Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. április 18. 13:52

BM: idén bővült a közfoglalkoztatási programok kerete

Nőttek a közfoglalkoztatási programokra fordítható források az idei központi költségvetésben - közölte a Belügyminisztérium 2014. április 17-én az MTI-vel.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. április 17. 16:00

Sajtóközlemény: Pénzügyi panasztételi lehetőség a megyeszékhelyek kormányablakaiban is

Április közepétől az ügyfelek immár a megyeszékhelyek kormányablakainál, illetve Vácott is beadhatják pénzügyi fogyasztóvédelmi beadványaikat, s ezek kitöltését a helyi ügyintézők segítik – erről állapodtak meg a közigazgatási tárca, a jegybank és az érintett kormányhivatalok vezetői.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. április 10. 10:20

Miskolci szakmai nap az elektronikus kereskedelemről vállalkozások részére

Napjainkban szinte minden hagyományosan folytatható tevékenységnek megvan az online dimenziója is. A tájékozódás, a szórakozás és természetesen a vásárlás is egyre gyakrabban történik a világhálón keresztül. Az információs technológia fejlődésének köszönhetően az internetes áruházak alkotják a kiskereskedelem értékesítési csatornájának legnépszerűbb irányait. A fogyasztói bizalom növelése érdekében az e-kereskedelem területén is fontos a jogkövető vállalkozói magatartás elősegítése, ezért a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége együttműködve a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szervezetében működő Európai Fogyasztói Központtal, tájékoztató előadást tartott a borsodi vállalkozóknak a témát érintően.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. április 10. 10:13

Szakmai konferencia a Kormányhivatalban

2014. április 3-án tartotta meg „A rehabilitációs és a szociális rendszer megújításának aktuális kérdései – szakmai tájékoztató és beszélgetés Miskolcon” elnevezésű fórumát a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal a Kormányhivatalban.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. április 10. 10:10

Átadták a felsőzsolcai óvodát

106 milliós uniós forrás felhasználásából újult meg a felsőzsolcai Krisztina Óvoda. Az ünnepélyes átadásra 2014. április 3-án került sor.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. április 8. 12:13

Fő cél: a térség progresszív ellátási centrumává válni

Ünnepélyes keretek között, 2014. április 2-án került sor a Csillagpont kórház I. és II. ütemének átadására. A rendezvényen beszédet mondott Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Csiba Gábor, a kórház főigazgató főorvosa. Az ünnepségen megjelent Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár, Demeter Ervin kormánymegbízott, Csöbör Katalin és Sebestyén László országgyűlési képviselők, dr. Mengyi Roland, a megyei közgyűlés elnöke, Dr. Kriza Ákos polgármester és Dr. Torma András a Miskolc Egyetem rektora.