Békés Megyei Kormányhivatal

Gajda Róbert

Kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. március 2. 12:57

Ügyfélfogadás szünetelése a járási földhivatalokban

Az Integrált Nemzeti Ingatlan Kataszter létrehozásával kapcsolatos informatikai átállás miatt egyes járási földhivatalok ügyfélfogadása szünetel.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. február 24. 17:01

Oklevél-kibocsátó ünnepség kormányablak ügyintézők részére

A jelenleg lezáruló szakirányú továbbképzésen 26 fő vett részt, akik a sikeres záróvizsga letételét követően, a mai napon vehették át okleveleiket.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. február 13. 10:42

Tájékoztatás internettel kapcsolatban kezdeményezett nemzeti konzultációról

A Miniszterelnökség arról tájékoztatta a Békés Megyei Kormányhivatalt, hogy dr. Deutsch Tamás, az internetről szóló nemzeti konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos úr irányításával a Nemzeti Konzultáció Titkársága nemzeti konzultációt kezdeményezett az internetről.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. február 11. 10:44

Konferencia a vidékfejlesztésről a Hotel Garában

A Füzesgyarmaton már hagyományosnak tekinthető Gazda- és vállalkozónapok keretében február 6-án, pénteken egy vidékfejlesztési konferenciára került sor. A rendezvény súlyát és jelentőségét mutatta, hogy az előadók között szerepelt dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, valamint a témában érintett Békés megyei szervezetek, hivatalok, szakigazgatási szervek vezetői, szakemberei. A Békés Megyei Kormányhivatalt az eseményen dr. Petróczki Zoltán Gábor főigazgató képviselte.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. február 4. 16:23

Hétfőtől várják az ügyfeleket az új kormányablakokban Gyulán és Orosházán

A kormány fontos célkitűzése a középszintű közigazgatás átszervezése, gyors, hatékony és ügyfélbarát közigazgatás kiépítése. Ennek a folyamatnak egyik eleme a kormányablakok kialakítása, melynek eredményeként Gyulán és Orosházán is elkészültek az integrált kormányzati ügyfélszolgálatok.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. február 4. 11:13

Ötmilliárd forintos beruházás Orosházán

Százötven új munkahely létrejöttét jelentették be Orosházán a kanadai érdekeltségű Linamar Hungary Zrt. kibővült és új gépekkel felszerelt üzemcsarnokában. Varga Mihály Kanadát hazánk fontos gazdasági partnerének nevezte, elmondta: a kelet-közép-európai régióban hazánkba áramlik a legtöbb kanadai tőke.