Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2015. június 26. 8:42

100 éves a Védőnői Szolgálat

A magyar védőnőket ünnepeltük 2015. június 25-én, akik ezt a gyönyörű, nemes és felelősségteljes hivatást választották. A rendezvényen köszöntőt mondott dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott, Fehérvári Tamás a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, Ács Rezső Szekszárd Megyei Jogú Város polgármestere és dr. Németh Lídia megyei tisztifőorvos, főosztályvezető.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2015. június 25. 17:13

Colleen Bell amerikai nagykövet találkozott a Csongrád megyei kormánymegbízottal

Colleen Bell, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete szegedi programja során meglátogatta a Csongrád Megyei kormányhivatalt, hogy megismerje az ott dolgozók munkáját és hallja véleményüket a helyi ügyekkel kapcsolatban.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. június 25. 8:56

Jó elképzelések, jó pályázatok

A mostani uniós ciklusban összességében 3700 milliárd forintot kaphat az ország a mezőgazdaság és a vidék fejlesztésére. A térség pályázati elképzeléseiről és fejlesztési irányairól is tárgyalt a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal nemrég kinevezett elnöke Miskolcon.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. június 24. 15:04

Duális képzési központ alakul Kaposváron

Az erről szóló szándéknyilatkozatot Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Kaposvári Egyetem és további 17 partner, köztük a Somogy Megyei Kormányhivatal a mai napon írta alá.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2015. június 23. 15:34

7,7 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta Zalában

Májusban 9931 álláskereső volt a megyében. Ezzel tíz év után ismét sikerült 10 ezer alá szorítani Zalában a munkanélküliek számát.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2015. június 19. 11:33

Rákosmentén is megnyílt a Kormányablak

Átadták a legújabb fővárosi kormányablakot a XVII. kerület központjában, a Pesti úton. A kerületben élőknek így már nem szükséges távoli ügyfélszolgálatokat felkeresniük azért, hogy a kormányablakokban elintézhető 338 ügytípus bármelyikében, például a családtámogatásokkal vagy a TAJ-kártyával kapcsolatos ügyeikben eljárjanak.