Békés Megyei Kormányhivatal

Gajda Róbert

Kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. április 21. 16:33

„Amit tudni illik a szavatosság, jótállás, panaszkezelés szabályairól”

A Békés Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya egyfajta roadshow első állomásaként előadást tartott „Amit tudni illik a szavatosság, jótállás, panaszkezelés szabályairól” címmel a Gyomaendrődi Járási Hivatal illetékességi területén székhellyel, telephellyel rendelkező kereskedők részére.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. április 13. 15:27

Fókuszban a társadalombiztosítás

A Békés Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály jelentős szerepvállalásával „Fókuszban a társadalombiztosítás - 2016” címmel rendeztek országos konferenciát 2016. április 6-án Budapesten, a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. április 8. 13:58

Konferencia a közbeszerzési aktualitásokról

Nagy érdeklődés mellett zajlott a „Közbeszerzési aktualitások” című szakmai konferencia a kormányhivatalban, Békéscsabán.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. április 5. 9:36

Duális képzés a Békés Megyei Kormányhivatalnál

Az idei évtől a Békés Megyei Kormányhivatal együttműködési megállapodást kötött az Ódudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karral, amelynek értelmében 2016. év szeptemberétől 3 fő hallgatót fogad földmérő és földrendező mérnök duális képzés keretében.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. április 4. 13:47

Motoros tréning kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt

A Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály évadnyitó motoros tréninget tart április 9-én.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. március 31. 22:00

Békés megyei vadászterületek határaira vonatkozó ajánlások

A Békés Megyei Kormányhivatal a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény előírásainak megfelelően a Békés megyei vadászterületek határaira vonatkozó ajánlásait közzéteszi hirdetőtábláján (Élelmiszerlánc-biztonsági és Földművelésügyi Főosztály Földművelésügyi Osztály 5600 Békéscsaba, Szabolcs u. 34. sz.) és honlapján.