Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. október 30. 11:52

Ágazati elismerések átadása

2014. október 23. alkalmából a Földművelésügyi Minisztériumban ágazati elismerések átadására került sor, melynek során megyénkből dr. Erdős András és dr. Fehér József nyugalmazott hatósági állatorvosok részesültek elismerésben.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. október 22. 17:58

„A magyarok a jó Isten ajándékai a világ számára”

Ünnepi megemlékezést tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, az 1956-os forradalom és szabadságharc 58. évfordulóján a Művészetek Házában. A Kormányhivatal dolgozóinak, a budapesti Új színház színművészei (Bordán Irén-Csurka László- ifj. Jászai László ) segítettek a múltidézésben.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. október 22. 15:12

A Megyei Önkormányzat alakuló ülése

2014. október 22-én került sor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlésének alakuló ülésére Miskolcon, a Megyeháza Dísztermében.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. október 16. 14:05

Bűnmegelőzési szabadegyetemi képzés

„Erőszak – bűnözés - bűnmegelőzés” címmel bűnmegelőzési szabadegyetemi képzés indult a Miskolci Egyetem felnőttképzési központjában, immár tizedik alkalommal, október 15-én.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. október 16. 13:47

„Pályaválasztási hónap” rendezvénysorozat

Asztalos, hegesztő, szociális gondozó és ápoló. Ezek, idén megyénk hiányszakmái – állapították meg a szakemberek csütörtökön a „Pályaválasztási hónap” rendezvénysorozat miskolci állomásán.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. október 15. 10:03

„Pályaválasztási hónap” a Munkaügyi Központja szervezésében

A pályaválasztást, pályaorientációt segítő programsorozat keretében célunk, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatalok és szüleik megalapozottan választhassák ki a megfelelő továbbtanulási szakirányt, valamint az ezt támogató iskolát.