Vezető hírek

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal, 2019. április 23. 12:31

Letették a tatabányai ökokönyvtár alapkövét

A Modern Városok Program keretében számos beruházás valósult meg a kormány támogatásának köszönhetően Tatabányán.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. április 12. 13:56

A falusi csok támogatott településeinek listája

A csatolt dokumentumban felsorolt 2486 magyarországi településen érhető el a családi otthonteremtést szolgáló állami pénzkeret.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. április 17. 17:00

Kiemelt cél, hogy a magyar gazdák erősek legyenek

Magyarország nem létezhet agrárgazdaság nélkül, éppen ezért a kormány nem engedheti meg, hogy Brüsszel ne legyen tekintettel a magyar gazdatársadalom érdekeire. A mezőgazdaság versenyképessége érdekében elengedhetetlen a mezőgazdaság hazai és uniós támogatása, ezek a közösségi források nem ajándékok, hanem megilletik Magyarországot – hangsúlyozta Tuzson Bence az ország első integrált hatósági és agrárigazgatási központja, a mezőhegyesi Kantár épület ünnepélyes átadó ünnepségén.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. április 17. 11:39

A kormányablakokban is kérhető tájékoztatás a családvédelmi akciótervhez

Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, ennek keretében a kormányablakokban is kérhető tájékoztatás a családvédelmi akciótervről – jelentette ki dr. Berkó Attila szerdán, szolnoki sajtótájékoztatóján.

Csongrád Megyei Kormányhivatal, 2019. április 16. 14:04

Bemutatták a Szentesi Légimentő Bázis új helikopterét

A Csongrád Megyei Kormányhivatal előtt mutatta be a Szentesi Légimentő Bázis csapata azt az új helikoptert, amelyet még március végén kaptak a Készenléti Rendőrségtől. A Dél-Alföldön szolgálatot teljesítő AIRBUS P2+ típusú helikopter jobban felszerelt az eddig használt gépnél, így hatékonyabban tudja szolgálni az emberek védelmét. A bemutató apropója a bázis 10 éves születésnapja volt.

Békés Megyei Kormányhivatal, 2019. április 15. 16:36

Aszálykár, kárenyhítés– segít a kormányhivatal

A Békés Megyei Kormányhivatal minden lehetséges eszközzel segíteni kíván az utóbbi időszak csapadékszegény időjárása miatt kárt szenvedett gazdálkodóknak – mondta el Takács Árpád kormánymegbízott.