Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. január 21. 15:33

Orbán Viktor vezette le a futószalagról az új kecskeméti Mercedest

Magyarországon hatezer teljesen, vagy részben német tőkével alapított vállalat működik, amelyek több mint egymillió magyar ember életét befolyásolják - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Kecskeméten, az új Mercedes-Benz CLA Shooting Brake szériagyártásának megkezdése alkalmából tartott ünnepségen, ahol ő vezette le a futószalagról az új kecskeméti Mercedest.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. január 15. 15:53

Államtitkárság Kecskeméten

A Miniszterelnökség Kecskemétre költöztetett agrár-vidékfejlesztési államtitkársága 1200 milliárd forintnyi fejlesztési forrást oszthat el a magyar vidék szereplőinek - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Kecskeméten, az államtitkárság átadásán.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. december 9. 15:06

Új tűzoltóőrsöt adtak át Nagybaracskán

Tíz település tizennégyezer lakóját kiszolgáló tűzoltóőrsöt adott át Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője és Bakondi György, tü. altábornagy, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) főigazgatója Nagybaracskán.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. november 28. 13:52

Dr. Zombor Attilát választották a Jogászegylet elnökhelyettesének

A Magyar Jogászegylet Bács-Kiskun Megyei Szervezete tisztújító taggyűlésén a jelölő bizottság által összeállított jelöltlista alapján a résztvevők megválasztották a jogászegylet 13 tagú új vezetőségét és a 6 tagból álló küldöttségét.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. november 21. 13:38

„Migráns gyermekek jelzőfényei” Szakmai konferencia a gyermeki jogok világnapja alkalmából

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya és a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala „Migráns gyermekek jelzőfényei” címmel szakmai konferenciát tartott 2014. november 20-án, a Gyermeki Jogok Világnapja alkalmából.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. november 21. 13:53

Rehabilitációs Állásbörze Kecskemét 2014. november 21.

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szerve és az NRSZH TÁMOP-1.1.1-12/2012-001. „Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése” elnevezésű kiemelt projekt keretében Bács-Kiskun megyei irodák munkatársaival karöltve került megrendezésre a Rehabilitációs Állásbörze 2014. november 21-én, Kecskeméten a Három Gúnár Rendezvényházban.