Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 14. 15:21

Állásbörzét szerveznek a III. kerületben

Több mint 26 munkáltató közel 800 állásajánlattal készül a látogatók számára a Budapest Főváros Kormányhivatala által szervezett állásbörzén. Az érdeklődőket 2019. október 17-én várják a kormányhivatal III. kerületi hivatalának Foglalkoztatási Osztályán.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 11. 11:09

Ismét rangos elismerésben részesült dr. György István kormánymegbízott

Dr. György István, Budapest Főváros kormánymegbízottja – a főváros kerületeiért végzett kiemelkedő tevékenységéért – a "Budapest Kerületeiért Emlékérmet" vehette át Nagy Elektől, a BKIK elnökétől a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 74. Ünnepi Küldöttgyűlésén.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 8. 16:57

Megnyílt a SzakMÁzz! kiállítás

Több száz szakmát mutattak be Budapest Főváros Kormányhivatalának idei, Hungexpón megrendezett pályaválasztási kiállításán. A SzakMÁzz! elsősorban a 7-8. osztályos iskolásoknak kívánt segíteni a pályaválasztásban és a megfelelő szakképző intézmény kiválasztásában.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 8. 16:36

Átadták Vác legzöldebb hivatali épületét

Teljesen megújult Vác legnagyobb kormányhivatali épületének homlokzata. A Dr. Csányi László körúti épületben a kormányhivatal egészség- és nyugdíjbiztosítási ügyfélszolgálata, valamint a Váci Járási Hivatal kormányablaka és szervezeti egységei működnek.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 7. 17:35

Honvédelmi Családi Nap a XVI. kerületben

Második alkalommal, óriási érdeklődés mellett rendezték meg a vitéz Szurmay Sándor Honvédelmi Versenyt a XVI. kerületben. Az idei rendezvényen a kerület iskoláiból összesen 222 diák vett részt, akik játékos, ügyességi feladatokban mérhették össze tudásukat.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 2. 10:37

Állásbörze a XI. Kerületben

Több mint 1500 álláshellyel várja az érdeklődőket Budapest Főváros Kormányhivatala az Út a munkaerőpiacra elnevezésű kiemelt projekt keretében szervezett állásbörzéjén, 2019. október 4-én az Újbudai Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 2. 9:23

Nézd meg! Fogd meg! Próbáld ki! Építsd a jövőd!

Jövő hét kedden kezdődik Budapest legnagyobb pályaválasztási kiállítása Budapest Kormányhivatala szervezésében. A nyolcadik SzakMÁzz! interaktív pályaválasztási kiállításon a fiatalok több mint száz szakmát ismerhetnek meg és próbálhatnak ki.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. szeptember 23. 14:28

Konferenciát tartottak az eljárásjogról Budapesten

A Fővárosi Kormányhivatal adott otthont a Közigazgatási Eljárási Szakmai Napok elnevezésű országos rendezvénysorozat utolsó, budapesti állomásának. A kezdeményezés a 2018 óta hatályban lévő Általános Közigazgatási Rendtartással kapcsolatos tapasztalatokat helyezi a középpontba.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. szeptember 12. 10:02

Bomba hatástalanítása miatt vasárnap lezárás lesz a XI. kerületben

A XI. kerületi Szent Margit Gimnázium területén egy építkezés során II. világháborús robbanószerkezetet találtak. A tűzszerészek a hatástalanítás idejére, szeptember 15-ére biztonsági zárást rendeltek el a környéken.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. szeptember 11. 9:41

Munkához kell juttatni mindenkit, aki dolgozni akar

Magyarország ereje a munkát vállalók teljesítményétől függ, a kormány ezért munkalehetőséget akar biztosítani mindenkinek, aki dolgozni szeretne - jelentette ki a Fővárosi Kormányhivatal állásbörzéjén Tuzson Bence.