Békés Megyei Kormányhivatal

Erdős Norbert

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 24. 13:37

Nagy állatvédős buli

Állatvédők rendezvénye lesz a Békés Megyei Kormányhivatal AB Expo Multifunkcionális Rendezvényközpontjában. A fővédnök Erdős Norbert kormánymegbízott.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 22. 14:11

Ünnepélyes eskütétel a Békés Megyei Kormányhivatalban

Korábban letett esküjüket ünnepélyes formában a Békés Megyei Kormányhivatal vezetői előtt tették le a kormánytisztviselők.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 18. 13:21

Ülésezett a Békés Megyei Államigazgatási Kollégium

A MÁK soros ülésének résztvevői Békés megye közigazgatásának aktuális kérdéseiről cseréltek eszmét, illetve hallgattak meg előadásokat. Az ülést Erdős Norbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, a MÁK elnöke vezette.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 18. 9:55

Húsvéti üdvözlet

Erdős Norbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott húsvéti üdvözletét olvashatják itt. Áldott Húsvéti Ünnepet mindenkinek!

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 14. 14:24

Közlekedésbiztonsági nap és motoros tréning a Békés Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőségén

Idénynyitó motoros tréninget tartottak Békéscsabán, a megyei közlekedési felügyelőségen, melyhez közlekedésbiztonsági nyílt nap is párosult. Itt ingyenesen átvizsgálták a gépkocsikat, motorokat. Amennyiben a járművek megfeleltek a követelményeknek, le is vizsgáztathatták ezeket a befizetett díj ellenében. Az átvizsgálásra összesen: 34 jármű (ebből személygépkocsi:22 db, motorkerékpár 10db, pótkocsi 2 db) jelentkezett. A 34 megvizsgált járműből 19 sikeres műszaki vizsgát tett.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 10. 15:44

Honvédelmi Kötelék

Erdős Norbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott részt vett, az eredményhirdetésen díjat adott át és beszédet mondott a Honvédelmi Minisztérium által támogatott „Honvédelmi Kötelék” elnevezésű program első megyei szintű versenyén. A győztes a „Raptorok” lett.