Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 14. 15:21

Állásbörzét szerveznek a III. kerületben

Több mint 26 munkáltató közel 800 állásajánlattal készül a látogatók számára a Budapest Főváros Kormányhivatala által szervezett állásbörzén. Az érdeklődőket 2019. október 17-én várják a kormányhivatal III. kerületi hivatalának Foglalkoztatási Osztályán.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. október 14. 10:08

Meghirdették a Munkásszállások kialakítása elnevezésű programot

2019. október 10. napjával ismételten meghirdették a „Munkásszállások kialakítása” központi munkaerőpiaci programot.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 11. 11:09

Ismét rangos elismerésben részesült dr. György István kormánymegbízott

Dr. György István, Budapest Főváros kormánymegbízottja – a főváros kerületeiért végzett kiemelkedő tevékenységéért – a "Budapest Kerületeiért Emlékérmet" vehette át Nagy Elektől, a BKIK elnökétől a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 74. Ünnepi Küldöttgyűlésén.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 8. 16:36

Átadták Vác legzöldebb hivatali épületét

Teljesen megújult Vác legnagyobb kormányhivatali épületének homlokzata. A Dr. Csányi László körúti épületben a kormányhivatal egészség- és nyugdíjbiztosítási ügyfélszolgálata, valamint a Váci Járási Hivatal kormányablaka és szervezeti egységei működnek.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 8. 16:57

Megnyílt a SzakMÁzz! kiállítás

Több száz szakmát mutattak be Budapest Főváros Kormányhivatalának idei, Hungexpón megrendezett pályaválasztási kiállításán. A SzakMÁzz! elsősorban a 7-8. osztályos iskolásoknak kívánt segíteni a pályaválasztásban és a megfelelő szakképző intézmény kiválasztásában.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. október 7. 17:35

Honvédelmi Családi Nap a XVI. kerületben

Második alkalommal, óriási érdeklődés mellett rendezték meg a vitéz Szurmay Sándor Honvédelmi Versenyt a XVI. kerületben. Az idei rendezvényen a kerület iskoláiból összesen 222 diák vett részt, akik játékos, ügyességi feladatokban mérhették össze tudásukat.