Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2018. október 18. 13:14

Kormányhivatali megemlékezés

Az idei évben a Jánoshalmi Járási Hivatal kezdeményezésére, az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére tartott kormányhivatali ünnepi megemlékezésnek Jánoshalma adott otthont.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2018. október 17. 15:38

Készüljünk fel időben az influenza szezonra!

Mint minden évben, október elején megkezdődött az influenza szezon, az előző évek tapasztalata alapján március végéig bármikor kialakulhat járvány.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2018. október 12. 10:50

Emelkedik a gyermekek után járó ápolási díj

Emelkedik a gyermekek után járó ápolási díj összege 2019-től - jelentette be a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2018. október 9. 10:39

Változik az ügyfélfogadási rend az októberi munkaszüneti napok miatt

A munkaszüneti napok körüli munkarend megállapításával kapcsolatban a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal szervezeti egységeinek ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint változik:

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2018. október 5. 13:45

A szervezett emlőszűrés szerepe

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Nincs min gondolkodni, a legkézenfekvőbb, bizonyítottan hatékony módszer anyánk, feleségünk, lánytestvérünk, leánygyermekünk életének megvédésére az emlőráktól a szervezett szűrésekben való részvétel.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2018. október 3. 10:57

Bírsággal zárultak a légitársaságokkal szemben indított eljárások

Megbírságolta Budapest Főváros Kormányhivatala a Ryanair és a Wizzair légitársaságokat a nyári poggyászkezeléssel, illetve utasfelvétellel kapcsolatos súlyos mulasztások miatt.