Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2019. június 13. 14:36

Százhúszezer család igényelte a szünidei gyermekétkeztetést

A nyári szünidei gyermekétkeztetési program keretében napi egyszeri meleg ételt kaphatnak a hátrányos helyzetű családban élő gyermekek - közölte Fülöp Attila az M1 aktuális csatornán.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. június 17. 15:43

Figyelem! – Veszélyes szer az interneten

Súlyos egészségügyi kockázatot jelent a Magyarországon is elérhető, interneten forgalmazott, MMS (Miracle Mineral Solution, Miracle Mineral Supplement) néven ismert csepp. A készítményt súlyos megbetegedésekre (HIV, autizmus, rák stb.) javasolják, az országos tisztifőorvos azonban azt ajánlja, hogy egészségük védelme érdekében tartózkodjanak a használatától!

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. június 17. 11:51

Garantálni kell a táborozók biztonságát

A nyári táborok számát tekintve országos szinten kiemelt helyen szerepel Veszprém megye a Balaton és Bakony turisztikai vonzerejének köszönhetően. A tábort a szervezőknek legalább 6 héttel a nyitás előtt be kell jelenteniük a Veszprém Megyei Kormányhivatalnál.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2019. június 17. 11:31

Református templom épült Egerszalókon

Orbán Viktor levélben üdvözölte az Egerszalóki Református Templom megépülését. A miniszterelnök üzenetét dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott tolmácsolta a templom felszentelése alkalmából tartott hálaadó istentiszteleten.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. június 14. 9:26

Mezőgazdasági közfoglalkoztatási és szociális földprogramra pályázhatnak az önkormányzatok

Minden korábbinál nagyobb volumenű mezőgazdasági közfoglalkoztatási és szociális földprogramot indít a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA).

Pest Megyei Kormányhivatal, 2019. június 14. 13:55

Megkárosított fogyasztók

A Pest Megyei Kormányhivatal helyszíni hatósági ellenőrzés-sorozatot folytatott le a Ceglédi Laskafesztiválra kitelepült kereskedelmi egységeknél.