Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 13. 16:17

Döntés született a munkahelyteremtő pályázatokról

Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt NFA-2014-KKV kódjelű mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a kormány 13 milliárd forintot különített el az év elején. A pályázatra igen nagy volt az érdeklődés, országosan 28 milliárd forintnyi támogatási igényt nyújtottak be a vállalkozások a megyei munkaügyi központoknál.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. július 28. 8:59

Tájékoztatás

Tájékoztatás ügyfélfogadási szünetről

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. július 25. 11:26

Észrevétlen eltűnt televízió-csatornája?

Közelmúltban az egyik hírközlési szolgáltató az előfizetők előzetes értesítése nélkül, a vállalt határidő előtt távolította el egyes televízió csatornáit programcsomagjaiból. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (a továbbiakban: NMHH) eljárása során megállapította, hogy a szolgáltató nem tartotta be saját általános szerződési feltételeit (ÁSZF), amikor is a módosítást nem közölve ügyfeleivel, megfosztotta őket az esetleges szolgáltató-váltás lehetőségétől.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. július 21. 15:45

Megfelelő a víz minősége a kecskeméti Szabadidő Központban

A nagyszámú lakossági érdeklődésre való tekintettel a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézete tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a Ride Company Kft. által a kecskeméti Szabadidő Központban üzemeltetett szabad strandon a fürdőhely vízminősége megfelelő, fürdésre alkalmas.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. július 21. 15:39

Tudnivalók a munkahelyeken kialakuló kedvezőtlen, meleg klímakörnyezettel kapcsolatban

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján várható magas napi középhőmérsékletre (hőhullámra), valamint az Országos Tisztifőorvos által elrendelt II. fokú hőségriasztásra tekintettel a Nemzeti Munkaügyi Hivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Igazgatóság (a továbbiakban: NMH MMI) Munkavédelmi Főosztálya felhívja valamennyi munkáltató figyelmét a munkavállalók egészségének, biztonságának védelme érdekében szükséges megelőző intézkedések megtételére.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2014. július 21. 15:28

Átvette kinevezését a miniszterelnöktől Kovács Ernő megyei kormánymegbízott

Kinevezte a fővárosi és a megyei kormányhivatalok vezetőit Orbán Viktor miniszterelnök. A tisztséghez szükséges esküokmányokat a kormányfőtől pénteken vehették át a megbízottak, köztük Kovács Ernő is, aki a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal élén fog dolgozni.