Vezető hírek

Vas Megyei Kormányhivatal, 2015. július 15. 10:19

Megszépült a Vas Megyei Kormányhivatal épülete (képgaléria)

Július 14-én délelőtt ünnepélyesen is átadták a Vas Megyei Kormányhivatal és a Szombathelyi Járási Hivatal megújult épületét. A felújítás a KEOP pályázati program és a Vas Megyei Kormányhivatal közös finanszírozásával valósult meg, közel bruttó 250.000.000 forintból.

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal, 2015. július 8. 14:44

TÁJÉKOZTATÁS - A CSALÁDOK OTTHONTEREMTÉSI KEDVEZMÉNYE IGÉNYBEVÉTELÉHEZ SZÜKSÉGES HATÓSÁGI BIZONYÍTVÁNYRÓL

A családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK), mint vissza nem térítendő állami támogatás 2015. július 1-jét követően igényelhető.

Pest Megyei Kormányhivatal, 2015. július 8. 14:30

Eredményes volt a veszélyt jelentő hordók elszállítására kiírt közbeszerzés

Eredményes volt az a közbeszerzési eljárás, amelyet a Budapesti Vegyiművek Zrt. Illatos úti telephelyén még ott lévő hordók elszállítására írtak ki - mondta el Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott július 8-án az M1 aktuális csatornának.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2015. július 8. 14:47

Ajándék a táborozó gyerekeknek

A zalaszabari Holnapocska Tábor a Magyar Nemzeti Bankkal együttműködve Magyarország pénzügyi kultúráját bemutató egyhetes tematikus tábort szervezett határon túli magyar diákok részére.

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2015. július 6. 10:09

Kormányablak nyílt Zircen

Ünnepélyes keretek között adta át 2015. július 3-án Dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár és Takács Szabolcs kormánymegbízott a zirci kormányablakot.

Fejér Megyei Kormányhivatal, 2015. július 6. 11:54

A Kormányhivatal három épületét korszerűsítették

Három fehérvári épületét korszerűsítette a Fejér Megyei Kormányhivatal, a beruházás mintegy 300 millió forint értékű uniós forrásból és 30 millió forint kormányzati támogatásból valósult meg. A beruházást dr. Simon László kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője adta át, az eseményen köszöntőt mondott dr. Nemcsok Dénes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium környezeti és energiahatékonysági operatív programokért felelős helyettes államtitkára.