Baranya Megyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 11. 17:02

Modern munkásszállás épül Pécsett

Munkásszállás létrehozására nyert közel 370 millió forintos támogatást Baranya megyeszékhelye a Pénzügyminisztérium munkaerőpiaci programja keretében.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 9. 13:13

Bányásznapi elismerést kapott a Baranya Megyei Kormányhivatal munkatársa

Miniszteri elismerésben részesült Kovács István, a Baranya Megyei Kormányhivatal munkatársa a 69. Országos Bányásznap központi ünnepségén.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 2. 15:47

Megtartották a Baranya megyei szakmai tanévnyitó konferenciát

Az Oktatási Hivatal az EMMI-vel, és a Klebelsberg Központtal közös országjáró konferenciasorozat keretében megyei tanévnyitó szakmai napot tartott Pécsett augusztus 30-án. Az eseményen az óvodák, iskolák vezetői, a köznevelési intézmények fenntartói, a Pécsi Tudományegyetem, Pécs Megyei Jogú Város és a Baranya Megyei Kormányhivatal képviselői vettek részt.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. szeptember 2. 9:42

Új orvosi rendelőt adtak át Ócsárdon

A védőnői szolgálatnak is helyet adó, modern orvosi rendelőt közfoglalkoztatási pályázat segítségével építette meg a település. A beruházás anyag- és bérköltségeit a kormány 43 millió forinttal támogatta, ezt az összeget Ócsárd község önkormányzata további három millió forinttal egészítette ki.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 28. 16:43

Új tájékoztató füzetek segítik a fogyasztókat

Újabb két kiadvánnyal segíti a fogyasztók tájékoztatását a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH). A most megjelentetett füzetek a közműszolgáltatás ki- és visszakapcsolásának szabályaira, valamint a társasházakra vonatkozó legfontosabb tudnivalókat foglalják össze e témában.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 23. 10:37

Tűzoltótábort támogat a Baranya Megyei Kormányhivatal

Immár negyedik alkalommal szervez tűzoltótábort gyermekeknek a Szent Flórián Önkéntes és Ifjúsági Tűzoltó Egyesület a siklósi katasztrófavédelmi kirendeltséggel, a honvédséggel, a rendőrséggel és a mentőállomással együttműködve.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 23. 10:31

Vidékfejlesztési pályázat keretében újult meg a szebényi templom

Szent István ünnepén vehette birtokba a lakosság a megszépült szebényi templomot.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 23. 9:35

Szent István-napi aratóünnep Sombereken

A Szent István-napi aratási rendezvényen Müllerné dr. Juhos Bernadett, a Baranya Megyei Kormányhivatal főigazgatója mondott beszédet.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 22. 15:08

Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az őszi érettségi vizsgákra

Akinek nem sikerült elég pontot szereznie a tavaszi érettségi időszakban, az most javíthat, esetleg több pontot érő, szintemelő vizsgát tehet. A 2019/2020. tanév október-november hónapjában esedékes közép- és emelt szintű érettségi vizsgákra 2019. szeptember 5. napjáig lehet jelentkezni.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 5. 16:37

Az Erdélyi Magyar Gazdák Egyesületének Szövetsége kapta a kormányhivatal különdíját

Immár 26. alkalommal vehettek részt kiállítók és látogatók Baranya megye legrangosabb mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállításán és vásárán. A hétvégén zajlott Szentlőrinci Gazdanapokon a Baranya Megyei Kormányhivatal különdíját az Erdélyi Magyar Gazdák Egyesületeinek Szövetsége (EMGESZ) kapta.