Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 11. 10:03

István a király

Szombat este az István a király rock operával nyitotta meg kapuit, a közönség előtt, a tokaji Fesztiválkatlan. A Különleges, új szabadtéri játszóhely 2500 fő befogadására alkalmas. A létesítményt Demeter Ervin kormánymegbízott és Májer János, Tokaj polgármestere adta át. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalt pedig 200 fő képviselhette.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. július 29. 10:57

Elhunyt a járási tisztifőorvos

2014. július 26-án, életének 52. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Bodnár Zoltánné Dr. Borbély Zsuzsanna járási tisztifőorvos

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. július 18. 14:18

Orbán Viktor kinevezte a fővárosi és megyei kormányhivatalok vezetőit

A versenyképes magyar gazdasághoz versenyképes, jól szervezett új magyar állam kell, ezért vágtak bele a kormánypártok az állam újjászervezésébe 2010-ben - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az Országházban. A fővárosi és megyei kormányhivatalok vezetőinek kinevezésekor mondott beszédében a kormányfő kiemelte: "jól szervezett állam: versenyképes gazdaság, rosszul szervezett állam: esélytelen gazdaság", ez a lényeg.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. július 17. 12:00

II. fokú hőségriadó!

Az Országos Tisztifőorvos a meteorológiai előrejelzési adatok alapján 2014. július 18-án 00.00 órától július 20-án 24.00 óráig másodfokú hőségriasztást ad ki. Ezeken a napokon a napi átlag hőmérséklet eléri a 25 Cesius-fokot, ami fokozott óvatosságot követel minden állampolgártól saját és környezete egészsége érdekében.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. július 16. 14:13

Tájékoztató az afrikai sertéspestisről

Az afrikai sertéspestis (ASP) nagy ragályozó képességű, vírus okozta fertőző betegség, amely iránt Európában a házi sertés és a vaddisznó minden életkorban fogékony és a megbetegedett állatok szinte kivétel nélkül elpusztulnak. Afrikában a varacskos disznó és egyéb vadon élő disznófélék, valamint az Ornithodoros nemzetségbe tartozó óvantagok (vért szívó ízeltlábú élősködők) játszanak szerepet a betegség fenntartásában.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. július 10. 14:52

Ismét Demeter Ervin a megyei kormánymegbízott

Orbán Viktor miniszterelnök – Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára – kinevezte a kormánymegbízottakat.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Demeter Ervin folytathatja a megkezdett munkát.