Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2017. október 10. 14:56

Tűzoltók jelentkezését várja a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet tűzoltónak. A tűzoltóság iránt elhivatottságot érző, 18. életévét betöltött, magyar állampolgárok jelentkezését várják.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2017. október 10. 10:42

Pályázati felhívás a 2018. évi Területi Közigazgatási Ösztöndíjra

A Területi Közigazgatási Ösztöndíj a Kormány által alapított ösztöndíj, amelynek célja a megfelelően képzett, szakmailag elhivatott, gyakorlati tapasztalattal rendelkező, a területi közigazgatás iránt elkötelezett szakember-utánpótlás biztosítása.


Vas Megyei Kormányhivatal, 2017. október 9. 8:51

Emlékezés a szabadság mártírjaira

Október 6-án megyeszerte megemlékeztek az aradi mártírokról és a megyénkhez ezer szállal kötődő gróf Batthyány Lajos vértanú miniszterelnökről.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. október 2. 14:21

Fociztak és főztek a kormányhivatalok

Ebben az évben hivatalunk is részt vett a Promosport Kft. által szervezett Kormányhivatalok VI. Focitornáján és Családi Napján, amelynek fővédnöke és megnyitója dr. Kovács Zoltán államtitkár úr volt.
A XVI. kerületi Ikarus BSE Sporttelepen az ország minden kormányhivatala képviseltette magát a vidám hangulatú megmérettetésen, mind a sport, mind a bográcsozás terén.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2017. október 2. 11:09

Pro Urbe díjas a Hatvani Járási Hivatal

Ünnepélyes testületi ülésen adott át kitüntetéseket a hatvani önkormányzat képviselő-testülete szombaton, a Grassalkovich-kastély dísztermében. A Hatvani Járási Hivatal a város és a vonzáskörzetében élő lakosság érdekében évek óta kifejtett önzetlen és maradandó értékű tevékenysége elismeréseként a „Pro Urbe” díjban részesült. Az elismerést Antal Tünde, hivatalvezető-helyettes vette át.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2017. október 2. 16:36

Elismerés és köszönet

A 17. FINA Világbajnokság biztosításáért, sikeres megvalósításért és a szervezési feladatokban végzett munkájáért elismerést vehetett át Takács Szabolcs kormánymegbízott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtöki állománygyűlésén.