Vezető hírek

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 17. 8:24

19 500 forint lesz a teszt maximális ára, 23 órakor be kell zárni a szórakozóhelyeket

Van egy haditervünk arról, hogyan védjük meg az időseket és közben hogyan tartsuk fenn az ország működőképességét - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalán közzétett videóban, amelyben beszámolt a kormányülésen hozott döntésekről.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 16. 8:01

Közel háromszáz hazai rejtett műemlék nyitja meg ingyenesen kapuit a hétvégén

A Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozaton több száz rendezvény, több mint kétszázötven vezetett séta és közel háromszáz rejtett hazai műemlék várja az érdeklődőket országszerte ingyenes programokkal 2020. szeptember 19-20. között.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 17. 17:12

Átadták az új komáromi Duna-hidat

A magyar és szlovák nemzet összekötöttségét és egymással való szövetségét is szimbolizálja az újonnan átadott Duna-híd, hangzott el Komáromban az avatóünnepségén. Orbán Viktor miniszterelnök és Igor Matovic szlovák miniszterelnök egyaránt örömét fejezte ki és hangsúlyozta az összefogás szükségességét.

KORMÁNYHIVATALOK, 2020. szeptember 10. 8:02

Teljes körű látogatási tilalmat rendelt el a kórházakban az országos tisztifőorvos

Az országos tisztifőorvos teljes körű, az ország összes egészségügyi, fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézményére vonatkozóan látogatási tilalmat rendelt el - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) az MTI-vel.

Zala Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 14. 10:53

A világ legmodernebb tankjait gyártják és tesztelik majd Zalaegerszegen

A legkorszerűbb Lynx gyalogsági harcjárművek gyártására és fejlesztésére alapít vegyesvállalatot, hoz létre üzemet s alakít ki tesztkörnyezetet a zalai megyeszékhelyen a német Rheinmetall-lal a magyar állam. A tervek szerint a Magyar Honvédség nehéz dandárját már az itt készülő harcjárművekkel szerelik majd fel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal, 2020. szeptember 9. 14:20

Modernizálták a fehérgyarmati konzervgyárat

A kormány olyan szövetségeseket keres, akik fejlesztik egy adott térség gazdaságát, munkahelyeket teremtenek, valamint készen állnak a fejlődésre és a fejlesztésre - jelentette ki Palkovics László a konzerviparban tevékenykedő Jonaco Kft. gyártástechnológiai fejlesztésének átadásán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton kedden.