Vezető hírek

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal, 2018. március 20. 13:55

Idén is jelentős összeg jut foglalkoztatás bővítésre

A témában Rácz Róbert, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja és Tapolcai Zoltán, a Foglalkoztatási Főosztály vezetője tartott sajtótájékoztatót, 2018. március 20-án.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2018. március 19. 8:00

Átadták a keleti elkerülőt

Átadták a forgalomnak a keleti elkerülő utat és a beruházás részeként az új Mosoni-hidat. Győrben és térségében ez az elmúlt két évtized legnagyobb közúti fejlesztése, hangzott el a szerdai ünnepségen. Az ünnepségen megjelentek: Szíjjártó Péter külügyminiszter, a térség országgyűlési képviselői: Simon Róbert Balázs államtitkár, Kara Ákos államtitkár (Fidesz), Borkai Zsolt Győr polgármestere és Széles Sándor kormánymegbízott.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2018. március 19. 16:30

Megkezdődik a 4-es út Cegléd-Abony közötti szakaszának fejlesztése

Tovább folytatódik az M4 gyorsforgalmi út fejlesztése, ugyanis a Cegléd-Abony közötti szakasz építési munkálatai is megkezdődnek- jelentette be Szolnokon a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt beruházási vezérigazgató-helyettese Mayer András. A sajtótájékoztatón részt vett Dr. Kállai Mária kormánymegbízott és Szalay Ferenc polgármester is.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2018. március 19. 10:00

Zircen is megemlékeztek a forradalomról

Egy nemzetről mindent elmond az, hogy sorsdöntő pillanatairól, hőseiről hogyan emlékezik meg és miként tudja megőrizni az elődöktől ráhagyott szellemiséget – ezzel a gondolattal kezdte ünnepi beszédét Takács Szabolcs Veszprém megyei kormánymegbízott.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2018. március 14. 12:52

A pénztártól való távozás után is lehet reklamálni

Idén a húsvétot két héttel megelőzi a fogyasztók világnapja, ez alkalomból Budapest Főváros Kormányhivatala pár jó tanáccsal szolgál az ünnepi bevásárlásokat megelőzően. Mindig alaposan ellenőrizzük a minőségmegőrzési időt, illetve hogy a legalacsonyabb feltüntetett árat számítják-e fel a pénztárnál. A húsvéti bevásárláskor arra is érdemes odafigyelni, hogy a megvásárolni kívánt csokoládé valóban csokoládé, a sonka pedig valóban sonka-e.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2018. március 14. 12:18

Miniszterelnöki bejelentés Nyírbátorban

Hétfőn Nyírbátorban, a Rosenberger Magyarország Kft. gyárában jelentett be újabb beruházást Orbán Viktor miniszterelnök úr és a cég tulajdonosa, Peter Rosenberg.