Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléke előtt tisztelgő nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából állami kitüntetéseket és Miniszteri Elismerő Okleveleket adott át. Az idei évi kitüntettek között a Baranya Megyei Kormányhivatal három munkatársa is ott lehetett.

Műemlékvédelemért – Forster Gyula-díjat kapott az évtizedek óta töretlen lelkesedéssel végzett műemléki felügyelői munkájáért és példamutató erkölcsi hozzáállásáért, a műemlékvédelmi szakma legmagasabb színvonalú elméleti és gyakorlati műveléséért, oktatói és konzultációs tevékenységéért Czeglédyné Levárdy Henriette építészmérnök, műemlékvédelmi szakmérnök, a Baranya Megyei Kormányhivatal Pécsi járási Hivatalának munkatársa.

Czeglédyné Levárdy Henriette a Műemlékvédelemért - Forster Gyula-díjat vehette át. Forrás: www.epiteszforum.hu

Miniszteri Elismerő Oklevelet vehettek át Kovácsné dr. Molnár Eszter Zsuzsanna és Régerné Szabó Katalin gyermekvédelmi és gyámügyi szakügyintézők a gyermekvédelem és gyámügyi igazgatás területén végzett közel 20 éves kimagasló szakmai színvonalú és példaértékű munkájuk elismeréseként.

A kitüntetett kollégáknak gratulálunk!

(Baranya Megyei Kormányhivatal)