Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 17. 15:02

Várjuk észrevételét az S3 stratégiával kapcsolatban!

Szakmai workshop-ot rendezett Kecskeméten szeptember 17-én a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal és a Nemzeti Innovációs Hivatal. Az interaktív szakmai nap központi eleme a megye K+F+I lehetőségek közös áttekintése és a témában rejlő lehetőségek konstruktív megvitatása volt.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 12. 12:45

Szakmai és társadalmi konzultáció kutatás-fejlesztési és innovációs folyamatok megvalósításáért

Záró szakaszába lépett az intelligens szakosodáson alapuló kutatási és innovációs stratégia (S3) tervezési folyamata, mely elengedhetetlen feltétele a Strukturális Alapokból érkező, több mint 700 milliárd forintnyi EU-s K+F+I forráshoz történő hozzáférésnek.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 11. 14:20

Családi sporteseménnyé bővülve várja szeptember 14-én a Kormányhivatalok III. Foci Tornája a csapatokat és a játékosok kísérőit

Szeptember második vasárnapján harmadik alkalommal rendezi meg a PromoSport Kft. a Kormányhivatalok Foci Tornáját, amelyet a benevezettek kérésének is eleget téve idén családi eseménnyé alakított át a házigazda. A hagyományossá vált szabadidős rendezvény fővédnöki tisztét ezúttal dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára tölti be.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 9. 15:35

Légi felderítés jelentés

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Növény- és talajvédelmi Igazgatósága, valamint a Földhivatala munkatársai közös helikopteres parlagfű felderítést végeztek 2014.09.04-én és 5-én.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 1. 9:22

Helikopteres parlagfű-felderítés

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi igazgatósága a Földhivatal munkatársaival közösen helikopteres parlagfű-felderítést végez - az időjárás függvényében- 2014. szeptember első hetében a megye területén.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 1. 9:35

„Lépj Közelebb!” Esélyegyenlőség nap Kiskunfélegyházán

A Mozgáskorlátozottak Kiskunfélegyházi Egyesülete „Lépj Közelebb” elnevezéssel esélyegyenlőségi Roadshow-t tartott Kiskunfélegyházán.