Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 Kovács Ernő

 kormánymegbízott

RSS feliratkozás

Hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2019. november 18. 10:00

Ismét eredményes körutat zárt a mobilizált ügyfélszolgálat Bács-Kiskunban

Bács-Kiskun megye szinte minden járásában és településén teljesített szolgálatot 2019. augusztus és november között a kormányablak busz az év második körútja alkalmával.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2019. november 12. 14:50

Sikeres volt a Jövőd a tét! 2019 Pályaválasztási Kiállítás rendezvénysorozat

Az általános iskolák 7-8. osztályos tanulói voltak fókuszban a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal által októberben megrendezett Jövőd a tét! Pályaválasztási Kiállítás rendezvénysorozaton. A diákok tájékozódhattak a továbbtanulási lehetőségekről, a felnőttképző intézmények ajánlatairól, továbbá élő szakmabemutatókat tekinthetnek meg, szimulátorok segítségével szakmákat próbálhatnak ki, valamint pályaválasztási tanácsot kérhettek.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2019. november 8. 10:00

Fűtsünk okosan!

Az ősz beköszöntével elindult a fűtési szezon. Ebben az időszakban a légköri szmog kialakulásához a jelentős mértékben hozzájárul a lakosság, a fűtés során kibocsátott füst légszennyező komponenseivel.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2019. november 7. 10:30

Bács-Kiskun megyében is bevezetik a kormányhivatali munkaerő-piaci reformot

2019. október 6-án közösen rendezte meg a Pénzügyminisztérium és a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a Nagyvállalati reggelit, ahol a térség 10 nagyvállalata kapott tájékoztatást Marczinkó Zoltán István munkaerőpiacért és vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkártól és Dr. Karakó Lászlótól, a munkaerő-piaci reform végrehajtásának előmozdításáért felelős miniszteri biztostól.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2019. november 5. 15:26

Ügyfélfogadási szünet lesz a solti kormányablakban

Áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás 2019. november 12-én, kedden a Solt, Béke tér 2. szám alatti kormányablakban.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2019. október 31. 9:03

Visszatér a Kiskunfélegyházi járásba a mobilizált ügyfélszolgálat

Ismét szolgálatot teljesít november 4–8. között a kormányablak busz a Kiskunfélegyházi járásban.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2019. október 29. 11:13

XVIII. Kormánytisztviselői Véradó Hét

2019. november 11. és 15. között - immáron tizennyolcadik alkalommal – ismét véradó alkalmat rendeznek kormánytisztviselők részére.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2019. október 25. 13:53

Kormánymegbízotti elismeréseket adtak át Bács-Kiskun megyében

Kormánymegbízotti elismeréseket adott át Dr. Zombor Attila főigazgató és Dr. Havassy Sándor igazgató azon munkatársak részére, akik folyamatosan kiemelkedő és tartósan magas színvonalú szakmai munkát végeznek.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2019. október 24. 14:33

Európai Munkáltatói Napokat tartottak Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal 2019. október 14. és 18. között ismét nagyszabású rendezvény-sorozattal csatlakozott az Állami Foglalkoztatási Szolgálatok Európai Hálózatának Európai Munkáltatói Napok elnevezésű magyarországi kampányához.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2019. október 24. 10:49

Átadták a Bács-Kiskun megyei Kormányhivatal új épületét Jánoshalmán

A Kölcsey Ferenc utca 12. szám alatti épületbe költözött át korábbi helyéről a Jánoshalmi Járási Hivatal, egyrészt a gazdaságos működtetés érdekében, másrészt az állami és önkormányzati feladatok egyértelmű elhatárolása céljából.