Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. október 21. 16:34

Fejlesztik az állampolgárok pénzügyi tudatosságát

Együttműködési megállapodást kötött az Állami Számvevőszék (ÁSZ) és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal a lakosság pénzügyi tudatosságának és közpénzügyi ismereteinek bővítése érdekében a Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Egyesületének (MPGE) miskolci konferenciáján.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. október 21. 7:39

Találd ki magad! – Pályaválasztási vásárt szerveztek Csongrádban

Rekordszámú kiállítóval és tematikus napokkal készült a huszadik pályaválasztási vásárra a Csongrád Megyei Kormányhivatal. A rendezvényt idén a Szent-Györgyi Albert Agórában rendezték meg, ahol csütörtöktől szombatig 83 kiállító várja a döntés előtt álló, végzős fiatalokat.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. október 17. 17:20

Érzékenyítő kulturális programsorozat indult útjára a kormányhivatalban

Mindenki ugyanúgy más! elnevezéssel érzékenyítő kulturális programsorozat indult útjára csütörtökön a Mezőkovácsházai Járási Hivatalban. A rendezvény legfontosabb célja a fogyatékos gyermekek, embertársaink elfogadásának segítése. A Nemes András Bence autista kishős által készített hajómaketteket, illetve a „Nézd csak, ugyanolyan vagyok!” című rajzkiállításra érkezett alkotásokat tekinthetik meg december közepéig a hivatalba érkező ügyfelek.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2019. október 16. 15:09

Október végére elkészül a jánoshalmi járási hivatal új épülete

Az állami és önkormányzati feladatok egyértelmű elhatárolása és a gazdaságos működtetés érdekében a járási hivatal a Jánoshalma, Kölcsey Ferenc utca 12. szám alatti épületben kerül elhelyezésre. Az új épületben a földszinten kap helyet a Foglalkoztatási Osztály, és itt találhatjuk majd a gyámügyi ügyintézőket is. Az emeleti részen háttérirodák kerülnek kialakításra.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. október 14. 13:20

Megújult a hédervári egészségház

Több mint 10 millió forint támogatásból ­– a Magyar Falu Program keretében – újult meg a hédervári orvosi rendelő. A program célja az egészségügyi alapellátás biztosítása, feltételeinek javítása az 5000 fő és ez alatti lakosságszámú települések számára. A fejlesztés eredményeként mérséklődnek az egészségügyi alapellátás területi egyenlőtlenségei.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. október 14. 10:08

Meghirdették a Munkásszállások kialakítása elnevezésű programot

2019. október 10. napjával ismételten meghirdették a „Munkásszállások kialakítása” központi munkaerőpiaci programot.