Vezető hírek

Pest Megyei Kormányhivatal, 2014. július 31. 16:00

Tiszta, átlátható rendszer jött létre

A kormány mind a 3200 településre szeretné elvinni a közigazgatást, a lakosság igényeitől függ, hogy az ügysegédi rendszeren vagy a kormányablakokon keresztül teszik ezt – mondta el a Rádió Orient műsorában Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2014. július 23. 15:08

A munkavédelmi és munkaügyi vizsgálat eddigi eredményei

Horváth Zoltán kormánymegbízott sajtóközleménye a Bóly környékén végzett kukoricacímerezés munkavédelmi és munkaügyi ellenőrzéséről

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2014. július 22. 14:13

Sikeres volt az agárdi egészségtábor

Sikeres volt a nyári egészségtábor-sorozat első állomása az agárdi Napsugár strandon. Négyszázan vették igénybe a különböző egészségügyi szűrési lehetőségeket. Az egészségtábort az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal és a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve rendezte.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 1. 12:46

Ötmilliárdos gyárbővítés a Nemak Győr Kft.-nél

Több mint ötmilliárd forintos beruházással száz új munkahelyet teremt a kisalföldi megyeszékhelyen a hengerfejeket és motorblokkokat gyártó, mexikói tulajdonú Nemak Győr Kft.; a fejlesztéshez a kormány 406 milliós egyedi támogatást biztosít - jelentette be pénteken sajtótájékoztatón Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Heves Megyei Kormányhivatal, 2014. július 25. 13:13

31 millió forintból újult meg az orvosi rendelő Bodonyban

Átadták a felújított háziorvosi rendelőt Bodonyban. Az Észak-Magyarországi Operatív Program keretében 31,3 millió forintból korszerűsítették az épületet és szereztek be orvostechnikai eszközöket.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2014. augusztus 4. 14:32

Szűrőprogram a Balatonnál

Közel két héten keresztül várta Veszprém megyében, Alsóörsön, Csopakon és Balatonfüreden a strandolókat, kirándulókat a „Nyári egészségtábor” szűrőkamionja és egészségnevelési szakemberei. A program fő célja a lakosság népegészségügyi szűrésekre történő mozgósítása, a betegség-megelőzéssel kapcsolatos szemléletformálás és az egészségtudatosság növelése.