Békés Megyei Kormányhivatal

dr. Takács Árpád

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. november 6. 14:13

A jövő hét végén a patikákban az oltóanyag

A 60 év felettiek számára már térítésmentesen elérhető 1,3 millió adag influenza elleni oltóanyag – jelentette be Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. október 31. 17:30

Békéscsabán ismertette Benkő Tibor miniszter a Zrínyi 2026 programot

A legnagyobb érték a béke és a biztonság, illetve ennek megőrzése – hangsúlyozta Benkő Tibor. A miniszter hozzátette: a Zrínyi 2026 az elmúlt 25 év legnagyobb, legkomplexebb és legátfogóbb honvédelmi programja. A tárcavezető – Takács Árpád kormánymegbízott meghívására – a Békés Megyei Védelmi Bizottság és a Békés Megyei Államigazgatási Kollégium összevont ülésén ismertette a program részleteit.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. október 24. 15:01

Ügyfélfogadási szünet a földhivatalban

Október 25-én (pénteken) és október 31-én (csütörtökön) áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás az Orosházi Járási Hivatal Földhivatali Osztályán.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. október 22. 12:00

Honvédelmi kitüntetést kapott dr. Smiri Sándor hivatalvezető helyettes

Nemzeti ünnepünk alkalmából Benkő Tibor honvédelmi miniszter – Takács Árpád kormánymegbízott javaslatára – a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát adományozta dr. Smiri Sándornak, a Gyomaendrődi Járási Hivatal hivatalvezető helyettesének.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. október 17. 17:20

Érzékenyítő kulturális programsorozat indult útjára a kormányhivatalban

Mindenki ugyanúgy más! elnevezéssel érzékenyítő kulturális programsorozat indult útjára csütörtökön a Mezőkovácsházai Járási Hivatalban. A rendezvény legfontosabb célja a fogyatékos gyermekek, embertársaink elfogadásának segítése. A Nemes András Bence autista kishős által készített hajómaketteket, illetve a „Nézd csak, ugyanolyan vagyok!” című rajzkiállításra érkezett alkotásokat tekinthetik meg december közepéig a hivatalba érkező ügyfelek.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. október 14. 10:08

Meghirdették a Munkásszállások kialakítása elnevezésű programot

2019. október 10. napjával ismételten meghirdették a „Munkásszállások kialakítása” központi munkaerőpiaci programot.