Budapest Főváros Kormányhivatala

dr. Sára Botond Attila

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. július 7. 17:19

Budapest Főváros Kormányhivatala kezdeményezte a Mozaik utcai ügyészségi vizsgálatot

A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást folytat Budapest Főváros Kormányhivatala Közlekedésfelügyeleti Főosztályának több dolgozójával szemben a Mozaik utcai vizsgaállomást érintő visszaélések gyanúja miatt. Budapest Főváros Kormányhivatala számára kiemelten fontos az állampolgárok védelme, ezért minden bűncselekmény gyanújának kivizsgálásával kapcsolatban szorosan együttműködik a nyomozó hatóságokkal.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. július 2. 11:55

Hétvégén a Kopaszi-gáton várja a kormányablakbusz az ügyfeleket

A nyár végéig minden hétvégén máshol működő kormányablakbusz most szombaton és vasárnap a Kopaszi-gáton várja az ügyfeleket. A szolgáltatással gyorsabban és kényelmesebben intézhetőek a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyek.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. június 26. 9:55

Hétvégén Hűvösvölgyben segíti a kormányablakbusz az ügyintézést Budapesten

A nyár végéig kormányablakbusz állt szolgálatba a fővárosban. Az új szolgáltatással gyorsabban és kényelmesebben intézhetik az ügyfelek a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyeiket.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. június 25. 10:39

Megnyílt a felújított kormányablak a Nyugati pályaudvaron

Ismét fogadja az ügyfeleket a megújult Nyugati pályaudvari kormányablak.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. június 19. 9:06

Budapesten is kormányablakbusz segíti az ügyintézést

A személyi okmányokkal kapcsolatos gyorsabb és kényelmesebb ügyintézés érdekében június 20-tól a nyár végéig a fővárosban is mobil kormányablak áll az ügyfelek szolgálatába.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. június 12. 9:41

Hatástalanították a Ferencvárosban talált világháborús bombát a tűzszerészek

Sikeresen hatástalanították csütörtök késő este a Ferencvárosban múlt pénteken talált második világháborús bombát a tűzszerészek.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. június 10. 14:33

Világháborús bomba miatt lezárják és kiürítik csütörtök este a IX., XI. és XXI. kerület egy részét

Csütörtök este 19 órától lezárják és kiürítik a IX., XI. és XXI. kerület egy részét egy 500 kg-os amerikai, második világháborús bomba hatástalanítása miatt. A robbanótest biztonságos elszállításához a helyszínen kell hatástalanítani a bombát, ezért mintegy 700 méter sugarú körben kell kiüríteni az érintett területet.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. június 5. 14:36

Hétfőtől visszaáll a veszélyhelyzet előtti ügyfélfogadási rend

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt bevezetett korlátozó intézkedések megszűnnek, 2020. június 8. (hétfő) napjától mind a kormányablakok és Központi Okmányiroda, mind a kormányhivatal egyéb ügyfélszolgálatai tekintetében. Budapest Főváros Kormányhivatala a veszélyhelyzetet megelőző ügyfélfogadási rend szerint fogadja az ügyfeleket.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. június 4. 8:53

Trianon 100 éves évfordulójára emlékezünk

Száz évvel ezelőtt ezen a napon írták alá a trianoni békediktátumot, amely a magyar történelem egyik legnagyobb tragédiájához vezetett: az ország elveszítette területének kétharmadát és lakosságának egyharmadát.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. június 2. 14:21

Ötödik alkalommal indult útjára a Coop Segély Alapítvány kamionja

A jármű több mint 8000 állami gondozott gyermeknek szállít alapélelmiszerekből álló adományokat 25 millió forint összértékben. Budapesten és Pest megyében 1487 gyermek részesül a felajánlásokból.