Baranya Megyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. október 6. 12:58

A bűnmegelőzést segíti az új közösségi foglalkoztató

Nyertes pályázatának köszönhetően kapott lehetőséget a Baranya Megyei Kormányhivatal arra, hogy a bűnmegelőzési, pártfogó felügyelői feladatok eredményesebb végrehajtása érdekében közösségi foglalkoztatót hozzon létre, valamint ehhez kapcsolódóan speciális képzési programot valósítson meg.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. október 6. 12:41

Képzőintézmények figyelmébe

A Baranya Megyei Kormányhivatal felhívja a képzőintézmények figyelmét, hogy elfogadták a 2017. évi képzési jegyzék kiegészítéseként lefolytatott pótajánlattételi eljárásban elfogadott képzési jegyzéket.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 28. 14:28

Népszerű volt a Kormányablakbusz

A Pécsi Napok keretében, 2017. szeptember 23-án azért érkezett a Kormányablakbusz a baranyai megyeszékhelyre, hogy közelebb vigye az emberekhez a kormányablakokban elérhető szolgáltatásokat.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 28. 12:43

Építészeti pályázatok

A Baranya Megyei Kormányhivatal szeretné felhívni a figyelmet azokra a pályázati lehetőségekre, melyek az építészeti értékek megőrzését, épített környezetünk fejlesztését támogatják.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 26. 14:40

Magyar-német nyugdíjtanácsadói nap Pécsett

Ismét magyar-német nyugdíjtanácsadói napra kerül sor Pécsett. Ezúttal október 12-én várják a nyugdíjbiztosítási szervek szakemberei mindazokat, akik Németországban dolgoztak vagy dolgoznak, és munkaviszonyuk kapcsán szeretnének szakértői tanácsot kérni.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 22. 10:26

Hivatásos gondnokok képzése

Hiánypótló szakmai képzést tartott a Baranya Megyei Kormányhivatal 2017 szeptemberének első napjaiban. A mentális zavarban szenvedő, csökkent belátási képességű személyek képviseletét ellátó hivatásos gondnokok négynapos oktatás keretében sajátíthatták el a munkavégzéshez szükséges jogi és gyakorlati ismereteket.