Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. augusztus 27. 15:38

Figyelmeztet a Földhivatal!

Ahogyan az Budapest Főváros Kormányhivatala Földhivatalának tudomására jutott, bizonyos vállalkozók országos földhivatali ügyintézést ígérve, hiteles tulajdoni lapot és térképmásolatot is kínálnak tetemes, majd kétszeres többletköltség ellenében, a megrendelést követő néhány munkanapos teljesítéssel. A földhivatali ügyintézés idegenekre bízása és a több napos késedelem jelentős kockázattal jár!
Hiteles, biztonsági elemekkel ellátott tulajdonilap-másolatot, térképmásolatot kizárólag a földhivatalok és a kormányablakok szolgáltatnak. Budapesten a kerületi földhivatalok a hét minden munkanapján nyitva tartanak, ügyfeleink jellemzően továbbra is 10 percen belül munkatársunknál intézhetik ügyeiket.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. augusztus 19. 14:34

Kedvezően zárult a Sziget Fesztivál fogyasztóvédelmi ellenőrzéseinek mérlege

A Sziget Fesztivál ideje alatt Budapest Főváros Kormányhivatala Fogyasztóvédelmi Felügyelősége összesen 165 ellenőrzést végzett a rendezvény területére kitelepült vendéglátó egységek, szórakoztató eszközök és ajándék-ruha üzletek körében. Az eredmények alapján elmondható, hogy a gazdasági társaságok döntő többsége a jogszabályoknak megfelelően végezte tevékenységét.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. augusztus 18. 15:08

Az Erzsébet téren adták át a főváros tizedik Kormányablakát

A belvárosi lakosok számára már megszokott helyen, az Erzsébet téri okmányiroda helyén nyitotta meg kapuit a főváros tizedik Kormányablaka. A megnyitó ünnepségen rész vett dr. Baltay Tímea, a Miniszterelnökség Kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, valamint dr. György István, Budapest Főváros kormánymegbízottja. Az V. kerületi ügyfélszolgálat tizenkét ablakkal működik, minden hétköznap reggel 8 és este 8 óra közötti nyitva tartással.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. augusztus 11. 9:00

BFKH Rehabilitációs Szakigazgatási Szerve közleménye a 1035 Budapest, Váradi utca 15. szám alatti működési hely ügyfélfogadási idejének változásáról

Tájékoztatjuk, ügyfeleinket, hogy a nyári igazgatási szünetre való tekintettel ügyfélszolgálatunkat csökkentett ügyfélfogadási időben tudjuk működtetni a következők szerint:
Hétfő-Csütörtök: személyes ügyfélfogadás, 8 órától 14 óráig; 14-16 óra között csak ügyiratátvétel, hiánypótlások átvétele történik.
Péntek: személyes ügyfélfogadás nincs; 8-12 óra között csak ügyiratátvétel, hiánypótlások átvétele történik.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. július 18. 12:48

Kinevezték a kormánymegbízottakat

Átvette a Miniszterelnöktől kinevezését Dr. György István fővárosi kormánymegbízott a fővárosi és megyei kormányhivatalok vezetőinek kinevezése alkalmából szervezett ünnepségen.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2014. július 21. 12:05

Fővárosi képzési lehetőségek a TÁMOP 2.1.6 „Újra tanulok” kiemelt projekt keretében

.