Budapest Főváros Kormányhivatala

Dr. György István

kormánymegbízott

Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. május 24. 17:16

Honvédelmi nap a XVI. kerületben

Első alkalommal rendezte meg a vitéz Szurmay Sándor Honvédelmi Versenyt és Honvédelmi Napot Budapest Főváros XVI. kerületi Helyi Védelmi Bizottsága 2018. május 22-én, a Magyar Honvédség fennállásának 170. évfordulója alkalmából.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. május 23. 19:17

Megtartotta idei első ülését a Fővárosi Államigazgatási Kollégium

Megtartotta idei első ülését a Fővárosi Államigazgatási Kollégium, ahol szó volt az közigazgatási eljárásrendet szabályozó új jogszabály, az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény alkalmazására való felkészülésről és a megszerzett első tapasztalatokról, az ügyfélbarát önkormányzati ügyintézésről, a vis maior támogatások felhasználásáról, a Fővárosi Kataasztrófavédelmi Igazgatóság vízügyi hatósági feladatairól és a munkahelyeken szerzett egészségügyi kockázatokról.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. május 18. 11:18

Közlemény

Reagálás a HVG.HU hírportálon megjelent valótlan állításokat tartalmazó cikkre.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. május 22. 9:14

Sikerrel zárult az Állami Karrierexpó

Több mint kétezren látogattak ki a Magyar Vasúttörténeti Parkba, ahol 26 állami vállalat, rendvédelmi és honvédelmi szerv várta az érdeklődőket. A karrierexpón az állami vállalatok által nyújtott előnyök kerültek fókuszba.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. május 10. 10:03

Bankkártyás fizetési lehetőség az FTFF ügyfélszolgálatán!

Mostantól bankkártyával is fizethetnek az ügyfelek a Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály ügyfélszolgálatán!

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. május 8. 11:11

Stabil munkahelyet, biztos karrierutat kínálnak az állami vállalatok

Közös állásbörzén mutatkozik be 26 állami vállalat a kormányhivatalokkal együttműködve május 16-án a Magyar Vasúttörténeti Parkban. A karrierexpón az állami vállalatok által nyújtott előnyök kerülnek fókuszba. Magyarországon egymillióan dolgoznak a közszférában és mintegy háromszázezren az állami vállalatoknál.