Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 26. 13:30

Jegyzői értekezlet

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a megye települési önkormányzatainak jegyzői részére 2014.szeptember 24-én értekezletet szervezett. A szakmai értekezlet célja, hogy segítsen számba venni, figyelemmel kísérni az egyéb közigazgatás-szabályozási kérdéseket. Az értekezleten nem csak a hivatal szervezeti egységeinek, hanem társszervként a Magyar Államkincstár Bács-Kiskun Megyei Igazgatósága Államháztartási Irodájának munkatársai is tájékoztatást nyújtottak az eddigi tapasztalataik alapján.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 26. 13:24

A húszezredik ügyfelet köszöntötték kalocsai Kormányablakban

Kalocsán 2014. március 20-án, ünnepélyes keretek között nyílt meg Bács-Kiskun megye első, új típusú, okmányirodai szolgáltatásokat is ellátó Kormányablaka. Az eltelt közel fél év alatt a korábbinál nagyobb ügyfélforgalmat bonyolító ügyfélszolgálaton szeptember 25-én, a kora délutáni órákban Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja virágcsokorral köszöntötte a húszezredik ügyfelet. Hábermayerné Turnai Zsuzsanna kalocsai vállalkozó gépjármű átírás miatt érkezett a Kormányablakba.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 25. 13:43

„Jövőd a tét” – pályaválasztási tanácsok a megyében

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által hagyományosan rendezett Pályaválasztási Kiállításra a pályaválasztás előtt álló 7-8. osztályos tanulókat, a pedagógusokat és a kedves szülőket várják a szervezők.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 25. 13:39

Napelemek a Közlekedési Felügyelőségen

Európai Unió által finanszírozott, 100 százalékos támogatási intenzitás segítségével napelemes rendszer került telepítésre a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőségének épületén. Jelen fejlesztés keretében a napelemes rendszer által termelt villamos energia lefedi az éves fogyasztás több mint 40%-át. A beruházás része annak a nagyszabású fejlesztésnek, melynek köszönhetően 2014. év második félévére a Kormányhivatal 4 szakigazgatási szervének energia fogyasztás csökkentése valósulhat meg napelemes rendszer kiépítésével.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 25. 13:35

Közlekedési park Tiszakécskén

Ünnepélyes keretek között adták át szeptember 22-én délelőtt a tiszakécskei Béke utcai Óvoda közlekedési parkját.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. szeptember 17. 15:02

Várjuk észrevételét az S3 stratégiával kapcsolatban!

Szakmai workshop-ot rendezett Kecskeméten szeptember 17-én a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal és a Nemzeti Innovációs Hivatal. Az interaktív szakmai nap központi eleme a megye K+F+I lehetőségek közös áttekintése és a témában rejlő lehetőségek konstruktív megvitatása volt.