Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 9. 15:14

Intelligens Szakosodási Stratégia

Borsod-Abaúj-Zemplén megye kutatás-fejlesztés és innováció támogatás irányainak meghatározása

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 26. 10:23

„Szűrési staféta – Hívunk, jöjj, mert késve késő!”

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészségügyért Felelős Államtitkársága 2014-ben is kiemelt feladatának tekinti a népegészségügyi mozgósítást, ezen belül is a népegészségügyi szűrések népszerűsítését, az egyének egészségtudatosságának növelését. Ennek érdekében az Államtitkárság a Megyei Kormányhivatalok Népegészségügyi Szakigazgatási Szervein keresztül a 2014. évi népegészségügyi mozgósítás keretében kezdeményezte a „Szűrési staféta” országos hatókörű, egész évre szóló programsorozat megszervezését.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 1. 9:54

Folytatni kell a közigazgatás modernizációját

Lázár János szerint a közigazgatás átalakítása sikeres volt, de további modernizáció kezdődik 2015-től. A Miniszterelnökséget vezető miniszter erről a kecskeméti központú Gong Rádiónak adott interjújában beszélt pénteken.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 11. 10:03

István a király

Szombat este az István a király rock operával nyitotta meg kapuit, a közönség előtt, a tokaji Fesztiválkatlan. A Különleges, új szabadtéri játszóhely 2500 fő befogadására alkalmas. A létesítményt Demeter Ervin kormánymegbízott és Májer János, Tokaj polgármestere adta át. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalt pedig 200 fő képviselhette.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. július 29. 10:57

Elhunyt a járási tisztifőorvos

2014. július 26-án, életének 52. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Bodnár Zoltánné Dr. Borbély Zsuzsanna járási tisztifőorvos

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. július 18. 14:18

Orbán Viktor kinevezte a fővárosi és megyei kormányhivatalok vezetőit

A versenyképes magyar gazdasághoz versenyképes, jól szervezett új magyar állam kell, ezért vágtak bele a kormánypártok az állam újjászervezésébe 2010-ben - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az Országházban. A fővárosi és megyei kormányhivatalok vezetőinek kinevezésekor mondott beszédében a kormányfő kiemelte: "jól szervezett állam: versenyképes gazdaság, rosszul szervezett állam: esélytelen gazdaság", ez a lényeg.