Budapest Főváros Kormányhivatala összesen 45 állami tisztviselője vehette át oklevelét a kormányablak ügyintézői képzés negyedik ütemének eredményes elvégzését követően. A Kormányhivatal dísztermében megtartott ünnepségen dr. Domokos Péter főigazgató köszöntötte a sikeres vizsgát tett munkatársainkat és adta át okleveleiket.

A Veszprém Megyei Kormányhivatal és a Miniszterelnökség konzorciumában megvalósuló, KÖFOP-2.1.3-VEKOP-15-2016-00002- „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című projekt keretében, a Kormányablak Ügyintézői Képzést sikeresen elvégezve Budapest Főváros Kormányhivatala 45 munkatársa vehette át oklevelét a június 26-i oklevélátadó ünnepségen. A projekt célja, hogy olyan belső képzéseket biztosítson a területi államigazgatás munkatársai számára, amelyek hosszútávon képesek javítani a szolgáltató szemléletű feladatellátáshoz szükséges intézményi és személyi feltételeket, ezzel növelve az ügyintézés minőségét és az ügyfelek elégedettségét.

– A kormányablak-projekt egy igazi sikerprojekt, hiszen létrejötte óta töretlenül népszerű az állampolgárok körében, de ennek az igazi motorjai a kormányablak ügyintézők, akik az állam arcai – hangsúlyozta köszöntőjében dr. Domokos Péter főigazgató. A fővárosi kormányablakokban a 2017. évben 2.524.195 ügyfél a 2.966.714 ügyét intézték el az ügyintézők, ez jelenti az igazi sikert – mutatott rá dr. Domokos Péter.

(BFKH Sajtó)