Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2017. március 24. 13:04

Oklevelet kaptak a kormányablak ügyintézők

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal 42 munkatársa sikeresen teljesítette azt a képzést, mellyel kormányhivatali ügyintézőként dolgozhatnak.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2017. március 22. 8:45

A Víz Vilgágnapja

Március 22. a Víz Világnapja.A víz a földi élet egyik alapvető meghatározója, víz nélkül gyakorlatilag nincs élet. Az emberi szervezet fiziológiás és civilizációs vízszükségletének kielégítése alapvető létfeltétel. Az egészséges élethez, a szépség, az erőnlét és a jó egészségi állapot tartós megőrzéséhez nélkülözhetetlen a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás és az egészséges ivóvíz is.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2017. március 21. 16:25

A köztársasági elnök Edelényben

A Víz világnapja alakalmából tartott ma előadást dr. Áder János, köztársasági elnök, az edelényi a Szent János Görög katolikus Gimnázium és Szakképző Iskolában a klímaváltozásról és annak hatásairól. Az eseményen részt vett Demeter Ervin, Borsod-Abaúj-Zemplén megye kormánymegbízottja.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2017. március 17. 12:30

Egyetemi hallgatók a Kormányhivatalban

Ma, 25 kereskedelem és marketing szakos egyetemi hallgató látogatott a Kormányhivatalba. A hallgatók immár hatodik éve maguk kezdeményezik a rendhagyó órát, ahol megismerhetik a Hivatal felépítését és működését.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2017. március 16. 16:03

Miniszteri dícséret

Nemzeti ünnepünk alkalmából Demeter Ervin, kormánymegbízott javaslatára, miniszteri dicséret elismerésben részesült, dr. Péter Adél, a Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály vezetője. Az elismerést, Lázár János, miniszterelnökséget vezető miniszter adta át.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2017. március 14. 8:41

Közgyűlést tartott a VOSZ

Miskolc versenyképessége erősödött és ez a vállalkozásoknak is köszönhető – hangzott el a vállalkozók Megyei Közgyűlésén.