Baranya Megyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. május 13. 15:00

Rendkívüli nyitvatartás lesz az EP-választás hétvégéjén a kormányablakokban

Fontosnak tartjuk, hogy május 26-án minden magyar állampolgár élhessen szavazati jogával és ehhez minden technikai feltételt biztosítani kívánunk.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. május 21. 8:53

Tuzson: nagy a felelősségünk a kulturális értékek megmentésében

Az épített környezet egy korszak lenyomata, ezért nagy a felelősségünk a kulturális értékek megmentése, új funkciókkal megtöltése során, illetve abban, hogy "mit és hogyan építünk" - hangoztatta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára hétfőn Pécsen.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. május 10. 14:02

Jegyzői értekezlet

Szakmai értekezletet tartott a megye jegyzői részére 2019. május 7-én a Baranya Megyei Kormányhivatal. A rendezvény kiemelt témái között szerepelt az európai parlamenti választás és az elektronikus ügyintézés.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. május 7. 15:23

Közérdekű munkát végzők szépítik a belvárost

Évente 20-30 ezer munkaórányi feladatot látnak el Pécs belvárosában közérdekű munka keretében azok, akiket erre ítélt a bíróság, vagy szabálysértési pénzbüntetésüket e módon kívánják kiváltani. A közérdekű munkát végzőket a szakterületen szervezési és ellenőrzési feladatokat is ellátó Baranya Megyei Kormányhivatal közvetíti ki. A téma kapcsán május 7-én tartottak sajtótájékoztatót a város főterén.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. május 3. 0:00

Munkabalesetet szenvedett emberekre emlékeznek Pécsett


Emléktáblát helyeztek a Baranya Megyei Kormányhivatal Király utcai épületére a munkabalesetben elhunyt és megsérült emberek tiszteletére.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2019. április 30. 16:16

Elkészült a 2019. évi képzési jegyzék

A Baranya Megyei Kormányhivatal képzési ajánlattételi eljárásának eredményeként, a helyi munkaerőpiaci igények figyelembe vételével elkészült a felnőtt képzést folytató intézmények 2019. évi képzési jegyzéke.