Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. október 11. 16:06

„PVK” a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalban

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal pályaorientációs rendezvénysorozata

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. október 11. 9:36

„Kormányhivatali reggeli”

A Kormányhivatal küldetése a gazdasági fejlődés szolgálata.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. október 9. 16:09

Szakmai egyeztetés a hulladékkezelési közszolgáltatás aktuális kérdéseiről

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal 2018. október 2-án szakmai egyeztetést tartott a hulladékkezelési közszolgáltatás aktuális kérdéseiről.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. október 9. 10:02

Állásbörze a Miskolci Egyetemen

Először rendezett állásbörzét az Észak-Magyarország c. napilap azzal a céllal, hogy a térség piacvezető médiájaként, mintegy közösségi rendezvény keretében találkozási lehetőséget biztosítson a megye munkaadóinak és munkavállalóinak.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. október 8. 9:38

Ingyenes képzések indulnak a foglalkoztatottság növelésére

Elindult az „Aktívan a tudásért” EFOP 3.7.1-17-2017-00001 számú kiemelt projekt

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. október 3. 14:04

Pályázati felhívással kapcsolatos tájékoztatás

Tájékoztatjuk a tisztelt Pályázókat, hogy a nagyszámú benyújtott pályázatra való tekintettel a 2018. április 25-én honlapunkon megjelent, az „álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás igénybevételére" kiírt Pályázati felhívás III. fejezetében feltüntetett 2018. évben rendelkezésre álló forrás összege 80 millió Ft-ról 110 millió Ft-ra módosul.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. október 1. 16:23

Lesz nyugdíjprémium az idén is

Orbán Viktor miniszterelnök szeptember 28-án elhangzott rádióinterjújában elmondta: csütörtök délután Varga Mihály pénzügyminiszter azt a tájékoztatást adta, hogy a gazdasági adatokból teljesen egyértelmű; az év végén, novemberben, lesz nyugdíjprémium, a gazdasági növekedés ugyanis elérte azt a szintet, amely alapján ez megilleti a nyugdíjasokat.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 27. 13:17

Ha nincsenek fiatalok, nincsen jövő sem

Európa kiváló szakemberek képzésével dolgozhatja le versenyhátrányát - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az EuroSkills Budapest 2018 - a szakmák Európa-bajnokságának ünnepélyes megnyitóján. A kormányfő kifejtette: a fiatalok valójában sorsdöntő mérkőzés részesei, melyet a világ különböző földrészei vívnak egymással.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 19. 11:58

Konferencia az információbiztonságról

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében konferenciára került sor a megyei és helyi közigazgatás szereplői számára az információbiztonság-tudatosság növelése céljából. Az eseményt Demeter Ervin kormánymegbízott, valamint Lipták Attila tűzoltó dandártábornok, megyei katasztrófavédelmi igazgató nyitották meg.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 14. 13:34

Filmajánló

Még 2017. március 27-én az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős államtitkárának köszöntőjével vette kezdetét az Uránia Nemzeti Filmszínházban Faragó Annamária dokumentumfilm-rendező, író Menaságra repülj… című filmjének díszelőadása. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal tervei szerint, egy később meghatározandó időpontban levetíti ezt a nemzeti összetartozás-tudatot erősítő filmet az érdeklődő munkatársak számára. A filmvetítés a rendezőnő jelenlétében lesz, aki előadással is érkezik közénk az ősi magyar nyelvről, hűségről, hazáról…