Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2014. április 24. 13:08

Kaposváron is megrendezik a Szűrések éjszakáját

A Szűrés Éjszakáját 2014. április 25-én először rendezi meg az Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal és az Országos Egészségfejlesztési Intézet. Ezen a napon országszerte több mint 40 szűrőállomáson várják meghosszabbított nyitva tartással és programokkal azokat a 45 és 65 év közötti hölgyeket, akik behívót kaptak a térítésmentes emlőszűrésre. Somogy megyében a Kaposi Mór Oktató Kórház Mammográfiai Centruma fogadja a meghívóval érkező hölgyeket április 25-én 16:00-20:00 óráig.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2014. április 23. 9:15

Ferkovics József kiállítása a Megyeházán (galéria)

Ferkovics József festőművész alkotásaiból nyílt kiállítás a Vas Megyei Kormányhivatalban.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2014. április 23. 9:50

Pénzügyi panasztételi lehetőség a megyeszékhelyek kormányablakaiban is

Április közepétől az ügyfelek immár a megyeszékhelyek kormányablakainál, illetve Vácott is beadhatják pénzügyi fogyasztóvédelmi beadványaikat, s ezek kitöltését a helyi ügyintézők segítik – erről állapodtak meg a közigazgatási tárca, a jegybank és az érintett kormányhivatalok vezetői.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2014. április 18. 13:21

Ülésezett a Békés Megyei Államigazgatási Kollégium

A MÁK soros ülésének résztvevői Békés megye közigazgatásának aktuális kérdéseiről cseréltek eszmét, illetve hallgattak meg előadásokat. Az ülést Erdős Norbert, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott, a MÁK elnöke vezette.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2014. április 23. 14:53

VII. Járóbeteg-ellátási konferencia Szolnokon

Hetedik alkalommal rendezett járóbeteg-ellátási konferenciát a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Szervezete. A tanácskozáson a megye kórházaiban dolgozó szakemberek osztották meg tapasztalataikat egymással. A résztvevőket Dr. Kállai Mária kormánymegbízott, Kovács Sándor a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, valamint dr. Bene Ildikó a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet főigazgatója köszöntötte. A konferencián a köszöntőket követően a szolnoki, a jászberényi, a karcagi és a mezőtúri kórházak szakemberei tartottak előadást.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2014. április 22. 16:46

Sikeres volt a Honvédelmi Kötelék verseny

A Honvédelmi Kötelék Baranya megyei fordulója 2014. április 16-án Pécsett, a Verseny utcai Várkői Ferenc Stadionban került megrendezésre.