Békés Megyei Kormányhivatal

Gajda Róbert

Kormánymegbízott

Vezető hírek

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. június 29. 16:53

Tájékoztató a parlagfű elleni védekezésről

A Békés Megyei Kormányhivatal ezúton tisztelettel felhívja a termőföld tulajdonosok és földhasználók figyelmét, hogy az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló 2008. évi XLVI. törvény alapján „a földhasználó köteles az adott év június 30. napjáig az ingatlanon a parlagfű virágbimbó kialakulását megakadályozni és ezt az állapotot a vegetáció végéig folyamatosan fenntartani.”

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. június 24. 14:12

„Nyári diákmunka” Békés megyében

A Nemzetgazdasági Minisztérium a fővárosi/megyei kormányhivatalok és a járási hivatalok megvalósításával „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerő-piaci programot indít, melyről Gajda Róbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, és dr. Nagy Ágnes, a Foglalkoztatási Főosztály vezetője tartott sajtótájékoztatót.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. június 23. 22:03

Álláshirdetés

Békéscsabai Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályához JÁRÁSI FŐÁLLATORVOS (vezető beosztás) munkakör betöltésére munkatársat keres.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. június 22. 9:17

Felhívás

A Békés Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztálya, táppénz-felülvéleményező főorvosi munkára háziorvosok, orvosok jelentkezését várja.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. június 8. 11:22

Új kormányablak Mezőkovácsházán is!

A kormány fontos célkitűzése a középszintű közigazgatás átszervezése, gyors, hatékony, és ügyfélbarát közigazgatás kiépítése. Ennek a folyamatnak egyik eleme a kormányablakok kialakítása, melynek eredményeként Mezőkovácsházán is elkészült az integrált kormányzati ügyfélszolgálat.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. május 28. 12:55

Új helyen a Népegészségügyi Főosztály!

A Békés Megyei Kormányhivatal tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy a Népegészségügyi Főosztálya (korábbi Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv) tevékenységét 2015. június 1-jétől (hétfő) új helyen látja el.