Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. február 27. 9:47

Változik a szociális ellátási rendszer

A pénzbeli és természetbeni szociális ellátások rendszere 2015. évben jelentősen átalakul. A kapcsolódó fő szabályozási elemek, már március 1-jével életbe lépnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. február 20. 13:56

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrkapitányság 28 új autóval gazdagodott

A megyei rendőr-főkapitányságnak jelenleg csaknem 400 gépjárműve van. A modernizáció érdekben 28 db új rendőrautó már megérkezett Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, és a következő hónapokban még 45 db érkezik, melyekkel az autók csaknem egynegyedét tudják lecserélni.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. február 20. 13:08

Oklevelek átadása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalban

A felsőfokú végzettséggel rendelkező kormányablak ügyintézők képzése 2014 februárjában vette kezdetét a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a fővárosban, és a megyeszékhelyeken.
Az átadó ünnepségre Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2015. február 19-én került sor, ahol 28 végzett hallgató vehette át oklevelét.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. február 20. 8:56

Hivatalvezetői megbeszélés

A Járási Hivatalvezetőknek tartott tájékoztatást Demeter Ervin a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja 2014. február 19-én.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. február 16. 11:04

Nemzeti konzultáció együtt

A Kormány nemzeti konzultációt kezdeményezett az inernetről. A konzultáció – az InternetKon – célja, hogy a Kormány a polgárokkal, szakmai- és civil szervezetekkel, vállalkozásokkal közösen határozhassa meg a internet, illetve szélesebb értelemben a digitális ökoszisztémát érintő döntések alapelveit, irányait

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. február 10. 12:30

Demeter Ervin, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye kormánymegbízottja az Orient rádióban

Hamarosan megkezdődik a megyei kormányhivatalok külső és belső integrációja, amelynek következtében a párhuzamosságok megszüntetése révén csökkenni fog a vezetők száma, akik egy vagy két szinttel lejjebb folytathatják munkájukat. Az így csökkenő fizetést majd a tervezett kormánytisztviselői életpályamodell fogja kompenzálni - mondta Demeter Ervin, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye kormánymegbízottja a Rádió Orientnek.