Csongrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Juhász Tünde

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. március 19. 8:01

Tömörkény kötettel, kiállítással és Nemzeti esttel ünnepelte Csongrád megye március 15-ét

Farkas Sándor államtitkár a díszpolgári cím idei kitüntetettje

Könyvbemutatóval, kiállítással és Nemzeti esttel ünnepelte Csongrád megye a nemzeti ünnepet. Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulóján átadták a Megye Díszpolgára címet is, amelyet ezúttal Farkas Sándor Csongrád megyei országgyűlési képviselő, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese vehetett át.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. március 13. 14:58

Átadták a Dr. Csada László-díjakat

Hatodik alkalommal adták át a Dr. Csada László-díjat szerdán Szegeden, a fogyasztóvédelmi elismerést közigazgatási, civil és vállalkozási területen osztotta ki a három alapító, a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Fogyasztóvédelmi Egyesület.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. március 13. 8:32

A 100 000. ügyfelet köszöntötték a kisteleki kormányablakban

A 100 000. ügyfelet, a nyugdíjas információk felől érdeklődő Nagy Jánosné Zsuzsát március 12-én délelőtt köszöntötte dr. Juhász Tünde kormánymegbízott és dr. Szalai Gabriella járási hivatalvezető.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. március 8. 9:48

Hét milliárd forintból segíti a fiatalok munkába állását a Csongrád Megyei Kormányhivatal

Március 6-án Mórahalmon is ismertették az Ifjúsági Garancia Programot, s annak eddigi eredményeit. Az esemény ezúttal a Mórahalmi járás foglalkoztatóit célozta meg, akik szép számmal meg is jelentek a tájékoztatón.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. március 4. 12:55

Szegedi Járási Hivatal: változik egyes ügyfélszolgálatok nyitvatartási ideje

A mai naptól, tehát 2019. március 4-től az alábbi ügyfélszolgálatok nyitvatartási ideje változik a Szegedi Járási Hivatalban.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. március 4. 11:13

Megyei roadshow a 25 év alatti álláskeresők támogatásáról

A fiatal munkavállalók munkaerőpiaci helyzetének javítása a célja az uniós forrásra épülő, GINOP-5.2.1 „Ifjúsági Garancia” kiemelt projektnek, amely folyamatos támogatási lehetőséget biztosít a munkáltatóknak 2021 októberéig.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. március 4. 0:01

A CSONGRÁD MEGYEI KORMÁNYHIVATAL AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

A képzéseket elindító, a 6/1996. (VII.16.) MüM rendelet (a továbbiakban: MüM rendelet) 3. §-a szerinti felnőttképzést folytató intézmények jegyzékének összeállítása

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. február 27. 9:52

Koszorúkkal és mécsesekkel emlékeztek a kommunizmus áldozataira a Glattfelder téren

Közös megemlékezést tartott a Glattfelder téri emlékműnél a Csongrád Megyei Kormányhivatal és a Csongrád Megyei Önkormányzat.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. február 21. 8:25

Vetélkedővel, koszorúzással és könyvbemutatóval emlékeznek a kommunizmus áldozataira Szegeden

A középiskolás korosztályt, a személyesen érintetteket és a kegyelettel emlékezőket egyaránt megszólítja az a rendezvénysorozat, amellyel a Csongrád Megyei Kormányhivatal és a Csongrád Megyei Önkormányzat közösen emlékezik a kommunizmus áldozataira. A program ráirányítja a figyelmet a történelmi tények pontos ismeretének fontosságára, a pártállami múlt megyei örökségére, és Jány Gusztáv vezérezredes elítélésén keresztül a népbíróságok gyakorlatára - a koalíciós pártok delegáltjaiból felállt népbíróságok 1945-től rendszeresen folytattak le koncepciós eljárásokat.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2018. november 14. 15:09

Áramszünet a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Mindszenti Kormányablakban

A Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal felhívja kedves ügyfelei figyelmét, hogy 2018. november 20-án (kedden) áramszünet miatt az ügyintézés a 6630 Mindszent, Köztársaság tér 6. szám alatti épületben szünetel.