Békés Megyei Kormányhivatal

Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2018. október 10. 16:31

Nem fontosra, a legfontosabbra szövetkezett a kormányhivatal a Magyar Vöröskereszttel

A legfontosabb, az emberi élet védelme érdekében fogott kezet, s parafálta együttműködését a Békés Megyei Kormányhivatal a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetével. Tették mindezt – stílszerűen – a természeti katasztrófák elleni védekezés világnapján, hiszen az ENSZ 1987 évi határozata alapján minden esztendő októberének második szerdája bolygónk sérülékenységére, az érte viselt felelősségre figyelmezteti az emberiséget.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2018. október 9. 18:00

Történelmi pillanat: egy asztalnál három kamara és a kormányhivatal, építészeti életmű díjas Kmetykó János

A Békés Megyei Kormányhivatal a Békés Megyei Építész Kamarával, a Békés Megyei Mérnöki Kamarával, valamint a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával karöltve rendezett az építésügyi hatósági engedélyezési eljárások, illetve az építésfelügyeleti hatósági ellenőrzések során tapasztalt hiányosságok témakörét taglaló szakmai képzést. A kormányhivatal Derkovits sori földszinti nagytermében megrendezett képzés nyitányaként adták át a Békés Megyei Építész Kamara 2018-as építészeti életmű díját, az idei kitüntetett Kmetykó János építész.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2018. október 5. 12:38

Álláshirdetés - Békés Megyei Kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal HATÓSÁGI ÁLLATORVOS munkakör betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2018. október 3. 16:45

Megyeszerte legyen közös érték az egészség!

A fenti gondolat jegyében invitálta egészségfejlesztéssel kapcsolatos konferenciára Békés megye településvezetőit a Békés Megyei Kormányhivatal, amely a Közös Érték az Egészség elnevezésű mintaprogram részeként első ízben szólította meg közvetlen módon a megye településeit. A szerda délelőtti eseményen az önkormányzatokkal való jövőbeni jó együttműködésben bízva dr. Krizsán Anett igazgató köszöntötte a megjelenteket.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2018. október 2. 15:22

Ingyenes képzések indulnak a foglalkoztatottság növelésére

Elindult az „Aktívan a tudásért” EFOP 3.7.1 kiemelt projekt

Békés Megyei Kormányhivatal, 2018. szeptember 28. 21:00

Honvédelmi Haditorna immáron tizenhetedszer Békés megyében

Verőfényes őszi napsütésben küzdhetett a legkiválóbbaknak járó elismerésekért a XVII. Honvédelmi Haditorna Békés megyei döntőjén a megméretést vállaló 29 középiskolás, illetve 17 általános iskola felső tagozatos csapat pénteken, a békéscsabai repülőtéren. A középiskolások mezőnyében – tavalyi győzelme után – repetázott a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium: Avramucz Dániel, Szántó Simon, Ancsin Zsolt, Csontó Dániel alkotta AGK47 „fedőnevű” csapata, így megyénket ők képviselik jövő tavasszal a Honvédelmi Haditorna országos döntőjén.