A Stratégiai és Közszolgálati Társaságok Országos Szövetsége első alkalommal szervezi meg az állami vállalatok állásbörzéjét, Budapest Főváros Kormányhivatala és a MÁV Zrt. közreműködésével.

Az expo célja, hogy az állami vállalatok által nyújtott előnyöket, mint a munkahely biztonsága, a kiszámítható karrier irányzatok, továbbtanulási lehetőségek, vonzóvá tegye az álláskeresők számára.

Az Állami Karrier Expón 26 szervezet vesz részt: többek között a Belügyminisztérium, valamint a rendvédelmi szervek, a katasztrófavédelem, a honvédség, a közúti és vasúti tömegközlekedési társaságok, a regionális vízműszolgáltatók képviselői, és több nagyvállalat is.

Az Állami karrier expo időpontja: 2018. május 16. 11.00-18.00
Az Állami karrier expo helyszíne: Magyar Vasúttörténeti Park (1142, Budapest, Tatai u. 95.)

50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt kínál a MÁV-START és a GYSEV mindazoknak, akik vonattal indulnak az Állami Karrierexpóra. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsi osztályon vehető igénybe Budapest-Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarra, Kelenföld, Zugló és Rákosrendező állomásra.

A rendezvény napján Budapest Nyugati pályaudvarról Budapest-Esztergom és Esztergom-Budapest viszonylatban 10 órától 18 00 óráig a Vasútmúzeum megállóhelyen minden személyvonat megáll.

Az alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban május 15-én 00:00 órától kezdhető meg, az utazást legkésőbb május 17-én 24:00 óráig be kell fejezni. A jegy visszautazásra azonban csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény ideje alatt a Vasúttörténeti Parkban a mobilpénztárban, 10:00 -17:00 óra között az utas lebélyegezteti.

Az eseményről további információ az alábbi linken: http://www.stratosz.hu/esemenyek.htm

(Békés Megyei Kormányhivatal)