Budapest Főváros Kormányhivatala

dr. Sára Botond Attila

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. július 7. 17:19

Budapest Főváros Kormányhivatala kezdeményezte a Mozaik utcai ügyészségi vizsgálatot

A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást folytat Budapest Főváros Kormányhivatala Közlekedésfelügyeleti Főosztályának több dolgozójával szemben a Mozaik utcai vizsgaállomást érintő visszaélések gyanúja miatt. Budapest Főváros Kormányhivatala számára kiemelten fontos az állampolgárok védelme, ezért minden bűncselekmény gyanújának kivizsgálásával kapcsolatban szorosan együttműködik a nyomozó hatóságokkal.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. július 8. 11:30

Csökkentett kapacitással működik a műszaki vizsgáztatás a Mozaik utcában

A Mozaik utca 5. szám alatti telephelyünkön a műszaki vizsgáztatás jelenleg csökkentett kapacitással működik, a műszaki vizsgák előjegyzése bizonytalan ideig szünetel.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. július 3. 13:15

Új nyitvatartás a kormányablakokban

A hatékony és gyors ügyintézés biztosítása érdekében a kormányhivatal a Miniszterelnökséggel együttműködve felülvizsgálta a megyei kormányablakok nyitvatartási idejét, és – figyelembe véve az elmúlt évek tapasztalatait, az ügyfélforgalmi adatokat és a helyi sajátosságokat – új, az állampolgárok számára kedvezőbb ügyfélfogadási rendet határozott meg.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. július 2. 11:55

Hétvégén a Kopaszi-gáton várja a kormányablakbusz az ügyfeleket

A nyár végéig minden hétvégén máshol működő kormányablakbusz most szombaton és vasárnap a Kopaszi-gáton várja az ügyfeleket. A szolgáltatással gyorsabban és kényelmesebben intézhetőek a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyek.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. június 30. 11:01

Az egyéni vállalkozók július 1-jétől a NAV-nál intézhetik ügyeiket

Július 1-jétől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vezeti az egyéni vállalkozók nyilvántartását, az egyéni vállalkozók továbbra is a Webes ügysegédet használhatják.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2020. június 26. 9:55

Hétvégén Hűvösvölgyben segíti a kormányablakbusz az ügyintézést Budapesten

A nyár végéig kormányablakbusz állt szolgálatba a fővárosban. Az új szolgáltatással gyorsabban és kényelmesebben intézhetik az ügyfelek a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyeiket.