Vezető hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. június 30. 8:05

Munkaszüneti nap lesz július elsején a hivatalokban

2016. július elsején, a megyei és fővárosi kormányhivatalok által fenntartott okmányirodák, kormányablakok ügyfélszolgálatai zárva tartanak.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2016. június 30. 9:43

Semmelweis-napi ünnepség a megyei kórházban

Semmelweis-napi ünnepséget tartottak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben. Hagyományosan ez alkalomból ismerik el a kiemelkedő munkát végzett dolgozókat, illetve adják át a főorvosi, adjunktusi kinevezéseket. Az ünnepségen, melyen Dr. Kállai Mária kormánymegbízott is jelen volt, köszöntőt mondott Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és dr. Tölgyes Anna, a kórház főigazgatója is.

Vas Megyei Kormányhivatal, 2016. június 30. 8:42

Állománygyűlésen ismertette a kormánymegbízott az életpályamodellt (galéria)

A Köztisztviselők Napja alkalmával Harangozó Bertalan kormánymegbízott állománygyűlések keretében köszönte meg a járási hivatalok munkatársai munkáját, és ismertette a július 1-jével bevezetésre kerülő életpályamodellt.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. június 28. 16:25

Rendelkezhetünk a könnyebb ügyintézés érdekében

A közelmúltban e-mailt kaptak az ügyfélkapuval rendelkező állampolgárok arról, hogy csatlakozhatnak az ún. Rendelkezési Nyilvántartáshoz (RNY). Mostantól ugyanis lehetőségünk van rendelkezni azzal kapcsolatban, hogy milyen azonosítási és kapcsolattartási módokat, illetve elektronikus szolgáltatásokat (pl. meghatalmazás elektronikus úton) kívánunk igénybe venni ügyeink intézése során.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, 2016. június 20. 11:58

Kormányhivatali Sportnap

A rendezvény legfőbb célja természetesen az volt, hogy az „irodai emberek” számára, könnyed kikapcsolódási lehetőséget teremtsen, akik ezen a napon az egészséges életmód „követeiként” léptek a pályára.

Budapest Főváros Kormányhivatala, 2016. június 17. 10:24

Óbudán is kormányablakká alakult az okmányiroda

A III. Kerületi Kormányablak a korábbi okmányiroda épületében, a Harrer Pál utcában kapott helyet, 700 négyzetméteren. Az új integrált kormányzati ügyfélszolgálatot dr. Baltay Tímea, kormányablakokért felelős helyettes államtitkár, Bús Balázs Óbuda polgármestere, valamint dr. György István, Budapest kormánymegbízottja adták át.