Baranya Megyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 22. 13:22

Gyakorlat a lakosság ellátása érdekében

A Baranya Megyei Védelmi Bizottság – 2016. évi feladat- és pénzügyi tervének megfelelően – gazdaságmozgósítási és lakosság-ellátási törzsgyakorlatot tartott 2016. szeptember 12-én.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 6. 13:40

Álláspályázat: hatósági (vágóhídi) állatorvos

A Baranya Megyei Kormányhivatal pályázatot hirdet a Kormányhivatal Mohácsi Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályán hatósági (vágóhídi) állatorvos munkakör betöltésére.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 6. 13:37

Elismerés a pártfogó felügyelőknek

A Pártfogás Napja alkalmából a Baranya Megyei Kormányhivatalban dr. Jászberényi Gábor főigazgató és Müllerné dr. Juhos Bernadett igazgató fejezte ki elismerését és köszönetét a bűnelkövetők közösségi jóvátételét segítő pártfogó felügyelőknek.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 5. 15:01

Támogatás a vállalkozóvá váláshoz

A Baranya Megyei Kormányhivatal 2016 áprilisában pályázatot hirdetett az álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás igénybevételére. A nyertes pályázókkal a hatósági szerződések megkötésére ünnepélyes keretek között került sor 2016. szeptember 5-én a Kormányhivatal dísztermében.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. szeptember 1. 10:48

A mohácsi ütközetre emlékeztek

A mohácsi csata nemzetünk történetének egyik legjelentősebb fordulópontja. A Magyar Királyság és az Oszmán Birodalom között lezajlott ütközet 490 éve történt. Erről háromnapos rendezvénysorozattal emlékeztek meg Mohácson augusztus végén.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. augusztus 30. 14:25

Magas a levegő pollenterheltsége

A legrosszabb helyzetben azok vannak, akik a parlagfűre allergiásak, hiszen ennek a pollenkoncentrációja folyamatosan emelkedik, a múlt héten szinte minden nap elérte a kellemetlen tüneteket okozó nagyon magas szintet.