A nyári szezonban évente több tízezer látogató vesz részt a hazai fesztiválokon. Az aktív pihenés alatt elveszített okmányok utólagos pótlása okozta kellemetlenséget enyhíti, ha azok hivatalos úton visszajuthatnak a tulajdonosaikhoz.

A tavalyi évben a Sziget Fesztivál kapcsán kialakított eredményes gyakorlat folytatásaként a SZIGET Kulturális Menedzser Iroda Kft. és Budapest Főváros Kormányhivatala idén közösen segít visszajuttatni a VOLT Fesztiválon és a BALATON SOUND-on elveszett, de időközben megtalált okmányokat.

A majdnem 80 db elveszett okmányt (főleg személyi igazolványokat, vezetői engedélyeket és TAJ kártyákat) dr. Domokos Péter, Budapest Főváros Kormányhivatalának főigazgatója, valamint dr. Balogh Szilvia, a BFKH IV. kerületi hivatalának vezetője vette át Tóth Tibortól, a SZIGET Kulturális Menedzser Iroda Kft. szolgáltatásfejlesztési vezetőjétől 2018. július 27-én.

Az elveszett okmányok hivatalos visszajuttatásában Budapest Főváros Kormányhivatala IV. Kerületi Hivatala segédkezik, továbbá gondoskodik az érintettek kiértesítéséről.

Látogass el idén is a BFKH Sziget Járási Hivatalhoz a SZIGET 2018-on!

(BFKH sajtó)