Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. október 15. 16:46

A XX. kerületi Kormányablakban a kormányablak ügykörök intézése átmenetileg szünetel

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy informatikai hálózati hiba miatt a 1202 Budapest, Mártírok útja 281. szám alatti TESCO épületében található XX. kerületi Kormányablakban a kormányablak ügykörök intézése - a hiba elhárításáig - átmenetileg szünetel. Az okmányirodai feladatok ellátása mindettől függetlenül továbbra is biztosított. A felmerült kellemetlenségért szíves megértésüket és elnézésüket kérjük!

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. október 14. 10:43

A készülő S3 stratégia a társadalmi egyeztetés szakaszába lépett

Társadalmi egyeztetés szakaszába lépett a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia tervezete. Október 13-án a Pesti Megyeházán, a házigazda Pest Megyei Kormányhivatal Budapest Főváros Kormányhivatalával közösen rendezte meg az S3 Megyei Specializációk Workshop második körét.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. október 10. 15:58

Két új kormányablak várja ügyfeleit hétfőtől a fővárosban

A IX. kerületben és a XX. kerületben is megnyitja kapuit egy-egy kormányablak 2014. október 13-án, hétfőn reggel 8 óráról. A pénteki ünnepélyes megnyitón Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár a Mártírok útján kiemelte: A közigazgatási reformmal sikerült újradefiniálni állam és polgár viszonyát, mely egy kormányablakba betérve is rögtön érezhető.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. október 10. 14:51

200 állást kínáltak – A XVIII. Kerületi Hivatal szervezésében állásbörzét tartottak a Kondor Béla Közösségi Házban

A hagyományosnak nevezhető eseményre – lévén harmadszor került sor a börzére, legutóbb májusban a Rózsa Művelődési Házban –, amelynek most a Kondor Béla Közösségi Ház adott otthont, reggel kilenctől várták az érdeklődőket a szervezők: Budapest Főváros Kormányhivatala XVIII. Kerületi Hivatal és Munkaügyi Kirendeltsége, valamint a Pannon-Work Zrt., illetve az esemény támogatója, Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. október 9. 9:10

Új szolgáltatás kisvállalkozók számára a fővárosi kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szervének központi ügyfélszolgálatán

A kis és mikro-vállalkozók adminisztrációs terheinek csökkentése érdekében az egészségbiztosítási pénztár Teve utcai ügyfélszolgálatán 2014. október 10-től, új, önálló ügytípus kerül bevezetésre.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. október 8. 9:31

A BabyMarkt Babaholmibörze és Gyerekexpon nyújtanak tájékoztatást a Kormányablakok munkatársai

2014. október 11-én, szombaton immáron huszadik alkalommal kerül megrendezésre a BabyMarkt Babaholmibörze és Gyerekexpo a Hungexpo B pavilonjában, melyen a Kormányablakok ügyintézői ismételten jelen lesznek a fővárosi kormányhivatal képviseletében.