A Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar (MKK) Országos Elnöksége a 2018. június 2-án megtartott „Nyárkezdő Családi Nap” keretében a területi közgyűlések tagjai és gyermekeik részére a Fővárosi Nagycirkusz „Atlantic Flight” című zártkörű előadása ingyenes megtekintésére biztosított lehetőséget.

A cirkuszi előadás emlékezetesebbé tételéhez az MKK Bács-Kiskun megyei Területi Elnöksége a részt vevő gyermekek számára rajzpályázatot hirdetett „Az én cirkuszi élményem” címmel.

A pályázatra 11 rajz érkezett, a legfiatalabb pályázó 4 éves volt.

A Területi Elnökség értékelése alapján a díjazottak:

1. helyezett: Csillag Virág Bianka (10 éves); édesanyja Csillagné Szikora Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskunmajsai Járási Hivatalának munkatársa

2. helyezett: Lesi Boróka Lili (7 éves); édesanyja Szöllősi Zelma, a Kecskeméti Tankerületi Központ munkatársa

3. helyezett: Gillich Anna Petra (16 éves); édesapja Gillich András a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály munkatársa.

Az ünnepélyes díjátadásra 2018. június 26-án került sor, melyen a díjazottakat és hozzátartozóikat Palich Etelka elnök asszony köszöntötte, a rendezvényt a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal részéről dr. Zombor Attila főigazgató úr is megtisztelte jelenlétével.

A három díjazott ajándéktárgy jutalomban részesült és rajzaik megjelentetésre kerülnek a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar honlapján.

Palich Etelka, az MKK elnöke; dr. Borics Attila András, az MKK területi elnöke és dr. Kiss József, az MKK területi alelnöke (balról jobbra)

(Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal)