Csongrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Juhász Tünde

kormánymegbízott

Vezető hírek

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2016. május 25. 7:18

A nyelvvizsga ellenőrzés során bukott le - A Csongrád Megyei Kormányhivatal közleménye csalással vádolt, korábbi dolgozója ügyében

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Miniszterelnökség által 2014-ben elrendelt nyelvvizsga felülvizsgálat során derült fény arra a visszaélésre, amellyel a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség jelentős kárt okozó, üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett csalás bűntettével vádolja a Csongrád Megyei Kormányhivatal korábbi dolgozóját. Az eljárás alá vont személy kormányzati szolgálati jogviszonya azonnal megszűnt.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2016. május 24. 8:50

Szerdán, Makón folytatódik az „Út a munkaerőpiacra” programot népszerűsítő program

A hatodik állomásához érkezett a GINOP 5.1.1- programot bemutató munkáltatói fórum

A munkavállalást, a munkához juttatást segítő lehetőségek megismertetése a témája annak a megyei, munkáltatói road shownak, amely az „Út a munkaerőpiacra” elnevezésű, GINOP 5.1.1-15 kódszámú pályázat részleteiről tájékoztatja az érdeklődőket. A program minden járási székhelyen két részből, egy vállalkozói fórumból és egy üzemlátogatásból áll, és a célja az, hogy felhívja a figyelmet a pályázat keretében lehívható, foglalkoztatást segítő támogatásokra. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya által szervezett esemény a következő helyszíne, szerdán Makó lesz.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2016. május 23. 14:28

Kedden Kisteleken folytatódik az „Út a munkaerőpiacra” programot népszerűsítő program

Az ötödik állomásához érkezett a GINOP 5.1.1- programot bemutató munkáltatói fórum

A munkavállalást, a munkához juttatást segítő lehetőségek megismertetése a témája annak a megyei, munkáltatói road shownak, amely az „Út a munkaerőpiacra” elnevezésű, GINOP 5.1.1-15 kódszámú pályázat részleteiről tájékoztatja az érdeklődőket. A program minden járási székhelyen két részből, egy vállalkozói fórumból és egy üzemlátogatásból áll, és a célja az, hogy felhívja a figyelmet a pályázat keretében lehívható, foglalkoztatást segítő támogatásokra. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya által szervezett esemény a következő helyszíne, kedden Kistelek lesz.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2016. május 20. 12:07

Hétfőn Hódmezővásárhelyen folytatódik az „Út a munkaerőpiacra” programot népszerűsítő program

A negyedik állomásához érkezett a GINOP 5.1.1- programot bemutató munkáltatói fórum

A munkavállalást, a munkához juttatást segítő lehetőségek megismertetése a témája annak a megyei, munkáltatói road shownak, amely az „Út a munkaerőpiacra” elnevezésű, GINOP 5.1.1-15 kódszámú pályázat részleteiről tájékoztatja az érdeklődőket. A program minden járási székhelyen két részből, egy vállalkozói fórumból és egy üzemlátogatásból áll, és a célja az, hogy felhívja a figyelmet a pályázat keretében lehívható, foglalkoztatást segítő támogatásokra. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya által szervezett esemény a következő helyszíne, hétfőn, Hódmezővásárhelyen.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2016. május 17. 14:48

Álláspályázat járási tisztifőorvos munkakör ellátására

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Szentesi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályára

járási tisztifőorvos (vezető)

munkakör ellátására, határozatlan idejű, teljes munkaidős, népegészségügyi szakterületre, kormánytisztviselői kinevezéssel az alábbi pályázatot hirdeti meg:

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2016. május 17. 8:59

Folytatódik az állami földek értékesítése

2016 májusában a „Földet a gazdáknak!” program keretében Csongrád megyében folytatódik a Magyar Állam tulajdonába és a Nemzeti Földalap vagyoni körébe tartozó, 3 hektár feletti, kijelölt földterületek értékesítése. Megyénkben ez 206 darab földrészlet nyilvános árverezését jelenti és összesen 2439 ha területet érint.