Csongrád Megyei Kormányhivatal

Dr. Juhász Tünde

kormánymegbízott

Vezető hírek

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. január 29. 10:03

A Helyi-Ség kézműves boltban forgatott a Magyar Televízió

A Csongrád Megyei Kormányhivatal kezdeményezésére létrejött kézműves termékek boltjáról, a szegedi Helyi-Ségről forgatott kisfilmet az M1 Magyar gazda című műsora.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. január 24. 8:31

Sikeresen működik a Helyi-Ség Szegeden

A Csongrád Megyei Kormányhivatal úttörő kezdeményezésére létrejött minőségi kézműves termékek boltjába, a szegedi Helyi-Ségbe látogatott dr. Hoffmann Imre közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. január 22. 10:45

Megjelent a Munkásszállások kialakítása programmal kapcsolatos útmutató

A piaci szereplők részéről felmerült igényekre való tekintettel 2020. január 22-től a jogszabály már nemcsak a saját munkavállalók munkásszálláson történő elhelyezését teszi lehetővé. Változnak továbbá a munkásszállások kialakításának követelményei.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. január 22. 10:55

Különleges videóval ünnepli a magyar kultúra napját a Csongrád Megyei Kormányhivatal

Az idei évben rendhagyó módon ünneplik a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai a magyar kultúra napját: videó-összeállítással készültek, amelyben Radnóti Miklós Nem tudhatom című versét szavalják el.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. január 18. 9:30

Versenyképes lesz a kormányhivatali fizetés

Az illetményemelés során a kormány figyelembe veszi a regionális munkaerőpiaci hatásokat, így a 19 megyei és a fővárosi kormányhivatalban dolgozó kormánytisztviselők illetményét a szellemi foglalkozásúak adott megyére jellemző átlagkeresetéhez igazítják.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2020. január 13. 13:19

A doni áttörés 77. évfordulójára emlékeztek Szegeden

Közösen emlékezett meg a Csongrád Megyei Kormányhivatal és a Csongrád Megyei Önkormányzat a doni áttörés 77. évfordulójáról Szegeden.