Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 19. 11:58

Konferencia az információbiztonságról

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében konferenciára került sor a megyei és helyi közigazgatás szereplői számára az információbiztonság-tudatosság növelése céljából. Az eseményt Demeter Ervin kormánymegbízott, valamint Lipták Attila tűzoltó dandártábornok, megyei katasztrófavédelmi igazgató nyitották meg.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 14. 13:34

Filmajánló

Még 2017. március 27-én az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős államtitkárának köszöntőjével vette kezdetét az Uránia Nemzeti Filmszínházban Faragó Annamária dokumentumfilm-rendező, író Menaságra repülj… című filmjének díszelőadása. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal tervei szerint, egy később meghatározandó időpontban levetíti ezt a nemzeti összetartozás-tudatot erősítő filmet az érdeklődő munkatársak számára. A filmvetítés a rendezőnő jelenlétében lesz, aki előadással is érkezik közénk az ősi magyar nyelvről, hűségről, hazáról…

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 14. 8:27

Kormányablak Busz menetrend (2018.szeptember 17.-2018. október 7.)

Augusztusban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is szolgálatba állt a Kormányablak Busz, melynek elkészült az szeptember 17- október 7. közötti időszakra vonatkozó menetrendje.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 12. 11:00

Cél:a minőség egyeteme

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), a Ludovika Arénában megtartott központi tanévnyitó ünnepségén dr. Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentette: az NKE neve egyet kell, hogy jelentsen a minőséggel.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 10. 16:10

Több ezer érdeklődőtt vonzott az V. Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal és Miskolc Megyei Jogú Város közös szervezésében idén ötödik alkalommal rendezték meg Miskolc belvárosában a Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásárt. Demeter Ervin megyei kormánymegbízott és dr. Kiss János alpolgármester köszöntő beszédét követően dr. Hoffmann Imre, a Belügyminisztérium közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkára nyitotta meg a rendezvényt. A kormánymegbízott hangsúlyozta, hogy a közfoglalkoztatottakat a megye humánerőforrásának tekintjük, egyharmaduk szakmával is rendelkezik.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 5. 15:44

Demeter Ervin:"A cél az, hogy bemutassuk a közfoglalkoztatás során előállított termékeket."

Demeter Ervin kormánymegbízott és dr. Kiss János Miskolc Megyei Jogú Város alpolgármestere részvételével közös sajtótájékoztatót tartottak, melynek témája a 2018. szeptember 7-én és 8-án, Miskolc belvárosában megrendezésre kerülő V. Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár volt.