Március15-e alkalmából vehettek át elismerő okleveleket és kitüntetéseket a Baranya Megyei Kormányhivatal munkatársai. A Várkert Bazárban Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, a Vajdahunyadvárban Dr. Nagy István agrárminiszter adta át az elismeréseket.

– Magyarország akkor és attól megy előre, ha sokan végzik el lelkiismeretesen a saját munkájukat – mondta az ünnepségen Gulyás Gergely miniszter. Ünnepi beszédében köszönetet mondott azokért a nagyszerű teljesítményekért, amelyeket a díjazottak tesznek hozzá szűkebb szakmájuk, hivatásuk gyakorlásával az emberek életéhez.

Dr. Mihálovics Ildikó gyermekvédelmi és gyámügyi ügyintéző

A Baranya Megyei Kormányhivatal munkatársai közül dr. Mihálovics Ildikó gyermekvédelmi és gyámügyi szakügyintéző, Kaufmann Eszter Tünde koordinációs referens és Elek Ágnes Viktória revizor vehettek át Gulyás Gergely minisztertől miniszteri elismerő oklevelet. Dr. Nagy István agárminiszter Miszlang Lajost Életfa Emlékplakett Bronz fokozata kitüntetésben, Kiss Attila és Kiss Tamás fertőtlenítő mestereket miniszteri elismerő oklevél kitüntetésben részesítette.

Munkájukhoz, a hivatásukban elért kiemelkedő eredményekhez dr. Horváth Zoltán kormánymegbízott is gratulált.

Kaufmann Eszter Tünde koordinációs referens

Elek Ágnes Viktória revizor

Kiss Attila fertőtlenítő mester

Kiss Tamás fertőtlenítő mester

(Baranya Megyei Kormányhivatal)