Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 22. 10:50

Egyeztetés a Békéscsabai Kistérségi Társulással

Dr. Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott részt vett a Békéscsaba és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás soron következő ülésén. Az eseményen jelen volt Szarvas Péter, Békéscsaba Város polgármestere, Ránkli Ferenc, Telekgerendás polgármestere, Szeverényi Attiláné, Csabaszabadi polgármestere, Völgyi Sándor László, Kétsoprony polgármestere, valamint Szebellédi Zoltán, Újkígyós polgármestere.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 21. 15:45

Együttműködés a munkahelyek biztonságáért

A Nemzetgazdasági Minisztérium, az „Együttműködés a munkahelyek biztonságáért” elnevezésű program keretein belül szervezte meg Partnerségi Konferenciáját a Békés Megyei Kormányhivatal Nagytermében, 2017. november 31-én.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 20. 16:04

Újabb kiemelkedő közfoglalkoztatási programok Békés megyében

A Belügyminisztérium - az előző évekhez hasonlóan - az idén is díjazásban részesítette azokat az önkormányzatokat, akik közfoglalkoztatási programjaik megvalósítása során kiemelkedő szakmai munkát végeztek.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 17. 15:10

Jegyzői értekezlet a Békés Megyei Kormányhivatalnál

A Békés Megyei Kormányhivatal 2017. november 17-én tartotta meg a megyei és települési önkormányzatok jegyzői részére a szakmai-koordinációs értekezletet.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 16. 13:20

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Igazságügyi Osztályához PÁRTFOGÓ FELÜGYELŐ munkakör betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. november 16. 13:25

Álláshirdetés - Orosházi Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályához HATÓSÁGI ÁLLATORVOS munkakör betöltésére munkatársat keres.