Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 26. 14:11

I. Szikszói Járás Napja

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Szikszói Járási Hivatala és a járáshoz tartozó 24 település önkormányzata, első alkalommal, hagyományteremtő céllal rendezte meg a Szikszói Járás Napját.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 26. 12:32

Állatjóléti felelős képzés

Az állatok jólétéért külön, felelős személynek kell gondoskodnia!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 26. 8:58

Tájékoztató a kozmetikumokról

Kozmetikumokat ma már nem csak a nők használnak, hanem kicsi gyerekkortól az idősekig nők és férfiak egyaránt. Egészségünk védelme érdekében éppen ezért fontos, hogy tisztában legyünk a termékek biztonságos használatához nélkülözhetetlen alapvető tudnivalókkal. A kozmetikai készítmények felhasználása nagyon változatos: ide tartoznak a bőrről lemosásra kerülő, illetve bőrön maradó termékek, így például a tusfürdők, szappanok, krémek, lotionok, sprayk, púderek. Ezen készítmények közös tulajdonsága, hogy a bőrrel rendszeresen és többnyire tartósan érintkeznek. Víztartalmuk általában magas, zsírokat, olajokat, különféle vitaminokat, antioxidáns, illetve bőrápoló hatású összetevőket tartalmaznak.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 26. 8:48

Pályázati felhívás Széchenyi 2020

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása - Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása” című (VP6-6.2.1-16 kódszámú) felhívás.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 24. 14:13

Óvja mérőóráját!

Közös sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal és a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a fogyasztásmérőkkel és azok ellenőrzésével kapcsolatos tudnivalókra.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 22. 10:53

Szikszói Járás Napja

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Szikszói Járási Hivatala és a járáshoz tartozó 24 települési önkormányzat közös szervezésében 2016. augusztus 26. napján Szikszón a Bethánia kertben és az Inkubátorházban kerül megrendezésre az 1. Szikszói Járás Napja.