Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. december 14. 11:09

Környezetbarát kormányhivatali fejlesztés Cegléden

Felavatták a Fővárosi Kormányhivatal ceglédi épületét, ahol uniós forrásból valósítottak meg energiahatékonysági beruházásokat. A Családtámogatási Főosztálynak otthont adó ingatlanon elkészült homlokzat- és tetőszigetelésnek, nyílászárócseréknek és a kiépített napelemes rendszernek köszönhetően jelentős energia-megtakarítás érhető el – hangzott el az átadó ünnepségen, amelyen Földi László országgyűlési képviselő, dr. Csáky András, Cegléd polgármestere és dr. Domokos Péter, Budapest Főváros Kormányhivatala igazgatója vettek részt.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. december 10. 15:50

A karácsonyi ellenőrzések a fogyasztók biztonságát szolgálják

A november közepén kezdődött és december végéig tartó karácsonyi ellenőrzések a fogyasztók anyagi és termékbiztonságát egyaránt érintik - mondta Keszthelyi Nikoletta, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára kedden a Budapest Főváros Kormányhivatalával tartott közös sajtótájékoztatón.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. november 29. 13:32

Felújítás a Baross utcai kormányablakban

Ideiglenesen zárva tart – felújítási munkálatok miatt – 2019. december 2-tól 2020. január 3-ig a 1082 Budapest, Baross utca 59. szám alatt működő kormányablak.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. november 27. 15:30

Biztonság a fókuszban – Ülésezett a Fővárosi Államigazgatási Kollégium

Megtartotta idei második ülését a Fővárosi Államigazgatási Kollégium. A Budapest Főváros Kormányhivatala által rendezett tanácskozás célja, hogy az államigazgatásban dolgozó kollégák számára platformot nyújtson a szervezeten átnyúló, számos szakterületet érintő, közös témák és tapasztalatok hatékony megvitatására.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. november 22. 12:30

Sikeresen zárult a StarCity gyakorlat Kőbányán

Budapest Főváros Védelmi Bizottsága megtartotta szokásos, éves összevont védelmi igazgatási gyakorlatát 2019. november 21-én Kőbányán. A StarCity elnevezésű gyakorlatban több mint 100 fő és 20 szervezet vett részt a X. kerületi Óhegy parkban.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. november 20. 14:09

Földrengést szimuláló védelmi igazgatási gyakorlatot tartanak Kőbányán

Budapest Főváros Védelmi Bizottsága 2019. november 21-én StarCity 2019 elnevezésű komplex védelmi igazgatási gyakorlatot tart, amely során egy 4,2 erősségű földrengés rázza meg Kőbányát a hajnali órákban. A gyakorlat ideje alatt a környéken időszakos forgalomkorlátozásra lehet számítani, és parkolási tilalmat rendelhetnek el.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 31. 8:34

Ülésezett a védelmi bizottság Budapesten

Megtartotta idei második rendes ülését Budapest Főváros Védelmi Bizottsága, amely során átadták a Budapest Védelméért díjakat. Idén Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere és dr. Terdik Tamás, Budapest rendőrfőkapitánya vehette át az elismerést dr. György István kormánymegbízottól, a védelmi bizottság elnökétől.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 30. 9:15

Mindannyian részesei vagyunk a honvédelemnek

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program aktuális állásáról és a Magyar Honvédség megújulásáról tartott előadást Benkő Tibor honvédelmi miniszter október 29-én, kedden, Budapest Főváros Kormányhivatalában.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 14. 15:21

Állásbörzét szerveznek a III. kerületben

Több mint 26 munkáltató közel 800 állásajánlattal készül a látogatók számára a Budapest Főváros Kormányhivatala által szervezett állásbörzén. Az érdeklődőket 2019. október 17-én várják a kormányhivatal III. kerületi hivatalának Foglalkoztatási Osztályán.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 11. 11:09

Ismét rangos elismerésben részesült dr. György István kormánymegbízott

Dr. György István, Budapest Főváros kormánymegbízottja – a főváros kerületeiért végzett kiemelkedő tevékenységéért – a "Budapest Kerületeiért Emlékérmet" vehette át Nagy Elektől, a BKIK elnökétől a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 74. Ünnepi Küldöttgyűlésén.