Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

főigazgató

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. május 25. 17:42

Álláshirdetés - Gyulai Járási Hivatal

- ÁLLÁSHIRDETÉS - A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatala KORMÁNYABLAK ÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. május 25. 17:51

Álláshirdetés - Gyulai Járási Hivatal

- ÁLLÁSHIRDETÉS - A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatala KORMÁNYABLAK ÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. május 23. 19:26

Állandó készenlét a gyermekvédelemért

Gyermekvédelmi Szakmai Konferenciát tartott a Békés Megyei Kormányhivatal május 23-án a gyermekvédelemben érintett megyei szakemberek számára.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. május 11. 15:01

Gyermekvédelmi szakmai konferencia

A Békés Megyei Kormányhivatal tisztelettel meghívja Önt a Gyermekvédelmi szakmai konferenciára. A rendezvény célja, hogy a gyermekvédelem terén partnerség alakuljon ki a megyében.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. május 18. 13:15

Újabb két értékteremtő beruházás

Megyénkben a közfoglalkoztatás keretében Vésztőn egy juh tejfeldolgozó üzem, Kaszaperen pedig egy zöldség- és gyümölcsszárító, aszaló üzem létrehozását támogatja a Belügyminisztérium, több mint 200 millió forinttal.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. május 17. 21:03

Együttműködés a vállalkozókért

Együttműködési Megállapodást kötött a Békés Megyei Kormányhivatal és a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BMKIK). A 2011-ben kötött hasonló együttműködés megújításáról és bővítetéséről szóló okmányt május 17-én írta alá a kormányhivatal főigazgatója, dr. Takács Árpád és az iparkamara elnöke, dr. Orosz Tivadar, az iparkamara küldöttgyűlésén, a Kormányhivatal épületében.