Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 29. 8:47

Lázár János miniszter látogatást tett a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalban

2014. augusztus 28-án Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter látogatást tett a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalban. Útján elkísérte Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára és L. Simon László parlamenti államtitkár.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 21. 16:15

Kalocsa város kitüntetését kapta a Munkaügyi Kirendeltség

 Kalocsa város kitüntetését, Kalocsa Város Közszolgálatáért- Bozsó Ferenc díjat kapta 2014. augusztus 15-én, a Város napján a Kalocsai Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége. A Tomori Pál Főiskolán tartott ünnepségen Scherer Zsolt, a munkaügyi kirendeltség vezetője Török Ferenc polgármestertől vette át a városi képviselő-testület által odaítélt díjat.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 13. 16:17

Döntés született a munkahelyteremtő pályázatokról

Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt NFA-2014-KKV kódjelű mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a kormány 13 milliárd forintot különített el az év elején. A pályázatra igen nagy volt az érdeklődés, országosan 28 milliárd forintnyi támogatási igényt nyújtottak be a vállalkozások a megyei munkaügyi központoknál.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. július 28. 8:59

Tájékoztatás

Tájékoztatás ügyfélfogadási szünetről

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. július 25. 11:26

Észrevétlen eltűnt televízió-csatornája?

Közelmúltban az egyik hírközlési szolgáltató az előfizetők előzetes értesítése nélkül, a vállalt határidő előtt távolította el egyes televízió csatornáit programcsomagjaiból. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (a továbbiakban: NMHH) eljárása során megállapította, hogy a szolgáltató nem tartotta be saját általános szerződési feltételeit (ÁSZF), amikor is a módosítást nem közölve ügyfeleivel, megfosztotta őket az esetleges szolgáltató-váltás lehetőségétől.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. július 21. 15:45

Megfelelő a víz minősége a kecskeméti Szabadidő Központban

A nagyszámú lakossági érdeklődésre való tekintettel a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézete tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a Ride Company Kft. által a kecskeméti Szabadidő Központban üzemeltetett szabad strandon a fürdőhely vízminősége megfelelő, fürdésre alkalmas.