Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. szeptember 14. 9:01

Gratulálunk Szent Kristóf-díjas munkatársainknak

Szeretettel gratulálunk kolléganőinknek, akik szeptember 7-én a Pesti Vigadóban Szent Kristóf-plakettet vehettek át a Magyar Államkincstár elnökétől, Prof. Dr. Mészáros Józseftől.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. szeptember 12. 16:33

Állásbörzét tartott a fővárosi kormányhivatal a MOM Sport Központban

Közel 9000 állásajánlattal várta mintegy 60 munkaadó az álláskeresőket Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztálya szervezésében a MOM Sport Központban megrendezésre kerülő állásbörzén. A rendezvény célja, hogy a kiállító munkáltatók szakképzett munkaerőt, az álláskeresők pedig megfelelő munkahelyet találhassanak.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. szeptember 6. 15:34

Állásbörzét szervez a fővárosi kormányhivatal

Közel 9000 állásajánlattal várja az álláskeresőket Budapest Főváros Kormányhivatala Foglalkoztatási Főosztálya szeptember 12-én, a MOM Sport Központban megrendezésre kerülő állásbörzén. A rendezvény célja, hogy a kiállító munkáltatók szakképzett munkaerőt, az álláskeresők pedig megfelelő munkahelyet találhassanak.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. augusztus 23. 7:55

Jelesre vizsgázott a 26. Sziget Fesztivál a hatósági ellenőrzéseken

Összesen 780 hatósági ellenőrzést végeztek Budapest Főváros Kormányhivatala szakemberei a Sziget 2018 fesztivál 9 napja alatt. Az idén látogatói rekordokat döntő fesztiválon mindössze 13 esetben volt szükség komolyabb hatósági fellépésre.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. augusztus 22. 14:16

Miniszteri Elismerő Oklevélhez gratulálunk munkatársainknak

Szeretettel gratulálunk Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztályunk két munkatársának, akik Szent István ünnepe alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet vehettek át dr. Nagy István agrárminisztertől.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. augusztus 9. 16:37

Kormányablak működik a Sziget fesztiválon

A kormányablak a Sziget fesztiválon is jelen van és nemcsak biztosítja az állam szolgáltatásait, hanem lehetőséget is ad az érdeklődőknek bepillantani a különböző tevékenységek működésébe - mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a rendezvényen tartott sajtótájékoztatón.