Budapest Főváros Kormányhivatala

dr. Sára Botond Attila

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. szeptember 22. 8:58

A Ludovika Campuson a kormányablakbusz

A Budapest Főváros Kormányhivatala által működtetett kormányablakbusz szeptember 23. és 25. között a Nemzeti Közszolgálati Egyetem parkjában várja az egyetem hallgatóit és a lakosokat okmányaik cseréjével kapcsolatos ügyintézésre.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. szeptember 16. 13:57

Az Új Városháza is megnyitja kapuit a hétvégén

Budapest Főváros Kormányhivatala is csatlakozik a Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozathoz, ahol több száz rendezvény, több mint kétszázötven vezetett séta és közel háromszáz rejtett hazai műemlék várja az érdeklődőket országszerte ingyenes programokkal 2020. szeptember 19-20. között.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. szeptember 16. 10:46

Tájékoztató a járművek műszaki vizsgára történő időpontfoglalásáról, ügytípusairól

2020. augusztus 24-től megváltozott a járművek műszaki vizsgáztatására való jelentkezés a Budapest Főváros Kormányhivatala Mozaik utcai és Vas Gereben utcai vizsgaállomásain. A Fővárosi Közlekedésfelügyeleti Főosztály részletes tájékoztatót készített a tudnivalókról.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. szeptember 15. 16:09

Budapesti népegészségügyi osztályok elérhetőségei

A határátlépésekkel kapcsolatos hatósági házi karanténnal, annak megszüntetésével, a koronavírussal érintettek kontaktszemélyeinek járványügyi megfigyelésével, annak megszüntetésével kapcsolatos népegészségügyi ügyeket mindig a lakóhely vagy tartózkodási hely, szálláshely szerint illetékes népegészségügyi feladatkörében eljáró járási hivatalok intézik. Alábbiakban megtalálja a budapesti népegészségügyi osztályok elérhetőségeit.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. szeptember 4. 10:30

A Műszaki Egyetemhez érkezik a kormányablakbusz

A személyi okmányokkal kapcsolatos gyorsabb és kényelmesebb ügyintézést segíti a mobilizált ügyfélszolgálat, amely szeptember 7. és 11. között a Budapesti Műszaki Egyetem kollégiumának parkolójában várja az ügyfeleket.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. augusztus 28. 12:16

Kormányablakbusz a lakosok szolgálatában

Szeptember első hetében a Budapest Főváros Kormányhivatal által működtetett kormányablakbusz a második kerületi Hűvösvölgyi Szolgáltatóház parkolójába várja az ügyfeleket minden nap 8 és 16 óra között.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. augusztus 24. 8:29

Augusztus 24-től kizárólag online lehet műszaki vizsgáztatásra jelentkezni a Mozaik és Vas Gereben utcába

Augusztus 24-én 7:30-tól kizárólag elektronikus úton, a szükséges űrlap kitöltésével és megküldésével lehet időpontot foglalni járművek műszaki vizsgáztatására Budapesten, a Mozaik és Vas Gereben utcai vizsgaállomásokra.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. augusztus 19. 12:56

Újabb helyszínekre érkeznek a kormányablakbuszok

Augusztus 24-27. között az Arena Mall előtti területen, 29-én és 30-án pedig az újpesti OBI Áruháznál és a kőbányai Plazza Üzletháznál működik mobil kormányablak.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. augusztus 18. 9:37

Felújítás az Erzsébet téri kormányablakban

Várhatóan két hétig, 2020. augusztus 19-től szeptember 2-ig ideiglenesen zárva tart az V. kerület Erzsébet tér 3. szám alatt működő kormányablak felújítási munkálatok miatt.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. augusztus 14. 9:56

Hétvégén a Hegyvidéki Önkormányzatnál és a kispesti OBI áruháznál működik mobil kormányablak

Szombaton és vasárnap a Hegyvidéki Önkormányzat Polgármesteri Hivatala mellett és a kispesti OBI áruház parkolójában lesz lehetőség személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézésre kormányablakbusz segítségével.