Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2014. április 18. 13:52

BM: idén bővült a közfoglalkoztatási programok kerete

Nőttek a közfoglalkoztatási programokra fordítható források az idei központi költségvetésben - közölte a Belügyminisztérium 2014. április 17-én az MTI-vel.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2014. április 18. 12:39

„Mentsük meg örökségünket” rajz és fotó pályázat a Műemléki Világnap alkalmából

A Műemléki Világnap alkalmából, a Tandor Ottó Műemlékvédelmi Program keretében a Zala Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Hivatala „Mentsük meg örökségünket” címmel, általános és középiskolások számára megyei rajz és fotó pályázatot hirdet.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2014. április 18. 10:10

Honvédelmi Kötelék: haditorna verseny iskolásoknak

A Honvédelmi Kötelék elnevezésű program keretében közép- és általános iskolások számára rendeztek Szombathelyen a Történelmi Témaparkban megyei szintű haditorna versenyt.

Tolna Megyei Kormányhivatal, 2014. április 18. 10:10

Kedvező vállalkozói hitellehetőségeket nyújt a Széchenyi Kártya Program

A Széchenyi Kártya Programról, az adótörvény 2014-es változásairól, és a munkaügyi ellenőrzések irányelveiről szólt a KAVOSZ Zrt., a VOSZ Tolna megyei szervezete, valamint a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös fóruma. A kezdeményezés az ország minden megyéjében, megyei jogú városában és nagyobb településén megvalósul, hiszen a cél az, hogy a kis és közepes vállalkozások minél több információhoz jussanak a rendkívül kedvező kamatokkal rendelkező Széchenyi Kártya Programról. A programsorozat Tolna megyei állomásán beszédet mondott László-Varga Zsuzsanna, a megyei kormányhivatal főigazgatója.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2014. április 17. 8:52

Pénzügyi panasztételi lehetőség a megyeszékhelyek kormányablakaiban is

Április közepétől az ügyfelek immár a megyeszékhelyek kormányablakainál, illetve Vácott is beadhatják pénzügyi fogyasztóvédelmi beadványaikat, s ezek kitöltését a helyi ügyintézők segítik – erről állapodtak meg a közigazgatási tárca, a jegybank és az érintett kormányhivatalok vezetői.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2014. április 22. 10:05

KÖZLEMÉNY - CSMKH Makói Járási Hivatala

A Csongrád Megyei Kormányhivatal Makói Járási Hivatal Okmányirodája 2014. április 26-án, szombaton nyitva tart 8:00 - 12:00 óra között. Az alábbi ügyekben fogadjuk ügyfeleinket: személyazonosító igazolvány, lakcímkártya, diákigazolvány, vezetői engedély, útlevélkészítés, gépjármű ügyintézés, ügyfélkapu, parkolási igazolvány.