Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. május 16. 10:54

Több ezren vettek részt az Állami Vállalatok Állásbörzéjén

Második alkalommal szervezett állásbörzét a Stratégiai és Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetsége (STRATOSZ), Budapest Főváros Kormányhivatala és a MÁV-csoport közösen a Magyar Vasúttörténeti Parkban, május 15-én. A mintegy 2300 látogatónak a harmincnál több állami vállalat mellett a fővárosi kormányhivatal, a rendvédelmi és a honvédelmi szervezetek is kínáltak álláshelyeket.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. május 6. 13:06

Jön az Állami Vállalatok Állásbörzéje

Május 15-én második alkalommal szervez állásbörzét a Stratégiai és Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetsége (STRATOSZ) a MÁV-csoporttal és Budapest Főváros Kormányhivatalával közösen. A rendezvényen 31 vállalat, rendvédelmi és honvédelmi szervezet több mint 2200 betölthető állást kínál a munkavállalóknak.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. április 26. 15:26

Először rendezték meg a Csepeli Hon- és Rendvédelmi Ifjúsági Napot

Több száz diák, 14 általános iskola, 6 középiskola és szakképző intézmény, valamint 18 hivatásos szervezet részvételével rendezték pénteken az első Csepeli Hon- és Rendvédelmi Ifjúsági Napot. A rendezvény küldetése, hogy a fiatalok megismerkedjenek a honvédség és a rendvédelmi szervek működésével, mindennapjaival, és felkeltse az ifjúság hon- és rendvédelmi életpálya iránti érdeklődését.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. április 18. 12:09

Tavaszi pályaorientációs roadshow-n a „SzakMÁzz!” tanácsadó csapata

Március 5-én a saját szervezésű, hagyományos „Tanulj SzakMÁt!” Pályaorientációs és Szakképzési Börzével indult a „SzakMÁzz!” tanácsadó csapatának tavaszi pályaorientációt segítő munkája.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. április 18. 12:00

Nehéz tehergépkocsik közlekedésének korlátozása a húsvéti ünnepek ideje alatt

Tájékoztatás a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járművek közlekedésére vonatkozó korlátozásokról 2019. évi húsvéti ünnepek ideje alatt.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. április 10. 15:28

A húsvéti időszakban is rendszeresek a fogyasztóvédelmi ellenőrzések

A magyar családok nyugodt húsvéti készülődését szolgálja az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által elrendelt, az üzletekre és az ünnepi vásárokra is kiterjedő országos fogyasztóvédelmi vizsgálat.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. április 5. 14:14

Egyre többen vállalnak munkát Budapesten: sikeresen zárult a XVIII. kerületi állásbörze

Ismét állásbörzét rendeztek a XVIII. kerületben a Rózsa Művelődési Házban. Az állásbörzét szervező Budapest Főváros Kormányhivatala a mostani rendezvénnyel kimondottan a XVIII. kerületi és XIX. kerületi lakosok számára kívánt segítséget nyújtani.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. április 5. 9:27

Sikeresen hatástalanították a bombákat a BAH csomópontnál, vége a zárásnak

Sikeresen felrobbantották a gyújtószerkezetet. Megtörtént az utcák feloldása és megindulhat a forgalom, a lakók visszatérhetnek a lakóhelyükre.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. április 3. 15:17

Megtartotta tavaszi ülését a Budapest Főváros Védelmi Bizottság

Idén először ült össze Budapest Főváros Védelmi Bizottsága a Magyar Honvédség Irinyi János laktanyájában. A résztvevők megtekintették a MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred speciális tűzszerész felszereléseit is.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. április 3. 14:22

A Szolgáltató Kormányhivatali Modell Budapesten

Kormánymegbízotti felkérés ügyfeleink felé a Szolgáltató Kormányhivatali Modell visszamérési fázisában.