Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. június 3. 9:54

Felkészülnek a kormányablakok a nagyobb ügyfélforgalomra

Az időpontfoglaló-rendszer tökéletesítésével, az ügyintézők képzésével és kormányablakbuszok „bevetésével” is készülnek a kormányablakok a járványhelyzet enyhülésével járó nagyobb forgalomra – közölte a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős miniszteri biztosa kedden Szegeden.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. május 27. 14:32

Bérköltségtámogatás igényelhető a járási hivataloknál

A kormány újabb segítségként elindította a munkahelyteremtő bérköltség támogatását.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. május 22. 14:32

Újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is

A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően hétfőtől újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges 2020. május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében. A fokozatosan bevezetett enyhítéseknek köszönhetően hétfőtől a veszélyhelyzet alatt lejárt okmányok cseréjét már előzetes bejelentkezés nélkül lehet intézni Budapesten is. A járványügyi helyzettől függően azonban továbbra is kiemelt fontosságú az egészség védelmét szolgáló óvintézkedések betartása.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. május 15. 9:27

Elindult a Nemzetek Európája Karrierprogram

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az Igazságügyi Minisztérium együttműködésével elindult a Nemzetek Európája Karrierprogram.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. május 11. 15:32

A járvány miatt tovább egyszerűsíti a kormány a lakossági és vállalati ügyintézést

A koronavírus-járvány elleni védekezés részeként újabb kormányzati intézkedés segíti az állampolgárok egészségének védelmét és a vállalkozások működését. A hatósági engedélyezés helyett bejelentéssel is végezhető lesz a legtöbb tevékenység, ezáltal is csökkenti a kormány az ügyintéző-ügyfél találkozások számát, valamint a vállalkozások adminisztrációs terheit. A bürokráciacsökkentő intézkedésnek köszönhetően akár a bejelentéstől számított kilencedik naptól szabadon elkezdhető lesz a kívánt tevékenység.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2020. május 12. 14:46

Családvédelmi Szolgálatok Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal járási hivatalai által működtetett Családvédelmi Szolgálatok térítésmentes ellátást, tanácsadást nyújtanak.