Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. február 23. 10:10

A Járási Hivatalok feladata a családi gazdaságokkal kapcsolatos ügyintézés

2017. január 1-től a megyei Földművelésügyi Osztályról a járási hivatalokhoz került a családi gazdaságokkal kapcsolatos ügyintézés. A Járási Hivatalok végzik a továbbiakban azon családi gazdaságok nyilvántartásba vételét, a változások módosítását, illetve törlését, akiknek a adott járás területén van a családi gazdaságuk központja.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. február 21. 15:03

Felére csökkent az influenza miatt orvoshoz forduló betegek száma!

A 07. heti adatok alapján Bács-Kiskun megyében mérsékelt az influenza aktivitás, a 78 háziorvos jelentése alapján a Bajai, Kecskeméti, Kalocsai és Kiskunhalasi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályainak illetékességi területéről 483 fő fordult orvosához influenzaszerű tünetekkel, mely 573 fővel kevesebb az előző héthez képest.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. február 20. 14:45

Minden rászorulónak segít a „nép ügyvédje”

Akinek nincs pénze ügyvédet fogadni, ha egy jogi problémát kellene megoldania, az a Jogi Segítségnyújtó Szolgálat munktársaihoz fordulhat. Már Bács-Kiskun megye tizenegy járási hivatalában vehetik igénybe a polgárok ezt a szolgáltatást.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. február 16. 16:22

A munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkárral találkoztak a Foglalkoztatási Főosztály vezetői

Dr. Simon Attila István munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkár országjáró körútja keretében látogatott el Bács-Kiskun megyébe 2017. február 14-én.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. február 15. 16:25

Megnyílt az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (továbbiakban: EESZT) egy olyan egységes informatikai környezet, mely a legmagasabb fokú adat-és kibervédelemmel biztosítja az egészségügyi ágazaton belüli hatékony kommunikációt.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. február 13. 14:27

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - álláskeresők vállalkozóvá válásának elősegítésére

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal az álláskeresők vállalkozóvá válásának elősegítésére legfeljebb 2.500.000,- Forint összeg erejéig vissza nem térítendő pályázatot hirdet meg.