Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. június 26. 16:31

Álláspályázat

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet rehabilitációs orvosszakértő munkakör betöltésére.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. június 24. 15:45

Foglaljon online időpontot a kormányablakokba

A nyári időszakban rendszerint megnövekvő ügyfélforgalom miatt javasoljuk ügyfeleink számára az –ügyfélkapus regisztrációhoz kötött – időpontfoglalást, amellyel a várakozási idő minimálisra csökkenhet.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. június 19. 14:49

Indul a Családvédelmi Akcióterv

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Államigazgatási Kollégium ülésén Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára mutatta be a július 1-én induló Családvédelmi Akciótervet.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. június 19. 10:50

Fontos a szúnyogok elleni védekezés

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szúnyoggyérítési programja ellenére nagy mennyiségben fordulnak elő a vérszívók, a csípő fajok száma pedig 50 fölé emelkedett, ezért fontos, hogy a lakosság is tegyen a kellemetlen rovarok szaporodása ellen.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. június 18. 8:32

Az egymilliomodik ügyfelet köszöntötték Miskolcon

Demeter Ervin kormánymegbízott és Dr. Stiber Vivien hivatalvezető üdvözölte az egymilliomodik miskolci ügyfelet a Kis-Hunyad utcai Kormányablakban.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. június 13. 14:36

Százhúszezer család igényelte a szünidei gyermekétkeztetést

A nyári szünidei gyermekétkeztetési program keretében napi egyszeri meleg ételt kaphatnak a hátrányos helyzetű családban élő gyermekek - közölte Fülöp Attila az M1 aktuális csatornán.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. június 7. 12:39

Felhívás hivatásos gondnoki képzésre

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztály Szociális és Gyámügyi Osztálya a hivatásos gondnoki feladatot ellátó személyek képesítési előírásairól szóló 25/2003. (V. 13.) ESzCsM rendelet alapján 2019. július 1-4. napjai között, illetve 2019. július 12. napján a 3525 Miskolc, Városház tér 1. szám "B" épület IV. emelet 423. számú előadótermében hivatásos gondnoki képzést szervez

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. június 6. 14:56

Díszünnepséget tartottak Sárospatakon a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából

Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára és Demeter Ervin kormánymegbízott részvételével emlékeztek meg a 99 évvel ezelőtti eseményekre Sárospatakon.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. június 6. 14:46

Egész évben kötelező a parlagfű elleni védekezés

A kormányhivatal felhívja tulajdonosok figyelmét a parlagfűvel fertőzött területek mentesítésére az allergiás megbetegedések elkerülése érdekében, különös tekintettel arra, hogy a törvényileg előírt védekezési kötelezettség idéntől egész évre kiterjed.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. június 6. 9:59

Borsodban is indul a diákok nyári foglalkoztatása

A Pénzügyminisztérium 2019-ben is meghirdette a Nyári diákmunka programot, amelynek keretében mintegy 30 ezer diák kaphat munkalehetőséget. Borsod megye 655 millió forinttal támogatja több mint 5 ezer tanuló nyári foglalkoztatását.