Baranya Megyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. május 24. 15:05

Kitüntetések a Honvédelem Napja alkalmából

A honvédelmi miniszter a Honvédelem Napja alkalmából a Honvédelemért Kitüntető Címet adományozta dr. Morvay Gyula járásihivatal-vezetőnek, a Bólyi Helyi Védelmi Bizottság elnökének.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. május 24. 7:43

Kormányhivatali Nyílt Nap

A Baranya Megyei Kormányhivatal – a városi gyereknapi rendezvény keretében – az idei esztendőben is egyedülálló nyílt napot tart Pécsett, az Expo Centerben. A 2016. május 28-ai Kormányhivatali Nyílt Napra a megyében élő családokat várják.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. május 18. 11:43

Fuss-Érte-megérte – jótékonysági családi futás

A családokat várják jótékonysági futásra 2016. május 21-én Pécsett. A civil kezdeményezés célja, hogy Pécs város lakossága a jövő generációjának támogatásán keresztül és a mozgás öröme által szerepet vállaljon a család értékének népszerűsítésében.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. május 18. 11:38

Fontos a kézmosás

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal, a kormányhivatalokban dolgozó egészségfejlesztő szakemberek segítségével 2016. május 5-én – a Semmelweis Emlékév programsorozat részeként – megkísérelte megdönteni az egy időben kézmosásoktatáson résztvevő diákok Guinness-rekordját. Baranya megyében három általános iskola 240 tanulója vett részt a rekordkísérletben.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. május 17. 15:29

Folytatódik a földárverés Baranyában

Folytatódik a Magyar Állam tulajdonába és a Nemzeti Földalap vagyoni körébe tartozó, három hektár feletti, kijelölt földrészletek értékesítése Baranya megyében. Május végén és június elején többségében olyan földterületekre licitálhatnak a gazdák, amelyeket már korábban is meghirdetett a Nemzeti Földalap.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. május 12. 15:43

Felhívás: „Barátaim az állatok” rajzpályázat

A Baranya Megyei Kormányhivatal – a városi gyereknaphoz és az annak keretében tartott Kormányhivatali Nyílt Naphoz kapcsolódóan – az idei évben is meghirdeti hagyományos rajzpályázatát a Baranya megyei óvodás és alsó tagozatos általános iskolás gyerekek részére.