Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. Pesti Imre

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. április 16. 17:44

Ismét népszerűek voltak a fővárosi kormányablakok munkatársai a Baba Expón

A fővárosi kormányhivatal kormányablakainak ügyintézői immáron harmadik alkalommal vettek részt a Hungexpo Vásárközpont „B” pavilonjában megrendezett BabaExpón április 12-én. Az érdeklődők a különböző típusú családtámogatások rendszeréről és az otthonteremtést segítő lehetőségekről tájékozódtak leginkább, melyekről naprakész információkat kaphattak a kitelepült ügyfélszolgálaton a Teve utcai Kormányablak ügyintézőitől. Mindezek mellett a kollégák nyomtatványokkal és hasznos információkkal segítették az érdeklődő szülőket.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. április 16. 12:09

KÖZLEMÉNY

A Budapest Főváros Kormányhivatala Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerv 2014. április 22-25. között a 1035 Budapest, Váradi u. 15. szám alá költözik. A költözés időszaka alatt munkaügyi, munkavédelmi tárgyú panaszok, közérdekű bejelentések személyes és telefonon történő bejelentésének fogadása szünetel.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. április 2. 15:18

Megnyitott az Andrássy úti Kormányablak

Balatoni Monika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára, Pesti Imre fővárosi kormánymegbízott, Hassay Zsófia, Terézváros polgármestere, valamint Rónaszékiné Keresztes Monika, országgyűlési képviselő nyitotta meg a főváros kilencedik kormányablakát.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. április 2. 16:35

ÁLLÁSBÖRZE ÉS MUNKÁLTATÓI FÓRUM CSEPELEN

Budapest Főváros Kormányhivatala XXI. Kerületi Munkaügyi Kirendeltsége, a Munkaügyi Központ TÁMOP 1.1.4 „Munkaerő-piaci program a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáért a Közép-magyarországi Régióban” kiemelt projekt keretében 2014. április 15-én 9-12.30 óráig állásbörzét és 13-15 óráig munkáltatói fórumot rendez a Királyerdei Művelődési Házban uniós támogatás igénybevételével.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. március 25. 16:54

Kormányablakot nyitottak Csepelen

A fővárosi kormányhivatal és a csepeli önkormányzat összefogásával a Csepelen eddig három helyszínen működő okmányirodai szolgáltatások egy helyen, kulturált körülmények között kerültek kialakításra, a kerületi lakosok számára frekventált helyszínen, a Csepeli Kormányablakban. A megnyitó ünnepségen részt vett Szabó Erika, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium területi közigazgatásért felelős államtitkára, Németh Szilárd, Csepel polgármestere, valamint Pesti Imre fővárosi kormánymegbízott.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. március 21. 13:25

Költözik a csepeli okmányiroda

Az eddig három helyszínen működő csepeli okmányirodai szolgáltatások egy helyen kerülnek kialakításra a Csepeli Kormányablakban, amely március 25-én, 10 órakor nyitja meg kapuit.
A Csepeli Kormányablak címe: Budapest-1211, II. Rákóczi Ferenc út 154-170. I. emelet (Csepel Plaza)
A költözés miatt
március 24-én, hétfőn egész nap,
március 25-én, kedden 8 és 10 óra között
az ügyintézés szünetel, melyért szíves megértésüket ezúton köszönjük.
A költözés napján elkészült okmányokat ügyeleti rendben át tudunk adni, más típusú ügyintézés a hivatalban a költözés miatt nem lesz.