Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

RSS feliratkozás

Hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. január 16. 9:32

Pályázat jogi szakügyintéző munkakör betöltésére

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatalának vezetője az állami tisztviselők vonatkozásában is alkalmazandó közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet a BKMKH Kecskeméti Járási Hivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán 2 fő jogi szakügyintéző munkakör betöltésére.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. január 14. 10:37

Pályázat munkavédelmi szakügyintéző munkakör betöltésére

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatalának vezetője a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet
BKMKH Kecskeméti Járási Hivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály Munkaügyi és Munkavédelmi Ellenőrzési Osztályánál munkavédelmi szakügyintéző
munkakör betöltésére.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. január 13. 9:09

Továbbra sincs influenza aktivitás a megyében!

Az 1. heti adatok alapján Bács-Kiskun megyében nincs influenza aktivitás, a 78 háziorvos jelentése alapján a Bajai, Kecskeméti, Kalocsai és Kiskunhalasi Járási Hivatal illetékességi területéről 81 fő fordult orvosához influenzaszerű tünetekkel.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. január 11. 10:33

Pályázat építésügyi szakügyintéző munkakör betöltésére

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatalának vezetője a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet BKMKH Kecskeméti Járási Hivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Osztályánál építésügyi szakügyintéző munkakör betöltésére.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. január 10. 10:23

Pályázat takarmány-felügyelő munkakör betöltésére

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal az állami tisztviselőkről szóló 2016. évi LII. törvény 5.§.(1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály takarmány-felügyelő munkakör betöltésére.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. január 6. 14:27

Az extrém téli hideg egészségkárosító hatásai

A nagy hideg nem kedvez a járványok terjedésének, viszont a szervezet lehűlése elősegítheti a fertőző baktériumok, vírusok bejutását szervezetünkbe. Külföldi adatok alátámasztották az összefüggést a havazás és a halálos szívrohamok között. Hazai szakemberek is kimutatták, hogy télen a hőmérséklet csökkenése a szív- és érrendszeri halálozás kockázatát mintegy 2%-kal növeli.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. január 6. 12:00

Másodszor indul el a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram

Második alkalommal hirdeti meg a kormány a Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogramot (a továbbiakban: TKÖ Program). A TKÖ Program keretében a felvételt nyert ösztöndíjasok szakmai gyakorlatának időtartama 12 hónap, amelyet a fővárosi vagy egy megyei kormányhivatalnál töltenek el.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. január 2. 8:00

Átalakulás a Kormányhivatalnál

2017. január 1-jével a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kétirányú átalakulást valósít meg, melynek célja az ellátott közfeladatok hatékonyabb ellátásának biztosítása.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2016. december 27. 14:00

Január 1-jétől megvalósul a kormányhivataloknál a főosztályokon dolgozók béremelése

A járási hivatalok dolgozói után a megyei szinten dolgozó kormánytisztviselők is állami tisztviselővé válnak

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2016. december 22. 12:05

Idén is adományozott a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal szervezésében ebben az évben is megvalósult a rászorulók számára rendezett gyűjtés. Az összegyűlt adományokat állami fenntartású intézményeken keresztül juttatják el a megyében élő nagycsaládosok és hajléktalanok részére.