Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. július 9. 8:29

Kinevezte a miniszterelnök a kormánymegbízottakat

Kinevezte Orbán Viktor miniszterelnök a kormánymegbízottakat. Tarnai Richárd Pest megyében folytathatja a munkát.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2014. július 10. 10:48

Juhász Tünde: tovább egyszerűsödik, ésszerűsödik a közigazgatás

Az e-közigazgatás fejlesztését nevezte az egyik legfontosabb feladatnak Juhász Tünde, a Csongrád Megyei Kormányhivatal frissen kinevezett vezetője szerdai sajtótájékoztatóján.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2014. július 10. 16:16

Felavatták Pannonhalmán az Apátsági Látogatóközpontot

Július 10-én felavatták Pannonhalmán az Apátsági Major Látogatóközpontot. 1, 5 milliárd forintból újult meg az eddig üresen álló és omladozó majorsági épület. Az eseményen megjelent Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Várszegi Asztrik püspök, főapát, Széles Sándor kormánymegbízott és Kara Ákos országgyűlési képviselő.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2014. július 11. 19:13

Ügyfélbarát közigazgatás: kormányablak nyílik Lőrinciben

Talán nem véletlen, hogy Lőrinci kormányablakát éppen Európa védőszentje, Nursiai Szent Benedek ünnepnapján adjuk át, hiszen az itt megnyíló integrált ügyfélszolgálati iroda mottója is lehetne a védőszent életelve: ora et labora, azaz imádkozzál és dolgozzál – hangzott el dr. Pajtók Gábor, Heves megye kormánymegbízottja köszöntőjében, a Lőrinciben ma megtartott sajtótájékoztatón.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. július 14. 10:00

Lakossági tájékoztató a kaukázusi medvetalpról

Európa sok országához hasonlóan hazánkban is egyre nagyobb közegészségügyi, természetvédelmi problémát jelentenek az ország területére behurcolt, majd meghonosodott, agresszíven terjedő gyomnövény fajok.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. július 8. 16:11

Ütemezetten kezdi meg működését a Veszprémi Járási Hivatal az új épületben

2014. július közepétől új helyszínen, Veszprémben, a Budapest út 3-5. szám alatt várja az állampolgárokat a Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatala, valamint Fogyasztóvédelmi Felügyelősége.