Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. május 25. 10:09

Közel ötezer álláslehetőség a második KKV-Állásbörzén

„Álláshely – Lehetőséget mindenkinek” címmel rendez KKV állásbörzét 2016. május 25-26.-án a Bálna Budapest Rendezvényközpontban a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK), a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) és Budapest Főváros Kormányhivatala (BFKH). A rendezvényt Dr. György István Budapest kormánymegbízottja, Dr. Kiss Zoltán, a BKIK elnöke és Szalai Piroska, a BVK kuratóriumi elnöke nyitotta meg.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. május 26. 8:50

Korszerű kormányablak nyílt a XXIII. kerületben is

Kormányablakot nyitott a korábbi XXIII. kerületi okmányiroda helyén a Fővárosi Kormányhivatal. Az új integrált kormányzati ügyfélszolgálat megújult ügyfélterében, 21. századi környezetben összesen 1131 különböző ügyet intézhetnek el egy helyen a kerületben élők. Az új kormányablakot dr. Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, Kubatov Gábor országgyűlési képviselő, Geiger Ferenc polgármester, dr. György István fővárosi kormánymegbízott és dr. Hardy F. Gábor hivatalvezető adták át.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. május 24. 16:19

Fontos: Átmeneti változás a hegyvidéki kormányablak "gépjárműves ügyfélfogadásában"

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a XII. kerület, Apor Vilmos téri Kormányablakunkban (Hegyvidék Központ) gépjármű-ügyintézésre 2016. május 24. és június 2. között a továbbiakban felsorolt ügyfélfogadási időben van lehetőség:

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. május 23. 16:13

Áramszünet érinti a kormányhivatal 3 váci ügyfélszolgálatát június 2-án

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Vácott , a Csányi László krt.16 sz. alatti épületben 2016. június 2-án, csütörtökön egész napos áramszünet lesz, ezért szünetel az ügyfélfogadás a Fővárosi Kormányhivatal egészségbiztosítási, családtámogatási és nyugdíjbiztosítási ügyfélszolgálatán.

Megértésüket köszönjük!

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. május 20. 14:26

Idén először tanácskozott a Fővárosi Államigazgatási Kollégium

Megtartotta idei első ülését a Fővárosi Államigazgatási Kollégium, ahol a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági feladatellátásáról, a fővárosi, uniós forrásból támogatott foglalkoztatást elősegítő munkaerő-piaci programokról, az építésügyi igazgatásban bekövetkezett legfontosabb jogszabályváltozásokról, valamint a kormányablakokról is szó volt.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. május 18. 16:31

Kormányablak nyílt Újpesten

Megnyílt Budapest legújabb kormányablaka a főváros IV. kerületében, amelyekben az ország többi integrált kormányzati ügyfélszolgálatához hasonlóan mintegy 1100 különböző ügyet intézhetnek el az ügyfelek. Az új kormányablakot dr. György István kormánymegbízott, Wintermantel Zsolt polgármester, Nagy Lajos, a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának alelnöke és dr. Balogh Szilvia, a kormányhivatal IV. kerületi hivatalának vezetője adták át.