Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. március 24. 10:55

Fővárosi és Pest megyei Földmérő Nap

Megrendezte a Fővárosi és Pest megyei Földmérő Napot a Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság, ahol a kormányhivatalok és járási hivatalok földhivatali szakemberei mellett földmérők és geodéták vettek részt. A rendezvény védnöke dr. György István kormánymegbízott köszöntőjében hangsúlyozta, a helymeghatározási technológiák és eszközök nemcsak a hétköznapi életünk szerves részévé váltak, hanem a modern, szolgáltató közigazgatás alapvető feltételének is számítanak.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. március 22. 18:42

Új légifelvételekkel gazdagodott a fentrol.hu

Több mint tízezer légifelvétellel bővült a fentrol.hu weboldalon böngészhető, címkézhető és ingyenesen letölthető képek száma.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. március 21. 16:26

Szolgáltató Kormányhivatal Modell – KÖFOP-1.0.0 - VEKOP-15-2016-00041

Idén Budapest Főváros Kormányhivatala is gyakorlati lépéseket tesz a „Szolgáltató Kormányhivatal Modell” továbbfejlesztéséért, amelyet az elmúlt esztendőkben a hivatali struktúrában szerzett tapasztalatokra, valamint a Modellt létrehozó Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal ügyfél- és partnerméréseire alapoz.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. március 20. 16:43

Fogyasztóvédelmi világnap: fogyasztói konzultációkat tartott a kormányhivatal

Kihelyezett fogyasztóvédelmi tanácsadást és konzultációt tartottak Budapest Főváros Kormányhivatala (BFKH) fogyasztóvédelmi munkatársai kilenc budapesti és főváros-környéki bevásárlóközpontban március 17-én.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. március 17. 14:16

Uniós biztos látogatott a kormányhivatalba

Személyesen tájékozódott a 25 év alattiak elhelyezkedését elősegítő Ifjúsági Garancia Rendszerről Marianne Thyssen európai biztos Budapest Főváros Kormányhivatalánál magyarországi látogatása során. Elismerően szólt a magyar foglalkoztatási és munkanélküliségi adatokról, amellyel hazánk az európai élvonalba tartozik.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. március 16. 18:52

Fogyasztóvédelmi világnap: kihelyezett tanácsadást tart a kormányhivatal

Kihelyezett fogyasztóvédelmi tanácsadást és konzultációt tartanak Budapest Főváros Kormányhivatala fogyasztóvédelmi munkatársai több budapesti, illetve Pest megyei bevásárlóközpontban a fogyasztók és a fogyasztóvédelem világnapja alkalmából március 17-én.