Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. június 30. 16:00

Kormánymegbízotti elismerés

A közszolgálati tisztviselők napja alkalmából – a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal vezetőjének Közszolgálati Szabályzatról szóló 17/2015. (VI.12.) számú utasítása alapján – a 2015-ös évben is sor került kormánymegbízotti elismerések adományozására azon munkatársak részére, akik folyamatosan kiemelkedő és tartósan magas színvonalú munkát végeztek.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. június 30. 8:49

Július 1-jén szünetel az ügyfélfogadás a kormányhivatalok ügyfélszolgálatain

Július 1-je 2001-től a köztisztviselők, 2011-től már a kormánytisztviselők napja is, amely munkaszüneti nap, így a megyei és fővárosi kormányhivatalok és valamennyi intézményük ügyfélszolgálatai 2015. július 1-jén zárva tartanak.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. június 24. 13:59

Felhívás parlagfű elleni védekezésre

Az egészséghez való alapjog és az egészséges környezet biztosítása érdekében közös cél, hogy a parlagfű elszaporodását és terjedését allergén pollentermelése miatt megakadályozzuk. A parlagfű Magyarországon, a legnagyobb területen előforduló és legelterjedtebb gyomnövény, melynek egészségügyi és gazdasági károsító hatása rendkívül jelentős.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. június 12. 10:00

Állami rezsicsökkentéssel kapcsolatos felmérés

A Kormány célul tűzte ki az állampolgárok és a vállalkozások széles körét terhelő fizetési kötelezettségek enyhítésére irányuló állami rezsicsökkentést. A tízmilliárd forint összegű állami rezsicsökkentést az állampolgárok véleményének és javaslatainak felhasználásával kívánja megvalósítani.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. június 11. 16:31

Az ügyfelekért a kormányablakokban

2014. május 24-én nyílt meg – a megyében másodikként- a kecskeméti kormányablak. A modern, európai színvonalú környezetben létrejött ügyfélszolgálati centrumban alig több mint egy év elteltével már százezer ügyfelet szolgáltak ki a tisztviselők.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. május 20. 12:45

Ügyfélfogadási szünet az Okmányirodában - átalakítás miatt

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az ügyfelek magasabb szintű kiszolgálása érdekében a Kecskeméti Járási Hivatal Okmányirodai Osztálya átalakításra kerül Kormányablakká.