Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

 

 

Vezető hírek

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2016. február 1. 8:00

Újra FÖLDÁRVERÉSEK Bács-Kiskun Megyében

A 3 hektár feletti földrészletek hirdetményeit a cikkben találja meg

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2016. január 21. 10:11

Telefonközpont meghibásodás elhárítása

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztályai, a Kecskemét Izsáki u. 8. szám alatti irodaházban mind telefon, mind faxon elérhetők ismét. A technikai hiba elhárítása megtörtént.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2016. január 19. 13:00

Aktualitások és változások az egészségbiztosítás területén - Szakmai fórumot szervez a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály egészségbiztosítási szakterülete

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztály 1. a pénzbeli ellátásokkal, a rehabilitációs ellátásokkal, családtámogatási ellátásokkal és az adózással kapcsolatban történt 2016. évi jogszabályváltozásokkal kapcsolatban szakmai továbbképző fórumot tart.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. december 30. 14:55

Egyszerűsödnek a közigazgatásban intézhető ügyek

 2016. január 1-jén lép hatályba az a közigazgatási bürokráciacsökkentéssel összefüggő törvénymódosító csomag, amely eredményeképpen egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb közigazgatási rendszer alakul ki. Ezzel egyidejűleg több hatósági eljárás díja csökken, egyes eljárások ingyenessé válnak.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. december 22. 11:53

Pályázat jogtanácsos munkakör betöltésére

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal
vezetője a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet BKMKH Jogi és Koordinációs Főosztály jogtanácsos munkakör betöltésére.