Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2016. november 30. 12:53

Munkarend változás decemberben

Az év végi ünnepekre való tekintettel december 23-án és december 30-án módosul a Pest Megyei Kormányhivatal kormányablakainak és járásszékhelyi okmányirodáinak ügyfélfogadási rendje. A rendszerint 8-16 óráig tartó ügyfélfogadási helyek ezen a két pénteki napon 8-13 óráig fogadnak majd ügyfeleket.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. december 5. 13:48

Pályázati forrásból újulnak meg a Vas megyei Kormányhivatal épületei

Egymilliárd forintos forrásból történik meg a Vas megyei Kormányhivatal épületeinek energetikai korszerűsítése – hangzott el a Megyeházán, ahol dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár és Harangozó Bertalan kormánymegbízott tartott sajtótájékoztatót.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. december 5. 13:14

KEHOP projektnyitó: 1 milliárd forint Heves megyei középületek korszerűsítésére

A Heves Megyei Kormányhivatal 2016. év szeptemberében a középületeinek energetikai fejlesztésére a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program KEHOP-5.2.2 pályázati konstrukciója keretében 1 milliárd forint európai uniós támogatásban részesült. A KEHOP-5.2.2-16-2016-00017 azonosítószámú „Heves Megyei Kormányhivatal középületeinek kiemelt energetikai korszerűsítése” elnevezésű projekt 17 középületet érint Heves megyében.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2016. december 2. 8:05

A fokozottan veszélyeztetett személyek ingyen kapnak influenza elleni védőoltást

Az influenza az influenzavírusok által okozott légúti betegség. A vírus cseppfertőzés útján terjed. A legjellemzőbb tünetei a hirtelen jelentkező láz, fejfájás, izom- illetve ízületi fájdalmak levertség, száraz köhögés, nehézlégzés. 2-3 napos lappangási idő után jelentkező tünetek általában 1 hét alatt gyógyulnak, azonban előfordulnak súlyosabb formában zajló esetek is.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2016. november 28. 16:40

Konzultáció a Szupergyors Internet Program keretében megvalósuló hazai szélessáv fejlesztésekről

A Szupergyors Internet Program keretében megvalósuló hazai szélessáv fejlesztésekről szóló konzultáció került megrendezésre Békéscsabán, a Békés Megyei Kormányhivatal nagytermében 2016. november 28-án.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2016. november 24. 17:13

A közszférában az Év Felelős Foglalkoztatója lett a Heves Megyei Kormányhivatal

Idén első alkalommal adták át az Év Felelős Foglalkoztatója elismeréseket mikro- és kisvállalkozások, közép- és nagyvállalkozások, illetve a közszféra szervezetei számára. A pályázat célja a felelős foglalkoztatói szemlélet népszerűsítése, a jó gyakorlatok bemutatása és elismerése volt. A konferenciával és kiállítással egybekötött díjátadó ünnepséget Budapesten, a Groupama Arénában tartotta az OFA Nonprofit Kft.