Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2018. február 20. 16:20

Újabb kormányhivatali épületek újultak meg

Ünnepélyes keretek között adták át a Békés Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály, az Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály illetve a Békéscsabai Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Szerdahelyi út 2. szám alatti épületeit, 2018. február 20-án.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2018. február 15. 10:00

Társadalombiztosítási Fórum a Kormányhivatalban

Társadalombiztosítási Fórumot tartottak a Békés Megyei Kormányhivatalban. A fórum sokoldalú tájékoztatást nyújtott az aktuális társadalombiztosítási és a társadalombiztosításhoz közvetlenül kapcsolódó jogszabályváltozásokról. A kifizetőhelyeket működtető foglalkoztatók képviselőin túl a Békés Megyei Kormányhivatal és Járási Hivatalainak társadalombiztosítási szakterületen dolgozó munkatársai, valamint a Magyar Államkincstár Békés Megyei Igazgatóságának képviselői is részt vettek az eseményen.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2018. február 12. 15:43

HIV/AIDS tanácsadó és a Nemzetközi Oltóhely

Tanácsadó és Nemzetközi Oltóhely a Derkovits sor 2. alatt

Békés Megyei Kormányhivatal, 2018. február 7. 16:20

A Békés Megyei Kormányhivatal, mint Szolgáltató Kormányhivatal

A fővárosi és megyei kormányhivatalok közreműködésével kerül megvalósításra a KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2016-00041 „A szolgáltató kormányhivatali és közigazgatási modell bevezetése” kiemelt projekt keretén belül a „Szolgáltató Kormányhivatal Modell bevezetése a fővárosi és megyei kormányhivatalokban” című projektelem.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2018. február 6. 16:23

Álláshirdetés

A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatal Építésügyi Osztályához ÉPÍTÉSÜGYI SZAKÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2018. február 6. 16:18

Álláshirdetés

A Békés Megyei Kormányhivatal Gyomaendrődi Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályához HATÓSÁGI ÁLLATORVOS munkakör betöltésére munkatársat keres.