Képzéssel segítik a kormányablakokban dolgozó munkatársak felkészülését a gyors, pontos és szakszerű ügyintézésre. Ezúttal Kaposváron vehették át az ügyfélszolgálati tanulmányok elvégzését igazoló oklevelüket a dél-dunántúli három megye kormányhivatalának állami tisztviselői.

 

Ma már több mint 1500 féle ügykörben kell eljárniuk azoknak az ügyintézőknek, akik az egyablakos ügyintézési rendszerben, a kormányablakokban dolgoznak. A feladat alapos technikai és szakmai felkészültséget kíván. A munkatársak képzése a Veszprém Megyei Kormányhivatal és a Miniszterelnökség konzorciuma által megvalósuló KÖFOP-2.1.3-VEKOP-15-2016-00002 „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” című kiemelt projekt keretében zajlik.


Az augusztusi kaposvári oklevélátadó ünnepségen Palich Etelka, a Miniszterelnökség területi közigazgatás irányításáért felelős helyettes államtitkára is köszöntötte a képzést sikeresen elvégzőket, köztük 22 baranyai kollégát. A hallgatóknak Müllerné dr. Juhos Bernadett, a Baranya Megyei Kormányhivatal főigazgatója, dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és dr. Tarnai Nikoletta, a Tolna Megyei Kormányhivatal igazgatója is gratulált.

 

 

(Baranya Megyei Kormányhivatal)