Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. október 8. 9:38

Új kormányablak nyílt Solton

Font Sándor országgyűlési képviselő, Kovács Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és Kalmár Pál, Solt város polgármestere 2015. október 6-án adta át a kalocsai járás második, új típusú, az okmányirodai szolgáltatásokat is ellátó kormányablakát, az eseményen együtt vágták át a Kormányablak megnyitását jelképező nemzetiszínű szalagot.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 17. 9:22

Szűrési staféta

A népegészségügyi szűrések népszerűsítése, a lakosság egészségtudatosságának növelése érdekében Kecskeméten és Baján a helyi kórházakkal együttműködve „Szűrések éjszakája” programot szervezünk.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 2. 11:31

Bács- Kiskun megyében is megkezdte a munkáját a Családi Csődvédelmi Szolgálat

2015. szeptember 01. napjával a 2015. évi CV. tv. alapján a Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztályának keretein belül megkezdte működését a Családi Csődvédelmi Szolgálat.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. augusztus 8. 11:04

Összehangoltan épül a kerítés Bács- Kiskun megyében

Kovács Ernő megyei kormánymegbízott, mint a megyei védelmi bizottság elnöke rendkívüli ülést hívott össze a csütörtöki napon Kelebiára, ahol az ideiglenes biztonsági határzár építésével érintett települések és szervezetek vezetői társaságában egyeztetés folyt a migráció aktuális helyzetéről, illetve a kerítés építésével kapcsolatosan elvégzendő feladatokról.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. augusztus 7. 8:10

Költözik a Fogyasztóvédelmi Hatóság

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya a 6000 Kecskemét, Klapka u. 34. szám alatti ingatlanból elköltözött a 6000 Kecskemét, Szent István krt. 19/A alatti épületbe.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. július 8. 14:44

TÁJÉKOZTATÁS - A CSALÁDOK OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNYE IGÉNYBEVÉTELÉHEZ SZÜKSÉGES HATÓSÁGI BIZONYÍTVÁNYRÓL

A családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK), mint vissza nem térítendő állami támogatás 2015. július 1-jét követően igényelhető.