Az idei évtől Baranyában újabb öt kormányablakban nyílik NAV-ügyfélszolgálat. 2018. január 3-ától Pécsváradon, Sellyén, Szentlőrincen, Sásdon és Bólyban is lehetősége lesz a megyében élőknek, hogy a Kormányhivatal kormányablakaiban intézzék adóügyeiket.

Az új ügyfélszolgálatokkal együtt immár kilenc kormányablakban oldják meg az adózó állampolgárok széles körű kiszolgálását. 2017-ben négy baranyai kormányablakban vált lehetővé az adóügyek intézése: Komlón, Mohácson, Siklóson és Szigetváron. Az idei évtől pedig további öt kormányablakban – Pécsváradon, Sellyén, Szentlőrincen, Sásdon és Bólyban – lesznek elérhetők a NAV szolgáltatásai.

Az említett kormányablakokban az ügyfelek a NAV-nál megszokott lehetőségeket vehetik igénybe, és összesen 89 adóügytípus kapcsán intézkedhetnek. Így például az igazolások kiadásával, az adókártyával, az egészségügyi szolgáltatási járulékkal, a folyószámlával és ügyfélkapuval kapcsolatos ügyeiket rendezhetik el, valamint a bevallások, beadványok benyújtására és javítására is lehetőségük van.

Az új NAV-ügyfélszolgálatok ügyfélfogadási rendjét az alábbi táblázat tartalmazza:

(Baranya Megyei Kormányhivatal)