Békés Megyei Kormányhivatal

Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. március 20. 16:19

Tovább nőtt a beruházási kedv Békésben

A Békés megyei székhelyű gazdasági szervezetek tavaly 93 milliárd forint értékű új beruházást valósítottak meg, összehasonlító áron 17 százalékkal többet, mint egy évvel korábban. A megye gazdasági szereplőinek további erősítése, a foglalkoztatás növelése, valamint az információáramlás elősegítése érdekében együttműködési megállapodást kötött a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségével (VOSZ) a Békés Megyei Kormányhivatal.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. március 20. 8:23

Már lehet jelentkezni az Útravaló Ösztöndíjprogramra

Pedagógusok és tanulók jelentkezését várják az „Útravaló Ösztöndíjprogram” két alprogramjában: az „Út a középiskolába” vagy az „Út az érettségihez” alprogramokban a 2018/2019. tanév II. félévére.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. március 19. 10:26

Újabb 5 milliárd forint támogatás a kis- és középvállalkozások munkahelyteremtésére

Ötmilliárd forintból ismét pályázatot hirdet a Pénzügyminisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására – jelentette be Varga Mihály az MTI-nek. A pénzügyminiszter elmondta, a mától induló pályázat révén 250 vállalkozásnál mintegy 1500 új munkahely jöhet létre Magyarországon.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. március 19. 15:56

Támogatás a vállalkozóvá váláshoz

Az álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás igénybevételére hirdet pályázatot a Békés Megyei Kormányhivatal. A pályázatok benyújtásának határideje 2019. április 30.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. március 13. 16:18

Miniszteri elismerést kapott a Gyomaendrődi Járási Hivatal vezetője

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter – dr. Takács Árpád kormánymegbízott javaslatára – nemzeti ünnepünk alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott dr. Pacsika Györgynek. A Gyomaendrődi Járási Hivatal vezetője az elismerő oklevelet szerdán a Várkert Bazárban megrendezett ünnepségen vette át.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. március 12. 14:28

Újságírókat díjaztak Békésben

A magyar sajtó napja alkalmából Papp Gábor újságíró, szerkesztő (Békés Megyei Hírlap), illetve Such Tamás fotós, újságíró (hir6.hu) vehetett át elismerést.