Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. március 26. 11:31

Tájékoztató az elektronikus kapcsolattartásról - álláskeresőknek

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a Békés Megyei Kormányhivatal kéri, hogy a foglalkoztatási osztályokkal való kapcsolattartás során is lehetőség szerint az elektronikus ügyintézést részesítsék előnyben.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. március 18. 11:05

Kizárólag időpontfoglalással történik az ügyintézés a kormányhivatali ügyfélszolgálatokon, az elkészült okmányokat postán kézbesítik, nem közlekednek a mobilizált kormányablakok

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 18-tól csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányablakok, okmányirodák, és minden egyéb kormányhivatali ügyfélszolgálat, továbbá a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatok („KAB buszok”) ügyfélfogadása határozatlan ideig szünetel.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. március 10. 17:31

Évértékelőt tartott Békés megye kormánymegbízottja

A növekvő ügyfélforgalom ellenére tavaly is kiválóan teljesítette jogszabályban meghatározott feladatait és társadalmi szerepvállalását a Békés Megyei Kormányhivatal. Célunk továbbra is a szolgáltató állam, az emberközpontú, ügyfélbarát közigazgatás megvalósítása – hangsúlyozta a 2019-es évet értékelő és az idei év főbb feladatait, változásait ismertető sajtótájékoztatóján Takács Árpád.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. március 4. 16:38

Csendes Ferenc alkotásaiból rendeztek kiállítást a kormányhivatalban

Emberek a természetben elnevezéssel nyílt tárlat a Magyar Kultúra Lovagja és a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztje kitüntetéssel, valamint Békéscsabai Életmű Díjjal is elismert Csendes Ferenc képzőművész alkotásaiból a Békés Megyei Kormányhivatalban.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. február 19. 15:22

Társadalombiztosítási fórumot rendeztek a kormányhivatalban

Nyolcadszor rendezett társadalombiztosítási fórumot a Békés Megyei Kormányhivatal. A rendezvény elsősorban – az aktuális jogszabályváltozások értelmezésével és azok egységes alkalmazásának ismertetésével – a hatósági munkát is ellátó társadalombiztosítási kifizetőhelyek ügyintézőinek munkáját hivatott segíteni.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. február 17. 19:03

Átadták Az év sportolója – Az év embere díjakat Békésben

A Békés Megyei Hírlap és a Békés Megyei Kormányhivatal közös szervezésében adták át Az év sportolója – Az év embere díjakat a Csabagyöngye Kulturális Központban. Fontos, hogy tudunk örülni egymás értékeinek, eredményeinek és a mai rendezvény legfőbb üzenete az, hogy Békés megyében is lehet alkotni, hatni, eredményeket elérni – hangsúlyozta a díjátadó gálán Takács Árpád.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. február 11. 10:35

Álláshirdetés - Gyulai Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatalához INFORMATIKAI FELADATOK ellátására munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. február 10. 17:27

Álláshirdetés - Gyulai Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályához JÁRÁSI VEZETŐ VÉDŐNŐ munkakör betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. február 7. 16:08

A százezredik ügyfelet köszöntötték a gyomaendrődi kormányablakban

Hinelné Szilágyi Krisztina személyében a százezredik ügyfelet köszöntötték pénteken a Gyomaendrődi Járási Hivatal Kormányablak Osztályán. Az integrált hatósági ügyfélszolgálati rendszer megvalósulása igazi sikertörténet a közigazgatásban – hangsúlyozta Takács Árpád.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. február 6. 20:20

A reprodukciós egészég megőrzéséről tanácskoztak a kormányhivatalban

Hazánkban – miként Európában is – a demográfiai helyzet aggasztó. A reprodukciós korban lévők egyre később vállalnak gyermeket – mondta dr. Bártfai György, a Diczfalusy Alapítvány elnöke a Békés Megyei Kormányhivatalban rendezett konferencián.