Budapest Főváros Kormányhivatala

dr. Sára Botond Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 21. 8:46

Hétfőtől életbe lépnek a már bejelentett, új védelmi intézkedések

Az országnak működnie kell, úgy, hogy közben fegyelmezetten, a szabályokat betartva védekezünk, ezért szeptember 21 - től lépnek életbe az újabb, már bejelentett védelmi intézkedések. A részleteket a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek tartalmazzák.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. szeptember 16. 13:57

Az Új Városháza is megnyitja kapuit a hétvégén

Budapest Főváros Kormányhivatala is csatlakozik a Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozathoz, ahol több száz rendezvény, több mint kétszázötven vezetett séta és közel háromszáz rejtett hazai műemlék várja az érdeklődőket országszerte ingyenes programokkal 2020. szeptember 19-20. között.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. szeptember 16. 10:46

Tájékoztató a járművek műszaki vizsgára történő időpontfoglalásáról, ügytípusairól

2020. augusztus 24-től megváltozott a járművek műszaki vizsgáztatására való jelentkezés a Budapest Főváros Kormányhivatala Mozaik utcai és Vas Gereben utcai vizsgaállomásain. A Fővárosi Közlekedésfelügyeleti Főosztály részletes tájékoztatót készített a tudnivalókról.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. szeptember 15. 16:09

Budapesti népegészségügyi osztályok elérhetőségei

A határátlépésekkel kapcsolatos hatósági házi karanténnal, annak megszüntetésével, a koronavírussal érintettek kontaktszemélyeinek járványügyi megfigyelésével, annak megszüntetésével kapcsolatos népegészségügyi ügyeket mindig a lakóhely vagy tartózkodási hely, szálláshely szerint illetékes népegészségügyi feladatkörében eljáró járási hivatalok intézik. Alábbiakban megtalálja a budapesti népegészségügyi osztályok elérhetőségeit.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. szeptember 4. 10:30

A Műszaki Egyetemhez érkezik a kormányablakbusz

A személyi okmányokkal kapcsolatos gyorsabb és kényelmesebb ügyintézést segíti a mobilizált ügyfélszolgálat, amely szeptember 7. és 11. között a Budapesti Műszaki Egyetem kollégiumának parkolójában várja az ügyfeleket.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 4. 8:52

Kötelező a maszkviselés a kormányablakokban

A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében a kormányhivatalok ügyfélszolgálatain az alábbi óvintézkedések betartásával történik az ügyfélfogadás: