Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. május 15. 8:53

Kormányablak nyílt Kiskunmajsán

Újabb kormányablak került átadásra Bács-Kiskun megyében. Kiskunmajsán csütörtökön adta át a polgároknak az integrált ügyfélszolgálati helyiséget Dr. Baltay Tímea kormányablakokért felelős helyettes államtitkár, Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, a Magyar Országgyűlés alelnöke és Kovács Ernő kormánymegbízott.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. május 5. 14:48

A Quaestor károsultak, a posták mellett, 26 kijelölt kormányablakban is benyújthatják kárigényüket

A kárigényének bejelentésére 2015. május. 6-tól nyílik lehetőség a kormányablakokban. A benyújtás végső határideje 2015. június 5., amelynek elmulasztása jogvesztő. Ezt követően nem lehet benyújtani az igényeket.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. április 21. 14:09

Elkezdődik a kormányhivatal központi épületének energetikai felújítása

A napokban megkezdődik a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal központi épületének energetikai felújítása. A beruházásra 735,22 millió forint uniós és hazai támogatást nyert a kormányhivatal.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. április 10. 10:55

Meghívó lakossági fórumra

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal tisztelettel meghívja Önt „A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal központi épületének energetikai felújítása” című, KEOP-5.6.0/12-2013-0027 azonosító számú projekt keretében tartandó lakossági fórumra.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. március 31. 15:58

Az eddiginél is egyszerűbb és gyorsabb ügyintézés a kormányhivataloknál és a járási hivataloknál

A 2011. január 1-jével létrejött fővárosi és megyei kormányhivatalok jelentősen csökkentették a korábbi időszakra jellemző területi széttagoltságot, ezzel gyorsabbá, rugalmasabbá és költséghatékonyabbá téve a közigazgatást. Ezen fejlesztések folytatódnak most, aminek eredményéül a kormányhivatalokhoz további feladatok kerülnek, valamint a kormányhivatalokban és a hozzájuk tartozó járási hivatalokban megszűnik a szakigazgatási szervre és törzshivatalra való felosztás és csökken a vezetői szintek száma. Mindez többek között egységes feladatellátást, gyorsabb döntéshozatalt és olcsóbb működést eredményez.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. március 27. 9:29

Ebzárlat

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Bács-Kiskun megye teljes közigazgatási területén 2015. március 28. napjától számított 21 napig ebzárlat és legeltetési tilalom elrendelésére kerül sor.