Vezető hírek

Zala Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 13. 11:01

Jelentősen csökkent az elmúlt években a közműkikapcsolások száma

Felére esett a kikapcsolások száma öt év alatt – hangzott el a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal és a Zala Megyei Kormányhivatal közös sajtótájékoztatóján, amelyen a témával kapcsolatos idei tájékoztató kiadványokat is bemutatták.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2019. augusztus 8. 16:29

A kormányhivatal mobil ügyfélszolgálattal segíti a gondtalan fesztiválozást

Immár negyedik alkalommal települt ki a Sziget Fesztiválra a kormányhivatal azzal a céllal, hogy a látogatók gondtalanul érezhessék jól magukat, információkkal és ügyintézési lehetőséggel segítsék őket – mondta el a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a Sziget központjában található Budapestinfo Point háznál tartott sajtótájékoztatón.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 12. 9:28

Ismét pályázhatnak a vállakozások

Augusztustól újabb pályázati lehetőség érhető el a vállalkozók számára, amely tovább csökkenheti a munkanélküliséget, így Magyarország közelebb kerülhet a teljes foglalkoztatottsághoz.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 6. 11:04

Ingyenes pénzügyi tanácsadás Borsod-Abaúj-Zemplén mobilizált kormányablakában

Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal azzal a céllal, hogy a két szervezet közösen segítse elő a megyében élők tudatosabb pénzügyi magatartását és ingyenes segítséget nyújtson a pénzügyi problémáik megoldásában.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. augusztus 5. 13:32

Kötelező a permetezőgépek műszaki állapotának időszakos felülvizsgálata

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal tájékoztatja a gazdálkodókat, hogy kötelezővé válik a permetezőgépek műszaki állapotának időszakos felülvizsgálata, miután módosult a növényvédelmi tevékenységről szóló rendelet (35/2019. (VII.15.) AM rendelet) a 2009/128/EK irányelvnek való megfelelés érdekében.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. augusztus 12. 13:04

Új Ginop pályázati felhívásokat egyeztetnek

Elindult két újabb pályázati felhívás társadalmi egyeztetése a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) keretében. A konstrukciók több mint 14 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással járulnak majd hozzá vállalkozásfejlesztési célok eléréséhez.