Baranya Megyei Kormányhivatal

Dr. Horváth Zoltán

kormánymegbízott

Vezető hírek

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 24. 10:59

Több tízezer megtett kilométer a baranyai gazdákért

A Baranya Megyei Kormányhivatal agrártámogatásokért felelős szervezeti egységének munkatársai az elmúlt hónapokban helyszíni ellenőrzések keretében vizsgálták a megye gazdálkodóit. A kötelező ellenőrzések a területhez kötött támogatási jogcímek elbírásához, kifizetéséhez szükségesek.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 21. 14:24

Újabb vállalkozások indulnak a kormányhivatal támogatásával

A Baranya Megyei Kormányhivatal által meghirdetett – országosan egyedülálló – "Önindító 2019" program 2020. szeptember 30-án zárul. Ez alkalomból kiadványbemutatóval egybekötött sajtótájékoztató keretében ismertették az eredményeket, illetve a folytatással kapcsolatos terveket. Az eseményen a program résztvevői is megosztották a jelenlévőkkel a képzéssel, a támogatással, illetve az ennek köszönhetően elindult vállalkozásukkal kapcsolatos tapasztalataikat.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 21. 8:46

Hétfőtől életbe lépnek a már bejelentett, új védelmi intézkedések

Az országnak működnie kell, úgy, hogy közben fegyelmezetten, a szabályokat betartva védekezünk, ezért szeptember 21 - től lépnek életbe az újabb, már bejelentett védelmi intézkedések. A részleteket a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek tartalmazzák.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 16. 15:34

Rejtett műemlékek nyomában

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozat keretében Baranya megyében is számos különleges műemlék és izgalmas, ingyenes kísérő program várja az érdeklődőket 2020. szeptember 19. és 20. között.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 4. 8:52

Kötelező a maszkviselés a kormányablakokban

A koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében a kormányhivatalok ügyfélszolgálatain az alábbi óvintézkedések betartásával történik az ügyfélfogadás: