Vezető hírek

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. február 24. 14:54

Mobiltelefonos applikációval segíti a gyengénlátók tájékozódását a Somogy Megyei Kormányhivatal

A Somogy Megyei Kormányhivatal úgynevezett „hangostérképet” fejlesztett ki a vak és gyengénlátó ügyfelek akadálymentes tájékozódása érdekében. Az országosan is egyedülálló mobiltelefonos applikációt a mai napon mutatta be az alkalmazás kifejlesztőivel Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. február 24. 16:20

Települési ügysegédek képzése

Települési ügysegédeknek szervezett képzést a Pest Megyei Kormányhivatal a Pesti Vármegyeháza épületében február 23-i héten. Tarnai Richárd kormánymegbízott köszöntőjében úgy fogalmazott, az ügysegédek képzésével a lehetőséget szeretnék biztosítani ahhoz, hogy az állam a legkisebb településekre is eljusson.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2015. február 20. 15:41

Több mint 800 munkatársunk végzett kormányablak ügyintéző képzést a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Befejeződött minden idők legnagyobb léptékű közigazgatási továbbképzési programja a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE). A 2013-ban indult programban országosan 7350 tisztviselő vett részt, s szerezte meg 10 hónap alatt a kormányablak ügyintézői képesítést. A Fővárosi Kormányhivatal munkatársai közül 493-an középfokú, míg 407 fő felsőfokú képesítést szereztek. György István fővárosi kormánymegbízott a Ludovika Campus Főépületében tartott oklevél átadó ünnepségen elmondta, a képzés során a szakmai ismeretek megszerzésén túl a hallgatók olyan kompetenciákra tettek szert, melyek megalapozzák a képzett, elhivatott és segítőkész ügyintézők jelenlétét az integrált ügyfélszolgálati helyszíneken. Az eseményen részt vett Patyi András, az NKE rektora, Baltay Tímea, a Miniszterelnökség kormányablakokért felelős helyettes államtitkára, és Kis Norbert továbbképzési és nemzetközi rektorhelyettes.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2015. február 20. 13:56

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrkapitányság 28 új autóval gazdagodott

A megyei rendőr-főkapitányságnak jelenleg csaknem 400 gépjárműve van. A modernizáció érdekben 28 db új rendőrautó már megérkezett Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, és a következő hónapokban még 45 db érkezik, melyekkel az autók csaknem egynegyedét tudják lecserélni.

Nógrád Megyei Kormányhivatal, 2015. február 20. 10:57

Átvették okleveleiket az új kormányablak ügyintézők

Új kormányablak ügyintézők vehették át okleveleiket csütörtökön a Nógrád Megyei Kormányhivatal salgótarjáni, Rákóczi úti épületében. A végzett kormánytisztviselők azon az 550 fős évfolyamon végeztek, amelyet első alkalommal indított a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2015. január 30. 13:33

Lázár János miniszter adta át az új kaposvári kormányablakot

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter adta át a mai napon az új kaposvári kormányablakot. A Somogy Megyei Kormányhivatal törzshivatalának épületében helyet kapott kormányablak, az ország egyik legszebb és leglátványosabb integrált ügyfélszolgálata lett, ahonnan egyetlen ügyfél sem távozhat elégedetlenül, mondta el az ünnepélyes avatóünnepségen Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott.