Vezető hírek

Veszprém Megyei Kormányhivatal, 2019. november 7. 14:53

Az emberközpontú közigazgatást célozza a 2021-ig tartó humánerőforrás-fejlesztési program

Az embereket szolgáló közigazgatás erősödéséhez megfelelő képességre és tudásra van szükség, ezt célozza a 2021 végéig zajló humánerőforrás-fejlesztési program – mondta a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára a képzéssorozat veszprémi nyitórendezvényén.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, 2019. november 11. 7:32

Felkészült a télre Jász-Nagykun-Szolnok megye

Ha szárazak és feketék nem is lesznek télen Jász-Nagykun-Szolnok megye útjai, a Magyar Közút Zrt. mindent megtesz azért, hogy a hidegebb időben is biztonságosan közlekedhessünk – derült ki a vállalat Megyei Igazgatóságának szolnoki tájékoztatóján.

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, 2019. november 7. 10:43

Elindult az Országfásítási Program

Hétfőn indult útjára az Agrárminisztérium által indított Országfásítási Program, amelynek célja, hogy ne csak mennyiségi, hanem minőségi megújuláson is átessenek hazánk zöld övezetei.

Somogy Megyei Kormányhivatal, 2019. november 8. 16:30

Mobil kormányablak segíti a leendő hallgatókat a Kaposvári Egyetem nyílt napján

A 2019. november 12-én és november 30-án megrendezendő nyílt nap kiváló lehetőség a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Kara iránt érdeklődő középiskolások és szüleik számára.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. november 6. 14:13

A jövő hét végén a patikákban az oltóanyag

A 60 év felettiek számára már térítésmentesen elérhető 1,3 millió adag influenza elleni oltóanyag – jelentette be Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár.

KORMÁNYHIVATALOK, 2019. november 8. 13:07

Továbbfejlesztik az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszert

Az OKIRkapu elnevezésű projektelem korszerűsíti a természet- és környezetvédelemmel kapcsolatos közigazgatási e-ügyintézést.