Vezető hírek

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2015. november 19. 13:56

Még több ügyet intézhetünk a megújult Budafoki úti Kormányablakban

A XI. kerület megújult kormányablaka az eddigieknél lényegesen több, immár 423 ügykörben várja a kerületi lakosokat. A Budafoki úti kormányablak különlegessége, hogy az eddig külön ügyféltérben működő egészségbiztosítási és rehabilitációs ellátási ügyfélszolgálatokat teljes felújítás után a kormányablakba integrálták, így ezek az ügyek itt azonnal elintézhetők. A kormányablakok olyan fontos találkozási pontok az állammal, ahol az ügyfelek gyorsan, hatékonyan és egyszerűen elintézhetik ügyeiket – hangsúlyozta a megnyitón dr. Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség államtitkára, aki dr. Hoffmann Tamás polgármesterrel és dr. György István kormánymegbízottal közösen adta át az ügyfélszolgálatot.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2015. november 18. 12:05

Pécsett már négy kormányablakban intézhetjük ügyeinket

Mostantól Pécsett, a város különböző részein immár négy kormányablakban várják felkészült munkatársak a hivatalos ügyeiket intéző állampolgárokat. 2015. november 12-én, néhány óra alatt három új kormányablakot avattak fel ünnepélyesen a megyeszékhelyen.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2015. november 18. 16:25

Épületátadó ünnepség Szolnokon

Megújult a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Rehabilitációs Ellátási És Szakértői Osztály és a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal szakértői számára helyet adó épület Szolnokon. Az ünnepélyes átadón Dr. Berkó Attila főigazgató köszöntötte a résztvevőket, majd Dr. Bene Ildikó megyei fejlesztési biztos, országgyűlési képviselő mondott ünnepi köszöntőt.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2015. november 17. 16:51

Az első napon kikiáltott minden földterület elkelt Nógrádban

Az első földárverési napot tartotta meg november 17-én a Nógrád Megyei Kormányhivatal és a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet. Két árverésen összesen 28 fölterületet kínáltak megvásárlásra, valamennyi gazdára is lelt – tudtuk meg dr. Szabó Sándor kormánymegbízottól.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2015. november 9. 13:57

Befejeződött a Békés Megyei Kormányhivatal központi épületének energetikai felújítása

Közel 500 millió forintból újult meg a Békés Megyei Kormányhivatal központi épülete Békéscsabán. Az átadó ünnepségen Gajda Róbert kormánymegbízott elmondta, az energetikai korszerűsítés európai uniós forrásból, illetve a Magyar Állam támogatásával valósult meg. Azt is hozzátette, hogy a korszerűsítés eredményeképpen évente mintegy 10,5 millió forintot tud a hivatal megtakarítani.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2015. október 27. 8:42

Földárverési hirdetmény - 2015. november 27.

Nemzeti Földalapkezelő Szervezet hirdetménye