Vezető hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. szeptember 2. 13:46

A hetedik kormányablak is megnyílt megyénkben

2015. szeptember 1-én a Tiszavasvári Kormányablak átadását követően a Nyíregyházi Járás is új kormányablakkal gazdagodott. Délután Rakamaz városában került sor Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hetedik kormányablakának átadására.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2015. augusztus 31. 15:48

Erősíteni kell a duális képzést, azon belül is a gyakorlati oktatást

A következő tanév legfontosabb feladatai közé sorolta a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a duális képzés, ezen belül pedig a gyakorlati képzés megerősítését, az agrár felsőoktatás és középfokú szakoktatás, valamint a köznevelés együttműködésének fejlesztését, illetve a magyar vidék igényeihez igazított felnőttképzés erősítését. Az ünnepségen részt vett Dr. Kállai Mária megyei kormánymegbízott, Boldog István országgyűlési képviselő és dr. Borka János járási hivatalvezető is.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. augusztus 31. 12:29

Napelemre vált a Somogy Megyei Kormányhivatal

A mai napon került sor a Somogy Megyei Kormányhivatal „Fotovoltaikus (napelemes) rendszerek kialakítása a Somogy Megyei Kormányhivatalnál” KEOP-2014-4.10.0/K/14-2014-0024 azonosítószámú pályázat keretében megvalósult beruházásának átadására.


Vas Megyei Kormányhivatal, 2015. augusztus 28. 13:46

Megnyílt a tizedik kormányablak Vas megyében

Pénteken délelőtt Körmenden átadták Vas megyében a tizedik kormányablakot.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2015. augusztus 17. 10:11

Változik a fővárosi kormányablakok ügyfélfogadási rendje

Új nyitva tartással várják az ügyfeleket a budapesti, okmányirodai feladatokat is ellátó kormányablakok 2015. szeptember 1-jétől. Az ügyfelek továbbra is felkereshetik a kormányablakokat akár munkaidő előtt - hétfőnként reggel 7 órától -, de az esti ügyintézésre is lehetőségük marad. Újdonság, hogy szeptembertől hétfő kivételével minden nap reggel 8-kor kezdődik az ügyfélfogadás.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. augusztus 12. 12:18

Havi járadékot kaphatnak a hadiözvegyek és volt hadiárvák

Júliustól megváltozott a hadigondozotti ellátásra jogosultak köre, az erről szóló igényléseket a járási hivatalokhoz nyújthatják be az érintettek. Az első jogerőre emelkedett, hadigondozásról szóló határozatokat Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott adta át augusztus 7-én Ócsán.