Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal

Demeter Ervin

kormánymegbízott

Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. december 2. 11:44

Baromfitartók, figyelem! Mit tehetünk a madárinfluenza ellen?

A madárinfluenza házi- és vadon élő madarak vírusos megbetegedése, amely az állatok elhullásához vezet.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. december 1. 8:54

Tehetséggondozó karácsony

3 millió forintot kapott 11 megyei köznevelési intézmény ma az Észak-magyarországi Áramszolgáltató ÉMÁSZ Nyrt.-től. Az összeget tartalmazó jelképes csekket Bernhard Lüschper igazgatósági tag adta át, az iskolákat képviselő Demeter Ervin kormánymegbízottnak.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. november 30. 12:26

Internetes vetélkedő


1988-ban az Egészségügyi Világszervezet (EVSZ) minden év december 1. napját az AIDS elleni küzdelem világnapjává nyilvánította. Ezzel az volt a célja, hogy mozgósítsa az embereket a HIV-fertőzés és az AIDS betegség elleni küzdelemben, és tudatosítsa bennünk a biztonságos szexuális élet fontosságát.
A világnap alkalmából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya és a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat internetes vetélkedőt hirdet.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. november 29. 15:25

51. Küldöttgyűlés a BOKIK-ban

Ma, november 29.-én a Kamara napján Küldöttgyűlést tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A Küldöttgyűlésen többek között Demeter Ervin, Borsod-Abaúj-Zemplén megye kormánymegbízottja is részt vett és előadást tartott a hivatal szervezeti átalakulásáról, továbbá a kibővült feladatairól.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. november 28. 13:36

Mezőkövesdi tervek

A mai napon tekintették át a Mezőkövesdi Járási Hivatalt 2018. évi megvalósítással tervezett új épületének a jóváhagyási tervdokumentációt magába foglaló szakmai anyagot.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. november 24. 9:09

H5N8

Több megyében is H5N8 típusú madárinfluenza okozta állati (baromfi) fertőzést, illetve járványkitörést azonosítottak az élelmiszerlánc-biztonsági hálózat munkatársai.