Idén különlegesen érdekes programnak ígérkezik a Construma szakvásár 2018. április 13-án, hiszen a SzakMÁzz! Budapest csapata is kint lesz a Budapest Komplex Szakképzési Centrum által szervezett Szakmák Éjszakája Szakmalandiában rendezvényen, ahol többek között nemzetközi díjnyertes fiatalok mutatják majd be kedvenc szakmáikat és beszélnek sikereikről.

A rendezvény alatt egész napos workshopok nyújtanak betekintést a professzionális szakemberek és oktatási intézmények életének mindennapjaiba. A rendezvényre ellátogató érdeklődők aktívan részt vehetnek fodrász, sminkes, kézműves, asztalos, faesztergályos, ács, fotós, fogtechnikus, mixer, építőipari workshopokon, ahol azonnali ízelítőt kaphatnak az egyes szakmák világából.

A Szakmalandia mindenkinek szól:

  • a diákoknak, akik tudják, hogy mit ad egy jó szakma az érettségi mellé;
  • a már hivatással rendelkezőknek, akik váltanának és beteljesítenék életük álmát, azaz virágkötők, cukrászok vagy éppen ötvösök szeretnének lenni;
  • az örök fiatal nyugdíjasoknak, akik még tanulni szeretnének valamit, és persze azoknak is, akik már szakemberek, de egy jó állást keresnek.

Keresd a SzakMÁzz csapatát a a SzakMÁzz Pályaorientációs Ponton az A 2-es kapunál lévő sátorban!

Helyszín:

Hungexpo 2-es kapu melletti rendezvénysátor:

1101 Budapest, Albertirsai út 10.

További információ: https://bkszc.hu/

(BFKH sajtó és www.bkszc.hu)