Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. január 13. 14:00

2017. első félévi tervtanácsi ülések

A Budapesti Városépítészeti és Építészeti Tervtanács üléseinek időpontjai 2017. első félévében

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. január 10. 13:55

Másodszor indul el a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram

Második alkalommal hirdeti meg a kormány a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramot (a továbbiakban: TKÖ Program). A TKÖ Program keretében a felvételt nyert ösztöndíjasok szakmai gyakorlatának időtartama 12 hónap, amelyet a fővárosi vagy egy megyei kormányhivatalnál töltenek el.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. január 5. 16:00

BFKH letölthető nyomtatványai

Annak érdekében, hogy ügyfeleink könnyebben eligazodjanak hivatalunk különböző nyomtatványai és adatlapjai között, illetve a lehető leggyorsabb úton érjék el az általuk használni kívánt dokumentumokat, összegyűjtöttük a BFKH Főosztályainak az ügyfelek részére készített nyomtatványait.
(Frissítve: 2017.01.12.)

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. január 2. 8:00

BFKH Álláshirdetés

Budapest Főváros Kormányhivatalának álláshirdetései
(Frissítve: 2017.01.12.)

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. december 21. 14:35

Megnyerte a IV. Kerületi Hivatal munkatársa a KEKKH országos versenyét

Első helyezést ért el a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) által meghirdetett országos versenyen Budapest Főváros Kormányhivatala IV. Kerületi Hivatalának munkatársa, Dombi Csaba. A kormányablak szakügyintéző a győzelemért járó díjat Nagy Lajostól, a KEKKH elnök-helyettesétől vette át az újpesti kormányablakban.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. december 21. 14:31

Karácsonyi üdvözlet

Áldott, békés karácsonyt és sikerekben gazdag újévet kívánunk minden kedves ügyfelünknek!

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. december 19. 16:48

Újabb Államkincstári értékesítési pont nyílt a XVII. kerületi Kormányablakban

Immár öt budapesti kormányablakban érhetők el a Magyar Államkincstár állampapír értékesítési szolgáltatásai, miután a XVII. kerületben átadták a legújabb értékesítési pontot. Budapest Főváros Kormányhivatala és a Magyar Államkincstár együttműködésének köszönhetően így újabb helyszínen bővül a kormányablakokban elérhető szolgáltatások száma. Az új értékesítési pontot dr. Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnöke, dr. Domokos Péter, Budapest Főváros Kormányhivatalának igazgatója, Riz Levente, Rákosmente polgármestere, Sebestyén Gabriella, Magyar Államkincstár Budapesti és Pest Megyei Igazgatóság igazgatója, valamint Csepetiné Gébele Judit, a Kormányhivatal XVII. Kerületi Hivatalának vezetője nyitották meg.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. december 15. 8:00

Súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményei

Tájékoztató a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeiről

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. december 14. 17:20

Az I. kerületben is megnyílt a kormányablak

Hivatalosan is átadták az I. Kerületi Kormányablakot, amely a korábbi okmányiroda helyén várja az ügyfeleket az Attila út 12. alatt. A fejlesztésnek köszönhetően Budapest összes okmányirodáját kormányablakká alakította Budapest Főváros Kormányhivatala, így az állampolgárok immár minden kerületben, lakóhelyük közelében mintegy 1480 ügytípusban intézkedhetnek. Az új integrált kormányzati ügyfélszolgálatot dr. Baltay Tímea, kormányablakokért felelős helyettes államtitkár, dr. György István, Budapest kormánymegbízottja, valamint dr. Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere adták át.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. december 13. 13:39

IV. Nagyvárosok Veszélyeztetettsége Konferencia – A jövő már a múlt

Budapest Főváros Védelmi Bizottság már negyedik alkalommal rendezte meg – ezúttal a Magyar Vöröskereszttel közreműködésben – a Nagyvárosok Veszélyeztetettsége Konferenciát, „A jövő már a múlt – Informatikai lehetőségek a védelmi igazgatásban” címmel.