Békés Megyei Kormányhivatal

Gajda Róbert

Kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. november 28. 16:40

Konzultáció a Szupergyors Internet Program keretében megvalósuló hazai szélessáv fejlesztésekről

A Szupergyors Internet Program keretében megvalósuló hazai szélessáv fejlesztésekről szóló konzultáció került megrendezésre Békéscsabán, a Békés Megyei Kormányhivatal nagytermében 2016. november 28-án.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. november 24. 9:33

Békés megye sikere az M44

Az M44 gyorsforgalmi út Tiszakürt-Kondoros közötti, 61,4 kilométeres szakaszával kapcsolatban megyei országgyűlési képviselőkkel és polgármesterekkel közösen tartott sajtótájékoztatón történelmi pillanatként és a megye sikereként értékelte Gajda Róbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, hogy közbeszerzési eljárás keretében kiválasztásra került az említett útszakasz kivitelezője.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. november 21. 18:36

Fogyasztóvédelmi fórum

A Békés Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya egyfajta roadshow negyedik állomásaként 2016. november 15. napján előadást tartott az Orosházi Járási Hivatal illetékességi területén székhellyel, telephellyel rendelkező kereskedők részére „Amit tudni illik a szavatosság, jótállás, panaszkezelés szabályairól” címmel.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. november 14. 16:17

Álláshirdetés - Sarkadi Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Sarkadi Járási Hivatal Földhivatali Osztályához INGATLAN-NYILVÁNTARTÁSI ÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. november 14. 15:08

A munkaalapú tanulás új módszertana a felnőttképzésben

A Békés Megyei Kormányhivatal 2016. november 11-én, a „Work-based Learning in CVET” - A Munkaalapú tanulás a felnőttképzésben című projekt keretében megrendezett konferencián mutatta be azt az új, európai szinten is egyedülálló, komplex módszertant, amelynek bevezetésével és alkalmazásával megkönnyíthető a tanulás és a munka közötti átmenet.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. november 11. 10:30

Tájékoztató anyagok a madárinfluenzával kapcsolatban

Tájékoztatás a lakosság, valamint a baromfi szektorban dolgozók részére.