Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

Budapest Főváros Kormányhivatala - Galériák

Tavaszi pályaorientációs roadshow-n a „SzakMÁzz!” tanácsadó csapata

Tavaszi pályaorientációs roadshow-n a „SzakMÁzz!” tanácsadó csapata2019. április 18.

Tavaszi pályaorientációs roadshow-n a „SzakMÁzz!” tanácsadó csapata.
Sikeresen debütált a "SzakMÁzz!" tanácsadó csapata, valamint a „Szakmázz!” Pályaorientációs Pont a tavaszi pályaorientációs börzéken.
Robbanótestek hatástalanítása a Koltai Jenő Sportcentrum területén

Robbanótestek hatástalanítása a Koltai Jenő Sportcentrum területén2019. április 10.

Sikeresen hatástalanították a Koltai Jenő Sportcentrum területén talált két robbanótestet. A robbanótestek hatástalanítását Debrődi Péter százados, a Magyar Honvédség tűzszerésze végezte el a helyszínen. A művelet idején a mobil vezetési pontra látogattak a kiürítésben érintett kerületek polgármesterei is, Pokorni Zoltán a XII. kerület polgármestere, valamint Hoffmann Tamás a XI. kerület polgármestere.
Állásbörze a XVIII. kerületben

Állásbörze a XVIII. kerületben2019. április 5.

Ismét állásbörzét rendeztek a XVIII. kerületben a Rózsa Művelődési Házban. Az állásbörzét szervező BudapestFőváros Kormányhivatala a mostani rendezvénnyel kimondottan a XVIII. kerületi és XIX. kerületi lakosok számára kívánt segítséget nyújtani.
Állásbörze a III. kerületben

Állásbörze a III. kerületben2019. március 28.

Több mint 500 állásajánlattal, nagy sikerrel zajlott a III. Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztálya által szervezett állásbörze.
Budapestre látogatott Bécs főjegyzője

Budapestre látogatott Bécs főjegyzője2019. március 26.

A Nyugati pályaudvaron található kormányablakot, és egy kormányablak buszt is megtekintett budapesti látogatásán Bécs főjegyzője. Dr. Erich Hechtnert Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár és dr. GyörgyIstván kormánymegbízott fogadta a fővárosban.
Értekezlet az államhatár megjelöléséről

Értekezlet az államhatár megjelöléséről2019. február 4.

Folytatja az együttműködést Budapest Főváros Kormányhivatala és a Rendőrség a magyar államhatár felmérése és megjelölése, a határjelek felújítása és karbantartása területén. Dr. György István kormánymegbízott és Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, az ORFK rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettese januárban írták alá a 2019. évre vonatkozó munkatervet és elfogadták a tavalyi évről készült beszámolót.