Békés Megyei Kormányhivatal

Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 19. 16:00

Tovább egyszerűsödik a mozgáskorlátozott parkolási igazolvány igénylése

A kormány eltökélt szándéka, hogy tovább egyszerűsítse a közigazgatást: az emberek minél kevesebb hivatalos ügyet intézzenek, és azt minél rövidebb idő alatt tehessék meg. Ennek kapcsán október 1-jétől, valamint 2020. január 1-jétől a kormány tovább egyszerűsíti a mozgáskorlátozott személyek parkolási igazolvány igénylésével kapcsolatos eljárásokat.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 18. 16:00

Megújult a Szarvasi Járási Hivatal

Az épület teljes körű felújítása ékes példája annak a fejlesztéssorozatnak, amely a szolgáltató, ügyfélbarát közigazgatás kialakítását szolgálja – mondta Takács Árpád kormánymegbízott a bruttó 600 millió forintnyi hazai forrásból felújított Szarvasi Járási Hivatal átadásán.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 17. 17:27

Átadták a kormányablakot a békéscsabai MÁV állomáson

Átadták a MÁV állomáson kialakított kormányablakot Békéscsabán. A megyei közigazgatás életében nagy esemény a mai, hiszen egy történelmi épületben nyitja meg kapuit a kormányablak – hangsúlyozta Takács Árpád kormánymegbízott.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 11. 18:01

Hetedik alkalommal rendezték meg a Békés Megyei Közfoglalkoztatási Kiállítást

A kormány elkötelezett abban, hogy minél több hátrányos helyzetű embernek munkát biztosítson, de az értékteremtő közfoglalkoztatás egy munkaerőpiaci eszköz, átmeneti megoldás – hangsúlyozta dr. Hoffmann Imre helyettes államtitkár a Békés Megyei Közfoglalkoztatási Kiállítás megnyitóján.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. szeptember 10. 17:44

Negyedik alkalommal hirdették meg a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” pályázatot

Újra pályázni lehet a „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címre, amelyet eddig 63 hazai és külhoni oktatási intézmény nyert el. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) immár negyedik alkalommal hirdeti meg a diákok fogyasztóvédelmi ismereteinek megalapozását szolgáló pályázatot, amely most a reklámelemzés kategóriájával bővült.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 10. 12:56

Álláshirdetés - Gyulai Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatal Építésügyi Osztályához ÉPÍTÉSFELÜGYELETI HATÓSÁGI FELADATOK ellátására munkatársat keres.