Békés Megyei Kormányhivatal

Gajda Róbert

Kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. május 27. 13:58

Tájékoztató a 2016. évi határszemléről

A Békés Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztályának tájékoztatása a 2016 évi határszemléről: a Földművelésügyi Minisztérium elrendelte az évente szokásos határszemlét. A határszemle a megye erdő nélküli termőterületének 10 százalékára terjed ki. A határszemle során az ingatlanügyi hatóság elsődlegesen a termőföld védelméről szóló törvényben foglalt kötelezettségek teljesítését ellenőrzi.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. május 25. 14:57

Álláshirdetés - Gyulai Járási Hivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatala ÉPÍTÉSÜGYI SZAKÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. május 12. 13:58

Közlekedési Kultúra Napja

A Békés Megyei Kormányhivatal, a Békés Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Közlekedéstudományi Egyesület Békés Megyei Területi Szervezete alapító tagjai a Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozatnak. Ebben az évben ismét közösen szervezték meg a Szarvasi Járási Hivatal hatékony segítségével Szarvason, a Járási Hivatal nagytermében az idősebb korosztály, a „szépkorúak” közlekedésbiztonságának speciális kérdései című rendezvényt.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. május 6. 11:10

Konferencia „A vállalati szektorhoz kapcsolódó bürokrácia csökkentési program kidolgozására”

A Miniszterelnökség, a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége közös szervezésében útjára indult országos konferenciasorozat Békés megyei állomásának a Békés Megyei Kormányhivatal központi épülete adott otthont.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. április 21. 16:33

„Amit tudni illik a szavatosság, jótállás, panaszkezelés szabályairól”

A Békés Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya egyfajta roadshow első állomásaként előadást tartott „Amit tudni illik a szavatosság, jótállás, panaszkezelés szabályairól” címmel a Gyomaendrődi Járási Hivatal illetékességi területén székhellyel, telephellyel rendelkező kereskedők részére.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. április 13. 15:27

Fókuszban a társadalombiztosítás

A Békés Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály jelentős szerepvállalásával „Fókuszban a társadalombiztosítás - 2016” címmel rendeztek országos konferenciát 2016. április 6-án Budapesten, a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán.