Csongrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Juhász Tünde

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. január 22. 10:55

Különleges videóval ünnepli a magyar kultúra napját a Csongrád Megyei Kormányhivatal

Az idei évben rendhagyó módon ünneplik a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai a magyar kultúra napját: videó-összeállítással készültek, amelyben Radnóti Miklós Nem tudhatom című versét szavalják el.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. január 13. 13:19

A doni áttörés 77. évfordulójára emlékeztek Szegeden

Közösen emlékezett meg a Csongrád Megyei Kormányhivatal és a Csongrád Megyei Önkormányzat a doni áttörés 77. évfordulójáról Szegeden.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. december 23. 8:10

A délvidéki Lurkóházaknak vitt adományt a Csongrád Megyei Kormányhivatal

Ötszáz kilogramm súlyú és hozzávetőleg ezer euró értékű adománnyal járult hozzá a Délvidéken élő, szegény sorsú magyar gyermekek szebb karácsonyához a Csongrád Megyei Kormányhivatal. A szervezet felajánlását még az ünnep előtt sikerült célba juttatni a Poverello Alapítvány által fenntartott, hajdújárási Lurkóházba. A magyar kormány a külhoni magyar gyerekek évének nyilvánította az idei évet, ezért gyűjtött adományokat határon túli gyermekeknek a kormányhivatal.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. december 4. 11:23

A fogyatékkal élők világnapjára emlékeztettek a kormányhivatalban

A szegedi Klúg Péter Általános Iskola és Szakiskola jelnyelvi szakkörébe járó, siket és hallássérült diákok adtak elő dalokat jelelve, majd szaloncukrot osztottak a fogyatékkal élők világnapján a szegedi kormányablakban.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 27. 11:08

200 kormányhivatali dolgozó vett részt a kormánytisztviselői véradáson

Az őszi kormánytisztviselői véradó héten a Csongrád Megyei Kormányhivatal 200 munkatársa járult hozzá a dél-alföldi vérkészlet ünnepek előtti feltöltéséhez. Így éves szinten több mint 400 véradót mozgósított a kormányhivatal.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 25. 8:43

Kormányablak busz pótolja az ügyintézést Hódmezővásárhelyen

A hétvégi csőtörés okozta károk felszámolása miatt ma 11 órától előre láthatóan november 27-e, szerdáig a Csongrád Megyei Kormányhivatal mozgó ügyfélszolgálata, a kormányablak busz fogja pótolni a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézést Hódmezővásárhelyen.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 22. 11:32

A civilek fontos segítők a közfeladatok ellátásában

A Csongrád megyei civil szervezeteknek rendezett szakmai napot a kormányhivatal. A hatóság és a civil szervezetek közötti kapcsolatok erősítését szolgáló eseményen fogyasztóvédelmi, környezetvédelmi, állatvédelmi, népegészségügyi és rehabilitációs témában tartottak előadásokat a hivatal munkatársai.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 22. 11:26

Csongrád megye is csatlakozik az Európai Hulladékcsökkentési Héthez

Szelektíven gyűjtötték a műanyag hulladékot október közepétől november közepéig a Csongrád Megyei Kormányhivatal szegedi, központi épületében dolgozók. A cél az volt, hogy kiderüljön, ez idő alatt mekkora hulladékmennyiség termelődik, amelyet aztán újra lehet hasznosítani. A hivatal munkatársai ezzel a kezdeményezéssel az Európai Hulladékcsökkentési Hét akciójához csatlakoztak.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 21. 12:12

Diákokat tájékoztat a munkavállalási szabályokról a kormányhivatal

A munkavállaláshoz kapcsolódó szabályokra hívja fel a középiskolás fiatalok figyelmét a Csongrád Megyei Kormányhivatal. A következő hónapokban elsősorban a végzősök számára tartanak előadásokat a megyében, hogy a diákok tisztában legyenek a munkaviszonnyal összefüggő, legalapvetőbb tudnivalókkal.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. november 20. 12:07

Tájékoztatás ÁNYK alapú bevallások kiváltásáról

Tisztelt Ügyfelünk!

A KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15 „Az adminisztratív terhek csökkentése” című konstrukció keretében megvalósuló „A hatáskör átcsoportosításból adódó szakrendszeri integrációs feladatok” című, KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2016-00043 azonosító számú projekt részét képezi az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszer (OKIR)továbbfejlesztése, az OKIRkapu projektelem. A fejlesztés célja a természetvédelemmel, a környezetvédelemmel és a hulladékgazdálkodással kapcsolatos közigazgatási eljárások E-ügyintézési törvény rendelkezései szerinti újjászervezése az elektronikus ügyintézés biztosításával és az együttműködő szervek közötti kapcsolattartás biztonságos elektronikus úton történő kialakításával.