Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 2. 11:31

Bács- Kiskun megyében is megkezdte a munkáját a Családi Csődvédelmi Szolgálat

2015. szeptember 01. napjával a 2015. évi CV. tv. alapján a Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztályának keretein belül megkezdte működését a Családi Csődvédelmi Szolgálat.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. augusztus 8. 11:04

Összehangoltan épül a kerítés Bács- Kiskun megyében

Kovács Ernő megyei kormánymegbízott, mint a megyei védelmi bizottság elnöke rendkívüli ülést hívott össze a csütörtöki napon Kelebiára, ahol az ideiglenes biztonsági határzár építésével érintett települések és szervezetek vezetői társaságában egyeztetés folyt a migráció aktuális helyzetéről, illetve a kerítés építésével kapcsolatosan elvégzendő feladatokról.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. augusztus 7. 8:10

Költözik a Fogyasztóvédelmi Hatóság

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztálya a 6000 Kecskemét, Klapka u. 34. szám alatti ingatlanból elköltözött a 6000 Kecskemét, Szent István krt. 19/A alatti épületbe.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. július 8. 14:44

TÁJÉKOZTATÁS - A CSALÁDOK OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNYE IGÉNYBEVÉTELÉHEZ SZÜKSÉGES HATÓSÁGI BIZONYÍTVÁNYRÓL

A családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK), mint vissza nem térítendő állami támogatás 2015. július 1-jét követően igényelhető.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. július 8. 14:42

TŰZGYÚJTÁSI TILALOM! - Tűzgyújtási tilalom elrendelésére került sor a Bács-Kiskun megye területén

Tilos tüzet gyújtani 2015. július 4-től a Bács-Kiskun megye területén fekvő erdőkben és fásításokon, valamint az erdőterületek illetve fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területeken kijelölt tűzrakó helyeken is, valamint a közút- és vasút menti fásításokban, beleértve a parlag és gazégetést is!

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. július 2. 15:21

Ismét bővülnek a Kormányablak ügykörei

 Az ügyfelek magasabb szintű kiszolgálása érdekében a Kormányablak Osztályokon 2015. július 4-től további negyvenkettő ügykörrel bővül a kormányablakban továbbítás céljából előterjeszthető beadványok listája.