A „Területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” elnevezésű projekt keretében a kormányablak-ügyintézői képzés harmadik üteme zárult le idén januárban. A programnak köszönhetően ezúttal az országból 354, ezen belül Baranyából 20 fő szerzett oklevelet. Az ünnepélyes oklevélátadásra 2018. február 20-án Veszprémben került sor.

 

 

A Veszprém Megyei Kormányhivatalban tartott 2018. február 20-i ünnepségen hat megyéből 96 kolléga vette át a képzést igazoló dokumentumot. A Baranya Megyei kormányhivatalból ezúttal húszan zárták sikeresen tanulmányaikat, nekik dr. Horváth Zoltán, a Baranya Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja személyesen gratulált.

Az ünnepélyes oklevélátadó baranyai résztvevői

A közigazgatás hatékony működéséhez elengedhetetlen az ott dolgozók folyamatos képzése, a szolgáltatói szemlélet erősítése, az intézményi és személyi feltétek javítása. Ennek megfelelően a kormányablak ügyintézői képzés elsődleges célja, hogy a kormányablakban dolgozók naprakész tudásanyaggal rendelkezzenek és alkalmazkodni tudjanak a változó jogszabályi környezethez, és ezáltal meg tudjanak felelni az ügyfelek elvárásainak.

(Baranya Megyei Kormányhivatal)