Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

főigazgató

RSS feliratkozás

Hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. március 29. 10:27

Rókák veszettség elleni immunizálása

Békés megyében idén április 1. és 6. között kerül sor a Békés Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya koordinálásában a rókák soron következő veszettség elleni immunizálására.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. március 28. 8:32

GINOP-5.1.1-15 – Út a munkaerőpiacra

A GINOP-5.1.1-15 programot 2015 októberében indította el a Kormány azzal a céllal, hogy javítson az álláskeresők és inaktívak, különösen az alacsony iskolai végzettségűek foglalkoztathatóságán, támogassa munkaerő-piaci elhelyezkedésüket, valamint elősegítse a versenyszférába való átlépésüket.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. március 28. 8:17

Ülésezett a Békés Megyei Védelmi Bizottság

A Békés Megyei Védelmi Bizottság (MVB) 2017. március 23-án megtartotta első féléves soros ülését a Békéscsabai Kormányhivatal Tomcsányi termében. Dr. Takács Árpád, az MVB elnöke helyett eljáró Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója köszöntötte az ülés résztvevőit.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. március 22. 16:20

„Értéket teremtünk”

„Nők egészsége, családok egészsége” címmel országos védőnői szakmai konferencia került megrendezésre 2017. március 10-11-én Békéscsabán, a Kormányhivatal nagytermében a Népegészségügyi Főosztály szervezésében.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. március 21. 12:11

Megtörtént az Együttműködési Megállapodás aláírása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával

Együttműködési Magállapodás jött létre a Békés Megyei Kormányhivatal és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága között. Az erről szóló dokumentumot dr. Kulcsár László, a NAK megyei elnöke és dr. Takács Árpád, a kormányhivatal főigazgatója írta alá 2017. március 20-án a Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Karának Tessedik Campusán Szarvason.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. március 13. 14:50

Meghívó gazdatájékoztató előadásra

A Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kara, a Békés Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztálya, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatósága „Aktualitások a Közös Agrárpolitika támogatásaiban” című gazdatájékoztató előadás tart

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. március 8. 19:05

Tájékoztatás a Csongrád megyében kialakult kanyarójárvány okán

Békés megyében kanyarós megbetegedés mindeddig nem fordult elő, tájékoztatásunkat megelőző jelleggel, a Csongrád megyében kialakult kanyarójárvány okán tesszük.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. március 6. 16:35

Megszűnik több közigazgatási ügyintézéshez kapcsolódó illeték és díj

Az állami rezsicsökkentés folytatásaként több közigazgatási illeték és igazgatási szolgáltatási díj megszüntetéséről döntött a parlament a kormány javaslatára.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. március 1. 12:22

2017. évi pályázati felhívás "Álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás" igénybevételére

Az állami foglalkoztatási szervként eljáró Békés Megyei Kormányhivatal a korábbi évekhez hasonlóan 2017. évben is meghirdeti az „Álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás” iránti pályázati felhívását.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. március 1. 11:09

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Építésügyi Osztályához ÉPÍTÉSÜGYI HATÓSÁGI SZAKÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére munkatársat keres.