A kormányablakokban 2018. április 6. és 8. között reggel 7 órától este 19 óráig intézhető a választásokkal összefüggésben a személyazonosságot igazoló okmányok megújítása, kiváltása, cseréje és pótlása.

A kormányablakok és az okmányirodák 2018. április 6-án, 7-én és 8-án (péntektől vasárnapig) meghosszabbított nyitvatartási idővel, reggel 7 órától este 19 óráig állnak az ügyfelek rendelkezésére. A meghosszabbított nyitvatartási időben – kizárólag a választásokkal összefüggésben – az ideiglenes személyi azonosító igazolvány kiállítására (amennyiben az ügyfél más személyazonosításra alkalmas okmánnyal nem rendelkezik), valamint a lakcímkártya pótlására, továbbá a lejárt érvényességű, személyazonosításra szolgáló és szavazásra jogosító személyazonosító igazolvány, útlevél, vezetői engedély helyett korábban igényelt és már elkészült okmányok kiadására lesz lehetőség.

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy Baranya megyében a fenti meghosszabbított nyitvatartási rend a Pécsett, a Kossuth Lajos téren található kormányablakra nem vonatkozik – tekintettel arra, hogy ebben az épületben szavazó helyiség is működik –, így ez a kormányablak nem tud ügyfeleket fogadni 2018. április 7-8-án.

(Baranya Megyei Kormányhivatal)