Több mint 26 munkáltató közel 800 állásajánlattal készül a látogatók számára a Budapest Főváros Kormányhivatala által szervezett állásbörzén. Az érdeklődőket 2019. október 17-én várják a kormányhivatal III. kerületi hivatalának Foglalkoztatási Osztályán.

 

Az Út a munkaerőpiacra elnevezésű kiemelt projekt (VEKOP-8.1.1-15-2015-00001) keretében szervezett állásbörze célja a munkaadók és munkavállalók közötti kapcsolatfelvétel elősegítése, valamint a közvetlen, személyes találkozásra való lehetőség biztosítása. A karriernapon az álláskeresőknek bemutatják az Út a munkaerőpiacra projekt által nyújtott lehetőségeket. A kezdeményezés a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg a fővárosban, forrása pedig az Európai Szociális Alap (ESZA) és a nemzeti társfinanszírozás által biztosított összeg.

Az álláslehetőségek mellett lesz pálya- és álláskeresési, valamint EURES tanácsadás, de az aktuális munkaerőpiaci helyzetről is információkat kaphatnak a látogatók.

Időpont: 2019. október 17. (csütörtök), 9 órától 12 óráig

Helyszín: Budapest Főváros Kormányhivatala III. Kerületi Hivatala, Foglalkoztatási Osztály (1039 Budapest, Heltai Jenő tér 7.)

Jelentkezési lap

Meghívó munkáltatók részére

További információért forduljon Budapest Főváros Foglalkoztatási Főosztály felé a [[[FhAiBQFneTYVhf7kzMJmgcZm9nbGFsa296dGF0YXMuZm92YXJvc0BmZm8uYmZraC5nb3YuaHU=]]] e-mail címen vagy az (1) 243-8663-as telefonszámon.

A rendezvényre mindenképp hozza magával aktuális önéletrajzát!

A rendezvény helyszínét Budapest Főváros Kormányhivatala III. Kerületi Hivatala Hatósági Főosztály Foglalkoztatási Osztálya biztosítja.

(BFKH Sajtó)