legjobb!

Sikeréhez szívből gratulálunk!

(A Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata)