Csongrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Juhász Tünde

kormánymegbízott

Vezető hírek

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2016. július 19. 13:53

Álláspályázat - gyámügyi szakügyintéző munkakör ellátására

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Mórahalmi Járási Hivatala

gyámügyi szakügyintéző

munkakör ellátására, határozatlan idejű teljes munkaidős állami szolgálati jogviszonyba az alábbi pályázatot hirdeti meg:

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2016. július 18. 13:23

Juhász Tünde: Mi is ugyanúgy az elégedett ügyfelekből élünk, mint a pék vagy a fodrász

„Nem elegendő elvégezni a jogi egyetemet, bebiflázni és alkalmazni a különböző jogszabályokat, hanem igenis érteni kell, mivégre vagyunk a világban. Ismernünk kell a jelenleg is zajló folyamatokat, gondoljunk csak a migrációra vagy a brexitre, fel kell mérnünk azoknak a mindennapi életünkre gyakorolt hatását, tehát nem robotszerű tisztviselőkre van szükségünk, hanem okos, gondolkodó, a hivatásukra büszke emberekre” ‒ vallja a Csongrád megyei kormánymegbízott, akivel az elmúlt két esztendő robbanásszerű közigazgatási átalakításáról és a következő időszak feladatairól is beszélgettünk.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2016. július 15. 13:53

Hat számítógépet kap a Kormányhivataltól a szegedi Egyesített Szociális Intézmény hajléktalan ellátása

A Szeged Kistérségi Többcélú Társulás Egyesített Szociális Intézmény hajléktalan ellátása a negyedik olyan szociális intézmény a megyében, amelynek működését számítógépek adományozásával segíti a Csongrád Megyei Kormányhivatal. Július 18-án, hétfőn, a Bajai úti telephelyen ad át hat munkaállomást a társulás igazgatójának és az intézményvezetőnek dr. Juhász Tünde kormánymegbízott.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2016. július 14. 16:42

Már 40 defibrillátorról érkezett jelzés Csongrád megyében - Továbbra is lehet regisztrálni

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya és az SZTE Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztályának közös felhívására reflektorfénybe kerültek az életmentő félautomata defibrillátorok Csongrád megyében. A felhívás óta eltelt három hét alatt 38 bejelentőtől 40 db készülék került nyilvántartásba vételre. A regisztráltak között szerepel a Csongrád Megyei Kormányhivatal, ezen kívül jelentkeztek önkormányzatok, bevásárló központok, művelődési intézmények, sportlétesítmények, ipari üzemek, vállalkozások és természetesen orvosi rendelők, orvosi ügyeletek és mentőállomások is.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2016. július 14. 7:15

Évente 900 ezer ügyben jár el a megyei kormányhivatal - az ügyfelek erős négyesre értékelték a Kormányablakokban végzet munkát

Rendhagyó módon, egy sajtónyilvános munkaértekezlettel vette birtokba a Csongrád Megyei Kormányhivatal központi épületének megújult nagytermét, amely egyben az egész épületet érintő, 15 hónapig tartó felújítási munka végét is jelentette. Dr. Juhász Tünde kormánymegbízott megköszönte munkatársainak az utóbbi két évben nyújtott teljesítményt, amelynek két fő mutatója az éves szinten 900 ezernél is több üggyel való törődés és az ügyfelek döntő többségének elégedettsége.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2016. július 13. 11:58

Ma sajtónyilvános munkaértekezletet tart a Csongrád megyei kormánymegbízott

Beszámoló az elmúlt két év munkájáról

Sajtónyilvános munkaértekezletet tart a Csongrád megyei kormánymegbízottElkészült a nagyterem is, ezzel befejeződött a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szeged, Rákóczi tér 1. szám alatti, központi épületének teljes körű felújítása. A megújult épületrészt rendhagyó munkaértekezlettel veszi birtokba ma a szervezet, amelynek keretében dr. Juhász Tünde kormánymegbízott áttekinti a szervezeti és infrastrukturális átalakulás elmúlt két évben megvalósult folyamatát és eredményeit.