Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. november 16. 13:39

Mire ügyeljünk a karácsonyi ajándékvásárlás során?

Az ünnepi készülődés, karácsonyi ajándékvásárlás hajrájában újra időszerű röviden felidézni néhány alapvető vásárlási tanácsot, fogyasztóvédelmi tudnivalót, amelyek segíthetnek elkerülni az eme időszakra jellemző, azon problémákat, amelyek gyakran beárnyékolják az ünnep és az ajándékozás örömét.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. november 16. 9:12

„Ne gyújts rá!” Világnap – figyelemfelhívó rendezvényt tartott a kormányhivatal

Budapest Főváros Kormányhivatala Népegészségügyi Főosztályának egészségnevelő munkatársai figyelemfelhívó rendezvényt tartottak a „Ne gyújts rá”, közkeletűbb nevén Füstmentes Világnap alkalmából a Szent István Egyetem Gödöllői Campusán.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. november 12. 9:47

Állásbörze a IV. kerületben

Több mint 1000 állásajánlattal várja az érdeklődőket Budapest Főváros Kormányhivatala IV. Kerületi Hivatala a 2018. november 15-én (csütörtökön) 9 órától tartandó állásbörzére. A rendezvényt a kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya és a IV. Kerületi Hivatal szervezi az Út a munkaerőpiacra elnevezésű, VEKOP-8.1.1-15-2015-00001 azonosítószámú kiemelt projekt keretében. A börze helyszíne a IV. Kerületi Hivatal Foglalkoztatási Osztálya (1043 Budapest, Kassai utca 24/b).

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. november 6. 12:34

Nagyszabású védelmi gyakorlat Kőbányán

Több mint háromszáz fő és 25 szervezet részvételével szervez együttműködési gyakorlatot Budapest Főváros Védelmi Bizottsága Kőbányán 2018. november 7-én és 8-án. A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ, a Kőbányai Szabadidő és Ifjúsági Központ, valamint a kőbányai pincerendszer területén zajló, két hónapos előkészítés eredményeként létrejött „Réteges Védelem 2018” című gyakorlat célja a beavatkozásban résztvevő szervek és szervezetek együttműködésének fejlesztése, a koordinációs folyamatok gyorsítása, ezáltal a főváros és Magyarország biztonságának növelése.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. november 6. 15:12

Új pályázat jelent meg munkásszállások kialakítására

Harmadik alkalommal jelent meg az az 5 milliárd forintos keretösszegű program, amelynek keretében a korábbinál is kedvezőbb feltételekkel pályázhatnak munkásszállók építésére, felújítására a helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, valamint ezek 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaságok.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. november 6. 10:06

Kőbányára költözik XVI. kerületi Foglalkoztatási Osztályunk

November elején a kőbányai Kőrösi Irodaházba költözik XVI. kerületi hivatalunk Foglalkoztatási Osztálya, amely három kerület területén illetékes a foglalkoztatási ügyekben ( X., XVI. és XVII. kerület).
A költözés ideje alatt, november 06. és november 10. között az ügyfélfogadás szünetel.