Vezető hírek

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2017. november 16. 8:31

Vásároljon online biztonságosan!

Az ünnepek közeledtével megnő az elektronikus kereskedelmi forgalom. Gyors és kényelmes az online vásárlás, de az értékesítés virtuális térben történik, a vásárló és az eladó nincs személyesen jelen a szerződéskötés során, az áru nem tekinthető meg személyesen és nem próbálható ki, így kérdések sora vetődik fel a biztonságot illetően.

Baranya Megyei Kormányhivatal, 2017. november 13. 14:31

A járműveket is készítsük fel a télre

A biztonságos közlekedés érdekében még a tél beköszönte előtt gondoskodni kell arról, hogy a gépjárművek műszaki állapota megfeleljen a zord időjárási körülményeknek. Ennek érdekében a közlekedési hatóság november 8-a és 10-e között tartotta meg hagyományos „téli átállás” akcióját.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. november 10. 9:10

Miniszterelnökségi sajtóközlemény: Megmenekül a 175 éves "Virágfüzéres ház"

A Miniszterelnökség Társadalmi és Örökségvédelmi Ügyekért, valamint Kiemelt Kulturális Beruházásokért Felelős Helyettes Államtitkársága kezdeményezésére Budapest Főváros Kormányhivatala felügyeleti intézkedés keretében nem adta meg az engedélyt a Baross utca 40. szám alatti, eredetileg Hild József tervei alapján épült, több mint 175 éves műemlék épület részleges bontására és a helyén új épület építésére. A Helyettes Államtitkárság egy korábbi döntés felülvizsgálatára kérte a kormányhivatalt.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2017. november 10. 13:27

Sajtóközlemény: Fontos változás jön a taxi szolgáltatóknál

2018-tól csak új, arcképes igazolvánnyal taxizhatnak a taxisok.
A minőségi taxi szolgáltatást, valamint a magasabb utasbiztonságot szem előtt tartó jogszabályi változások értelmében 2017. december 31-én jár le a türelmi idő a személygépkocsis személyszállító szolgáltatók (taxisok) számára, hogy a régi személyszállító vezetői igazolványokat új, arcképes igazolványra cseréljék.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2017. november 10. 11:06

Segítség a fiataloknak!

Az Ifjúsági Garancia Rendszer keretében megvalósuló
Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 5.2.1-14-2015-00001 eredményei

Vas Megyei Kormányhivatal, 2017. november 9. 9:31

Gálamérkőzéssel avatták fel a Haladás új stadionját

Ünnepélyes keretek között szerda este felavatták a Haladás-Swietelsky új labdarúgó-stadionját Szombathelyen a Rohonci úton.