Baranya Megyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. január 12. 15:50

Családbarát hivatal: baba-mama szobát adtak át

A Baranya Megyei Kormányhivatal a pécsi Mosolymanó Egyesület kezdeményezésére baba-mama szobát hozott létre a Családtámogatási és Pénzbeli Ellátási Osztály ügyfélszolgálatán. Az újonnan kialakított helyiségben ügyintézés közben is megfelelő környezetben gondoskodhatnak gyermekükről az anyukák.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. január 10. 13:35

Szervezeti változások a kormányhivatalban

A Kormány kiemelt célkitűzése a közigazgatás hatékonyságának növelése, a bürokrácia csökkentése, az ügyfélbarát közigazgatás megteremtése. A területi közigazgatást érintő, az elmúlt időszakban meghozott intézkedések, feladatátsorolások eredményeképpen az ügyintézés súlypontja a kormányhivatalokra és azok járási hivatalaira tevődött át.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. január 4. 11:28

Nyugdíj mellett dolgozók nyugdíjnövekedése

További nyugdíjnövekedésre is számíthatnak az általános – valamennyi nyugdíjast érintő – nyugdíjemelés mellett azok, akik a nyugdíj mellett dolgoztak, dolgoznak. Ráadásul ezt – a korábbi évekkel ellentétben – idén már automatikusan fogják folyósítani számukra, azaz külön kérelmezniük sem kell.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. december 28. 14:27

Ügyfélfogadási szünet a földhivatali osztályokon

A Baranya Megyei Kormányhivatal tájékoztatja ügyfeleit, hogy 2017. január 2. napján - a földhivatali informatikai rendszerek biztonságos üzemeltetése érdekében szükséges rendszerkarbantartás miatt - a járási hivatalok földhivatali osztályain szünetel az ügyfélfogadás.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. december 27. 13:43

Mezőgazdasági és vidékfejlesztési feladatok a kormányhivatalnál

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 2016. december 31-i megszűnésével új feladatok kerülnek a kormányhivatalokhoz.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2016. december 21. 15:53

Ünnepi nyitvatartás a kormányablakokban

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az ünnepi időszakban december 30-án, pénteken egységesen 12.00 óráig lesznek nyitva a Baranya megyében található kormányablakok.