Békés Megyei Kormányhivatal

Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. április 17. 17:00

Kiemelt cél, hogy a magyar gazdák erősek legyenek

Magyarország nem létezhet agrárgazdaság nélkül, éppen ezért a kormány nem engedheti meg, hogy Brüsszel ne legyen tekintettel a magyar gazdatársadalom érdekeire. A mezőgazdaság versenyképessége érdekében elengedhetetlen a mezőgazdaság hazai és uniós támogatása, ezek a közösségi források nem ajándékok, hanem megilletik Magyarországot – hangsúlyozta Tuzson Bence az ország első integrált hatósági és agrárigazgatási központja, a mezőhegyesi Kantár épület ünnepélyes átadó ünnepségén.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. április 15. 16:36

Aszálykár, kárenyhítés– segít a kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal minden lehetséges eszközzel segíteni kíván az utóbbi időszak csapadékszegény időjárása miatt kárt szenvedett gazdálkodóknak – mondta el Takács Árpád kormánymegbízott.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. április 12. 15:09

A kormány megvédi a gazdák érdekeit

Sorsdöntő pillanat előtt állunk. Magyarország nem tudja elfogadni a Közös Agrárpolitika (KAP) forrásainak csökkentését, mivel ezzel végső soron az élelmiszerárak emelkedését, a választék szűkülését vagy a minőség romlását kockáztatnák. A kormány megvédi a gazdák érdekeit, ezért is hatalmas a tétje a küszöbön álló EP választásnak – hangsúlyozta Győrffy Balázs Szarvason.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. április 12. 11:54

Ajánlattételi felhívás - parlagfű elleni közérdekű védekezés

A Békés Megyei Kormányhivatal azon vállalkozók (egyéni vállalkozó, őstermelő, családi gazdálkodó, gazdasági társaság, egyéb szervezetek) jelentkezését várja, akik el tudják látni a parlagfű elleni, hatóság által elrendelt közérdekű védekezési feladatokat, vállalkozási szerződés alapján, az idei évben.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. április 11. 16:21

A versenyképesség feltétele a megfelelő logisztika

Csak azok a cégek tudnak versenyképesek maradni, amelyek megfelelő logisztikával rendelkeznek – hangsúlyozta a dr. Futó Zoltán egyetemi docens, a Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kar dékánja az „5. Logisztika a Dél-Alföldön” elnevezéssel megrendezett tudományos konferencián, Szarvason.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. április 9. 15:00

A Szolgáltató Kormányhivatali Modell Békés megyében

Kormánymegbízotti felkérés ügyfeleink felé a Szolgáltató Kormányhivatali Modell visszamérési fázisában.