Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 21. 8:46

Hétfőtől életbe lépnek a már bejelentett, új védelmi intézkedések

Az országnak működnie kell, úgy, hogy közben fegyelmezetten, a szabályokat betartva védekezünk, ezért szeptember 21 - től lépnek életbe az újabb, már bejelentett védelmi intézkedések. A részleteket a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek tartalmazzák.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 17. 12:19

Békésből öt műemlék tárulkozik ki ingyenesen a látogatók előtt

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozat keretében szeptember 19-20-án Békés megyéből a gyulai evangélikus templom, a békéscsabai evangélikus nagytemplom, a Szarvasi Tessedik Sámuel Múzeum, a gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontban a Török torony, valamint a Vésztő- Mágor Történelmi Emlékhely és Csolt-Monostor Romkert nyitja meg kapuit ingyenesen a látogatók előtt.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 12. 11:01

Oktató munkájukkal is a megyéért dolgoznak

Címzetes egyetemi tanár címmel ismerte el dr. Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott és dr. Polyák Zsolt dandártábornok, Békés megye rendőrfőkapitányának munkásságát a Gál Ferenc Egyetem a szegedi Dómban megtartott péntek délutáni tanévnyitó szentmisét követően.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 10. 11:52

A civil szervezeteket tájékoztatta a Miniszterelnökség a kormányhivatalban

A civil élet, közösségi élet, a civilség sohasem öncélú, társadalmi igények állnak mögötte – hangsúlyozta Szalay-Bobrovniczky Vince Békéscsabán. A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága helyettes államtitkára kifejtette: idén 7,7 milliárd, jövőre már 9,3 milliárd forint áll a civil szervezetek rendelkezésére a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) keretein belül.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 4. 15:57

Jövőnk a gyermek – könyvbemutató a kormányhivatalban

Nincs más fontosabb kérdés, mint az, hogy egy nemzet hogyan tudja önmagát reprodukálni. Mi mindannyian egy erősödő, fejlődő magyar nemzetben, Békés megyében hiszünk és az örök isteni parancsra hallgatva a megszületendő életek oldalán állunk – hangsúlyozta a Jövőnk a gyermek című kiadvány könyvbemutatóján Takács Árpád kormánymegbízott.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 4. 8:52

Kötelező a maszkviselés a kormányablakokban

A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében a kormányhivatalok ügyfélszolgálatain az alábbi óvintézkedések betartásával történik az ügyfélfogadás: