Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. augusztus 8. 16:29

A kormányhivatal mobil ügyfélszolgálattal segíti a gondtalan fesztiválozást

Immár negyedik alkalommal települt ki a Sziget Fesztiválra a kormányhivatal azzal a céllal, hogy a látogatók gondtalanul érezhessék jól magukat, információkkal és ügyintézési lehetőséggel segítsék őket – mondta el a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a Sziget központjában található Budapestinfo Point háznál tartott sajtótájékoztatón.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. augusztus 7. 14:19

Budapestinfo Point és Sziget Járási Hivatal Szigeten

A Fővárosi Kormányhivatal és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ idén is közösen áll a fesztiválozók rendelkezésére a Sziget Fesztiválon Budapestinfo Pointjával.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. augusztus 6. 10:55

Módosul a kormányablakok és ügyfélszolgálatok nyitvatartása az augusztus 20-i nemzeti ünnep miatt

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy az augusztus 20-i nemzeti ünnep kapcsán augusztus 9-én, 10-én, valamint 19-én is módosul a kormányablakok, valamint az egyéb kormányhivatali, kerületi hivatali ügyfélszolgálatok nyitvatartása.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. augusztus 1. 16:04

Új fogyasztóvédelmi füzetek a közműszolgáltatásokról

Újabb két kiadvánnyal segíti a fogyasztók tájékoztatását a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal, amelyek hamarosan a budapesti kormányablakokban is elérhetők lesznek.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. július 31. 13:16

Elveszett okmányok visszajuttatásában segíti a hivatal a fesztiválozókat

A korábbi évekhez hasonlóan Budapest Főváros Kormányhivatala közösen a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft.-vel idén is segít visszajuttatni a Volt Fesztiválon és a Balaton Soundon elveszett, de időközben megtalált okmányokat.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. július 25. 9:43

Világháborús bombát hatástalanítanak pénteken a Városligetben: a VII. és XIV. kerületekben lezárást és kiürítést rendeltek el

A honvédség tűzszerészei sikeresen kiemelték a második világháborús, szovjet gyártmányú, 100 kilogrammos rombolóbombát a Városligetnél. Megtörtént a lezárt utcák feloldása és megindulhat a forgalom, a lakók visszatérhetnek a lakóhelyeikre. A BKK járatai hamarosan a megszokott útvonalon közlekednek.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. július 19. 11:07

DOLGOS SZIGET – Munkaerőpiaci programok a SZIGETEN

Budapest Főváros Kormányhivatalának Foglalkoztatási Főosztálya a tavalyi évhez hasonlóan a fesztivál egyik legszínesebb, legérdekesebb helyére, a Civil Szigetre települ ki.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. július 11. 14:51

Sikeresen hatástalanították a világháborús bombát Rákospalota-Újpesten

Sikeresen hatástalanították a bombát: a lakók visszatérhetnek otthonaikba. A robbanótestet a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállítják. A robbanótest hatástalanítása és a lezárás több mint 3,5 órán át tartott, mintegy 700 embernek kellett a kiürítés miatt elhagynia otthonát.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. június 21. 12:16

Vezetői továbbképzést tartottak a Magyar Honvédség hadi kikötőjében

Budapest Főváros Kormányhivatala – társszervezetekkel együttműködve –rendszeresen tart szakmai továbbképzéseket vezetők és kerületi hivatalvezetők részére, hogy közelebbről is megismerjék egymás munkáját, és szükség esetén hatékonyan tudjanak együttműködni.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. május 29. 11:27

A nyaralás fontos kelléke az Európai Egészségbiztosítási Kártya

A nyári kirándulások előtt nem csak utasbiztosítást érdemes kötni, hanem ajánlott beszerezni az Európai Egészségbiztosítási Kártyát is, amely ugyan nem váltja fel és nem is helyettesíti a TAJ számot tartalmazó hatósági igazolványt, de adott esetben jó szolgálatot tehet.