Békés Megyei Kormányhivatal

Erdős Norbert

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 14. 14:24

Közlekedésbiztonsági nap és motoros tréning a Békés Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőségén

Idénynyitó motoros tréninget tartottak Békéscsabán, a megyei közlekedési felügyelőségen, melyhez közlekedésbiztonsági nyílt nap is párosult. Itt ingyenesen átvizsgálták a gépkocsikat, motorokat. Amennyiben a járművek megfeleltek a követelményeknek, le is vizsgáztathatták ezeket a befizetett díj ellenében. Az átvizsgálásra összesen: 34 jármű (ebből személygépkocsi:22 db, motorkerékpár 10db, pótkocsi 2 db) jelentkezett. A 34 megvizsgált járműből 19 sikeres műszaki vizsgát tett.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 10. 15:44

Honvédelmi Kötelék

Erdős Norbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott részt vett, az eredményhirdetésen díjat adott át és beszédet mondott a Honvédelmi Minisztérium által támogatott „Honvédelmi Kötelék” elnevezésű program első megyei szintű versenyén. A győztes a „Raptorok” lett.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 9. 15:18

AZ ALAPVETŐ JOGOK BIZTOSÁNAK FELHÍVÁSA BÉKÉS MEGYE POLGÁRAIHOZ

Ha úgy ítélik meg, hogy alapvető jogaikkal összefüggésben valamely hatóság, illetve közszolgáltatást végző szerv visszásságot, sérelmet okozott Önöknek, kérhetik az alapvető jogok biztosának segítségét.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 9. 9:51

Közlekedésbiztonsági nyílt nap és motoros tréning Békéscsabán

Immár hagyományos közlekedésbiztonsági nyílt napot és motoros tréninget szervez a Békés Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége április 12-én, szombaton. Erdős Norbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott a résztvevők között lesz. A program szervezője Dobókői György, a közlekedési felügyelőség vezetője.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 8. 13:44

Aranykosár a gyermekekért – jótékonysági bál Békésen

Idén tízedik alkalommal rendezték meg Békés városában az „Aranykosár a Gyermekekért” Alapítvány jótékonysági bálját. Az esemény fővédnöki tisztségét Erdős Norbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott töltötte be.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 8. 12:29

Békés megye horgász vizsga időpontjai

Békés megye horgász vizsga időpontjai