Békés Megyei Kormányhivatal

Gajda Róbert

Kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. november 20. 20:48

Értekezlet a téli időjárás okozta rendkívüli helyzetekben esetlegesen felmerülő feladatokról

Egyeztető értekezletet tartott a Békés Megyei Védelmi Bizottság a téli időjárás okozta esetleges rendkívüli helyzetek felszámolása érdekében szükségessé váló közös feladatok koordinálásáról.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. november 20. 21:35

Befejeződött a Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály székházának felújítása

A Békés Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztálya új székházban folytatja tevékenységét, így az ügyfelek egy helyen intézhetik a hatósági ügyeiket, és vehetnek részt a szakértői vizsgálatokon.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. november 9. 14:29

Megnyílt a kormányablak Tótkomlóson

A kormány fontos célkitűzése a középszintű közigazgatás átszervezése, gyors, hatékony és ügyfélbarát közigazgatás kiépítése. Ennek a folyamatnak egyik eleme a kormányablakok kialakítása, melynek eredményeként Tótkomlóson is elkészült az integrált kormányzati ügyfélszolgálat.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. november 9. 13:57

Befejeződött a Békés Megyei Kormányhivatal központi épületének energetikai felújítása

Közel 500 millió forintból újult meg a Békés Megyei Kormányhivatal központi épülete Békéscsabán. Az átadó ünnepségen Gajda Róbert kormánymegbízott elmondta, az energetikai korszerűsítés európai uniós forrásból, illetve a Magyar Állam támogatásával valósult meg. Azt is hozzátette, hogy a korszerűsítés eredményeképpen évente mintegy 10,5 millió forintot tud a hivatal megtakarítani.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. november 3. 16:29

Közlekedésbiztonsági nyílt nap Békéscsabán

A Békés Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztálya a téli közlekedésre való felkészülés jegyében, 2015.11.14-én, szombaton 8:00-12:00-ig KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI NYÍLT NAPOT TART.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. október 29. 15:00

Ha november, akkor Pályaválasztási Vásár

A Békés Megyei Kormányhivatal 2015. november 5-6. között rendezi meg a „Hello, meló, na de melyik szakma…” elnevezésű pályaválasztási vásárt a CsabaParkban.