Békés Megyei Kormányhivatal

Gajda Róbert

Kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. október 27. 10:27

„Gyúrjunk együtt a szabályok betartásáért”

Koszorús László fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár járt Békéscsabán. A tervek szerint szorosabbra fűzik az állam és a fogyasztók, valamint a vállalkozók közötti kapcsolatot

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. október 22. 15:36

Álláshirdetés

A Békés Megyei Kormányhivatal ÉPÍTÉSFELÜGYELŐ munkakör betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. október 20. 8:28

II. Méhegészségügyi konferencia az A-B Expón

A Békés Megyei Kormányhivatal, az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság, valamint a Békés Megyei Méhész Egyesület immár második alkalommal rendezte meg a Méhegészségügyi Konferenciát, az A-B Expo Multifunkcionális Központ területén, 2014. október 18-án.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. október 17. 13:05

A „Lépj közelebb!” roadshow keretén belül, a kormányhivatal munkatársai részére szerveztek esélyegyenlőségi napot, Békéscsabán

A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége hagyományteremtő jelleggel, országos rendezvénysorozatot indított el az idei évben, amelynek célja a különböző fogyatékossággal élő embertársaink értékeikkel együtt történő megismertetése és elfogadtatása.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. október 16. 8:32

Az intelligens szakosodás alapú kutatási és innovációs stratégia kialakítása – 2. kör

Megrendezésre került az S3 stratégia kialakításának második köre. A Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia tervezésének utolsó fázisában a stratégia-tervezet visszacsatolására, véleményeztetésére került sor.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. október 2. 18:50

„Tanévkezdő” konferencia

A Békés Megyei Kormányhivatal 2014. október 1-én hagyományai és jó gyakorlatainak folytatásaként az idén is megrendezte tanévkezdő konferenciáját, melynek kiemelt témái a köznevelés 2014/2015-as tanéve előtt álló feladatai, a KLIK fenntartói teendőiben történt változások, valamint a pedagógusok minősítési rendszere volt.