Békés Megyei Kormányhivatal

Gajda Róbert

Kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. január 10. 14:56

Szervezeti változások a Békés Megyei Kormányhivatalnál

Magyarország Kormánya a közigazgatás hatékonyságának növelése érdekében 2017. január 1-jével megvalósította az államigazgatási szervezetrendszer átalakítását és a járási hivatalok megerősítését, amelynek keretében a Békés Megyei Kormányhivatal szervezeti felépítésében is változásokra került sor.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2017. január 6. 18:40

Duális képzés a Békés Megyei Kormányhivatalnál

A Békés Megyei Kormányhivatal együttműködési megállapodást kötött az Ódudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karral, amelynek értelmében 2017. év szeptemberétől 3 fő hallgató fogadására nyílik lehetőség földmérő és földrendező mérnök duális képzés keretében.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. december 29. 16:26

Pályázati felhívás Területi Közigazgatási Ösztöndíjra

Második alkalommal kerül meghirdetésre a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram (a továbbiakban: TKÖ Program). A TKÖ Program keretében a felvételt nyert ösztöndíjasok szakmai gyakorlatának időtartama 12 hónap, amelyet a fővárosi vagy egy megyei kormányhivatalnál töltenek el.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. december 29. 21:17

Álláshirdetés - Orosházi Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatal Hatósági és Gyámügyi Osztályához GYÁMÜGYI ÉS GYERMEKVÉDELMI SZAKÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. december 29. 20:55

Álláshirdetés - Gyulai Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatal Hatósági és Gyámügyi Osztályához GYÁMÜGYI SZAKÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. december 15. 22:24

Társadalombiztosítás oktatási mintaprogram indul

A Békés Megyei Kormányhivatal aktív részese kíván lenni a társadalmi felelősségvállalásnak, éppen ezért egy egyedi, innovatív és újszerű kezdeményezésben vesz részt, „A JÖVŐ BIZTONSÁGA” TB OKTATÁSI MINTAPROGRAM megvalósításában, együttműködve a Magyar Pénzügyi – Gazdasági Ellenőrök Egyesületével, illetve a Békéscsabai Médiacentrum Kft.-vel, közszolgálati médiapartnerként – mondta el Petróczki Zoltán Gábor, a Kormányhivatal főigazgatója a program beharangozó sajtótájékoztatóján.