Békés Megyei Kormányhivatal

Takács Árpád

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. június 14. 14:16

Közös érték az egészség – Szakmai napot tartottak Békésben

A Közös érték az egészség program egyszerre szól a megyében élő emberek egészségügyi állapotának feltérképezésről, a tanácsadásról és az ismeretterjesztésről is – közölte a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója a tavaly márciusban elindított mintaprogram eddigi tevékenységét összegző szakmai napon.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. június 13. 18:27

Megújult Lőkösháza önkormányzati hivatala

Befejeződött a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) első szakaszában elnyert három pályázat megvalósítása Lőkösházán, harmadikként a polgármesteri hivatal épület energetikai korszerűsítését hajtották végre.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. június 7. 19:00

Pedagógusokat köszöntöttek Gyomaendrődön

A pedagógus több a tanítónál: egy kicsit pszichológus, egy kicsit szülő és a gyermekek vezetője; mindig az, amire a gyermeknek éppen szüksége van – hangsúlyozta Takács Árpád kormánymegbízott Gyomaendrődön, a Gyulai Tankerületi Központ pedagógusnapi ünnepségén.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. június 6. 16:26

Félmilliárd forintból korszerűsítik a Békés Megyei Kormányhivatal épületeit

A kormányablakok a legközvetlenebb kapcsolatot jelentik a kormányzat és az állampolgárok között, megvalósult a kitűzött cél, hogy közelebb hozzuk a közigazgatást az emberekhez – mondta Békéscsabán az ötszázezredik ügyfél köszöntését követően Szepessy Tamás. A területi közigazgatás működtetéséért felelős helyettes államtitkár azt is bejelentette, hogy a Békés Megyei Kormányhivatal újabb 540 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az épületei energetikai fejlesztésére.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. június 3. 17:36

Teljes körűvé vált az integrált hatósági és agrárigazgatási szolgáltatás a Kantár épületben

Az ígéretek megvalósulásának napja a mai, hiszen mától teljessé vált a mezőhegyesi Kantár épületben elérhető integrált hatósági és agrárigazgatási szolgáltatások sora – hangsúlyozta Takács Árpád. A kormánymegbízott hozzátette: a város és a térség védelme egyaránt tovább erősödött, ami a Mezőhegyesi Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek és vezetőjének, Rajos István alpolgármesternek köszönhető.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. május 31. 14:29

Gyomaendrődre érkezett az agrárügyi tematikus fórumsorozat

Békés megye felemelkedésének kulcsa az agráriumban rejlik, ezért is rendkívül fontos, hogy a Gyomaendrődi járásba is házhoz hozza a kormányhivatal a gazdatársadalomnak az állategészségügyi, földhivatali, agrárügyi, növényvédelmi aktualitásokat – hangsúlyozta köszöntőjében a házigazda tisztét ellátó dr. Pacsika György, a Gyomaendrődi Járási Hivatal vezetője.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. május 30. 12:20

Külföldi módszereket tanulmányoztak a megyei foglalkoztatásért

A Békés Megyei Kormányhivatal és partnerszervezetei európai országokban jól bevált módszereket és gyakorlatokat tanulmányoztak a fiatalok itthoni foglalkoztathatóságának javítása érdekében – mondta dr. Krizsán Anett.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. május 29. 15:03

HR klub működik az Orosházi Járási Hivatalban

Az Orosházi Járási Hivatal HR Klubja a közelmúltban tartotta idei második ülését a foglalkoztatási osztályon. Ezúttal a munkahelyteremtő támogatások voltak terítéken, de a munkaerő megtartásának fontosságáról is szó esett.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. május 29. 14:59

Eszközcsere miatt hosszabb lehet a várakozási idő

Június 3-án (hétfőn) a Gyomaendrődi Járási Hivatal gyomaendrődi és dévaványai kormányablakában az okmányirodai eszközök cseréje miatt az ügyintézés során hosszabb lehet a várakozási idő.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. május 29. 14:55

Békéscsabai összefogás menti meg az István Malmot

Az építész kamara bevonásával szakértői csoport létrehozását kezdeményeztük az István Malom megmentéséért – jelentette be Takács Árpád azzal kapcsolatban, hogy jelenleg folyamatban van az épület tűzvizsgálati eljárása, illetve az életveszély elhárítása.