A hagyományoknak megfelelően idén is a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat októberi, ünnepi ülésén nyújtották át a megye legrangosabb kitüntetéseit, ezúttal Baján, a Petőfi szigeten található Turisztikai Központban. E nívós elismerések azoknak a személyeknek, közösségeknek adományozhatók, melyek kiemelkedően eredményes teljesítményükkel szolgálták Bács-Kiskun érdekét és javát.

 

Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője, Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, Rausch Sándor alelnök, valamint a kitüntetettek és hozzátartozóik, a megye igazgatási, társadalmi, egyházi és gazdasági vezetői, a megye településeinek polgármesterei, a megyei közgyűlés tagjai és a külső bizottságok tagjai.

dr. Penczné dr. Zoltán Zsuzsanna

(dr. Penczné dr. Zoltán Zsuzsanna)

A Bács-Kiskun Megyei kormányhivatal két munkatársa is a kitüntetettek között volt, Dr. Hell Gizella Bács-Kiskun Megye Egészségügyéért Díjat, Dr. Penczné Dr. Zoltán Zsuzsanna pedig a Bács-Kiskun Megye Közigazgatásáért Díjat vehette át.

dr. Hell Gizella

(dr. Hell Gizella)

Mindkét kolléganő több évtizede folyamatosan kiemelkedő és tartósan magas színvonalú szakmai tevékenységet folytat, kiemelkedő hivatásszeretettel, a közszolgálat iránt tanúsított elkötelezettséggel. Vezetőként hozzásegítik közvetlen munkatársait a megalapozott, eredményes munkavégzéshez. Munkafegyelmük, kötelességtudatuk minden kolléga előtt példaértékű.

Köszönjük kollégáink munkáját, és gratulálunk a díjakhoz!

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)