Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. április 27. 13:58

Magyarország harmadik legnagyobb acélműve Miskolcon

Mintegy 18-20 milliárd forintos költségvetésből valósul meg a DIGÉP miniacélmű-projekt. Ezzel, majd ezer ember foglakoztatása valósul meg. Az építkezés és a technológia üzembe helyezése 2017-re várható. Csütörtökön időkapszulát helyeztek el az átalakítás előtt álló csarnokban. Az eseményen részt vett a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára és Borsod-Abaúj-Zemplén megye kormánymegbízottja is.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. április 27. 13:09

DIASTER akció

Tájékoztatjuk a veszélyes áru szállítást végzőket, hogy 2015. április 27-29-én a Kormányhivatal Közlekedési Osztálya a Katasztrófavédelmi Hatósággal, fokozott közúti ellenőrzést tart "DIASTER" akció keretében.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. április 23. 11:31

Emléknap

A munkabalesetekben elhunytakra emlékeztek ma a miskolci ITC székházban. Az emléknapon Demeter Ervin, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye kormánymegbízottja mondott köszöntőt és a Nemzetgazdasági Minisztérium Munkafelügyeleti Főosztályának képviselői tájékoztatták a megjelenteket a legújabb változásokról.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. április 22. 8:07

Miskolcon járt Magyarország miniszterelnöke

Kedden Miskolcra látogatott Orbán Viktor miniszterelnök, a kormány "modern városok" programja keretében. A kormányfő gazdasági, turisztikai és fejlesztési kérdésekről tárgyalt Kriza Ákos polgármesterrel, valamint találkozott Demeter Ervinnel, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye kormánymegbízottjával is.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. április 17. 10:41

Az ifjúsági garancia

2015. február 25-én Dr. Czomba Sándor államtitkár bejelentette az Ifjúsági Garancia Rendszer indítását, a fiatalok bevonásának megkezdését. A Kormány az Ifjúság Garancia Rendszert tekinti a fiatalok foglalkoztatását elősegítő elsődleges eszköznek. A fiatalok munkanélküliségének csökkentése jelenleg az Európai Unió egyik leghangsúlyosabb célkitűzése, melyben az Európai Unióval kötött megállapodással a Magyar Kormány is partnerséget vállalt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. április 16. 10:45

Pollenjelentés (2015. 15. naptári hét).

A 15. héten a kora tavaszi allergén növények, mint az éger és a mogyoró elvirágzóban van, pollen szezonja vége felé közeledik.