Békés Megyei Kormányhivatal

Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. március 26. 9:02

Vigyázat, csalók!

Az utóbbi időszakban több Békés megyei településről is jelentették, hogy magukat nyílászáró-felújítónak kiadó csalók esetenként akár több tízezer forinttal is megkárosítanak főleg idős embereket.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. március 25. 18:25

Véradás és egészségnap a Szeghalmi Járási Hivatalban

A Szeghalmi Járási Hivatal munkatársainak mintegy fele vett részt a „Közös érték az egészség” elnevezésű Békés megyei mintaprogram keretében szervezett váradáson és egészségnapon.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. március 21. 19:53

Értékek mentén szövődött a lengyel-magyar barátság

A sok évszázados magyar-lengyel barátság példa nélküli a történelemben, egyedi jelenség. Különösen azért, mert ez a jó viszony nem érdekből, hanem értékek mentén szövődött és a szomszédos népek számára is példaértékű lehet – mondta dr. Kiss Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök Szarvason.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. március 20. 16:19

Tovább nőtt a beruházási kedv Békésben

A Békés megyei székhelyű gazdasági szervezetek tavaly 93 milliárd forint értékű új beruházást valósítottak meg, összehasonlító áron 17 százalékkal többet, mint egy évvel korábban. A megye gazdasági szereplőinek további erősítése, a foglalkoztatás növelése, valamint az információáramlás elősegítése érdekében együttműködési megállapodást kötött a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével (VOSZ) a Békés Megyei Kormányhivatal.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. március 20. 8:23

Már lehet jelentkezni az Útravaló Ösztöndíjprogramra

Pedagógusok és tanulók jelentkezését várják az „Útravaló Ösztöndíjprogram” két alprogramjában: az „Út a középiskolába” vagy az „Út az érettségihez” alprogramokban a 2018/2019. tanév II. félévére.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. március 19. 10:26

Újabb 5 milliárd forint támogatás a kis- és középvállalkozások munkahelyteremtésére

Ötmilliárd forintból ismét pályázatot hirdet a Pénzügyminisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására – jelentette be Varga Mihály az MTI-nek. A pénzügyminiszter elmondta, a mától induló pályázat révén 250 vállalkozásnál mintegy 1500 új munkahely jöhet létre Magyarországon.