Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

RSS feliratkozás

Hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. október 16. 15:42

Egyenlő Bánásmód Hatóság októberi-novemberi ügyfélfogadása

Forduljon az Egyenlő Bánásmód hatóság ügyfél-szolgálatához, ha
neme, faji hovatartozása, bőrszíne, nemzetisége, nemzetiséghez való tartozása, fogyatékossága, életkora, egészségi állapota, vallási- vagy világnézeti meggyőződése, politikai vagy más véleménye, anyanyelve, családi állapota, anyasága vagy apasága, szexuális irányultsága, nemi identitása, vagyoni helyzete vagy egyéb tulajdonsága miatt hátrányos megkülönböztetés éri!

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. október 13. 13:56

2017/2018. évi influenza szezon

Mint minden évben, október elején megkezdődött az influenza szezon, és március végéig bármikor kialakulhat járvány.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. október 12. 14:48

Informatikai fejlesztések az adminisztratív terhek csökkentése és a magasabb szolgáltatási színvonal érdekében

A kormányhivatalok és járási hivatalok feladatellátását tízmilliárd forint értékben informatikai fejlesztésekkel támogatja az a most induló program, amely a különböző hatósági nyilvántartások közötti adatkapcsolatot és az információk automatizált rendelkezésre állását teremti meg. A projektet, amelynek megvalósítását az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozása biztosítja, ma mutatták be Szegeden, a konzorciumvezető, Csongrád Megyei Kormányhivatal épületében.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. október 5. 14:34

A tudás biztonság!

EURES fórum kerül megrendezésre 2017. október 18-án a Megyei Könyvtárban, melynek keretében az előadók a németországi munkavállalással kapcsolatos hasznos munkajogi tudnivalókra hívják fel a figyelmet.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. október 4. 16:03

Harmadszor indul el a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram

Harmadik alkalommal hirdeti meg a kormány a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramot (a továbbiakban: TKÖ Program). A TKÖ Program keretében a felvételt nyert ösztöndíjasok szakmai gyakorlatának időtartama 12 hónap, amelyet a fővárosi vagy megyei kormányhivatalnál töltenek el. A TKÖ program várható időtartama: 2018. február 1. - 2019. január 31.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. október 2. 11:14

Kormányablak busz érkezett a megyei kórházhoz

Házhoz állt a Kormányablak busza, hogy a Megyei Kórház udvarán a mai napon 9-17 óráig elkészíthessék az egészségügyi dolgozók e-személyi igazolványukat.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 28. 15:51

Bács-Kiskun Megyei Közfoglalkoztatási Kiállítás

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának szervezésében a „Szüreti expo” elnevezésű program keretében, első alkalommal került megrendezésre Jánoshalmán a Megyei Közfoglalkoztatási Kiállítás

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 25. 15:40

Pályaválasztási Kiállítások - regisztráció

A Pályaválasztási Kiállítások látogatása díjtalan. 10 fő feletti csoportlétszám esetén a látogatás regisztrációhoz kötött! A Pályaválasztási Kiállításokra beutazó diákok és kísérő tanáraik látogatási szándékukat az alábbiakban elérhető internetes felületen történő regisztrációval jelezzék. A regisztráció és időpont foglalás 2017. szeptember 25-től 2017. október 3-ig lehetséges.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 20. 15:37

Eredményesen zárult a Kormányhivatal és a Mercedes-Benz Karriertúrája

Sikeres és eredményes volt a Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya és a Mercedes-Benz Manufacturing Kft. által szervezett toborzó sorozat, mely Bács-Kiskun megye 14 települését érintette.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. szeptember 18. 15:49

350 új munkahelyet hoz létra az új Bács-Kiskun megyei üzem

Letették a Hunent Zrt. épülő üzemének alapkövét Mélykúton. A 12,5 milliárd forintos beruházás a kormány támogatásával jött létre. Az új üzem korszerű berendezésével a tervek szerint óránként 5000 pecsenyekacsa feldolgozását teszi majd lehetővé és 350 új munkahelyet is létrehoz. A rendezvényen részt vett Kovács Ernő kormánymegbízott is.