Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. szeptember 14. 9:01

Gratulálunk Szent Kristóf-díjas munkatársainknak

Szeretettel gratulálunk kolléganőinknek, akik szeptember 7-én a Pesti Vigadóban Szent Kristóf-plakettet vehettek át a Magyar Államkincstár elnökétől, Prof. Dr. Mészáros Józseftől.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. szeptember 12. 16:33

Állásbörzét tartott a fővárosi kormányhivatal a MOM Sport Központban

Közel 9000 állásajánlattal várta mintegy 60 munkaadó az álláskeresőket Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztálya szervezésében a MOM Sport Központban megrendezésre kerülő állásbörzén. A rendezvény célja, hogy a kiállító munkáltatók szakképzett munkaerőt, az álláskeresők pedig megfelelő munkahelyet találhassanak.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. szeptember 12. 11:28

Új fogyasztóvédelmi kiadvány segíti a kereskedőváltást és az új közműhöz csatlakozást

A "Panasza van? Segítünk!" elnevezésű sorozat legújabb két kötetét közös sajtótájékoztatón mutatta be Budapest Főváros Kormányhivatala, valamint a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. szeptember 6. 15:34

Állásbörzét szervez a fővárosi kormányhivatal

Közel 9000 állásajánlattal várja az álláskeresőket Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztálya szeptember 12-én, a MOM Sport Központban megrendezésre kerülő állásbörzén. A rendezvény célja, hogy a kiállító munkáltatók szakképzett munkaerőt, az álláskeresők pedig megfelelő munkahelyet találhassanak.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. augusztus 23. 7:55

Jelesre vizsgázott a 26. Sziget Fesztivál a hatósági ellenőrzéseken

Összesen 780 hatósági ellenőrzést végeztek Budapest Főváros Kormányhivatala szakemberei a Sziget 2018 fesztivál 9 napja alatt. Az idén látogatói rekordokat döntő fesztiválon mindössze 13 esetben volt szükség komolyabb hatósági fellépésre.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. augusztus 22. 14:16

Miniszteri Elismerő Oklevélhez gratulálunk munkatársainknak

Szeretettel gratulálunk Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztályunk két munkatársának, akik Szent István ünnepe alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet vehettek át dr. Nagy István agrárminisztertől.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. augusztus 9. 16:37

Kormányablak működik a Sziget fesztiválon

A kormányablak a Sziget fesztiválon is jelen van és nemcsak biztosítja az állam szolgáltatásait, hanem lehetőséget is ad az érdeklődőknek bepillantani a különböző tevékenységek működésébe - mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a rendezvényen tartott sajtótájékoztatón.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. augusztus 6. 17:55

Tuzson Bence: Valódi közszolgálatot építünk, a hivatalainknak segítenie és nem gáncsolnia kell az embereket (PS-interjú)

Személyes feladatomnak tekintem, hogy a rossz és fölöslegesen hosszadalmas eljárásokat kiiktassuk. Szolgáltató államot építünk, amelynek egyetlen feladata, hogy az embereket szolgálja, de a közösség érdekében létrejött szabályokat következetesen betartassa – mondta a PestiSrácok.hu-nak adott nagyinterjúban Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára arra a felvetésünkre, hogy az emberek ma még sokszor útonállóként, kerékkötőként tekintenek a hivatalnokokra, akik újabb és újabb kötelezettségekkel egrecíroztatják a törekvő polgárokat, vállalkozókat.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. augusztus 3. 8:32

Eljárást indított a Wizz Air ellen a fővárosi kormányhivatal

Fogyasztóvédelmi eljárást indított a Wizz Air ellen a fővárosi kormányhivatal.
A Miniszterelnökség közleménye.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. július 31. 13:25

DOLGOS SZIGET – munkaerőpiaci programok a Szigeten

Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztálya a fesztivál egyik legszínesebb, legérdekesebb helyére, a Civil Szigetre települ ki.