Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. december 14. 15:45

Partnerségi évértékelő a Kormányhivatalban

Évértékelő fórumot tartottak a Békés Megyei Kormányhivatalban a megyei kamarák és a felsőoktatási intézmények vezetőinek jelenlétében.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. december 13. 16:20

Szeghalmon is megnyílt a NAV ügyfélszolgálata

A Békés Megyei Kormányhivatal Szeghalmi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán ünnepélyes keretek között adták át a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatát 2017. december 12-én.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. december 7. 16:00

Együttműködésben a Békés Megyei Kormányhivatal és a Gál Ferenc Főiskola

A Békés Megyei Kormányhivatal és a Gál Ferenc Főiskola ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást kötött. A dokumentumot Dr. Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, valamint a főiskola részéről Dr. Kozma Gábor rektor írta alá 2017. december 7-én a Békés Megyei Kormányhivatal Tomcsányi termében.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 29. 16:30

Átadták a NAV ügyfélszolgálatát az Orosházi Járási Hivatalban

A Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán ünnepélyes keretek között adták át a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálati munkaállomását, 2017. november 29-én.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 23. 16:55

Együttműködés a gazdákért

Együttműködési megállapodás jött létre a Békés Megyei Kormányhivatal és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetség Békés Megyei Gazdakörök Szövetsége között. A megállapodást dr. Kulcsár László, a MAGOSZ megyei elnöke és dr. Takács Árpád kormánymegbízott írta alá 2017. november 23-án a Csabagyöngye Kulturális Központ Pataky termében.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 22. 10:50

Egyeztetés a Békéscsabai Kistérségi Társulással

Dr. Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott részt vett a Békéscsaba és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás soron következő ülésén. Az eseményen jelen volt Szarvas Péter, Békéscsaba Város polgármestere, Ránkli Ferenc, Telekgerendás polgármestere, Szeverényi Attiláné, Csabaszabadi polgármestere, Völgyi Sándor László, Kétsoprony polgármestere, valamint Szebellédi Zoltán, Újkígyós polgármestere.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 21. 15:45

Együttműködés a munkahelyek biztonságáért

A Nemzetgazdasági Minisztérium, az „Együttműködés a munkahelyek biztonságáért” elnevezésű program keretein belül szervezte meg Partnerségi Konferenciáját a Békés Megyei Kormányhivatal Nagytermében, 2017. november 21-én.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 20. 16:04

Újabb kiemelkedő közfoglalkoztatási programok Békés megyében

A Belügyminisztérium - az előző évekhez hasonlóan - az idén is díjazásban részesítette azokat az önkormányzatokat, akik közfoglalkoztatási programjaik megvalósítása során kiemelkedő szakmai munkát végeztek.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 17. 15:10

Jegyzői értekezlet a Békés Megyei Kormányhivatalnál

A Békés Megyei Kormányhivatal 2017. november 17-én tartotta meg a megyei és települési önkormányzatok jegyzői részére a szakmai-koordinációs értekezletet.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 16. 13:25

Álláshirdetés - Orosházi Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályához HATÓSÁGI ÁLLATORVOS munkakör betöltésére munkatársat keres.