Csongrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Juhász Tünde

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 13:17

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a kormányhivatali ügyfélszolgálatokon, az elkészült okmányokat postán kézbesítik, nem közlekednek a mobilizált kormányablakok

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a kormányhivatali ügyfélszolgálatokon, az elkészült okmányokat postán kézbesítik, nem közlekednek a mobilizált kormányablakok.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 11:19

Tájékoztatás ügyfélfogadás változásról

Kedves Ügyfeleink!

A vészhelyzeti időszak miatt az ügyfélfogadás a kormányhivatalban megváltozott.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. március 14. 10:31

Koszorúkkal és főhajtással tisztelegtek Petőfi Sándor szegedi szobránál

Csongrád megye kormánymegbízottja a megemlékezés koszorúinak elhelyezésével és főhajtással tisztelgett a szegedi Petőfi Sándor-szobornál.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. március 12. 10:30

Nyolcvan férőhelyes munkásszállást adtak át Újszentivánon

A Munkásszállások kialakítása elnevezésű központi munkaerőpiaci program keretében 80 férőhelyes munkásszállást alakítottak ki Újszentivánon. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával megvalósult beruházás négy új munkahelyet teremtett.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. február 27. 9:06

Gera Marina volt a Csongrád Megyei Kormányhivatal vendége

A nemzetközi Emmy-díjas színésznő, Gera Marina – dr. Juhász Tünde kormánymegbízott meghívására – közönségtalálkozón vett részt a Csongrád Megyei Kormányhivatalban.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. február 26. 12:39

Rendhagyó módon emlékeztek a kommunizmus áldozataira Csongrád megyében

Vetélkedővel, sajátos történelemórával és koszorúzással emlékezett meg a kommunizmus áldozatairól a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Levéltár.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. február 13. 10:03

70 zsáknyi jótékonysági kupakot adott át a Csongrád Megyei Kormányhivatal a Gemma Központért

A Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai is csatlakoztak a Zöld Béka Kupakgyűjtő Akcióhoz a Gemma Központért. A kezdeményezésből befolyó pénzből az intézmény egy kreatív–kézműves műhelyet szeretne létrehozni és fenntartani.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. február 4. 16:00

Ma van a rák elleni küzdelem világnapja

Húsz éve annak, hogy a Nemzetközi Rákellenes Unió (UICC) Párizsban tartott első rákellenes világkongresszusának résztvevői világméretű összefogásra felszólító dokumentumot írtak alá. Ennek alkalmából a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai a betegség megelőzését és korai felismerését szolgáló tájékoztatással várták az ügyfeleket és a dolgozókat.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. január 31. 8:28

Új kormányablak nyílt Szegeden a Kereskedő közben

Integrált kormányzati ügyfélszolgálatot adott át dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár, dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, és B. Nagy László országgyűlési képviselő Szegeden, a Kereskedő közben.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. január 29. 10:03

A Helyi-Ség kézműves boltban forgatott a Magyar Televízió

A Csongrád Megyei Kormányhivatal kezdeményezésére létrejött kézműves termékek boltjáról, a szegedi Helyi-Ségről forgatott kisfilmet az M1 Magyar gazda című műsora.