Baranya Megyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 16. 15:34

Rejtett műemlékek nyomában

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozat keretében Baranya megyében is számos különleges műemlék és izgalmas, ingyenes kísérő program várja az érdeklődőket 2020. szeptember 19. és 20. között.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 31. 16:10

Új helyen fogadják a megváltozott munkaképességű ügyfeleket

A Baranya Megyei Kormányhivatal felhívja a megváltozott munkaképességű ügyfelei figyelmét, hogy 2020. szeptember 1. napjától kezdődően a foglalkozási rehabilitációs ügyintézés helye és ideje megváltozik.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 26. 13:59

Miniszteri elismerés munkatársunknak

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Miniszterelnökség augusztus 20-ai ünnepségén állami kitüntetéseket és miniszteri elismeréseket adott át. Az eseményen a Baranya Megyei Kormányhivatal munkatársa, dr. Tamás Mihály Andrásné magas színvonalú szakmai tevékenységéért miniszteri elismerő oklevelet vehetett át.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 12. 16:01

Fontos a parlagfű elleni védekezés

A parlagfű hazánk leggyakoribb gyomnövénye, amelynek virágpora több allergiás megbetegedés kiváltója, mint az összes többi allergén növényé együttvéve. Az allergiaszezon közeledtével a parlagfű irtására vonatkozó előírásokat még komolyabban kell venni.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 6. 16:40

Sikeres volt Baranyában az autóbuszos szűrőprogram

Nemzeti Népegészségügyi Központ és a Baranya Megyei Kormányhivatal közös szervezésében ingyenes egészségügyi szűréseken vehetett részt a lakosság Drávaiványi és Piskó településeken.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. augusztus 3. 13:47

Önkormányzati főépítészi vizsga

Baranya Megyei Kormányhivatal Állami Főépítésze és a Fejér Megyei Kormányhivatal Állami Főépítésze összevont főépítészi vizsgát tart a 2020.09.08. napján Pécsett.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. július 30. 0:00

Ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokon vehetnek részt a baranyaiak

A Nemzeti Népegészségügyi Központ és a Baranya Megyei Kormányhivatal közös szervezésében ingyenes egészségügyi szűréseken vehetnek részt a Baranya megyében élők 2020. augusztus 4-én Drávaiványiban, 5-én és 6-án pedig Piskón.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. július 29. 16:06

Gratuláció az Egészségtudományi Kar végzős hallgatóinak!

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának frissen avatott egészségtudományi, sporttudományi, társadalomtudományi és szociális szakembereit köszöntötte a nyári oklevélátadó ceremónián Baranya megye kormánymegbízottja a megyeszékhely történelmi belvárosában, a Széchenyi téren.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. július 28. 12:38

Fogyasztóbarát strandok várják a hűsölni vágyókat

A Baranya Megyei Kormányhivatal a nyári időszakban kiemelt figyelmet fordít a medencés és a természetes fürdők ellenőrzésére. A megyében található strandokat elsősorban közegészségügyi, fogyasztóvédelmi és élelmiszerlánc-biztonsági szempontok alapján vizsgálják a hivatal munkatársai. A vízminták alapján a megye összes érintett strandja fürdőzésre alkalmas.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. július 27. 8:22

Másfél milliárd forintos fejlesztésből újul meg a szigetvári vár

Megújult várkerttel, várfalsétánnyal és különleges, interaktív kiállítással is várja a látogatókat a szigetvári vár 2022. második felében, a mintegy másfél milliárd forintos turisztikai fejlesztés alapkövét pénteken tették le a beruházás helyszínén.